|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
30.1.2006 12:43:44   
žmož
Opa, Barbs je pa fotko menjala-kje pa je tisti nagajivi roza zajček?!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.1.2006 15:11:49   
mojsoncek
ziv punce,

res se pozna, da je za nami vikend, ker vse lepo pridno pisete malo daljse poste. Pa da se jaz malce pokomentiram. Zadnje dni sem res malo bolj brezvoljna, pa ne vem ravno zakaj (verjetno bo krivo vreme). Drugace pa je pocutje cisto OK. Danes sem imela spet kontrolo zaradi kolicine plodovnice. Po opravljenem UZ je rekla G, da je stanje taksno kot pred 10 dnevi, kar pomeni, da se v tem vasu kolicina ni nic povecala user posted image . Tudi dete je OK in ni videti, da bi bilo kaj narobe user posted image user posted image user posted image . No kot kaze se bo zadeva pocasi umirila in res ni kaksne potrebe po "zganjanju" panike. Kontrolne UZ pa imam sedaj na tri tedne.

MiaSophia  jaz sem na 4- urnem delavniku od prejsnjega ponedeljka in pri meni je vsa stvar zgledala takole. Z obvestilom zdravniku, ki ga je napisala G sem sla k osebni zdravnici, ki mi je odprla bolnisko (za datum zacetka sva se tudi zmenile). V ponedeljek, ko sem zacela s krajsim delavnikom sem sla v kadrovsko vprasat, ce rabim prinesti kaksno potrdilo, pa so mi rekli, da na koncu meseca samo prinesem bolniski list. Povedali so mi tudi, da po enem mesecu skrajsanega delavnika, osebni zdravnik predlozi zadevo komisiji, le-ta pa potem s sklepom obvesti delodajalca. Tako, da meni ni bilo treba prinesti nobenega ekstra potrdila oz. dokazila. Ti pa svetujem, da se vseeno pozanimas v kadrovski, kako je s tem pri vas.

Linča me veseli, da so tudi pri tebi izvidi za sladkorno OK user posted image !!!

Barbs komplimenti za nakup vozeka...

lep dan se naprej!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.1.2006 15:11:58   
puncica
ja tako je to, ko bereš potem pa kr pozabiš kaj napisat. No sicer pa glede brc Aljča  pri meni je tako da enkrat so enkrat jih ni enkrat mi tud trebuh že valovi, skratka čist odvisno za zdaj se še ne obremenjujem s tem, glavno da čez dan brca in da ga vsaj čutim, če ne bi tud jaz paniko zagnala če ne bi brcal kak dan, ampak čutim ga pa vsak dan, tako da za moje pojme je pomembno da se čuti.

Potem glede bolečin, mene ful sramna kost boli, tako da sedim lahko ležim tudi, da bi pa kaj več hodila pa ni šans, ker kramplem ko star konj, ker me res ful boli, kot bi se kosti ribale al kaj pa vem, se mi zdi da me prvič ni to bolel, pa pravi G. da je to normalno, da pa naj telovadim.

Ja žmož zgaga me pa daje in tu pa tam popijem tud rupurut, ker mi nič druga ne pomaga. Mene pa zanima glede telovadbe, tudi jaz ne hodim na telovadbo, pa bi rada a kaj ko se jaz komi pridrsam iz naših rovt. zanima me Kako pa to doma telovadite, no mislim kakšne vaje delate, ker bi se jaz tud mal aktivirala pa ne vem kaj delat?

