|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
7.2.2006 18:15:21   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara
brca, ko pomivam posodo ali pa kuham - le kaj bi to pomenilouser posted image .

...da bo član slovenske olimpijske kuharske reprezentance in da bomo vse majčice v vaši slow food restavraciji do konca življenja imele svojo mizo in izdaten VIP popustuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.2.2006 19:24:55   
mojsoncek
Ziv majcice!

Se ze kar nekaj dni nisem javila in je skrajni cas, da malo pokomentiram dogajane preteklih dni. Najprej moram povedati, da smo prejsnji teden tudi mi postali motorizirani clani vesele druscine user posted image . V bistvu prej nisem hotela nic kaj pevec komentirati, ker nisva vedela kako se bo vse skupaj izteklo. No sedaj, ko sva ga dobila pa le lahko povem za kaksno varianto sva se odlocila. Najprej sva si v LJ malo pogledala ponudbo in sva imela nekako dva favorita. Potem sva sla v Celovec, kjer sva bila kar razocarana nad ponudbo, se bolj pa nad cenami, ki so kar visje kot pri nas. No se isti vikend, sva na netu nasla eno spletno trgovino iz Nemcije (http://www.kikiwelt.de/), kjer so imeli ravno v akciji TRAXX-ovega Jaguarja 3 za res nizko ceno. Pa sva jim kar takoj poslala mail, ce dostavljajo v SLO (nad njihovim hitrim odgovorom sva bila cisto presenecena, pa se nedelja je bila). Skratka odgovor je bil pozitiven in sva se po kratkem razmisleku odlocila, da raskirava placilo vnaprej in ga narociva (za tako ceno ga ne bi vec nikjer dobila). No pa da skrajsam zadevo... vozicek so dostavili v osmih dneh od dneva narocila user posted image user posted image user posted image . Akcijska cena vozicka je bila 196 € in strosek transporta 27€. Tako sva za vozicek odstela skupaj s provizijo banke za nakazilo v tujino 55.000 SIT. Res sva imela sreco!!! Ce boste se kaj nakupovale za svoje pikice in pikece pa le poglejte na njihovo spletno stran za akcije... midva jih bova kar se spremljala.

Drugace pa pocutje kar OK, brez kaksnih vecjih tezav, tegob in bolecinuser posted image . Glede na to, da z mozekom veselo cele dneve letava okrog in rihtava papirje za stalco se mi zdi da se kar dobro drzim... res pa je, da zvecer padem kot ubita. Kar se papirjev tice, si nabiram prakso, kondicijo in potrplenje za CSD (me prav zanima kaj bo huje user posted image ).

Zdej pa res ze cisto prevec nakladam...

Zelim vam lep dela prost dan jutri!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.2.2006 19:28:48   
sonca
Ohoj!

Danes sem bila na pregledu in je vse ok. Ja, tole s papirji je res kriza - tudi jaz se bom mogla spravit na CSD.
Mi lahko to razložite: 15 dni ma oče očetovski dopust kaj pa tistih 75 dni ki jih je ena napisala? Ali to vsem pripada ali kako? In kje te papirje dvigneš za očetovski dopust - tudi na CSD?  (jaz namreč pojma nimam o tem)

Aja, danes ko sem bila na pregledu je rekla da sem se preveč zredila. No, saj sem se res za 10 kg, ampak po tisti tabeli odstopam samo za 1 kg od maximuma - meni se ne zdi grozno. Pa to mleko mi vsak dan več teče, sem si šla danes kupit blazinice.

Jaz bi tudi tisti filmček ful rada videla - se ga že veselim.

Juhu, jutri pa smo doma!(no saj jaz sem itak skoz, samo moj dragi pa ne)

