|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.2.2006 15:54:13   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: žmož

Pa si se le pokazala Barbs!user posted image  Vidim, da veselo srfaš po Ringaraji, ma na naš naslov pa te le stežka ulovimo!user posted image

Saj ti pravim, da sem tečnauser posted image  Grem kar spat, mogoče bo jutri boljše.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.2.2006 19:13:14   
MarijaPo
Ohoj,

se jaz se moram malo javit, da me bo mogoce kera pohvalila. :)

Vceraj sva sla z mojim lepim Igorjem v Logatec plavat - se mi je zdela neznansko smesna sala, da je Eva v vodi (ker je dvojna, Eva je seveda ze skos v porodni vodi, zdej je bla pa se embalaza v vodi). Najbolj mi je pasal kravl, prsno sploh ne, ker je treba noge razpirat (ce delas pravilno ne, samo jaz ne znam pravilno), pa delfin roke je bil fajn, da sem se malo premigala.
Potem sem brala Cosmopolitan, ki je ocitno izven moje kategorije (kako uveljavljati voljo, ce zivis pri starsih, prvi zmenek,...).

Danes sem sla na jemanje krvi (brrr) in na urin (to je slo malo lazje kot kri), pol pa po mestu, me je tok hrbet bolel in dol tiscalo, da sem bila kr malo omoticna, ni ga za srat.

Pa v Popku sem na razprodaji lanske poletne kolekcije pokupila eno majcko - tako, da sem skoraj seksi in krilo, ki pa niti ni tok seksi, ker je mal cez kolena, komaj cakam, da pride Igor domov, da mu pokazem.
Pa kupila sem revijo za strikanje za dojencke - tok so srckane stvari, da se bom se strikat naucila. user posted image

Bravo Lenika, zdaj sva ze dve, ki poimensko kliceva najina nerojena otrocicka!

Pridne bodite in priklicite sonce!

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.2.2006 19:14:19 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.2.2006 8:26:46   
Barbs
Soooooooooonceeee,

eko, jaz ga že kličem, pa ga še niuser posted image ...
Pravkar pojedla 2 toasta  (dva velikanska!!!) in popila eno veliko korito bele kave.
Tehtala se pa ne bom več.user posted image  Zadnje čase jem za tri, ne za dva, še najmanj pa za enega... Ne morem pomagat, lačna sem, kljub temu, da me pika in vleče na vse strani. Zaenkrat ne bom paničarila, danes je drugi dan 27. tedna in v soboto sem imela sedem kil več, kot na začetku. Danes jih imam pa verjetno že osem. po moje. Al pa ne. Ah...user posted image

Danes greva s ta starejšo hčerko malce med plenice in banjice in čebričke in gazice.... tamala ima tehniški dan, ta velkuser posted image  ima pa službeno kočerjo nekje na obali , se mi zdi... ker je bil nekam siten danesuser posted image ...

Mene je sitnoba rahlo popustila, tako da upam, da bo vikend okuser posted image user posted image user posted image

Se še kaj beremo, by , B.user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.2.2006 8:41:33   
TiaSara
O, MarijaPo, te jaz pohvalim user posted image  user posted image . Je prav super brati tvoje poste, ko govoriš o svojem user posted image  - toliko user posted image  veje iz tvojih besed, da je še meni toplo pri srcu. Res ste super majčice - jaz sem ratala kar malo odvisna od tegale foruma, tole temo si pa vedno prihranim za zadnjo (saj veste: Save the best for last).

Barbs, lepo da si danes boljše volje - jaz upam, da se bo še megla čimprej razkadila in se pokaže kaj sončka. Jaz sem ga včeraj po službi še malo ujela (sem pa res hitela kot strela) in sem bila potem čist druga. Se že veselim pomladi - letos še bolj kot ponavadiuser posted image user posted image . Glede kil se pa res ne boš obremenjevala, a neuser posted image  . Meni se zdi, da smo dandanes itak vsi čist preobremenjeni z brezveznimi stvarmi. Ženska je lepa, če se tako počuti, ne pa če ima mere kot manekenka! Jaz sem pa sicer suhica in me moj user posted image  skos šunta naj se kaj zredim - si morte mislt, kako je sedaj zadovoljen, ko vsa narazen lezem user posted image .