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.1.2006 15:24:58   
žmož
Puncica, tebe pa res matrajo tele bolečine, boš pa mogla res kaj ukrenit.
Kar se pa tiče telovadbe, sem našla v knjigi nekaj vaj-žal ne vem naslova, pa tudi vaj ti danes ne bom opisala, ker bi sigurno mimo ustrelila( sem jih naredila do sedaj le parkrat), se bom pa potrudla spomnit in ti bom jutri kaj več napisala. Kar pa se moje večinske telovadbe tiče, pa mislim, da veš kaj je-ogrevanje v kuhinji, razgibavanje pri pospravljanju in "ta prava" vadba igra in ostale aktivnosti za tamalim. Ne, saj priznam, namen sem imela res dober, a kaj, ko mi ga nekako ne uspe uresničit. Glavno je, da potelovadim parkrat na teden, mogoče pa mi bo uspelo kaj več ko bom na porodniškiuser posted image .
Mejte se!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
31.1.2006 9:09:10   
žmož
Jutro punce!
Vidim, da danes ni še nobena za čvek.user posted image  Ma se moram vseeno malo potožit. Za mano je skoraj neprespana noč z čudnimi sanjamiuser posted image . Sanjala sem, da sem rodila in to kar na vratih porodnišnice, ker mi dlje pač ni uspelo pridet. Tud bolečine sem sanjala! Dobila pa sem luštno malo bjondasto punčico-kaj naj to pomeni ne vem, verjetno nič ker je v nosečnosti baje normalno pogosto sanjat porod... Sem pa tudi prvič sanjala, da sem dobila punčko-rdečelasko, pa mi je štorklja prinesla malega bjondota.user posted image  No, če imamo kakšno vedeževalko ali jasnovidko med majčicami, naj mi prosim malo razjasni tole stanje user posted image !

< Sporočilo je popravil žmož -- 31.1.2006 9:10:19 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
31.1.2006 10:41:21   
MarijaPo
Jah, zmoz, sej pol pa niso bile neprijetne sanje, ce si rodila tako bejbo user posted image Meni se je vceraj sanjalo, da sem rodila fantka in da je bil ful nesrecen, ker je fantek in si je s skarjicami za nohte odstrigel tica - sem se cist presvicana zbudila od groze - menda so take grozljive sanje normalne. Mojega Igorja zanima, ce je zmoz kratica tvojega imena, imena moza in otrok?

aljca - mene hrbet ornk boli, vendar imam zvitega ze od nekdaj, tako da malo telovadim, vecinoma pa lezim in pri tem pazim, da stalno menjam polozaje, da ni hrbet skos v enem in istem. Mojo malo Evo vsak dan cutim, najbolj brca, kadar sem lacna, najbrz je tudi ona, pa zato brca, sicer pa ne vem s cim brca, ker je vedno neki drugace. Po moje te brce niso glih dost vazne, tko kot je rekla puncica, vazno je, da jih na vsake tolk cutis, ce jih pa par dni ne cutis, pa pejd h G, da pogleda, ce je vse ok, da ne bos prestrasena.

puncica in aljca telovadba je fino opisana v knjigici: Cudovitih devet mesecev in pa na internetni strani http://www.babyfit.com/pregnancy-your-week.asp?week=24#fit 
kliknite na
Click here to see this exercise

Jaz sem kar dobro, danes tasca kuha sarme - vceraj sem se skopala in sem videla, da sem vedno bolj debela - celulitis imam tak, da bi lahko iz mene delali milo.

Upam, da niste v ljubljani, kjer je megleno in oblacno in suicidno vreme.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 606
31.1.2006 11:02:48   
77Saša
Mojo malo Evo vsak dan cutim, najbolj brca, kadar sem lacna, najbrz je tudi ona, pa zato brca, sicer pa ne vem s cim brca, ker je vedno neki drugace.

MarijaPo.. pomoje je to zato, ker ima takrat največ prostora (tvoj prazen želodec)user posted image . Ti ga pa hitro napolniš... in potem zopet nima prostora...user posted image

Lp, S

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 607
31.1.2006 11:38:43   
MiaSophia
Pozdravljene majcice,

evo mene nekaj tipkovnica zeza in so mi kljukice pobegnile...
Stanje na moji fronti pa je naslednje - sem v bolniski in sicer kar v kompletu. Shit. Pa tolk sem se hotla delat vsaj na 4 ure...Ampak tak pac je in zdej smo tam kjer smo.
Ne bom dolgovezla, ker ugotavljam, da mi tut z in y zamenjuje, k.... kista!!! Neki bo treba ukrenat. Pa se smajlijev ne morm prpopat gor. Groza!
Se javim se kasneje, ko bo tezava  resena.
Uzivajte v tem cudovitem soncnem dnevu, babnce, caubau - tule si pa predstavljajte eno rozico in enga smajlija z soncnimi spegli