Bodite pridne!!!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.2.2006 9:28:55   
lenika
Pozdravljene majčice.
Danes sem se  končno lahko naspala, ker je prost dan. Zadnja dva dneva ponoči nisem mogla spat, zjutraj, ko pa bi zaspala, je bilo treba pa vstat. No danes sem pa resnično prespala celo noč. user posted image  Danes sva se z dragim odločila, da bova izpraznila dve stari omari, ki stojita v prostoru, kjer bo Maticeva sobica. Te omari bova potem vrgla ven, nato pa se bova, ko se zunaj malo otopli lotila beljenja sobice.
Drugače imam iz dneva v dan resnično večji trebuh in tudi dnevi mi čedalje hitreje bežijo naprej. Sploh ne morem verjet, da bom samo še en mesec in pol v službi in, da se potem pa že počasi začne zares in samo še čakamo.
Sonca, kar se tiče kilogramov, se nič ne sekiraj. Jaz sem se tudi sedaj do 28. tedna zredila za 9 kg, pa mi ginekologinja ni čisto nič rekla, da bi bilo preveč. Bomo že potem razmišljali o kilogramih, je pa tudi res, da sem bila jaz nekoliko presuha in mi je na začetku rekla, da se moram nekoliko zredit, pa kar nekako ni šlo. No potem v petem in šestem mesecu pa eksplozija, Vsak dan, ko sem šla na tehtnico, sem bila težja. user posted image
Lepo se imejte še naprej v tem sončnem prazničnem dnevu in oglasite se kaj, če vam bo dolgčas.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.2.2006 11:07:02   
MarijaPo
Evo, tukaj je link na Evino dogajanje po maternici, je precej dolg (43 Mb), tako da je treba malo pocakati, da se nalozi.

http://users.cosylab.com/~iverstovsek/eva/maham.avi

Lepo se imejte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.2.2006 11:57:40   
pikicaa
MarijaPo

Sem si pogledala. Kakšen cukrcek je vajina Evica. Sva se oba z user posted image  prilepila pred računalnik. Super si, da si dala na pogled.

Uživaj v lepem sončnem vremenu.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.2.2006 14:24:49   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: sonca 
Mi lahko to razložite: 15 dni ma oče očetovski dopust kaj pa tistih 75 dni ki jih je ena napisala? Ali to vsem pripada ali kako? In kje te papirje dvigneš za očetovski dopust - tudi na CSD?  (jaz namreč pojma nimam o tem)

Ojla,

jaz sem se v ponedeljek pozanimala - 15 dni je očetovski dopust, ki je plačan polno - koristi ga lahko v času materine porodniške od dneva rojstva dalje. Ostalih 75 dni (koledarskih)  lahko koristi do otrokovega osmega leta starosti, vendar mu firma krije zavarovanje, pa za penzijo, vse dajatve.... plačani pa ti dnevi niso. Očetovski dopust si v obeh primerih lahko vzame "v kosu" ali po dnevih" ... s tem, da mora oboje napovedati že vnaprej, vsaj podatek, da namerava koristiti in kako ( ali v kosu ali po dnevih) . Če koristi po dnevih, mora dneve tudi vnaprej opredeliti ( kar je praktično nemogoče, torej brezveze, razen pri tistih 75 dneh, ko sporoča naknadno), v kosu pa v treh dneh po otrokovem rojstvu sporoči osebno ali pisno s povratnico na CSD, da se je otrok rodil in da bo od takrat dalje koristil 15 koledarskih dni dopusta ( enako na podjetje, čeprav tudi CSD sporoči podjetju) . Na CSD mora v času najhitreje 60 dni in najkasneje 30 dni pred PDP dostaviti  Vlogo za uveljavitev očetovskega dopusta, "izjava matere ali očeta" ,  podatki o zaposlitvi ( s strani firme) , podatki o plači ( s strani firme) .... Vse obrazce imaš na strani Ministrstva za delo in družino , na strani CSD Šiška,  da pa ne boš kaj zamutila pa greš enostavno na center in ti dajo obrazce, ki jih neseš domov in jih izpolneta, potem pa neseta nazaj. Pazljiva bodita pri vlogi za očetovski dopust, ker se je NE DA kasneje dopolnjevati oz. popravljati ( razen z datumom rojstva) ... user posted image  Mislim pa, da ima vsak CSD še svoje interne finte.. nekje namreč kar nekih stavri kao ne delajo... ker ni v praksi... pa take... zato raje pojdi osebno, pa naj ti dajo v roko vse, kar rabita imet.... Pa do časa.... Ginekologa v začetku do sredine marca prosi, da naj ti da potrdilo o PDP - brez teg pa itak ne moreš nič urejat, ne ti na firmi, niti mož nikjer.... niti oaketa oz. denarja za pomoč pri rojstvuuser posted image

Na kratko bi bilo toliko user posted image

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.2.2006 15:58:34   
lenika
MarijaPo, čudoviti posnetek vajine Evice. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.2.2006 17:25:15   
sonca
Barbs hvala ti.
MariaPo - superca. Zdaj si znam predstavljati kakšen je moj (približno).
Lenika - saj jaz sem bila prej tudi bolj drobna (54 kg, 168 cm), sem mislila da se ne bom nikoli zredila, pa sem se zmotla.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 7:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
9.2.2006 8:25:00   
mojsoncek
Dobro jutro!