Mene čaka en naporen vikend - cel kup planov, potem pa se v ponedeljek spet beremo! Fajn bodte!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.2.2006 8:53:08   
MarijaPo
TiaSara, ti kar povej kaksne plane imas za vikend, mogoce pa kako idejo dobimo se ostale. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   [Brisano sporočilo]
3.2.2006 9:28:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
3.2.2006 12:02:47   
sonca
Juhu, tudi midva greva čez dve uri v Avstrijo po voziček (če bo bolj ugoden kot tu seveda).

Glede kil - danes stopim na vago in jih imam že +9kg. Kot da grem naslednji mesec rodit, ne pa šele 23 maja.

Grem hitro kosilo kuhat, da ko pride moj iz službe samo pojeva in greva.

Čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.2.2006 13:16:57   
pikicaa
Evo ga sonce!user posted image user posted image user posted image

Punce kaj se obremenjujete zaradi kilogramov. Jaz sem v 25. tednu pa imam že +11. Danes sem bila na kontroli in je vse OK. Zaradi kilogramov pa me ni nič kregala je rekla da mora it gor. Res pa je, da sem na začetku veliko pridelala.

Zdaj pa hitro na sončka.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.2.2006 17:45:57   
Linča
klinc pa kg-jiuser posted image  tud jaz sem jih pridelala kar nekaj, mislim da gre že čz 9 kg...se že nekaj časa nisem tehtala user posted image

A ni dane sneki depresiven dan??? vsaj meni je, no...zbudila sem se ponoči ob 3:15 in ni šans, da bi še spala...pa sem že ob 6:15 tramalajala v službi....prej sem sicer spala uro pa pol, pa bi še kar spala, pa ne morem - trebuh mi dol pritiska, pa zgaga me groznoooo peče, pa sitna sem, pa moj je v službi popoldan in mi je tečno user posted image  kak brezvezen petek....pa še ta nagavžna megla user posted image  edino kar me v malo boljšo voljo spravlja je misel, da sva včeraj KONČNO izbrala voziček in ga rezervirala in ga naslednji teden dobimo user posted image  po vseh teh diplomah iz vozička sva se zdaj odločila za Jane, ki jih prodajajo v pikapolonici...ima vse, kar imajo veliki user posted image  pa taka odštekana barva - siva v kombinaciji z losos barvo user posted image  rdečega nimajo več na zalogi...

sonca - ja, jaz sem iz mb...

mah, grem na drugi forum v vomitorium"bruhat" user posted image  

lepo se mejte majčice

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
4.2.2006 9:50:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Linča)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
4.2.2006 12:24:24   
sonca
Hoj!

Voziček imama že doma user posted image . Sicer nisma takšnega gledala tu, ampak je vseeno lepi. Hotela sem imeti temno modrega, zdaj pa imam beš - temno moder - rdeč. Tako da sedaj samo čakama ali bo fantek ali punčka user posted image . Aja pa še na tri kolesa sem hotela imeti, ta pa je na štiri - ima lite felne in dve kolesi se obračata za 360 stopinj. V glavnem sma zadovoljna. Moram pa povedati da niso imeli dosti izbire, bila sma v Gradcu v Toysu, nato pa v Siersbergu, kjer sma ga kupila. Pri nas imaš 100 krat večjo izbiro.
In še to - voziček popoln le da sem sedaj ugotovila da nima zavor (tisto za pri miru je, pa vsako vrtljivo kolo se fiksira, samo če greš dol po bregu...),  Tiste ki imate izkušnje - so te zavore sploh pomembne?

LINČA: mogoče pa se res vidimo v materinski šoli. Midva bova šla v Vošnjakovo - imajo vse na novo nareto. (Če ne bi imeli bi odšla v porodnišnico).

Lep snežni dan!

Neposredna povezava do sporočila: 636
5.2.2006 9:15:13   
lenika
Pozdravljene majčice.
Vidim, da niste bile v zadnjih dveh dneh nič kaj zgovorne.
Midva z možem sva v petek po službi cel popoldne in v soboto praktično cel dan letela po trgovinah in kupovala za najinega Matica. Moram reči, da si nisem mislila, da bova toliko stvari nabavila, ampak te kar povleče in ne moreš si kaj, da ne bi kupil. Tako imava sedaj 3 mesece pred porodom že skoraj vse, razen kozmetike in še nekaj malenkosti. user posted image  Nekomu se bo to mogoče zdelo prezgodaj, jaz pa sem kar vesela, da je to za nama in da bova v marcu lahko že kar počasi začela belit in urejat sobico, takrat pa bom tudi že začela z pranjem in likanjem oblekic in pleničk. Do konca marca naj bi imela praktično vse urejeno.
Konec marca, ko bom jaz začela z porodniško, nameravava za 4 dni na morje (njegovi starši imajo tam vikend), potem pa resneično le še čakava prihod najinega Matica.