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 608
31.1.2006 12:54:31   
puncica
Pa MiaSophia kje ti vidiš lep sončen dan user posted image , tle je megla sam za spanje, a kaj ko je treba 8 ur oddelat. No upam da se porihtajo tvoji problemi in da boš čim prej izven bolniške. Jaz vem da se bi mi utrgal če bi bila skoz doma, vem da bi bila tečna ko sto hudičev.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 609
31.1.2006 12:57:55   
žmož
user posted image Jao MarijaPouser posted image
pa ne take sanjat, no! To meji že na nočno moro!user posted image  
Ma da ti ne gledaš preveč tistih žajfastih nadeljevank, ko ti hodi neko milo po glaviuser posted image -po moje maš glih prav kilc, pa tud ne verjamem, da si pohna celulita-si se sploh kaj zredila odkar si noseča? Prej vem, da si bila prava suhicauser posted image .
Ne, žmož pa ni kratica naših imen, temveč me tako "ljubkovalno" kliče moja sodelavka, ko me hoče mal podražit-je pravi user posted image  babji!user posted image
Aja, puncici sem obljubla vaje, pa me je MarijaPo prehitela-že prav, saj če bi mene čakala, bi bil verjetno prej majuser posted image .
MiaSophia, kaj pa je narobe, da si na celodnevni bolniški-morda si že kaj pisala, a nimam časa brat za nazaj, le vsake tolko mal prečekiram, če je katera kaj napisala. Upam pa, da ni nič hujšega.
Čau,čau

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 610
31.1.2006 14:22:20   
MarijaPo
zmoz - seveda sem se zredila, samo ne vem kolk, ker so mi prepovedali tehtanje, nazadnje (pred kaksnim mesecem) sem bila ze 2.5 kg tezja, ojej, ojej, kam to gre. :)
Nikakor ne uganem kako bi ti bilo lahko ime, da bi te hecali z zmoz. Se vidi, da mi je od nosecnosti IQ padel, pa ze prej je bil porazno nizek. user posted image

miasophia - y in z ti mesa zato, ker si preklopila na anglesko tipkovnico in ko ti pritisnes y je z in obratno. Probaj z alt shiftom (drzis alt in pritisnes shift) tako se namrec preklaplja na hitro med tipkovnicami, sicer imas pa tudi v trayu (to je tisti prostor, ki je najbolj desno najbolj spodaj) eno ikono, na kateri pise ENG ali pa SLO in to pomeni katera tipkovnica je trenutno vklopljena - preklopis lahko tudi tam, tako da z desnim gumbom kliknes in izberes tipkovnico, ki jo hoces imet.
Sicer bos pa videla, da je cist ok bit na bolniski. user posted image

Uzivajte punce!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 611
31.1.2006 15:06:12   
žmož
user posted image user posted image user posted image
Ne me hecat MarijaPo, kakšen nizek IQ, saj nisi bjonda, to bi mogla jaz rečt 'user posted image  . Mislim pa, da skoraj ne bi uganila, ker sploh ne vem, kako ji je uspelo na podlagi mojega imena potegnit tole ven-bolj ji govorim, da mi ni jasno, kje je to staknila, bolj me draži. Zato pa mi je tudi prišlo na misel, ko sem se registrirala. Ojej, pa komaj 2,5 kg si pridobila, jaz sem pa že prava bajsika proti tebi-sicer tudi jaz nisem bila prej "okrogla" (53,54 kg/170cm), ma se mi pa kilce kar pridno nabirajo(čeprav se mi zdi, da več al majn v trebuh, ker imam že sedaj ogromnega). Ma se prav nič ne sekiram. V prvi nosečnosti sem se zredila za 14kg, pa sem prišla iz porodnišnice samo z 3kg viška, pa še to je šlo ful hitro dol. Edino kar se zdaj bojim je to, da mi bo ostalo kaj tebuha-če je že zdaj tako velik?! To nam bi pa vedela kaj več Barbs povedat, ki zdaj teče že 3 krog, ma kajko je ni nič na spregled!
user posted image

< Sporočilo je popravil žmož -- 31.1.2006 15:07:09 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.1.2006 15:16:30   
mojsoncek
oj majcice!

