MiaSophia
|
Čau majčice Ja, pri nas imamo spet en čudovit sončen dan in je prav fajn, ko se ledene steze topijo, pa kar kaplja od vsepovsod, pa še kape in rokavic mi ni treba več obešat po seb . Upam, da ste se tudi drugod nalezli kaj sonca . Drugače pa sem v bolniški (polni) povsem "pomotoma", no, pravzaprav je bilo najprej dogovorjeno za 4 ure, potem pa so se moji šefi odločili, da je bolje, če je kar oreng. Sprva sem bila kar malo žalostna, a sem kmalu ugotovila, da je kakršnakoli skrb odveč, saj imam kaj za počet (kot je rekla Marija )in sploh ni tako hudo, kot sem sprva mislila, joj, kaj bom pa zdaj počela s tolk časa... Moje počutje je okej, na vsake toliko me zašpika, pa kak konc hrbtenice me zmatra, splošna ocena pa je prav dobro . Barbs, si kar predstavljam tvoje aktiranje na postelji in vse tvoje umetnike okoli tebe, edino prav, naj si dajo duška in te opedenajo kot je treba, a ne? Mojsonček, le kje je tako porazno vreme? Povej, kakšno glasbo pa ponavadi poslušaš - zaželjeni tudi odgovori drugih babnc . Marička, thanx za tvoja strokovna navodila, me zelo razveseli, ko berem, da tudi ženske obvladajo takele zadeve, pomeni, da si tudi en konc tehničnega tipa Si me prav potolažla (že spet), ko si mi omenla, da ne bo panike v bolniški - pa še res je Punčica, tebe pa že 100 let nikjer Verjamem, da bi bila sitna, če bi bila skoz doma, a se najini situaciji razlikujeta že v tem, da ti že imaš družinico in gnezdece , mene pa vse to še čaka . Tak da zdej skačem sem in tja in gnezdim in tako - lahko si predstavljaš, da je kaj za počet. zadnjič enkrat si spraševala o telovadbi, ki jo izvajamo doma. Sama sem zelo zadovoljna z žogo (ta velika, švedska) - se usedem in krožim z boki naokoli, ali pa se usedem čisto spodaj na žogo in delam počepe, včasih jo uporabim za sprostitev; jo objamem in niham sem ter tja, je kar nekaj vaj, ki se jih da fajn izvajat (so zraven žoge tudi vaje). Vaje brez žoge, pa pri meni pomenijo počepanje ob steni, sedenje po turško, le da sta stopali skupaj... Aha, v ponedeljek sem bila na prvem delu t.i. telovadbe, pa ni bilo nič kaj telovadbe, temveč smo se učile dihat in se razvajat z blazinami, pa kako pravilno stat, vstat, uležt in podobne fore. Smo imele zelo fajno fizioterapevtko in je ura in pol minila (pre)hitro. Imamo še enkrat. V začetku februarja pa greva z v šolo za bodoče starše. No, pa sem se spet čist razpisala Zdej grem pa na sončen zrak Uživajte, čau