Današnji dan bom izkoristila v glavnem za počivanje, ker sta me ta dva dneva letanja kar pošteno utrudila, jutri pa bo zopet treba v službo. Lepo se imejte še naprej in uživajte v danešnjem sončku, pa oglasite se kaj.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.2.2006 8:43:05   
MarijaPo
Ohoj Punce,

danes je cudovito lep dan, ker je sonceee!! user posted image

Ob treh imam G in sem se v ta namen stehtala (tehtam se 1x na mesec, da nimam prevec anorekticnih skrbi) in sem se zredila za tezko pridobljenih 5 kg od zacetka nosecnosti. Bravo Micka!!!

V soboto je bila stala, ker sem dobila ornk krce in sva sla na urgenco - za vse ljubljancanke - urgenca zgleda po 20. tednu tako, da je treba jet kar v porodnisnico na sprejem porodnic in te potem tam zrihtajo, torej, ne hodit na gregorcicevo - tja, kjer je ginekoloska urgenca, ker tam ne sprejemajo unih, ki so nosece vec kot 20 tednov.
No, vzela sem buskopan in pregledali so mi maternicni vrat in je vse ok, mi je pa zdaj odvzeto se tisto malo hoje, kar mi je ostalo od rekreacije, torej le se polezavanje doma. user posted image

Upam, da se imate fino in da ste imele bolj miren vikend.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.2.2006 9:38:25   
Barbs
Ojla...

očitno nisi bila edina,Marija, ki si ta vikend imela komedije... Tudi jaz sem bila prepričana, da bom morala v soboto zvečer kar v porodnišnico. Jaz sem vedela, da po 20 . tednu moraš kar tja, ker sem že pri moji ta drugi hčerki v petindvajsetem tednu ene par dni ležala v porodnišnici, ker sem bila hudo prehlajena, s krči v trebuhu.
No, skratka... v soboto zvečer me je kar naenkrat začel močno boleti hrbet.. natančneje, v križu, točno take bolečine, kot pri najhujšem nalivu menstruacuje...Ful sem se prestrašila, kaj to pomeni, komaj sem se vlegla na posteljo, bolelo je pa tako, da so mi prav solze tekle... Mogoče sem se malo preveč naprezala popoldne, ampak, ponavadi so me bolele medenične kosti in kolki, tokrat  pa križ. Mal masaže, pa obkladek, še sama nisem vedela, kda jsem zaspala potem.... ko sem se ponoči zbudila za na wc, pa je bilo že bplje, zjutraj ko sem vstala, pa kot da ne bi bilo prejšen večer nič. Mislim, pojma nimam. kaj se dogaja... Pregled imam 15. februarja, točno na dopolnjenih 28. tednov, tako, da bom kar počakala do takrat, po moje... Ali naj se grem vseeno pokazat? Ma ne vem...

Danes je vse ok, sonček je, nič me ne boli.... grem malo na sprehod, pa nadihat se... Včeraj mi je ful pasalo, smo se pred kosilom, ko je bilo največ sonca, kar vsi odpravili do živalskega vrta in smo dobri dve uri hodili naokrog in se res zabavali... Le potke so ful ledene, tako, da če bo katera slučajno dobila idejo za sprehajat se tam, naj malo pazi...Mene je kar nosilo...

Pa pa, se beremo... B.user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.2.2006 10:26:48   
TiaSara
Joj, MarijaPo in Barbs, ne ga biksat s takimi! Pa še eno majčico poznam, ki ima sedaj strogo počivanje do konca... Pridne bodte, pa čuvajte se, maj vseeno še ni tako zelo blizu! No saj verjetno so težave samo prehodne in bo samo bolje. Drugače pa Barbs, sem jaz ugotovila, da ni nič hudega če vsaj pokličeš h G, pa ti potem že tam svetujejo kaj naprej. Se vsaj pomiriš.
Aurora - ko sem gledala tisti link glede teže, sem ugotovila, da sem bila in sem še vedno podhranjena - sicer pridobivam na teži, vendar malo počasneje, kot naj bi glede na tisto preglednico. Vendar pa sem tako navajena, da sem vedno pri tistih tapodhranjenih, čeprav je z mano vedno vse O.K. Mislim, da je tudi zdaj tako, pač nismo vse enake.
Sonca user posted image user posted image  za voziček. Sedaj smo pa že skoraj vse motoriziraneuser posted image . Glede zavor pa tudi jaz ne vem - mi je tudi nimamo, ampak mislim, da ne bo nekih težav zaradi tega. Ko sem nečaka vozila naokoli sem itak mogla voziček še navzdol rint, ker so tako kolesa štopalauser posted image  . Pa je imel bremzo, ampak tudi če je ne bi bilo.

