|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
12.2.2006 17:21:48   
lenika
Ja aurora, meni se linea negra že full pozna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.2.2006 8:16:41   
Barbs
Dobro jutro...

najprej o črti - meni se ne pozna, no ja, vsaj ful ne, morda čisto rahlo, če res dobro pogledam in še malce zapretiravam... imam pa nek drug "sindrom" , ki je tudi prvič v tokratni nosečnosti - po prsih se mi je "narisalo" na stotine pegicuser posted image  . Čeprav sem temnolasa in dokaj temne polti... Mislim, fenomenuser posted image  Od kje in zakaj, mi ni jasno, ker pri dekletih tega nisem imela... Morda ima moj mali user posted image  tak vpliv. Sploh nisem opazila, da se mi delajo ali kaj podobnega.... včeraj zvečer pa se pred spanjem tuširam in se potem zavita v brisačo odpravim v sobo, ker sem pozabila pižamo - pa se zagledam v ta velikem ogledalu in vidim, da imam joške nekam bolj lisaste in temne.... pa vmes med joški tudi... Me je skorajuser posted image  No, zdaj je to cela reč, kar naprej se hodim gledat, user posted image  se mi pa reži in pravi, da se mu zdi, kot da ima drugo bejbo.user posted image

No, tolk o tem. Vikend preživeli , včeraj sem bila spet utrujena kot user posted image  , veliko vožnje, pa veliko hoje, pa veliko hraneuser posted image . Med tednom bom zdaj bolj pazila, sem bila pravkar pridna in pojedla "samo" en Ego s črnim kruhom. Zdaj grem malo pospravljat, potem pa gori doli naokoli.user posted image  se beremouser posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 13.2.2006 8:18:48 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.2.2006 8:18:52   
mojsoncek
"Dobro" jutro majcice!

Kako ste? Meni se zdi kot da sploh ne bi bilo nobenega vikenda. Se nisem nic kaj dosti spocila. Prejsnji teden je bil pri meni kar divji zaradi vseh papirjev, ki jih z mozekom urejava za naso hisko. No ja saj bo bolje...

MarijaPo tisto sadno popoldne in vecer, brez junk food-a je bil zgleda res samo izjema. Je vsa moja zagnanost na zalost popustila ze naslednji dan. Tako da si niti ne zasluzim tvoje pohvale in res ne morem biti nikomur za vzgled user posted image ...

Auroraa meni se "linea negra" pozna cisto malo, pa se to samo od popka navzdol. Je cisto pri vsaki drugace, enim se je bojda naredila sele po porodu, enim pa sploh ne. Vsaj tako sem zadnjic zasledila na sosednjem forumu dojencek, ko je tekla debata o tem, kdaj po porodu jim je izginila . Ce te zanima, si lahko pogledas ta link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=792168.

No zdej bom pa nehala cvekat, da bom se kaj naredila v sluzbi. Se javim se kaj kasneje...

Lep dan vam zelim!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.2.2006 8:47:28   
žmož
Čao bejbe!
Mislim, da je čas, da se vam še jaz malo oglasim-imela sem namreč 5 dnevni predah od vseh teh računalnikov in ostale "tehnike".user posted image
Bile ste kar pridne, vsaj kar se tiče pisanja, pa nakupovanjauser posted image . Sem se kar malo zamislila-al ste ve tako navdušene v pričakovanju, da si počasi že pripravljate cotke in ostale stvari, al pa sem jaz taka lenoba, da bom res čakala do zadnjega?! Se pa tolažim z tem, da bom pripravla vse skupaj ko se bomo selili v hišo. Čeprav sem malo skeptična kar se te selitve tiče namreč teh 5 prostih dni smo ponucali v iskanju manjkajočih stvari (naj povem, da jih je kar precej, od spalnice naprej) in sem vsa razočarana ugotovila, da ne bo steklo vse tako gladko, kot sem pričakovala. Za postorit je še ogromno, tako da ne vem, če se nam bodo načrti uresničiliuser posted image .
Zadost jamranja-ogledat si grem še filemček od male Evice, pa mal prečekirat, kaj se dogaja na forumu, pol pa veselo na delo!
Mejte se fanjuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.2.2006 8:30:41   
Barbs
Oj,

sem nas komaj našlauser posted image user posted image user posted image ... smo od včeraj zaspale, pa padle na čvekanju skoraj s prve strani... kakšna nesrečauser posted image  . To se seveda ne sme zgoditi, le kaj si bodo mislili o nasuser posted image ...user posted image user posted image