Najprej ena zahvala MarijiPo, ker je pripravljena deliti z ostalimi ta cudoviti posnetek svoje pikice in Barbs, ki si je vzela toliko casa, da je spisala roman, ki je za vse nas obvezno domace branje!

Kako ste drugace? Kaksen je bil kaj vas dela prost dan vceraj?

Midva z mozem sva bila malo pridna in sva pospravljala (se posebej mozek user posted image ), pa sla sva na en malo daljsi sprehod, pa malo sva se pustila razvajat in sva sla k mojim starsem na kosilo. Zvecer sem bila pa cisto crknjena in ko sva se spravila spat, se je zbudilo se dete, tako da je kar trajalo, da sem zaspala. Saj bi bilo vse OK, ce danes ne bi bilo treba zgodaj vstati user posted image .

Kar se pa hrane in kilc tice je pa pri meni takole. Zadnja dva tedna se mi je samo se junk food in sladko, kar tudi pridno prakticiram user posted image , tako da sem v torek popoldan sklenila, da vsaj za en dan prekinem to manijo in se spravim na sadje. Sem si namiksala eno posodo mesanega sadja in to zulila celo popoldne in vecer. Zacuda mi je uspelo in sem se uspela upreti tudi tortici, ki me je se cakala v hladilniku user posted image .  Sem  tudi jaz malo pokukala  na tisto spletno stran  za kilogramcke. Imam  po tisti tabelci kaksno kilo manj od minimuma, kljub temu, da sem se zredila za 6 user posted image . V bistvu se mi nikjer nic kaj dosti ne pozna, samo trebuscek oz. lahko sedaj recem ze trebuh mi raste Verjetno ni nic narobe, ker bi mi drugace z G kaj rekla (saj me vidi vsake dva tedna)... no ja pa pustimo to temo...

Vsem, ki danes delate zelim, da vam cimprej mine siht, ostale pa uzivajte se malo za nas user posted image .

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.2.2006 9:12:09   
MarijaPo
Ohoj Punce,

kako ste lepo pohvalile Evico, tega sem bila tako zelo zelo zelo vesela. user posted image  Res hvala!!!

Moj dela prost dan je bil skoraj identicen mojsoncekinemu. Igor je pospravil balkon, jaz pa sem vecinoma pocivala - gledala sva kolk stanejo prikolice od Adrie - Igorjev tast nama je podaril njihovo staro prikolico in sva sla gledat kok stanejo nove in kaksne kaj so: http://www.adria-mobil.si/si/produkti/caravans/
In sva ugotovila, da so presenetljivo poceni, torej najcenejsa je okrog 2.5 miljona. Mislila sva, da so okrog 10. Seveda je ne bova kupila, ker jo ze imava, pa je bilo vseeno fino malo past oci.
Potem sva sla na kosilo k mojim starsem, ki se selijo v novo sezidano nadstropje njihove hise in so cist navuduseni. :)

Na fourm se je menda prijavila tudi moja sestra Ana (mislim, da ima nick AnaRabarbara), ki je tudi majcica - pdp ima 15.5.06. Sem jo ze nagovarjala, da se tudi pri nas prijavi, bomo videle, ce bo zbrala pogum. user posted image

Uzivajte!!

P.S.
Barbs hvala za napotke!

=============
PDP 22.5.06

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.2.2006 10:14:00   
lenika
Pozdravljene majčice.
MarijaPo, kako lepo, da bosta kar s sestro skupaj imele dojenčka. A je obema prvi?
Drugače moram pa danes še v službo. Na naši šoli je danes športni dan, sankanje na snegu in je namesto mene šla učiteljica podaljšanega bivanja, jaz pa bom danes imela podaljšano bivanje, tako, da začnem delat šele čez eno uro. Danes zjutraj sem bila že kar pridna, sem kar nekaj pospravljala, tudi v trgovino sem že šla in pripravo naredila za jutrijšnji dan v službi.
Ponoči sem se danes kar precej prebujala (bolel me je križ, 3 krat sem šla na wc).
Imam pa tudi eno vprašanje. Že dva dneva se mi dogaja, da če sedim in se na hitro vstanem, imam občutek, kot, da bi me nekaj vleklo navzdol, oziroma občutim eno tako bolečino v spodnjem delu trebuha ali v nožnici. Ta bolečina ni huda in po nekaj sekundah izgine. A se še kateri kaj takega dogaja? Mislite, da bi morala na pregled? Imela sem ga pred enim tednom, pa je bilo vse OK, naslednjega imam pa čez 3 tedne.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala. user posted image
Lepo se imejte in uživajte v koncu tedna, ki prihaja.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.2.2006 10:17:04   
TiaSara
MarijaPo - super je filmček od Eve, hvala ti, da si ga delila z nami. Pravi cukrček je!
Barbs - če se tvoje napovedi uresničijo, potem boste pa res vse majčice posebne gostjeuser posted image . Čeprav imam jaz še eno drugačno teorijo (mami ne, ne bom pomival/a posode!user posted image ).