Mene se vedno obupno daje tole porazno vreme. Se mi zdi, da ze sto let nisem videla soncka. MiaSophia me kar malo fousija daje, ko si napisala nekaj o cudovitem soncnem dnevu user posted image .

V sluzbi danes popolna katastrofa, ker je zadnji dan v mesecu in se ali vsem mudi na hitro vse stvari zakljuciti, nekateri se pa naredijo neumne in kar malo pozabijo na svoje obveznosti, ki jih imajo konec meseca (zaradi takih nisem mogla dans dokoncati svojega dela). Da sploh ne govorim o tem, da je treba vse to narediti v polovicnem delovnem casu... sem veliko bolj "crknjena", kot ce bi delala polnih osem ur z malo manjsimi obrati. Pa se sitna sem po vrhu vsega user posted image ...  no ja sej bo bolje...

Ko sem prisla domov sem dalo samo se noge "v luft" in sedaj ob dobri muziki uzivam ob prebiranju foruma user posted image . No ja, vsaj se kaksno minutko, ker bom mogla pocasi kuhat kosilo user posted image ...

pozdravcek

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 613
1.2.2006 9:42:26   
Barbs
 Oj, nakladačiceuser posted image user posted image  ,
sem mal štrajkala včeraj, vse me je bolelo... itak. Sem samo preletela par stvari, pisati se mi pa ni dalo; čeprav sem vas pogrešala. Včeraj zvečer me je špikalo tam, kjer bi lahko rekla, da so jajčniki. Ampak, ker G pravijo, da te jajčniki v nosečnosti NE  morejo boleti, ne vem, kaj za vraga je to bilo. ampak - ful pikalo!!! Nisem scrkljanka in zato me je bilo kar strah. Potem me je user posted image  prevalil na bok in mi masiral hrbet, tamale pa so se "igrale"  masažo rok in nog z enim ultra dišečim mlekom za telo. Sem bila kot kaka matrona, vsa debela na postelji, okrog mene so pa skakali in mi skušali ugoditi.user posted image  Danes sem dobila kavico in zajtrk v posteljo, pa 37 lupčkov, zdaj sem pa bolje. Se bom skušala čimprej spravit na zrak in se nehat smilt sama sebi. Se še kaj oglasim...

