|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 21:31:02   
Pikabu
Da grem vmes malo na resno, glede avtosedežev. Mi smo pa privrženci Maxi cosija. Imamo lupinico in Emin sedež, zdaj bo Ema tudi dobila od te firme večjega, čeprav me ful mika, da bi Maksu kupila Tobija, mi je fuuuuuul všeč. Pri avtosedežih tudi midva ne gledava na denar, ampak na kvaliteto.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9851
21.3.2007 21:32:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
po mojem ti bo prej kakšno domače zdavilo predpisala. mogoče, če se mal podojiš?

Pomojem pa sploh ni slaba ideja, za mazat mi pa nič ni dala. Kaj pa če bi si res mleko gor namzala? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9852
21.3.2007 21:32:41   
moci
mis, držim pesti, da gresta jutri domov

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9853
21.3.2007 21:32:49   
gaya

uuuu kakšna gneča na oktoberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

gaya, vse pridemo na piknikuser posted image user posted image user posted image

sej zato sem pa rekla, da se zmenimo in se dobimouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9854
21.3.2007 21:33:41   
Maxica
Zdaj pa še zares - jaz sem Maxa dojila do njegovega 23 meseca. No, sicer je bilo to res bolj crklanje pred spanjem. Jaz sem ležala na kavču, on pri meni, dvakrat potegnil in zakomiral. Nikoli ni bilo kakšnega siljenja vame kjerkoli, ne doma, ne drugje. Želela pa sem, da se odstavi sam, da mi ne bi bilo treba skozi kakšne skrivalnice in jok in podobno, kot je bilo v oddaji videno pri dvojčkih. K sreči se en večer ni več podojil, ampak je zaspal sam od sebe in tako je bilo konec najinega dojenja. Nikoli več se ni spomnil na to, niti ni silil kasneje, tudi sedaj, ko vidi, da se doji Lan, ne.
Sama sem velika zagovornica dojenja, res, ampak do ene zdrave meje. V javnosti ne dojim, če ni ravno res nujno. Probam vedno tako zorganizirati, da vse opravimo med podoji. Ali pa vzamem s sabo stekleničko. Seveda tudi podojim v javnosti, ampak redko. Maxa sploh nisem, ker sva se znala dojiti le leže, Lana pa ja, če je treba. Ampak da bom pa sedaj stegnila joško lih kjer je, se mi pa ne zdi primerno. Itak je dojenje, vsaj zame, en intimen trenutek med mano in otrokom, zato se umaknem v za to namenjen prostor, če je. Ne vem, no, kaj so imeli namen doseči s to oddajo, ma mislim, da so dosegli večinoma zgražanje med "normalnimi".
Se strinjam, Evik. Najprej doji več kot dve leti, nato pa kar čez noč, konec. Valjda da se bo otrok raztrgal od same togote. Vzeli so mu nekaj, kar mu veliko pomeni, kar je imel dve leti. Grdo, res.
Pa tista mamica z dvema velikima puncama. Ne vem, v kaj bi ju rada vzgojila, ampak da desetletna punca reče, da bi se ona tudi še dojila, ampak mama ne pusti, ker doji osemletno punco, to zame ni zdravo.
In pa tista bolana ženska - posvoji kitajčka, da mu sili joško potem. Pa ne odnehat, če vidi, da otrok tega ne rabi. Ne rečem, da bi bil otrok dojenček. Ampak da se bo pri dveh letih začel učiti dojiti. Zakaj že?!user posted image  Tako ji je bilo fino, ko je punčka pila vsaj po steklenički v obliki joška. Mislim halo!!!user posted image
Tiste ženske, ki so dojile v trgovini in pred, so pa itak samo provocirale, kaj drugega na ta način res niso dosegle.
Pa kaj ni dojenje res en tako lep trenutek, čas, vez med mamico in otrokom, ki ga nadaljujeta, potem, ko očka prereže popkovnico? Škoda res, da sem sploh gledala to oddajo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9855
21.3.2007 21:33:53   
@lina
ej, Pikabu, čist tako med vrsticami...a sicer imaš kakšno drugo zaščito, glede na to da se brani to nataknit? oz. tudi ostale sprašujem, kako zaščito uporabljate... midva sva zaenkrat s kondomi... moj g. mi ni nič od teh novodobnih obližev ipd. predlagal, tako da sva kar pri tem..