Moj dan včeraj je bil prav super - čeprav nismo počeli nič posebnega, podobno kot pri drugih, sprehod, kosilo (ki sem ga kar sama kuhala), malo pospravljanja - nekaj zase, nekaj pa za user posted image , zvečer pa en dober film. Pa tudi to je fajn, da danes ni ponedeljek ampak že četrtek user posted image .

Fajn bodte!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 664
9.2.2006 10:21:14   
TiaSara
O, Lenika, tebe sem pa spregledala. Ti si res pridna, ko si še kar v službi, ki ni najlažja za nosečke! Glede bolečin pa mislim, da če te skrbi, najbolj da kar pokličeš G - 3 tedni so kar dolgi in nima smisla, da bi se sekirala. Čeprav je pa res, da ravno pri vstajanju tudi sama čutim največ bolečin - samo ne toliko v nožnici kot na sprednjem delu trebuha - to me pa nič ne skrbi.

Pozdravček!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 665
9.2.2006 15:24:51   
aljča
Ojla majčice!!!!

Po dolgem času se vam zopet malo oglašam ....sem kar malo zaspalauser posted image .
Danes sem imela drugo kontrolo pri g.da smo preverile če je moj maternični vrat v redu...prejšni teden sem imela probleme s špikanjem in čudnim občutkom po trebuhu.Hvala bogu da je danes vse v redu in se ni nič spremenilo.Naš sonček raste in rabi veliko prostora.Čutim ga že po celem trebuhu tako, da je res zelo aktiven.Mi pa ne da spati ponoči tako da se premetavam po postelji dokler oba ne padeva skupajuser posted image .

Vidim da imate probleme z prsi....da vam oteka iz njih.Boge jaz se lahko še pohvalim da ni nič takega na obzorju,tudi prsa niso več boleča samo velika in pa brdavičke imam malo občutljiva.V prvi nosečnosti pa sem imela probleme že od vsega začetka nosečnosti...hčerko sem dojila slaba dva meseca.No bomo videli kako bo sedaj.

MarijaPo moram priznati da si res korajžna, ker si nam pokazala vajino Evo skoraj v živo.Kar na jok mi je šlo ker sem začela mislit kako so lepi v trebuščku naši otročki.Pazi nanjo.

Tudi midva počasi nakupujeva, sva kar pridna prejšni mesec voziček, danes pa še posteljico,ki sva jo sedaj kar kupila.V Sadeku v Rimskih toplicah imajo znižanje posteljic tako da so res ugodne cene in pa tud zelo srčkane.
Sedaj še čakava omaro da nama jo mizar naredi, da lahko potem začnem pripravljati oblekice za našga sončka.Zgleda da bo soba pripravljena malo prej kot pa sva si zadala plan.No bomo pa potem malo bolj uživali....saj te od stroškov kar malo zaboli glava....no do jeseni se bomo že pobraliuser posted image .