papa

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 614
1.2.2006 13:06:24   
MiaSophia
Čau majčice user posted image
Ja, pri nas  imamo spet en čudovit sončen dan in je prav fajn, ko se ledene steze topijo, pa kar kaplja od vsepovsod, pa še kape in rokavic mi ni treba več obešat po seb user posted image . Upam, da ste se tudi drugod nalezli kaj sonca user posted image .
Drugače pa sem v bolniški (polni) povsem "pomotoma", no, pravzaprav je bilo najprej dogovorjeno za 4 ure, potem pa so se moji šefi odločili, da je bolje, če je kar oreng. Sprva sem bila kar malo žalostna, a sem kmalu ugotovila, da je kakršnakoli skrb odveč, saj imam kaj za počet (kot je rekla Marija user posted image )in sploh ni tako hudo, kot sem sprva mislila, joj, kaj bom pa zdaj počela s tolk časa... Moje  počutje je okej, na vsake toliko me zašpika, pa kak konc hrbtenice me zmatra, splošna ocena pa je prav dobro user posted image .
Barbs, si kar predstavljam tvoje aktiranje na postelji in vse tvoje umetnike okoli tebe, edino prav, naj si dajo duška in te opedenajo kot je treba, a ne?
Mojsonček, le kje je tako porazno vreme? Povej, kakšno glasbo pa ponavadi poslušaš - zaželjeni tudi odgovori drugih babncuser posted image .
Marička, thanx za tvoja strokovna navodila, me zelo razveseli, ko berem, da tudi ženske obvladajo takele zadeve, pomeni, da si tudi en konc tehničnega tipa user posted image  Si me prav potolažla (že spet), ko si mi omenla, da ne bo panike v bolniški - pa še res jeuser posted image
Punčica, tebe pa že 100 let nikjeruser posted image  Verjamem, da bi bila sitna, če bi bila skoz doma, a se najini situaciji razlikujeta že v tem, da ti že imaš družinicouser posted image in gnezdeceuser posted image , mene pa vse to še čakauser posted image . Tak da zdej skačem sem in tja in  gnezdim in tako - lahko si predstavljaš, da je kaj za počet. zadnjič enkrat si spraševala o telovadbi, ki jo izvajamo doma. Sama sem zelo zadovoljna z žogo (ta velika, švedska) - se usedem in krožim z boki naokoli, ali pa se usedem čisto spodaj na žogo in delam počepe, včasih jo uporabim za sprostitev; jo objamem in niham sem ter tja, je kar nekaj vaj, ki se jih da fajn izvajat (so zraven žoge tudi vaje). Vaje brez žoge, pa pri meni pomenijo počepanje ob steni, sedenje po turško, le da sta stopali skupaj...
Aha, v ponedeljek sem bila na prvem delu t.i. telovadbe, pa ni bilo nič kaj telovadbe, temveč smo se učile dihat in se razvajat z blazinami, pa kako pravilno stat, vstat, uležt in podobne fore. Smo imele zelo fajno fizioterapevtkouser posted image in je ura in pol minila (pre)hitro. Imamo še enkrat. V začetku februarja pa greva zuser posted image  v šolo za bodoče starše.
No, pa sem se spet čist razpisala user posted image  Zdej grem pa na sončen zrak user posted image  Uživajte, čau

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.2.2006 17:19:25   
lenika
Pozdravljene majčice. Kako ste kaj?
Jaz sem še kar dobor, skrbi pa me malo brcanje našega user posted image , ki je zadnje 3 dni tako močno in intenzivno, da je kar neprijetno, oziroma mogoče kar že na meji bolečine. Na vem, če je to ravno normalno tako zgodaj, saj imam vendar še 3 mesece do poroda. user posted image

Drugače greva v petek po službi z možem po nakupih in upam, da tudi kaj pametnega domov pripeljeva.

Na naši šoli kjer delam je začela razhajat trebušna gripa in upam, da se tudi jaz česa ne nalezem. Zelo skrbim za čistočo rok in se trudim pojesti čim sveže zelenjave in sadja, torej vitaminov.

Javite se kaj in lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.2.2006 8:20:05   
mojsoncek
dobro jutro!

vceraj sem imela malo pavze kar se foruma tice, ker sem bila cel dan z doma, zvecer sem bila pa ze tako crknjena, da se mi res ni lustalo. Drugace pa je pocutje OK, dete pridno brca... mogoce pa z vsem svojim miganjem te dni  "pomaga" nasim rokometasem user posted image .

MiaSophia taksno porazno vreme smo imeli v Ljubljani, ma se je vceraj zgodaj popoldne koncno malo pokazalo tudi sonce user posted image . Sem popoldan namesto javnega transporta uporabila kar svoje noge in sem sla lepo pes po opravkih... no vsaj en del poti. Upam, da bo danes tudi kaj posijalo, ko se dvigne vsa ta megla. Z muziko je pa pri meni tako . Kadar rabim sprostitev se spravim poslusati Alicio Keys ali pa Seal-a. Drugace pa imam kar radio vklopljen, da slisim tudi kaksne bolj zivahne ritme in da lahko zraven malce "poplesem" (ja ne morem iz svoje koze user posted image ).

Sedaj pa sibam delat in se oglasim kasneje... Lep dan vsem!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.2.2006 8:28:24   
TiaSara
Lep meglen pozdrav iz Ljubljane!

