|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 21:15:34   
beki24
ja ful dobra oddaja- jah, kaj pa vem, zanimivo za videt in komentirat- pa da se nasmeješ našim komentarjem, za kaj drugega pa ni bila!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9826
21.3.2007 21:15:49   
@lina
user posted image user posted image user posted image  hvala za obnovo, punce...nisem gledala, pa me taki ekstremni športi tud ne privlačijo, torej nisem nič zamudila!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9827
21.3.2007 21:16:00   
altati
mis-kak ubožček je bilauser posted image ! samo da je zdaj bolje! ti si pa itak vsa nasmejana in fletkanauser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9828
21.3.2007 21:18:34   
beki24
Mis- Tina čist bogo zgleda, ti se pa sigurno pižami smeješ!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9829
21.3.2007 21:19:22   
@lina
a podeljuje RR kakšne medalje za navečje čveke - ej, ženske, današnji dan smo začele na 383. strani, sedaj smo pa na 394.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9830
21.3.2007 21:20:24   
beki24
najbolj nagravžna je bila men tista scena , ko je una mat tisto 8 letnico v pojstli dojila- to men že na kaj drugega potegne, ne na crkljanje- to ni normalno ( in če bi bil to fant in ne puncauser posted image )

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9831
21.3.2007 21:20:41   
Maxica
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - jokam od smeha, res.
Drugič user posted image user posted image user posted image  - a je kaj čudnega, da se človeku dojenje dobesedno zagabi?user posted image
Tretjič - uboga Tina, še dobro, da je njena mamica skoz pri njej.user posted image
Četrtič - Pikabu, kaj je rekel ginekolog?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9832
21.3.2007 21:21:07   
beki24
@lina- potem je danes lahko še 400user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9833
21.3.2007 21:21:44   
moci
a ste čist znorele? me par ur ni, pa imam za eno uro branja, pa ne vem, če mi ni mal ušlouser posted image user posted image user posted image
če boste take kozlarije čvekale, bom pa morala bolj keglove vaje delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9834
21.3.2007 21:21:44   
@lina
Mis, držim pesti da gresta jutri ven... čeprav ti se na fotki tako smeješ, mogoče ti je pa všeč tam?
Ne, hecam se.... Men je tako hudo gledat te cevke na tako majhnih bebicahuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9835
21.3.2007 21:22:25   
gaya

Joj mis, hvala bogu da je najhujše že za vama in da gresta kmalu domov. Ni hujše krivice na svetu kot bolani otročki user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9836
21.3.2007 21:22:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - jokam od smeha, res.
Drugič user posted image user posted image user posted image  - a je kaj čudnega, da se človeku dojenje dobesedno zagabi?user posted image
Tretjič - uboga Tina, še dobro, da je njena mamica skoz pri njej.user posted image
Četrtič - Pikabu, kaj je rekel ginekolog?user posted image

Petič- we missed you Maxiuser posted image !!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9837
21.3.2007 21:23:10   
Pikabu
OK Moje poročilo. Sem imela kar srečo in sploh nisem dolgo čakala, ko sem prišla nazaj, pa nič nisem rekla, da dojim. Slabe pol ure, pa to še sploh ni bilo zdravnice, ko je pa prišla, sem bila takoj na vrsti. Me je pa pregledala ena druga G, očtino sta se z mojo G zmenili, ker je vse vedela, pa potem jo je tudi klicala, da je moja G povedala, kaj naj mi da. Pa vsaj slabe vesti nisem imela, da še jaz zadržujem mojo G, ker je bilo res noro, pa vmes je imela porode, pa v operacijski je bila. Sem pa šla kar preko vrste, verjetno so nekatere vseeno čakale, da jih pregleda moja (oz. njihova prava) G, jaz sem pa šla k tej drugi in sem bila prej na vrsti. So bile pa ene punce, nosečke že štiri ure tam. user posted image Res grozno, ampak to je pa tako, če hodiš v bolnico, pa je G zraven še dežurna. No skratka. Malo sem bila razočarana, ker spet nisem prišla do svoje G, ampak je bila tudi ta v redu, pa kot sem že napisala, vsaj slabe vesti nisem imela, kaj težim še jaz. Me je pa pregledala, zelo dolgo je gledala in rekla, da se ji zdi, da je herpes. Je potem klicala mojo G in ji vse razložila, ona je pa dala navodila. Dobila sem ene tablete, pa kri sem morala dati, da vidijo za ena protitelesa. Glede izcedkov ji nisem nič rekla, ker hočem vseeno do svoje G priti. Zdaj imam čez en mesec kontrolo, upam, da bo takrat moja in ji bom še to rekla, sicer mi pa še vedno ostane tisti termin, ko sem prvotno naročena. Z možkom morava pa nadaljnega uporabljati kondom. user posted image Mož je bil ful navdušen. Se raje odpove user posted image user posted image user posted image , kot da bi tisto gor nataknil. Jupi zame.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9838
21.3.2007 21:23:48   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409707

Zdaj pa ne vem a smo me čudne al pa ene kle user posted image

user posted image   Super ste tole spisale. Sem rabila nekaj takega. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9839
21.3.2007 21:23:52   
beki24
Gaya- lep nov avtaruser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9840
21.3.2007 21:24:50   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ste čist znorele? me par ur ni, pa imam za eno uro branja, pa ne vem, če mi ni mal ušlouser posted image user posted image user posted image
če boste take kozlarije čvekale, bom pa morala bolj keglove vaje delatuser posted image user posted image user posted image

moci stisni držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ok lahk spustiš, zdaj pa tole ponavljaj dokelr bereš kozlarije user posted image  da nau preveč mokro

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9841
21.3.2007 21:25:13   
štorkljica
Babe jaz grem v cule, se vidimo jutri na 400 in nekaj straniuser posted image

Ja pa hvala vsem za informacije kako je blo pri vaših otrocih z zobmi, saj nisem iskala neke tolažbe so me pa zanimale vaše izkušnje, pomaga včasih če ves kje se lotiti stvari!

