|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 20:33:29   
gaya

Sem mislila da bodo povedal kaj pametnega, pa do sedaj nisem slišala še nobenega pametnega argumenta zakaj to počnejo. user posted image  Da k men pride Gaja pa mi začne zadrgo na jopici odpenjat, pa da se med dojenjem zgovarja z manouser posted image , nop, moja hči bo za kaj takega prikrajšana, mi je zlo žal, sem pač grozna mama

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9776
21.3.2007 20:38:17   
Evik
ej babe to je grozn
mislim kako odstavlja, prej jih je štiri leta cartala potem pa od dons do jutri, ma kaj ji je
sej se da počasneje pa na lep način al ne
men kr slabo postaja
drugač pa čist čudna situacija pri meni - mali spi že od 15h - vmes se je dvakrat dojil pa naprej spi....sem čist zmedena

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9777
21.3.2007 20:38:55   
muki1
user posted image dobro, da ne vidim T3, sem kar mislila, da bo oda dojenju na enaindvajseto potenco.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9778
21.3.2007 20:39:01   
Evik
ne to je zadnjič da gledam kako mučjo otroke

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9779
21.3.2007 20:39:02   
gaya

mis  vse kar ti lahko povem je, da je oddaja o ektremnem dojenju. Ena mamica doji še svojo 8 letno hčiuser posted image , ena svojega 4 letnega sina,. S tem da dojijo po želji otroka. Ene tud na pol ureuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9780
21.3.2007 20:39:22   
piskot
altati no in kdo je potem na koncu zoprn? samo ti, pa tvoj je jezen nate. njegovim starsem pa ni prav nic ane. no a ni pol skoda se sekirat. no sej ne dvomim da se bos dobro znasla.

se mi je zdel da bo tole o dojenju kaj takega. zato sploh ne bom gledala, ker so dolocene stvari, ki so pa malo bolane. prijateljica je pravila, da je na bledu druzina, kjer se je mati odlocila, da ne bo dojila. pa se je babici to zdelo tako grozno, da je puncko ona dojila (menda so metode, ki so jih poznale tudi dojilje, kako do mleka kadarkoli, ce si ze rodila). in potem je tamala enkrat doma povedala, zdaj so skregani. bolano no al kaj?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9781
21.3.2007 20:40:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, le glejte. Ko bo konec pa prosim obširno poročilo. Ena milka za zahvalouser posted image

Mis-dobesedno fuuser posted image  so! sem velik zagovornik dojenja, ampak tole, tole je pa zame too mucH! Meni se zdi starost 2 leti res ZGORNJA, ZGORNJA meja!
Eno leto se mi zdi skoraj najbolj normalno, no!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9782
21.3.2007 20:41:10   
Evik
drugače sem pa kar zmedena, ko je mali tako zaspal - ob dveh sva šla ven, ob treh je zaspal - potem se je ob štirih dojil pa spet zaspal pa se ob šestih dojil pa spet zaspal - pa ni niti previt od takrat nekje od enih- on spiiiiii

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9783
21.3.2007 20:41:19   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image dobro, da ne vidim T3, sem kar mislila, da bo oda dojenju na enaindvajseto potenco.

tud jst sem to prčakvala, ampak mislim, da tole kar gledamo je pa res že mal too much

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9784
21.3.2007 20:42:42   
muki1

AMAZONA, @LINA IN ALTATI, da razjasnim dilemo user posted image . Dala sem paracetamol

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9785
21.3.2007 20:43:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

user posted image user posted image A ve tudi prakticirate otrok na eni strani, možek na drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mu predlagala, pa me je samo pisano pogledal!
Ja, še tri kitajčke 2 leti stare bom posvojila in jim najprej dala model svojega joška, potem pa jošk v usta! a mi lahko aktera razloži zakaj bi bilo dobro začeti dojiti 2 leti starega posvojenega Kitajčka, ki je prišel v hišo? Za dobrodošlicouser posted image ???
jutri zjutraj bom pa itak Tio in Taro podojila pred odhodom v šolo!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9786
21.3.2007 20:44:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

drugače sem pa kar zmedena, ko je mali tako zaspal - ob dveh sva šla ven, ob treh je zaspal - potem se je ob štirih dojil pa spet zaspal pa se ob šestih dojil pa spet zaspal - pa ni niti previt od takrat nekje od enih- on spiiiiii

user posted image   Upam, da ni pokakan, boš z razkužilom kakec dol strgala.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9787
21.3.2007 20:45:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

a mi lahko aktera razloži zakaj bi bilo dobro začeti dojiti 2 leti starega posvojenega Kitajčka, ki je prišel v hišo? Za dobrodošlicouser posted image ???

