altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot altati no in kdo je potem na koncu zoprn? samo ti, pa tvoj je jezen nate. njegovim starsem pa ni prav nic ane. no a ni pol skoda se sekirat. no sej ne dvomim da se bos dobro znasla. normalno-ALTATI JE COPRNICA, tašča in tast sta pa itak THE BEST! Saj sem gospodu pod nos vrgla, da v tednu, ko smo bili bolani (en teden pred izbruhom naših bolezni so bili nazadnje tukaj) ni nihče niti poklical, niti vprašal kako smo, niti se ponudil za pomoč (pa so vedeli kakšno je stanje). Moja mami je prišla z vlakom (zjutraj ob 5-ih je šla od doma, ob 19h pa nazaj), naslednji dan pa oba z očetom (je vzel dopust). In potem je gospod utihnil......Pa zopet nekaj zajamral- ja pa nočem, da se zopet skregamo...pa bla, bla....ja itak, jaz tudi ne, samo v poziciji pozor pa tudi ne bom stala, ko se jim bo sprdnilo priti! se mi je zdel da bo tole o dojenju kaj takega. zato sploh ne bom gledala, ker so dolocene stvari, ki so pa malo bolane. prijateljica je pravila, da je na bledu druzina, kjer se je mati odlocila, da ne bo dojila. pa se je babici to zdelo tako grozno, da je puncko ona dojila (menda so metode, ki so jih poznale tudi dojilje, kako do mleka kadarkoli, ce si ze rodila). in potem je tamala enkrat doma povedala, zdaj so skregani. bolano no al kaj? popolnoma bolano! pa miting moramo organizirat in it sredi Kranja na ulico otroke dojit! joške vwn, pa pleh muzika in AKCIJA!!!!! bomo v časopisu!!! Ja ful dobr-po štrcuni hodit, jošk ven vržt, pa otroka gor...kaj še manjka
|