Ja MiaSophia - v Ljubljani je bilo zadnje dni tako precej porazno vreme - le včerja popoldne je malo sončka pokukalo izza oblakov (se mi zdi, ker vidim ga pa itak iz pisarne ne user posted image ). Upam, da bo bolje, pa še dan se počasi daljša. Sadaj če zelo zelo hitro user posted image  iz službe domov, pa potem takoj ven, še ujamem malo dnevne svetlobeuser posted image  user posted image . Najlepše je pa to, da bo vsak dan boljeuser posted image .

Aha Barbs, ti imaš pa svoje kar dobro zdresirane, vidim, da nam boš lahko dajala koristne nasvete glede vzgoje naših user posted image , da bomo tudi mi imeli take maleuser posted image . Glede bolečine v jajčnikih - a si prepričana, da so jajčniki še vedno na svojem mestu? user posted image  Lahko so tudi kakšne mišice ali pa živci, saj sedaj je vse nekam zmešano tam notri.
Sicer pa Lenika - jaz sem skoraj mesec dni za tabo, pa sem se včeraj prav čudila tem močnim udarcem - prav včeraj je naš user posted image  tako razsajal, da me je kar konkretno bolelo. Se tudi jaz čudim, kako bo še naslednje mesece. Je pa res, da je naš bolj muhaste sorte. Včasih po cele dneve razgraja ko user posted image , drugič pa je miren kot zaspana user posted image . Moram reči, da imam raje prve dni, pa tudi če zraven fašem kakšno neprijetno (po možnosti ravno v mehur user posted image ).

Drugače pa se kar dobro počutim (že trkam!), sploh ko berem o vaših težavah s hrbtenico, kostmi in ne vem čem še, se mi zdi, da imam kar srečo. Sedaj si nabiram nazaj kondicijo, ki sem jo v zaspanem obdobju kar precej zgubila - sedaj grem v službi po stopnicah namesto z dvigalom, s user posted image  delava vedno daljše sprehode, pa še kakšno vajo kdaj naredim iz tiste strani, ki jo je naša pridna Marija objavila.

Bo pa kmalu prišel čas, ko ponavadi začnem sejati rožice in čilije, letos pa ne vem, koliko se mi sploh splača - sestra me straši, da potem ko bo enkrat user posted image  tu, ne bo več časa za prav veliko rož. Midva imava doma teraso, ki je takooooo pusta, če gor ni rož, da čisto brez pa res ne bi bila. A ima katera kakšne izkušnje s tem?

Uf, sem se razpisala - se vidi, da se mi še ne da delati user posted image . Saj že grem....

Lep dan!

!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.2.2006 11:13:18   
sonca
Ojla!

Vprašat vas morem, če vam tudi mleko ven teče oz. neka tekočina? Prvo sem opazila na modrčku, potem na spodnji majici pod pižamo, danes pa mam mokro tako pižamo kot spodnjo majico. Je to normalno?

Pa še to: Linča si mogoče iz Maribora? Med nosečkami te nisem zasledila (lahko tudi da sem te zgrešilauser posted image ).

Lep pozdrav!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.2.2006 11:23:35   
F*S*M
Oj, ta iscedek iz dojk je normalen, nekaterim začne teči prej drugim šele ko rodijo, jaz imam to nesrečo da mi že od novega leta teče in mi gre prov na živce, a ni mogl vsaj še ene dva meseca počakat, ma učeri mi je tolk tekl, da sem si zvečer ko sem šča spat mogla blazinco na levo dojko prlept, saj spim brez modrčka, ker mi je tako poplavo naredil da je kar joj. Drgač pa ne morš nič ukrent ker tko mora bit enim prej drugim pa kasnej, pa še to mi je full butast, ker so te blazince full drage, tko da zaenkrat uporabljam kr une od mercatorja ta velke, sam kaj ko to kmal nebo dost pa bom mogla une taprave kupt, za 30 kom, kolk jih je notr je treba 1 jurja odštet men je to full drago, če pogledaš tako da vržeš stvar pol v semti.  Ma ta kozmetična industrija pa zna služit matr jim.