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9856
21.3.2007 21:33:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

uuuu kakšna gneča na oktoberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

gaya, vse pridemo na piknikuser posted image user posted image user posted image

Gayči, kdaj, Gajči kdaj?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9857
21.3.2007 21:34:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

po mojem ti bo prej kakšno domače zdavilo predpisala. mogoče, če se mal podojiš?

Pomojem pa sploh ni slaba ideja, za mazat mi pa nič ni dala. Kaj pa če bi si res mleko gor namzala? user posted image user posted image user posted image

poskusit ni greh. saj so rekli, da user posted image po očkah, pa v nosek, pa ... ne vem kam vse...
mogoče pa na lulikah tud pali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9858
21.3.2007 21:34:29   
altati

Da grem vmes malo na resno, glede avtosedežev. Mi smo pa privrženci Maxi cosija. Imamo lupinico in Emin sedež, zdaj bo Ema tudi dobila od te firme večjega, čeprav me ful mika, da bi Maksu kupila Tobija, mi je fuuuuuul všeč. Pri avtosedežih tudi midva ne gledava na denar, ampak na kvaliteto.

se strinjam-tu je bistvo varnost, cena je drugotnega pomena!
Popolnoma!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9859
21.3.2007 21:35:01   
altati

Jaz bi ti predpisala Virolex tablete in Aclovir mazilouser posted image !!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9860
21.3.2007 21:37:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zdaj pa še zares - jaz sem Maxa dojila do njegovega 23 meseca. No, sicer je bilo to res bolj crklanje pred spanjem. Jaz sem ležala na kavču, on pri meni, dvakrat potegnil in zakomiral. Nikoli ni bilo kakšnega siljenja vame kjerkoli, ne doma, ne drugje. Želela pa sem, da se odstavi sam, da mi ne bi bilo treba skozi kakšne skrivalnice in jok in podobno, kot je bilo v oddaji videno pri dvojčkih. K sreči se en večer ni več podojil, ampak je zaspal sam od sebe in tako je bilo konec najinega dojenja. Nikoli več se ni spomnil na to, niti ni silil kasneje, tudi sedaj, ko vidi, da se doji Lan, ne.
Sama sem velika zagovornica dojenja, res, ampak do ene zdrave meje. V javnosti ne dojim, če ni ravno res nujno. Probam vedno tako zorganizirati, da vse opravimo med podoji. Ali pa vzamem s sabo stekleničko. Seveda tudi podojim v javnosti, ampak redko. Maxa sploh nisem, ker sva se znala dojiti le leže, Lana pa ja, če je treba. Ampak da bom pa sedaj stegnila joško lih kjer je, se mi pa ne zdi primerno. Itak je dojenje, vsaj zame, en intimen trenutek med mano in otrokom, zato se umaknem v za to namenjen prostor, če je. Ne vem, no, kaj so imeli namen doseči s to oddajo, ma mislim, da so dosegli večinoma zgražanje med "normalnimi".
Se strinjam, Evik. Najprej doji več kot dve leti, nato pa kar čez noč, konec. Valjda da se bo otrok raztrgal od same togote. Vzeli so mu nekaj, kar mu veliko pomeni, kar je imel dve leti. Grdo, res.
Pa tista mamica z dvema velikima puncama. Ne vem, v kaj bi ju rada vzgojila, ampak da desetletna punca reče, da bi se ona tudi še dojila, ampak mama ne pusti, ker doji osemletno punco, to zame ni zdravo.
In pa tista bolana ženska - posvoji kitajčka, da mu sili joško potem. Pa ne odnehat, če vidi, da otrok tega ne rabi. Ne rečem, da bi bil otrok dojenček. Ampak da se bo pri dveh letih začel učiti dojiti. Zakaj že?!user posted image  Tako ji je bilo fino, ko je punčka pila vsaj po steklenički v obliki joška. Mislim halo!!!user posted image
Tiste ženske, ki so dojile v trgovini in pred, so pa itak samo provocirale, kaj drugega na ta način res niso dosegle.
Pa kaj ni dojenje res en tako lep trenutek, čas, vez med mamico in otrokom, ki ga nadaljujeta, potem, ko očka prereže popkovnico? Škoda res, da sem sploh gledala to oddajo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se samo podpišem!!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9861
21.3.2007 21:37:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

