nanica
|
Joj joj joj, koliko čtiva. MI smo še vedmo tako-tako. Sine kašlja, zdaj je zaspal s kamilicami na olivnem olju na prsnem košu, upam, da mu nosek ne bo preveč nagajač. Meni se mašita nosnici in diham samo skozi eno, bolijo me vse mišice na hrbtu, ker B. spi pri nama in tako čudno ležim, možiček pa je bil na bioresonanci zaradi senenega nahoda, odkrili so mu iste alergene kto zadnjič na Golniku, zdaj pa je na terapiji, a kašlja in smrka in se ne počuti prav dobro. Še dobro, da lahko dela od doma, da mi pomaga preživeti dan s sinkom. Pikabu, meni se je po porodu nekaj čudnega spustilo v predelu mednožja, sem probavala vse žive žavbe (hladilno, praško pasto, pa canesten-tega naj doječa mama kakor ne bi preveč). Nič ni pomagalo, imela sem živo rano, potem sem se pa namazala z nerazredčenim oljem teatree in je bilo v treh dnevih dobro, prej pa se več kot en mesec ni zacelilo. Ampak nisem se pa mazala znotraj sramnih ustnic. Tašče - mi ne živimo skupaj in se dobro razumemo, večja vmešavanja v naše življenje nam povzroča tast, a smo se že navadili, da mu ne pustimo preblizu. Tako pač je. SEm bila pa tudi že huda, ko se je navadila, da je prihajala na obisk po 18. uri. Ko sem rekla, da je to prepozno, je kar nekaj časa ni bilo, potem pa se je celo ponudila, da pride b. vozičkat, da se bom lahko kaj učila. Danes grem spet kmalu spat, da naberem rezervo za jutri, ko bo mož moral na dva sestanka. Tudi mož bo začuda prišel kmalu spat, je obljubil. A sva preutrujena za kaj konkretnega. lepe sanje in čim manj bedenja vsem nam želim nanica