Ekolo tole bo za danes vse.Se vam še oglasim ,med tem časom pa lepo božite bušije.
Čao Aljčauser posted image user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 666
9.2.2006 21:36:54   
maya2
Pozdravljene majčice!
Ko berem tale naš forum, si ne morem kaj, da ne bi tudi mene zajela 'nakupovalna mrzlica'. Sicer sem nameravala počakat vsaj toliko časa, da prestopimo  mejo 30. tednov, ampak... torej na kratko od danes naprej smo tudi mi motorizirani, sem kar vesela, ker sem si pkrog vozičkov dala največ opravit! Kupila sva Peg Perego Pramette in sedaj lepo sestavljen čaka na našega user posted image !
Na poti sva se ustavila še na Viru v Tosami da mal prečekirava cene in ponudbo. Moram reči, da sem bila kar malo razočarana: cene se mi sploh niso zdele nižje, na gotovino pa sploh nimajo popusta, ker 'imajo že tako najnižje cene'user posted image . Pri tem moram dodati, da sem v baby centru določene stvari videla cenejše oz. približno iste cene... Za informacijo vam (če vas bo zanimalo) lahko napišem cene, ker sem  potem vseeno nekaj kupila (bolj za vzorec):
otroška kapica (bombaž, bela): 472,00
blazinice za dojenje: 581,00
tetra majica: 809,00
mako majica: 809,00
bombažne krpice 5+5: 1814,00
povijalna plenica: 539,00
tetra plenice (10 kom): 3481,00
So drugje te zadevice dražje ali cenejše?

MarijaPo: Bravo za tvojo Evico! user posted image user posted image user posted image  Kje si bila na UZ, da se da posneti na CD?

Aljča: Jaz sem tudi nameravala it tja po posteljico.. kakšne popuste imajo, do kdaj?

Lep pozdrav
user posted image  Maya

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.2.2006 8:50:06   
MarijaPo
Ohoj Zmajcice,

kako gre?
Danes je v LJ taka megla, da bi jo lahko rezal.

Lenika - ja, tudi sestra pricakuje prvega otroka, pa se niti zmenili nisva, kar naneslo je, da obe hkrati pricakujeva prvega otroka.
Maya2 - ta UZ so mi naredili v Zdravstvenem domu Dravlje na bratov babnik 10, stalo je pa 19 jurijev (meni se zdi to ful, sam sva si jo res zelela videt).

Sicer sem pa zjutraj razmisljala in sem ugotovila, da ni bilo lepo, da zadnjic nisem pohvalila Barbs, ki je oprala posteljnine iz vseh postelj in potem se likala.
Prav tako mi je zal, da nisem pohvalila mojsoncek, ki ni pojedla tortice, ampak je jedla sadje. Bravo obe, bodita nama za vzgled.

Danes grem v postojno na tisto predavanje o epiduralni, se ze ful veselim! user posted image

Fino se imejte punce!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.2.2006 12:16:51   
aljča
Maya2 naj ti kar hitro odgovorim.....v Sadeku imajo znižanje posteljic zaradi opuščanja programa.Midva sva iskala posteljico z merami 120 krat 60 in jo dobila za 14.000 sit. Malo večje pa so malenkost višja cena ampak ne presega  vsaj mislim 20.000 sit.
Njihove izdelke lahko dobiš v Baby centru kjer pa je cena zelo,zelo zasoljena,večinoma pa prodajo izven države.
Te cene pa veljajo dokler ne prodajo vseh posteljic.Povpraševanje in obisk pri njih je velik zato ti lahko samo to rečem da se čim prej odloči iti pogledat in kupit.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala,ti pa še dajem tel. št. pa se kar direktno pozanimaj:03-57-36-232.Aja delajo pa samo od 6 ure zjutraj pa do 14 ure popoldan.

L.p.Aljčauser posted image user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.2.2006 9:43:22   
lenika
Pozdravljene majčice. Kako ste kaj danes?
Jaz sem se pošteno naspala, sedaj pa sem že po zajtrku in tudi že perem prvi stroj perila. Zunaj je full lep sonček, po moje je tudi precej toplo in z dragim se bova v kratkem odpravila na en sprehod. Nato bova skuhala kosilo, po kosilu, pa bova nadaljevala s praznjenjem sobice, ki bo Maticeva sobica in jo počasi pripravljala za beljenje.

Počutim se kar v redu, čeprav se zadnje dni ponoči kar nekajkrat zbudim in tudi zgaga mi je začela nagajat. Pomagam si z donatom in toplim mlekom, tako, da je zaenkrat še za zdržat. Imate še kakšen drug recept za zgago?