Ja, menda....da nadoknadita zamujeno user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9788
21.3.2007 20:46:17   
muki1
Ne, zdaj pa res. Pri nas je ponovno pokosila viroza. Nova žrtev pa je moj predragi user posted image . Ful je ubogi....ah, ga grem kar podojit user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9789
21.3.2007 20:46:19   
gaya
Sam teli komentarji mimoidočih so pa tud čist mim. OK res ne bom na blagajni dojila, ampak bom pa recimo na klopci v parku,.... prosim lepo, kolk joške pa dejansko vržeš vn. Lahko čist dikretno nahraniš svojega otroka. Ampak ene seveda spet pretiravajouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9790
21.3.2007 20:47:42   
muki1
YO, YO, YO PETRA MAJDIČ...SPET ZMAGALA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9791
21.3.2007 20:48:34   
gaya

Ne, zdaj pa res. Pri nas je ponovno pokosila viroza. Nova žrtev pa je moj predragi user posted image . Ful je ubogi....ah, ga grem kar podojit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skor mi je ušlo v hlače, muki če maš premal mu lahko še mal mojga daš po  joškinmu modelu

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9792
21.3.2007 20:49:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati no in kdo je potem na koncu zoprn? samo ti, pa tvoj je jezen nate. njegovim starsem pa ni prav nic ane. no a ni pol skoda se sekirat. no sej ne dvomim da se bos dobro znasla.

normalno-ALTATI JE COPRNICA, tašča in tast sta pa itak THE BEST! Saj sem gospodu pod nos vrgla, da v tednu, ko smo bili bolani (en teden pred izbruhom naših bolezni so bili nazadnje tukaj) ni nihče niti poklical, niti vprašal kako smo, niti se ponudil za pomočuser posted image  (pa so vedeli kakšno je stanje). Moja mami je prišla z vlakom (zjutraj ob 5-ih je šla od doma, ob 19h pa nazaj), naslednji dan pa oba z očetom (je vzel dopust). In potem je  gospod utihnil......Pa zopet nekaj zajamral- ja pa nočem, da se zopet skregamo...pa bla, bla....ja itak, jaz tudi ne, samo v poziciji pozor pa tudi ne bom stala, ko se jim bo sprdnilo priti!

se mi je zdel da bo tole o dojenju kaj takega. zato sploh ne bom gledala, ker so dolocene stvari, ki so pa malo bolane. prijateljica je pravila, da je na bledu druzina, kjer se je mati odlocila, da ne bo dojila. pa se je babici to zdelo tako grozno, da je puncko ona dojila (menda so metode, ki so jih poznale tudi dojilje, kako do mleka kadarkoli, ce si ze rodila). in potem je tamala enkrat doma povedala, zdaj so skregani. bolano no al kaj?

popolnoma bolano!
pa miting moramo organizirat in it sredi Kranja na ulico otroke dojit! joške vwn, pa pleh muzika in AKCIJA!!!!! bomo v časopisu!!!
Ja ful dobr-po štrcuni hodit, jošk ven vržt, pa otroka gor...kaj še manjkauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9793
21.3.2007 20:50:13   
altati

AMAZONA, @LINA IN ALTATI, da razjasnim dilemo user posted image . Dala sem paracetamol

ZMAGALA!!!!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9794
21.3.2007 20:51:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skor mi je ušlo v hlače, muki če maš premal mu lahko še mal mojga daš po  joškinmu modelu

A ŠE JAZ SVOJE POSODIM?
Ej, jaz imam filing, da imajo te babe dojenje namesto sexa...da je njim bolj v užitek, kot njihovim otrokom.....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9795
21.3.2007 20:52:01   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz imam pa najlepše spomine na mojega dedka (po očetu), s katerim sem prekolovratila vse bližnje in daljne kraje, hribčke in doline v okolici doma. Umrl je 6 let nazaj! Bila sem res njegova ljubljenka, smao sem mu tudi posvečala največ časa. Bil je partizan-prvoborec in mi je ure in ure govoril zgodbe, pa vsepovsod me je jema s seboj, kuhal mi je 'posebke' (stanoval je pod nami in če doma ni bilo dobro kosilo, sem letela k njemu in mi je skuhal kar sem želela)....res je bil čudovit! omi (stara mama,

user posted image  user posted image  user posted image  Kako lepo. Palačinke od moje babice so bile najslajše. Svojo skrivnost, kako jih pripraviti, pa je žal odnesla v grob. Še zdaj se včasih šalimo na njen račun, ko jemo palačinke, da se nam sladko smeji od nekod, ker ve, da tako dobrih nihče ne zna pripravit.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9796
21.3.2007 20:54:02   
mis
pismo, ful me mot k sem neki prtisnla, pa mi je tisto spodnjo orodno vrstico na računalniku na stran vrgl, pa ne znam nazaj dol je dat. a kera to obvlada?

ste me pa mal nasmejale. vidim da nisem nič zamudila. bravo Tina, dobro da sva še tle, da mi ni treba gledat. sam zanima pa me konkretno, kako to zgleda pri toliko letih dojit. kakšen položaj pa je to?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9797
21.3.2007 20:55:16   
gaya

pismo, ful me mot k sem neki prtisnla, pa mi je tisto spodnjo orodno vrstico na računalniku na stran vrgl, pa ne znam nazaj dol je dat. a kera to obvlada?

ste me pa mal nasmejale. vidim da nisem nič zamudila. bravo Tina, dobro da sva še tle, da mi ni treba gledat. sam zanima pa me konkretno, kako to zgleda pri toliko letih dojit. kakšen položaj pa je to?

tak da sta čez cel kavčuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9798
21.3.2007 20:55:34   
altati

z miško jo primeš in potegneš nazaj dol! simple as thatuser posted image

mama sedi, otrok leži razpotegnjen čez cel kavč!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9799
21.3.2007 20:56:15   
altati
muki-če tvoj mož ne zna vlečt, mu pa stisni na žličko mal mlekca, pa mu ga daj po žlički...pa dober tek mu želimuser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

glasbene počitniške delavnice
harmonika

Koliko vam je pomembna strokovnost pri glasbenih delavnicah

zelo pomembna (72%)

mi je vseeno (10%)

ni tako pomembno, važno da otrok ni na cesti (18%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!