Sicer se mi mudi, ker grem v službo na user posted image , da vidim, če me sploh še kej pogrešajo - niti user posted image  mailov ne dobivam več od tajnice, torej nekaj zagotovo ne more biti vreduuser posted image  - grem prečekirat.user posted image
Jutri mam ob 11h G, bom šla že prej, ker grem še v laboratorij, upam, da mi ne bo kaj pogruntal, da se bom veselo sekirala še ta dva meseca in poluser posted image .

Lepo se (s)mejte, pa pa , B.user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.2.2006 10:56:41   
mojsoncek
Ziv majcice!

Res smo malo "zaspale" kar se tice cvekanja na tem nasem forumu. Res ne vem ali nas ze daje spomladanska utrujenost ali smo samo malo lene user posted image . Drugace upam, da ste vse OK in da se tako ve kot vasi soncki pocutite dobro.

Barbs menda ni tako hudo, da te v sluzbi nic vec ne pogresajo user posted image ...

Ja nic, moram se eno dobro urco oddelati, pa se javim se kasneje.

Uzivajte, pa kaj lepega napisite!

user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
14.2.2006 11:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 682
14.2.2006 17:01:24   
F*S*M
Oj oj majčice, kakor opažam smo vse ratale lenobe in se nam nič ne da. Jaz sem še toliko da preberem kaj napišete odgovorit se mi pa ne da, res menda že udarja spomladanska utrujenost.
No da vam še tole povem, danes sva mela za kosilo pizzo pa sem zraven spila malo piva se mi je tako zaluštu, da sem ga mogla srknt, pa sem bla tolk usekana kakor da bi spila v tistih mojih srednješolskih pivskih časih cele hektolitre alkohola, moj se mi je tolk smeju, sam kaj pa naj sem si rekla sej če ga spijem 2 deci enkrat v 6 mes kar sem noseča mu pa tut ne more škodit, sej verjetno našemu user posted image ni, men je pa kr fajn v glavo stopu. No pa sej ni važn, sem pol mal zadremala pa je že vredu.
Upam, da mi to moje nerojeno dete ne bo zamirilo.

Pa lepo se imejte majčice se še kaj tipkamo

Čauči

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 683
14.2.2006 18:06:16   
petka
Pa še jaz, sem se kar malo potuhnila user posted image , vas pa vsak dan berem, mi nič ne uide user posted image .
Sem pospešeno pisala diplomo, ker seveda, delam lahko samo pod pritiskom, ko se mudi a ne user posted image , pa že od septembra sem na bolniški in mi ni padlo na pamet, da bi to PREJ naredila user posted image . Očitno bom morala na zagovor res z največjim trebuščkom user posted image  (še bo sreča, šakam odgovor mentorja, upam, da mi ne bo totalka skritiziral...). Sem tako živčna, kar naprej na mailu dežuram, kdaj mi odgovoril user posted image .

Počutje zaenkrat kar v redu, vidim, da imate več ali manj podobn težavice - otrdevanje, špikanje... enako je pri meni, se mi zdi, da je moj user posted image  bolj spodaj situiran, ker kar nizko brca.

Ufff, še en teden, potem greva pa z user posted image  v Atomske toplice za en teden (upam, da ne bo kakega pikanja in špikanja v trebuščku, je kar daleč do LJ) uživat, ležat, počivat, mogoče tudi plavat, če bom rešila težavo s kopalkami user posted image . Pa upam, da me komisija z bolniške ne bo iskala, pač rada tvegam user posted image .

MarijaPo, tudi jaz pijem Mg zaradi  otrdevanja in imam vsak dan tako drisko user posted image user posted image , da o barvi ne bi sploh, ker jemljem še tablete za železo, fuuuuuj.

Lepo se imejte, jaz se bom pa tudi potrudila veš javljat, ne bom več taka packa user posted image ... sem itak večinoma doma in mi je že malo user posted image  dolgčas ....

pa pa 

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 684
14.2.2006 19:49:40   
Shesha
Lep pozdrav majčice!