Kaj boste pa ve kaj počele danes? A ste že vse zunaj na sončku? No, če se še zadržujete kje notri, se oglasite kaj, drugače pa preživite ta sončni vikend kar se da lepo.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.2.2006 11:32:13   
Barbs
Ojla,

danes sem kar pridnauser posted image  Vstala že zgodaj, malce pospravila  cunje, ki so se nabrale na vseh možnih stolih, kavču, postelji, v kuhinjiuser posted image  itd.... potem sem prečekirala Aljčino sporočilo in res poklicala za tiste posteljice... danes ne delajo, med tednom  pa do dveh, tako kot je rekla Aljča . Imajo še kakih 25, eno smo rezervirali, ker so res luštne - nastavljivo dno ( tri višine) pa premična stranica, naravni les, bukev ali smreka... za tako ceno se jih ne dobi nikjer - Lip Poljčane ima tak nivo posteljic za 36.000 sit ( še dobro, da jo nisva kupla takrat, ko sem jaz neznansko težilauser posted image  ) V ponedeljek jo greva iskat. Tnx Aljča, za infouser posted image  .
Včeraj zvečer mi je smsjala Micy iz Višnje gore in je končno rodila, tako, da se ne sprašuje več, zakaj ne pride venuser posted image .... vsa je v elementu, prav lepo za spremljat. Me je prijel kar en poseben nagon, še dodatnouser posted image  Komaj čakam na mojgauser posted image ... Drugače pa sem bila vsa zaposlena; tamala je imela rojstni dan 9. februarja, pa je prvič praznovala v sredo, pa drugič včeraj popoldne za frendice - jaouser posted image user posted image user posted image user posted image  Osemletnice v akcijiuser posted image  Bohvar omenjat kakšnega "tipa" , ker so čist zgrožene, po drugi strani pa vse komaj čakajo, da jih vprašaš " v kerga so" user posted image  Sem šla vmes kar trikrat za deset minut poležat, če ne bi me zvilouser posted image user posted image  Ta starejša hčerka se je zn jimi ukvarjala kake pol ure, potem pa je z dolgo faco šla, ker "ni več zdržala". user posted image  pa si je omislil nujno delo za službouser posted image user posted image  ... Jaz pa vsa noseča animatorkauser posted image ...

No, zdaj jih moram nafutrat... pravzaprav,. se golaž sam kuha, potem pa na sončekuser posted image  Pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.2.2006 13:47:21   
MarijaPo
Ohoj Majcice,

tale opis osemletnic je res smesen. user posted image  Kaj nas se vse caka.

Jaz sem kar v redu, razen, da imam od tega bednega magnezija drisko, sicer pa tudi mene dajejo hormoni in imam stalno obcutek, da bi bilo treba kaj zacet pripravljat za Evico. Sva bila v Astra Jama in sva kupila polnilo za odejice in spalne vrece, ki jih kanim sesiti (ceprav sem s tem hrbtom prevec hin, da bi kaj sesila, ampak vseeno mi gnezdenje ne da miru).

Igor je skrajno razocaran, ker so nehali proizvajat igro Pictionary, jo je hotel kupit, ker jo ima najin prijatelj Matjaz in je res super igra.

Uzivajte v golazu in ostalih jedeh!

-------------------------------------------------------------------
PDP 22.5.06

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.2.2006 9:59:09   
sonca
Ojla!

Sem že pojedla zajtrk, dva stroja perila oprala, zjutraj ob 7 sem že likala zavese (take otroške plave z lunicami) in jih tudi že obesila - sedaj sem pa zanič. Aja, pa iz Rutara sma celo dobila komodo, ki jo imava za otroško omarico, noter pa sem že včeraj zložila cotike. (na komodo sma čakala dva meseca).
Ta občutek imam da me vse dol tiši -  upam da je vse vredu.
Pa nečakinji sma obljubila da bo danes pica za kosilo in jo bom v kratkem že lahko začela delat.
Tole namesto sladkarij sadje je user posted image . Tudi jaz sem včeraj začela to prakticirat, a kaj ko preveč sadja pojem potem pa mi je slabo. Sedaj imajo v Hoferju grozdje brez koščic (grozdja drugače ne jem) in ker je tako malo in dobro ga dosti pojemuser posted image . Ne vem kaj bo z mano user posted image

Preživite to sončno nedeljo čim boljše!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 673
12.2.2006 10:56:09   
lenika
Pozdravljene majčice!
Midva sva že nazaj iz enournega sprehoda po sončku, zunaj je zelo lepo in počasi pa že vse skupaj diši po pomladi. user posted image  
Sedaj je dragi začel kuhat kosilo za danes, jaz pa kuham za jutri, da bova, ko prideva iz službe samo pogrela.
Mene je tudi danes ponoči zbudila ena bolečina. Čutila sem bolečino v nožnici, kot nekakšen pritisk, do jutra pa je ta bolečina na srečo minila, tako, da se s tem ne bom preveč obremenjevala.

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 16:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?