No mal sem pojamrala, sedaj pa vam še mal tko napišem, spet je tu en oblačen da, ko bi vsaj sneg šel bi blo fajn, tko pa je taka pustinja brez veze. Drgač mam pa jutri pregled pa da vidmo kaj mi bo povedala.

Majčice lepo se imejte pa se tipkamo kaj

Želim vam veliko sonca v vaših srcih, če ga že na nebu ni

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.2.2006 13:03:09   
žmož
Ola bejbe!
Sam na hitro se vam mal javim, ker imam dost dela, tako, da ne utegnem preveč čvekat. Pr nas pa ni ne megle, niti oblačno ni, ampak sije SONČEK !!!!!!user posted image user posted image user posted image  Kar malo hudo mi je sedet v pisarni, ko pa je res lep dan-tolažim se s tem, da bodo še lepši dnevi, ko bomo na porodniški in da bo časa na pretek za izkoristit to ugodje.
Kar se pa tiče izcedka iz prsi, mi trenutno še nič ne "mezi", vem, pa da mi je v prvi nosečnosti začelo tečt dosti prej.
Alo bejbe, mejte se!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.2.2006 15:30:24   
lenika
Pozdravljene!
Danes sem bila pri G na rednem pregledu in mi je še enkrat naredila UZ, ker se ma morfologiji ni videl in ugotovila, da bo definitivno user posted image . Tako že komaj čakam, da bova šla z možem jutri po službi po nakupih in bom gotovo že kupila prve cunjice za našega Matica, sedaj, ko vem kakšne barve kupovat. Pa saj ne, da bom sedaj kupila vse v modri barvi, ampak ne bo mi pa treba ravno vsega kupovat v nevtralnih barvah.
Imejte se še naprej lepo in se javim še kaj med vikendom, ko bo več časa in poročam o jutrijšnjem nakupu.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.2.2006 15:38:40   
žmož
O lepo Lenika! Čestitke za vajinega Matica. user posted image
Jaz sem pa čist na tleh! Ne vem kaj za ena piuser posted image  je danes v zraku, da me vsi nadirajo! Dedca že od zjutraj klicarim (da ne bo pomote-zame je klicarjenje, če ga pokličem 2x, pa se mi ne javi), pa me šele malo prej pokliče in še to me nadere ko user posted image . Pol se pa še šef name spravi in me kar nekaj v tri dni nadirauser posted image  Mislim!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.2.2006 15:39:56   
Barbs
Lenika user posted image user posted image user posted image  ... Maticuser posted image user posted image user posted image  ...super, torej zdaj veš. Itak, da ne boš kupila vse modro - jaz sem za našega user posted image  kupila tut rdeče majčke brez rokavov, take, frajerske, pa oranžen brezrokavnik za na safari hlače, pa rumene bodije... Izogibam se samo roza stvari - tega mu res ne morem nareditiuser posted image  . Kar vidim te, kako bošuser posted image  vse tiste kavbojke, pa mini majčke, pa halo!!!! celo superge sem videlauser posted image  Pa ne pozabita kupiti fucbal dresauser posted image  - hecam se!

No, kaj pa ostale kaj danes? Jaz sem še vedno konstantno sitna, tale Lenikin Matic me je zdajle spravil v dobro voljo - drugače se mi pa vse ---da ne rečem kaj... še kokosovo pecivo sem zafušala - je tako, kot bi kdo beton vlil v pekač - ga bomo kar s sekiro sekal zvečeruser posted image ... Žmož, nehi se hvalit s soncemuser posted image  bom sedla v avto in oddrvela proti Primorski... user posted image

Grem jamrat naokoli, da ne bom vam majčicam,  ker ste fajnuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 624
2.2.2006 15:46:06   
žmož
Pa si se le pokazala Barbs!user posted image  Vidim, da veselo srfaš po Ringaraji, ma na naš naslov pa te le stežka ulovimo!user posted image
Očitno sem se prezgodaj hvalila z lepim dnevom-saj sonček je še, ma kaj ko meni ne sije več! Saj pravim, nekaj je v zrakuuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?