Vam pišem prvič tukaj,vidim da nas je kar veliko,ki imamo PDP maja,...
Jst imam rok 8.5,komaj že čakava najino pikico da jo bova lahko pestvala,..
Kako se kaj počutite,jst sem zelo utrujena ampak upam da se mi kmalu povrnejo moči,...A že večinoma veste kaj boste pestvale?Nama so rekli da bo punčka...
Imena imate že izbrana?Najina bo Lana,če bi bil fantek bi bil pa Liam.A imate že večino stvari za malčke doma,a se boste se odpravile po nakupih?Najbrz vas sprašujem stvari,ki ste jih ze vse napisale,samo ste ze toliko napisale,da se mi res na da brati vse za nazaj,...Drugace se pa tudi meni že lepo vidi linea negra,ampak samo od popka navzdol,...
No lepo se imejte majčice,..Pa lepo valentinovo vsem.lp

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
14.2.2006 19:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shesha)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
15.2.2006 7:55:33   
MarijaPo
Shesha lepo pozdravljena, bom jaz na hitro napisala kaksno je stanje: vozicke smo nakupile vecinoma ze skoraj vse, oblekce kupujemo po malem sproti, nekatere so ze uredile sobe - prepleskale in to (te so se posebi pridne), posteljice so menda ta teden znizane v neki tovarni in so jih sle tja kupovat - so res ful poceni.

Petka - dobrodosla nazaj. Le sporoci kaj je kaj rekel mentor. Meni je tezil, tko da smo se kar kak mesec dlje vlekli diplomo kt sem mislila, da bo. No, pa je vseeno slo dosti hitro. :) Drzim pesti! Ce bos sla v toplice, si  nikar ne naroci kopalk pri neckermanu, da ne bos tako kot auroraa, ki je boga cakala cel mesec na kopalke. No, ampak auroraa, zdaj pa le veselo v vodne radosti. user posted image

Barbs je spet poskrbela za odlicen opis osemletnic. Moj je zadnjic vprasal svojo necakinjo (ki je stara 8 let) katero muziko poslusa in mu je nastevala neke skupine, za katere se nikoli ni slisal. Zgleda smo za tamale bolj marsovci, oni pa za nas.

Jaz sem kar v redu, mislim, da sem se prehladila, ker me grlo boli in nekoliko sem hin, ampak kar gre. Strikam pulovercka za Evico - ker sem nekoliko nevesca, bo ene 5 stevilk prevelik, ampak kaj cmo. Vceraj pa sem sesila polster za mojo mamo, za valentinovo. Je bila ful vesela.

Menda bodo kmalu otoplitve!!! user posted image  Komaj cakam!!!

Uzivajte punce!

Neposredna povezava do sporočila: 687
15.2.2006 8:28:53   
Barbs
Ojla,

da še jaz malo ponergam, preden se odpravim do Pušenjaka. Najprej grem v laboratorij, potem pa imam ob 11h še dottoreja. Me prav zanima s čim me bo tokrat zabavaluser posted image  Če bo bolj zaspan, mu moram zatežit, da mi naredi UZ, ker ga že od 19. tedna nisem imela, danes pa sem dopolnila 28. teden. O, mater, a že!!!???user posted image
Prej sem popila grenko belo kavo, ker me malce skrbi, da mi ne bi potem kakšen cukr odkrili v laboratoriju po nepotrebnem. Pojedla pa sem eno polnozrnato žemljico, tko da kar naprej mislim na to, kako hudo sem lačnauser posted image  Si bom takoj po laboratoriju in pred G šla v štorkljo po štrudluser posted image

Marija, ti štrikaš  - pridna punca; kaj potem, če bo malce preveliko.... jaz sem pred leti, ko me je pri taprvi hčerki še hvatalo neko ročnodelsko razpoloženje iz ene vijola volne naštrikala ( iz samih desni, ker drugo ne znam) dva velika kvadrata in dva manjša pravokotnika - potem sem to sešila in je bil kao mali puloveruser posted image  - še zdaj je Boby ( to je en ofucan medo od tavelike) oblečen v to umetnino... tako da kar veselo štrikaj, nikol ne veš, zakaj vse bo prav prišlo..

