Barbs
|
Ojla... očitno nisi bila edina,Marija, ki si ta vikend imela komedije... Tudi jaz sem bila prepričana, da bom morala v soboto zvečer kar v porodnišnico. Jaz sem vedela, da po 20 . tednu moraš kar tja, ker sem že pri moji ta drugi hčerki v petindvajsetem tednu ene par dni ležala v porodnišnici, ker sem bila hudo prehlajena, s krči v trebuhu. No, skratka... v soboto zvečer me je kar naenkrat začel močno boleti hrbet.. natančneje, v križu, točno take bolečine, kot pri najhujšem nalivu menstruacuje...Ful sem se prestrašila, kaj to pomeni, komaj sem se vlegla na posteljo, bolelo je pa tako, da so mi prav solze tekle... Mogoče sem se malo preveč naprezala popoldne, ampak, ponavadi so me bolele medenične kosti in kolki, tokrat pa križ. Mal masaže, pa obkladek, še sama nisem vedela, kda jsem zaspala potem.... ko sem se ponoči zbudila za na wc, pa je bilo že bplje, zjutraj ko sem vstala, pa kot da ne bi bilo prejšen večer nič. Mislim, pojma nimam. kaj se dogaja... Pregled imam 15. februarja, točno na dopolnjenih 28. tednov, tako, da bom kar počakala do takrat, po moje... Ali naj se grem vseeno pokazat? Ma ne vem... Danes je vse ok, sonček je, nič me ne boli.... grem malo na sprehod, pa nadihat se... Včeraj mi je ful pasalo, smo se pred kosilom, ko je bilo največ sonca, kar vsi odpravili do živalskega vrta in smo dobri dve uri hodili naokrog in se res zabavali... Le potke so ful ledene, tako, da če bo katera slučajno dobila idejo za sprehajat se tam, naj malo pazi...Mene je kar nosilo... Pa pa, se beremo... B.