ej, Pikabu, čist tako med vrsticami...a sicer imaš kakšno drugo zaščito, glede na to da se brani to nataknit? oz. tudi ostale sprašujem, kako zaščito uporabljate... midva sva zaenkrat s kondomi... moj g. mi ni nič od teh novodobnih obližev ipd. predlagal, tako da sva kar pri tem..

midva sva spet na izstopanju eno postajo prej... če se zgodi user posted image - ne bo tragedije

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9862
21.3.2007 21:38:14   
Maxica
Pikabu, kje si pa dobila herpes oz. kako se to dobi? Na ustnicah vem, imam izkušnje, npr. da ti župnik noče otroka krstit, nižje dol pa ne vem.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9863
21.3.2007 22:48:34   
gaya

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kako mamo lepo oblekico RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9864
21.3.2007 22:49:20   
Maxica
Prvaaaaaa.
Na pomladni RR.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9865
21.3.2007 22:49:25   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gayči, kdaj, Gajči kdaj?

Takoj ko nam ne bo potrebno kidat snega več user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9866
21.3.2007 22:49:56   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Prvaaaaaa.
Na pomladni RR.user posted image

user posted image  ne pa nisi user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9867
21.3.2007 22:50:34   
Maxica
Ah, Gaya, ta čas, ko sem post v zeleno barvala, si me šišala.user posted image
Muki, RR deeelaaaaa.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9868
21.3.2007 22:56:42   
@lina
zakaj se pa nicki ne vidijo? - a zdaj bo trajalo nekaj časa da lokomotiva potegne vso kompozijo za seboj in da bo zalaufalo?

Aha, tretja sem!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9869
21.3.2007 22:57:50   
@lina
no, jaz po slikcah vem, da sta gor maxica in gaya, mene pa ne morte pogruntat!user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9870
21.3.2007 23:00:36   
Maxica
@lina.user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9871
21.3.2007 23:02:22   
gaya

sm ravn hotla napisat, pa si me prehitelauser posted image , a so naše čvekete ušle spat, prav, jst grem do konca popeglat, pol grem pa mal možeka zdrmatuser posted image

Nočko pupike moje

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9872
21.3.2007 23:14:34   
Pikabu
Joj, me je panika, ko je kar nekaj čudnega napisalo. Jaz sem ravno kopirala svoje poste od včeraj in danes, potem pa..... konec. user posted image

Maxica, pojma nimam, kako sem to staknila, niti nisem spraševala. Bom naslednjič svojo G.

Kontracepcija: no, saj občasno tudi natakne tisto gor, čeprav z muko, predvsem v dnevih, ko sama izračunam, da je čas za O, sicer pa eno postajo prej ven.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9873
21.3.2007 23:15:29   
Pikabu
Zdaj grem pa lahko do konca vse prekopirat. A bo še katera potem tukaj? Jaz sem pa mislila, da bomo danes 400 naskakovale, zdaj pa slabo kaže. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9874
21.3.2007 23:23:52   
@lina
Pikabu, jaz sem tudi čudno gledala, ko mi je računalnik napisal, da ima moj IP naslov prepoved dostopa do te spletne strani...pa sem tuhtala, kaj neki sem napisala, da so me skenslali dol?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?