Shesha , pozdravljena med majskimi - tam okoli tvojega PDPja se sukam tudi jaz, čeprav mislim, da bom kar prej; pa vseeno se zna zgodit, da bi lahko bile cimre v porodnišniciuser posted image

Petka , glede na to, da sem bila sama pred leti v podobni situaciji kar verjamem, da ti ta diplomska mal seka; ampak bo pa potem taaaaako olajšanje, pa še sreča ob user posted image  , da bo enostavno prelepo... boš videla - pa za terme sem ti faušuser posted image  - mi smo bili za božične počitnice in bi kar še šla - v termah Olimia je vedno tako zelo lepo... pojdi si po čokolado v čokoladnico ; ananasove rezine v čokoladni srajčki , da bo tut mal sadja zraven za zdravjeuser posted image  uživaj!

Lana , tvoj alkoholuser posted image  Ne sekiraj se ; meni je moj G rekel, da če ne bom pri kosilu popila deci dobrega domačega refoška, mi ga bo predpisal na recept. Zdaj se njegove grožnje bojim in ga ubogam; priznam pa, da redno samo ob nedeljah, ker med tednom je brezveze, ker ni user posted image  za kosilo doma, z otrokmi ga pa ne morem cukatuser posted image user posted image  Pivo mi pa smrdi za popenit - ne vem zakaj; pa smo ga poleti v dobri motoristični družbi vedno redno popili kak krigluser posted image  ...

Mojsonček ,  v službi so me še poznali - ampak to je pa tudi vse; se mi zdi, da ni noben posebej dol padu, ko sem prišlauser posted image  Mogoče so pa imeli le veliko dela..... user posted image

Pogrešam MioSophio, pa TioSaro, pa majomouser posted image user posted image user posted image  babe smotaneuser posted image  .... vsaj žmož se oglasi na brzino, pa auroraa , pa lenikauser posted image   

Eh, mal me hormoni dajejo.... se grem umit pa zrihtat za pregled, po drugi uri vam pa poročam, če sem še zaprtauser posted image user posted image user posted image   ( mislim...zdaj se hecam, potem pa...nikol ne veš, kaj dogaja tam noter... včasih imam občutek, da je moj trebuh malo vesolje, noter pa prebiva, skače, brca, straši mali E.T.user posted image user posted image )....

< Sporočilo je popravil Barbs -- 15.2.2006 8:34:39 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.2.2006 8:35:55   
žmož
Ola pupe!
Mislim, da nas bo tale lenoba kar kmalu minila, saj se z neverjetno hitrostjo približuje pomlad in z njo naš mesec maj! Vse bolj se bomo bližale našim PDP, vse bolj bomo čvekale. Pa tudi na seznamu nosečk nas je kar veliko, čeprav jih dosti ni aktivnih-upam, da se bo to popravilo.
Jaz pa nekako od vsega začetka odkar sem na forumu vedno spremljam user posted image  vnjihovem zadnjem mesecu-zaenkrat so aktualne še februarčice! Je kar zanimivo kaj prebrat, kako vsaka na drugačen način občuti začetek poroda. Sem pač malo že pozabla od prvič, pa se "izobražujem"user posted image .
Drugače imam drugi petek pregled in me čaka merjenje dolžine materničnega vratu. A ste ve dale to že skozi, al vaši ginekologi tega ne prakticirajo? Upam, da bom imela tudi UZ, da vidim, če se je moj otroček slučajno odločil obrnit iz sedečaga položaja na glavo-po mojih občutkih in njegovih brcah ne bi rekla.
Moram pa rečt, da sem že kar malo naveličana hodit v šiht, bom probala nažicat bolniško za enih 20 dni, potem pa imam  še cel dopust za skoristit, pol pa je že na vrsti porodniška.user posted image  Kaj ko se mi tako vleče od pregleda do pregleda, ker me naroča na 5 tednov-meni se zdi kar dolgouser posted image  Kako po kaj z vašimi pregledi?
No, malo sem počvekala, zdaj pa naprej!
Čao

< Sporočilo je popravil žmož -- 15.2.2006 8:37:19 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.2.2006 8:43:25   
žmož
Čao Barbs!
Očitno sva skupaj pisale sporočilo, ker sem tvojega zagledala šele, ko sem potrdila svojega-oz.sem imela rahle motnje med pisanjem, tako da se je kar mal zavleklo!
Ti pa si že v 28 tednu-bravo bejbauser posted image . Boš verjetno kar med prvimi majčicami-sam da nam ne boš pobegnila mes aprilke-KER TE NE DAMO!
Opa, že spet motnje-poročaj, kako je bilo na pregledu!
Pa, pa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 690
15.2.2006 10:08:40   
petka
Dobro jutro user posted image .

