altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu OK Moje poročilo. Sem imela kar srečo in sploh nisem dolgo čakala, ko sem prišla nazaj, pa nič nisem rekla, da dojim. Slabe pol ure, pa to še sploh ni bilo zdravnice, ko je pa prišla, sem bila takoj na vrsti. Me je pa pregledala ena druga G, očtino sta se z mojo G zmenili, ker je vse vedela, pa potem jo je tudi klicala, da je moja G povedala, kaj naj mi da. Pa vsaj slabe vesti nisem imela, da še jaz zadržujem mojo G, ker je bilo res noro, pa vmes je imela porode, pa v operacijski je bila. Sem pa šla kar preko vrste, verjetno so nekatere vseeno čakale, da jih pregleda moja (oz. njihova prava) G, jaz sem pa šla k tej drugi in sem bila prej na vrsti. So bile pa ene punce, nosečke že štiri ure tam. Res grozno, ampak to je pa tako, če hodiš v bolnico, pa je G zraven še dežurna. No skratka. Malo sem bila razočarana, ker spet nisem prišla do svoje G, ampak je bila tudi ta v redu, pa kot sem že napisala, vsaj slabe vesti nisem imela, kaj težim še jaz. Me je pa pregledala, zelo dolgo je gledala in rekla, da se ji zdi, da je herpes. Je potem klicala mojo G in ji vse razložila, ona je pa dala navodila. Dobila sem ene tablete, pa kri sem morala dati, da vidijo za ena protitelesa. Glede izcedkov ji nisem nič rekla, ker hočem vseeno do svoje G priti. Zdaj imam čez en mesec kontrolo, upam, da bo takrat moja in ji bom še to rekla, sicer mi pa še vedno ostane tisti termin, ko sem prvotno naročena. Z možkom morava pa nadaljnega uporabljati kondom. Mož je bil ful navdušen. Se raje odpove , kot da bi tisto gor nataknil. Jupi zame.... Pismo, sem jaz dohtar, a????? A sem rekla, da je herpes, če so mehurčki !!! Bravo jaz!!!! Vidiš Pikabu, ti kar mene poslušaj! sem pravilno diagnosticirala!
|