Moj vikend je minil "na tren oka" - sva imela obiske, v soboto sva pospravljala, v nedeljo pa "čuvala" dva navihanca (1,5 in 2 leti) - sta bila tako luštna....Še dobro, da ima ta teden še eno "nedeljo", da se bova malo spočila.

Lep teden želim vsem in nobenih težav! 

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.2.2006 11:21:42   
pikicaa
Ojla majčice!

Barbs in MarijaPo bolečine bodo izginile boste videle. To je samo prehodno.
Naj se malo pohvalim, da sva z user posted image  v soboto v Mariboru v Odejini trgovini kupila komplet posteljnino z ščitnikom in baldahinom ter odejico za samo 8.000 SIT.Sploh nisem mogla verjet,da je tako poceni.user posted image

Uživajte v sončku!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.2.2006 12:50:58   
žmož
Ola punce!
Lep začetek tedna, a ne- sončen a mrzel ko stouser posted image . Ja kaj pa se zdaj kar na enkrat dogaja z vami?! Dajte se mal mirkat pupe, zdaj nas komaj čakajo ta lepši dnevi! Barbs vem, da je že prejšnji teden nekaj jamrala, da jo vse boli, Mariji pa aerobika ni pasala, anede?! Če so rekli, da ni hujšega, bo tudi to minilo, sam mal se pričuvejte (saj vem, da ni tako lahko naredit, kot govorit user posted image ). Vseeno upam, da bo z vama vse OK.
Glede nabav pa ste res pridne- motorizirane skoraj vse, Lenika pa je celo nabavla vse cunjice user posted image . Mi pa smo se v soboto mal sprehajali po Ljubljani, ma smo šli z namenom "hišnih nakupov". Sem mislila, da bom skočila še do Popka, da si kaj novih cunj nabavim, pa sem bila na koncu tako izmučena od celodnevnega pohajanja od trgovine do trgovine, da preprosto ni bilo ne volje ne moči.user posted image  Bom mogoče izkoristila ta vikend za "svoje nakupe". Za user posted image  pa zaenkrat ne nameravam še nič nabavljat, ker moram prej prečekirat, kaj imam in kaj mi sploh rabi. Voziček imam od prej, cunjic tudi en kup, pa še sestra je pred kratkim rodila, tako, da je tega več kot dovolj. Seveda bom kaj kupla, še posebej zato, ker se ne morem upret, ko vidim tiste male srčkane cotke.user posted image  Problem lahko nastane le, če bomo dobili user posted image , ker so do zdaj v familiji sami user posted image . Za bodije in te stvari me ne skrbi, ker so vsi v nevtralnih barvah, za naprej pa bo problemuser posted image . Če bo tako, bomo pač naknadno opravili vse nakupeuser posted image  Pozdrav!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.2.2006 14:29:49   
MiaSophia
Čau user posted image ,
ko berem tole o matrarijah in bolečinah, mi je kar hudouser posted image , punce, upam in želim čim manj tega.
Pri meni je bilo malo zatišja pri pisanju, pa vidim, da nisem edina (kakšna tolažba user posted image ), vikend je bil delovno razpoložen, no ja, sama sem bolj "površno" sodelovala, ker so bila to bolj moška dela in sem smela le kako lažjo stvar kam odnesti in podobno. Sem pa seveda sodelovala pri odločanju user posted image . Evo zdej je sobica za user posted image  pobeljena, malo kasneje jo bomo en del še prebarvali, kar čaka tudi posteljico. Ostalih zadev še ni. Bova pa šla v sredo najbrž v AU pogledat (med drugim) za kakšno komodo (katera bo sprva namenjena previjanju) ali pa kar previjalno mizico.
Moje počutje je okej, dete pa veselo plava, pospravlja, mehurčka in opravlja meni in user posted image  neznana opravila user posted image .
Dopoldne grem ponavadi na sprehod, potem bulim Mein baby na RTL, kej skuham, seveda tut pojem, berem velik, danes celo risala načrt za zimski vrt in čas kar mineuser posted image . Popoldne grem še drugič na telovadbo.
Lepo se mejte user posted image ,
čau user posted image user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.2.2006 17:02:53   
F*S*M
Oj