NOČKO!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9842
21.3.2007 21:25:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

OK Moje poročilo. Sem imela kar srečo in sploh nisem dolgo čakala, ko sem prišla nazaj, pa nič nisem rekla, da dojim. Slabe pol ure, pa to še sploh ni bilo zdravnice, ko je pa prišla, sem bila takoj na vrsti. Me je pa pregledala ena druga G, očtino sta se z mojo G zmenili, ker je vse vedela, pa potem jo je tudi klicala, da je moja G povedala, kaj naj mi da. Pa vsaj slabe vesti nisem imela, da še jaz zadržujem mojo G, ker je bilo res noro, pa vmes je imela porode, pa v operacijski je bila. Sem pa šla kar preko vrste, verjetno so nekatere vseeno čakale, da jih pregleda moja (oz. njihova prava) G, jaz sem pa šla k tej drugi in sem bila prej na vrsti. So bile pa ene punce, nosečke že štiri ure tam. user posted image Res grozno, ampak to je pa tako, če hodiš v bolnico, pa je G zraven še dežurna. No skratka. Malo sem bila razočarana, ker spet nisem prišla do svoje G, ampak je bila tudi ta v redu, pa kot sem že napisala, vsaj slabe vesti nisem imela, kaj težim še jaz. Me je pa pregledala, zelo dolgo je gledala in rekla, da se ji zdi, da je herpes. Je potem klicala mojo G in ji vse razložila, ona je pa dala navodila. Dobila sem ene tablete, pa kri sem morala dati, da vidijo za ena protitelesa. Glede izcedkov ji nisem nič rekla, ker hočem vseeno do svoje G priti. Zdaj imam čez en mesec kontrolo, upam, da bo takrat moja in ji bom še to rekla, sicer mi pa še vedno ostane tisti termin, ko sem prvotno naročena. Z možkom morava pa nadaljnega uporabljati kondom. user posted image Mož je bil ful navdušen. Se raje odpove user posted image user posted image user posted image , kot da bi tisto gor nataknil. Jupi zame.... user posted image

Pismo, sem jaz dohtar, a????? A sem rekla, da je herpes, če so mehurčkiuser posted image !!! Bravo jaz!!!!user posted image  Vidiš Pikabu, ti kar mene poslušaj! sem pravilno diagnosticirala!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9843
21.3.2007 21:25:44   
moci
no, jaz sem včeraj hotla mojega podojit, ker je mala spala 2kratno dozo in je meni hotlo joško razgnat, pa ni bil za touser posted image mislim, on sploh ne sodelujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9844
21.3.2007 21:26:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409707

Zdaj pa ne vem a smo me čudne al pa ene kle user posted image

user posted image   Super ste tole spisale. Sem rabila nekaj takega. user posted image

a sam tole Seven, al vse skupaj????smo dobro zabelile, kajuser posted image ???

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9845
21.3.2007 21:27:02   
@lina
amazona...mi imamo romerja...enako sva rekla, kot so ti že napisale: pri varnosti otrok ne šparava! iz istega razloga ne bova nikoli kupila rabljenega avtosedeža, ker nikoli ne veš, ali je že bil udeležen v kaki nesreči pa ne funkcionira več, kot bi moral... Za Brevi pa ne vem, kako se uvršča v teste... Glede nakupa, res je drag, ampak če se odločiš za ta nakup, se splača počakat kakšno akcijo npr. na spletni strani baby centra tiste dnevne akcije, v spletni trgovini sonček je gotovo cenejši kot v tapravi štacuni ipd.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9846
21.3.2007 21:27:24   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moci stisni držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ok lahk spustiš, zdaj pa tole ponavljaj dokelr bereš kozlarije user posted image  da nau preveč mokro

tole nekam komplicirano zgleda, kaj pa če bi si od zoje plenico sposodla? sej mi je skor pravuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9847
21.3.2007 21:28:21   
moci
uuuu kakšna gneča na oktoberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

gaya, vse pridemo na piknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9848
21.3.2007 21:28:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Pismo, sem jaz dohtar, a????? A sem rekla, da je herpes, če so mehurčkiuser posted image !!! Bravo jaz!!!!user posted image Vidiš Pikabu, ti kar mene poslušaj! sem pravilno diagnosticirala!user posted image

Ja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Ampak tablet mi pa nisi predpisala. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9849
21.3.2007 21:29:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: altati
Pismo, sem jaz dohtar, a????? A sem rekla, da je herpes, če so mehurčkiuser posted image !!! Bravo jaz!!!!user posted image Vidiš Pikabu, ti kar mene poslušaj! sem pravilno diagnosticirala!user posted image

Ja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Ampak tablet mi pa nisi predpisala. user posted image user posted image user posted image

po mojem ti bo prej kakšno domače zdavilo predpisala. mogoče, če se mal podojiš?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!