Barbs
|
Ojla, da še jaz malo ponergam, preden se odpravim do Pušenjaka. Najprej grem v laboratorij, potem pa imam ob 11h še dottoreja. Me prav zanima s čim me bo tokrat zabaval Če bo bolj zaspan, mu moram zatežit, da mi naredi UZ, ker ga že od 19. tedna nisem imela, danes pa sem dopolnila 28. teden. O, mater, a že!!!??? Prej sem popila grenko belo kavo, ker me malce skrbi, da mi ne bi potem kakšen cukr odkrili v laboratoriju po nepotrebnem. Pojedla pa sem eno polnozrnato žemljico, tko da kar naprej mislim na to, kako hudo sem lačna Si bom takoj po laboratoriju in pred G šla v štorkljo po štrudl Marija, ti štrikaš - pridna punca; kaj potem, če bo malce preveliko.... jaz sem pred leti, ko me je pri taprvi hčerki še hvatalo neko ročnodelsko razpoloženje iz ene vijola volne naštrikala ( iz samih desni, ker drugo ne znam) dva velika kvadrata in dva manjša pravokotnika - potem sem to sešila in je bil kao mali pulover - še zdaj je Boby ( to je en ofucan medo od tavelike) oblečen v to umetnino... tako da kar veselo štrikaj, nikol ne veš, zakaj vse bo prav prišlo.. Shesha , pozdravljena med majskimi - tam okoli tvojega PDPja se sukam tudi jaz, čeprav mislim, da bom kar prej; pa vseeno se zna zgodit, da bi lahko bile cimre v porodnišnici Petka , glede na to, da sem bila sama pred leti v podobni situaciji kar verjamem, da ti ta diplomska mal seka; ampak bo pa potem taaaaako olajšanje, pa še sreča ob , da bo enostavno prelepo... boš videla - pa za terme sem ti fauš - mi smo bili za božične počitnice in bi kar še šla - v termah Olimia je vedno tako zelo lepo... pojdi si po čokolado v čokoladnico ; ananasove rezine v čokoladni srajčki , da bo tut mal sadja zraven za zdravje uživaj! Lana , tvoj alkohol Ne sekiraj se ; meni je moj G rekel, da če ne bom pri kosilu popila deci dobrega domačega refoška, mi ga bo predpisal na recept. Zdaj se njegove grožnje bojim in ga ubogam; priznam pa, da redno samo ob nedeljah, ker med tednom je brezveze, ker ni za kosilo doma, z otrokmi ga pa ne morem cukat Pivo mi pa smrdi za popenit - ne vem zakaj; pa smo ga poleti v dobri motoristični družbi vedno redno popili kak krigl ... Mojsonček , v službi so me še poznali - ampak to je pa tudi vse; se mi zdi, da ni noben posebej dol padu, ko sem prišla Mogoče so pa imeli le veliko dela..... Pogrešam MioSophio, pa TioSaro, pa majomo babe smotane .... vsaj žmož se oglasi na brzino, pa auroraa , pa lenika Eh, mal me hormoni dajejo.... se grem umit pa zrihtat za pregled, po drugi uri vam pa poročam, če sem še zaprta ( mislim...zdaj se hecam, potem pa...nikol ne veš, kaj dogaja tam noter... včasih imam občutek, da je moj trebuh malo vesolje, noter pa prebiva, skače, brca, straši mali E.T. )....
< Sporočilo je popravil Barbs -- 15.2.2006 8:34:39 >