Barbs
|
Ojla, danes sem kar pridna Vstala že zgodaj, malce pospravila cunje, ki so se nabrale na vseh možnih stolih, kavču, postelji, v kuhinji itd.... potem sem prečekirala Aljčino sporočilo in res poklicala za tiste posteljice... danes ne delajo, med tednom pa do dveh, tako kot je rekla Aljča . Imajo še kakih 25, eno smo rezervirali, ker so res luštne - nastavljivo dno ( tri višine) pa premična stranica, naravni les, bukev ali smreka... za tako ceno se jih ne dobi nikjer - Lip Poljčane ima tak nivo posteljic za 36.000 sit ( še dobro, da jo nisva kupla takrat, ko sem jaz neznansko težila ) V ponedeljek jo greva iskat. Tnx Aljča, za info . Včeraj zvečer mi je smsjala Micy iz Višnje gore in je končno rodila, tako, da se ne sprašuje več, zakaj ne pride ven .... vsa je v elementu, prav lepo za spremljat. Me je prijel kar en poseben nagon, še dodatno Komaj čakam na mojga ... Drugače pa sem bila vsa zaposlena; tamala je imela rojstni dan 9. februarja, pa je prvič praznovala v sredo, pa drugič včeraj popoldne za frendice - jao Osemletnice v akciji Bohvar omenjat kakšnega "tipa" , ker so čist zgrožene, po drugi strani pa vse komaj čakajo, da jih vprašaš " v kerga so" Sem šla vmes kar trikrat za deset minut poležat, če ne bi me zvilo Ta starejša hčerka se je zn jimi ukvarjala kake pol ure, potem pa je z dolgo faco šla, ker "ni več zdržala". pa si je omislil nujno delo za službo ... Jaz pa vsa noseča animatorka ... No, zdaj jih moram nafutrat... pravzaprav,. se golaž sam kuha, potem pa na sonček Pa pa