kako ste kaj? Danes je bilo pa kar lepo vreme, sam jaz sploh ne vem kaj je z mano, nič se mi ne da a se že pojavljajo prve spomladanske utrujenosti al kaj? Ma bo že drugače sem pa hvala bogu vredu kar se tiče bolečin, sem bla v petek na pregledu pa so se dol spomnal da bi blo fajn it kej v laboratorji po 6 mes, tako da sem cel dan preživela v zdravstvenem domu in močno upam da se nisem nalezla kake gripe ali angine spet. PA imam kri vredu ne morš vrjet, pa v vodi tud 0 alkohola, čeprav mi ni prov jasen zakaj pregledujejo alkohol ampak bo že, sedaj imam naslednji pregled zadnjega v mesecu in močno upam, da me bo dala na bolnško, ker mene moja vožnja že počasi ubija, ma bo že enkrat.

A pa še to a katero kaj zgaga daje, mene full pa mislim da bom počas popizdla, sej kar pojem ali spijem je slabše, tko da sem si dones donat nabavla zdej ga pa srkam kot kakšen pjanček.

Mejte se lepo in uživajte

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.2.2006 17:52:04   
Barbs
Lana....

a si ti prepričana, da so ti v vodi "merili" alkohol???? Prvič slišim za kaj takegauser posted image  

Kar se tiče zgage je pri meni bolj ali manj enako, vendar sem se je (očitno) že tako navadila, da zaradi tega niti ne jamram več. Par požirkov mrzlega mleka, ali pa par požirkov donata, pa je za nekaj časa. Pravijo, da se umiri, ko se ptrpk spusti nižje in pripravi za porod. No ja, bomo videli, sa j ni več dolgo do takrat. mene spet neki hakla v križu, pa se probam delat, da ni nič. Ignoriram kolikor se da. Bomo videli, če pomagauser posted image
Danes sem bila pridna , menjala vso posteljnino na vseh posteljah, prala, likala, brisala prah, sesala, ne vem, kaj mi je.... nek nagonuser posted image  Sem pa zdaj zadovoljna. Jutri bom SAMO ležalauser posted image

Lep večer in se beremo jutri, B.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
6.2.2006 18:48:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
7.2.2006 8:42:10   
MarijaPo
Ohoj Punce,

MiaSophia - kako si lepo opisala vikend in kaj delate - prav lustno je bilo brat.

Vceraj sem imela G - je vse v najlepsem redu razen teh bednih krcev in dol tiscanja, telovadim naj torej samo doma in kolikor mi je prijetno, ker sem zgleda res s tisto aerobiko in tavzent drugimi telovadbami izzvala krce. user posted image  Jaz krava.

Potem sva sla z Igorjem zvecer na 3D UZ, ki je bil super super super. Eva je bila skrajno srckana - najprej je ful dogajala po trebuhu, potem se je usmerila proti moji hrbtenici, se tiscala ob steno maternice in tudi od strani skrivala glavo z rokami - kot da bi se sla tisto otrosko igrico, ko stojis ob steni in stejes do 10, al kok ze.
No, v glavnem, potem se je enkrat le odlocila, se obrnila proti nam, se nam nasmehnila, naredila smesno šobico - nam nekaj povedala (seveda nismo razumeli, ker je mogoce tud samo pojedla malo plodovnice), se od tega utrudila in se zato pocasi spet ulegla nazaj na maternico in zaspala.
Skratka za dol past simpaticno - bom dala posnetek te akcije na internet, da boste lahko videle. user posted image

Danes imam psihiatra in sem zato malo togotna - ful mi je zoprno tja hodit, se posebi zdaj, ko sem se cist zadost zredila.

Uzivajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 647
7.2.2006 10:03:18   
Barbs
Marija,

user posted image ...ti debelinka ti....unmu tvojmu psihiatru povej, da ga ne rabiš veš, ker si že pravauser posted image ... prosim, da čimprej nalimaš celovečerni film o tvoji Evici, da bomo videli, če je kaj po mamiciuser posted image   A vidiš, da preveč telovadbe škodi???!!! Pa lepo ti pravim, da leži na kavču in noge v zrak!!!user posted image  Oz.--- kamor ti bo Igor rekeluser posted image  

Jaz sem tako tako.. ne vem, če razmišljam o tem, da me kaj boli, potem me dejansko začne bolet user posted image - si bom morala proti večeru omisliti kakšno zaposlitev, da ne bom razmišljala o tem, kdaj me bo začelo zvijati in kako... Mislim, da sem bolj kot ne pacient, kar se tega tiče.user posted image

Zdaj grem direkt v Mothercare po plenice - me je ful zagrabilo danes....user posted image

Pa še to - klicala na center za socialno delo, katere obrazce ipd. bo treba izpolnit tam pred rojstvom in me je skoraj zadelo : prijazna uslužbenka mi je rekla, da prvič lahko pridem po papirje, ki jih bom itak potem doma izpolnjevala, pa sem jo vprašala, če mi jih lahko našteje, da si jih bom kar s strani Ministrstva za bla bla bla sprintala. Mi jih je naštela in zdaj sem jih sprintala : brez navodil za izpolnjevanje pride vsega skupaj  OSEM listov ( brez dodatnih obrazcev, ki jih bom morala kasneje spreminjati - otroški dodatek, bla bla bla...) MISLIM!!!!  Skupaj s potrdilom o PDP, ki ga da G in potrdilom o plači, o zaposlitvi, izjava očeta, da uveljavljam bla bla samo jaz....je to potem en fascikel! Pa saj niso normalni.... user posted image  Pa še to... vse te vloge za očetovski dopust je treba že prej dat izpolnit, po rojstvu pa naknadno PISNO sporočiš ime in datum rojstvauser posted image .... označit pa je treba na vlogi tako tistih 15 dni, kot 75 dni ( tudi če jih mož ne porabi) ker se kasneje NE DA!!! Zato, bodite previdne pri teh papirjih...user posted image

Pa pa...se beremo, B

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.2.2006 11:57:28   
MarijaPo
Barbs - tole s papirji je kriza. user posted image  Ze kar vidim, da bom kaj narobe/prepozno/sploh ne naredila.
Je pa imela prav, da jih potem doma izpolnjujes, ker ce bi jih tam, bi moral sabo prinest golaz in polento, da bi zdrzal 16 ur izpolnjevanja brezveznih papirjev.

Sem bila pri psihiatrinji in sem ji vse lepo razlozila, kako sem fino debela in cist v redu, pa me je vseeno narocila se marca.
Potem me je tako kot Barbs pograbil potrosniski nagon, pa sem ga zaradi -8 stopinj celzija inhibirala in sla kar domov. Bom Igorja prepricala, da me rajsi pelje, kot da sama okrog po tem mrazu hodim.

Uzivajte!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.2.2006 15:57:26   
TiaSara
Kakšen krasen opis male Evice - komaj čakam filmček, da jo še vidim (čeprav si jo lahko prav predstavljam)user posted image user posted image user posted image .  Hej MarijaPo a si že kaj lepega naštrikala zanjo? Kar daj, potem boš pa še za naše zmajčke - vsaj kakšne luštne pocukrane copatke, a????user posted image

Glede papirjev pa - Barbs, a jih lahko kar poskeniraš pa pošlješ - še najboljš kar izpolnjene, da bom lahko plonkala user posted image . Me je tudi strah, da bom kaj pozabila/narobe/prepozno izpolnila. Sploh, ker sovražim vse kar diši po birokraciji - in tole fajn user posted image .

Jaz sem bila pa včeraj popoldne polna energije in sem šla na dolg in aktiven sprehod. Je bilo ful mrzlo, ampak jaz sem kar hodila in hodila in res uživala. Potem se je pa naš mali tega nalezel in je brcal in brcal, potem je nekaj kobacal po trebuhu in se tako na desno zrinil, da sem imela ves trebuh na tisti strani - je bilo prav smešno za videt. Je pa super, ker sedaj je tako močan in aktiven, da se ga ne da nič več spregledati - ga čutim tudi ko kaj počnem. Največkrat brca, ko pomivam posodo ali pa kuham - le kaj bi to pomenilouser posted image .

Jutri smo pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk sem jest vesela.

Fajn bodte in nobenih neumnosti do četrtkauser posted image !

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?