Jaz sem že navsezgodaj malce zatraumirala na zgornjem forumu, ker me res skos nekaj špika oz. skeli (al pa me user posted image brca v kakšen vitalen organ) user posted image  Ne vem, al čem se it v porodnišnico pokazat ali nazaj ležat, ker imam pregled šele v torek user posted image  Bom probala še mal odležat, če bo pa huje bo pa itak treba it... Uf sem prov tečna user posted image .

Bom probala zdej pozabt na to, včasih pomaga user posted image . Drugač bom še ob toplice! user posted image .
Drugač sem pa ravno danes napolnila 29. teden in sedaj korakamo počasi v 30. user posted image  user posted image

Fajn bodte user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.2.2006 12:29:37   
pikicaa
Dobrodošla med majčicami Shesha.

Se moram malo pohvalit, da greva z user posted image  jutri v sadeko v Rimske Toplice po posteljico. Sem danes klicala pa so mi rekli, da jih imajo še dovolj.Drugače pa sem OK razen občasnega špikanja in nespanja.

Petka glede špikanja sigurno pomaga počitek.Mene je prejšnji vikend dva dni tako špikalo in tiščalo, pa še user posted image  sem bolj slabo čutila. Sem že mislila v nedeljo it v porodnišnico na pregled, pa sem malo bolj poležavala pa se je vse skupaj umirilo. Pa šeuser posted image  je zdaj bolj živahna sploh zvečer ko grem spat.

Punce uživajte in izkoristite vreme.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.2.2006 12:54:13   
lenika
Pozdravljene!
Se bom samo na hitro oglasila, potem pa šibam na en popoldanski seminar, upam, da zadnji pred porodniško, ker mi je že sama služba sedaj dovolj, te popoldanske dejavnosti pa so mi čisti višek. Ja no, pa saj bo. Delam še ta teden in drugi teden, potem sem pa en teden doma (delam na šoli in imamo zimske počitnice), tako, da upam, da se bom dodobra spočila, tudi kaj pripravila za user posted image  in potem pogumno zaštartala še v zadnjih 5 delovnih tednov. Sem mislila, da bom lahko kaj dopusta še koristila, pa je to v šolstvu nekoliko drugače in ga bom lahko koristila med naslednjimi počitnicami, tako da bom morala kar delati vse do porodniške. No ja, pa saj bo že. Sem kar malo zatežila, a ne?
Lepo se imejte in oglasite se kaj, jaz pa bom spet malo bolj aktivna med vikendom, ko bo več časa.

< Sporočilo je popravil lenika -- 15.2.2006 12:55:03 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.2.2006 14:35:07   
mojsoncek
Ziv!

Dans pa ste pridne, ni kaj user posted image . Se mi zdi, da ze nekaj casa ni bilo tako zivahno, kot je danes. Jaz sem zjutraj v sluzbi samo malo preletela ves cvek, ampak sem imela prevec guzve, da bi tudi kaj napisala.

No, za zacetek ena dobrodoslica Sheshi ki se nam je pridruzila vceraj.
10 tock za MarijoPo, ki se je ze ful potrudila in ti spisala en povzetek preteklega cveka na tem forumu.
Auroraa ne morem verjeti, da je trajalo kar en mesec, da so ti od neckrermanna poslali kopalke. Jaz sem pri njih narocila ene hlace in se kar bojim, da bom prej rodila, preden jih bom dobila user posted image .
petka upam, da si ze docakala odgovor mentorja in da ni bil prevec kriticen. Drzim pesti, da bos cimprej in cimboljse pospravila s tole diplomo!!! pa upam, da se je tole tvoje spikanje ze kaj umirilo, slisati ni nic kaj prijetno... ti samo pocivaj.
Barbs si na pregledu uspela iztrziti UZ?
lenika ti pa zdrzi najprej do zimskih pocitnic in si naberi novih moci se za zadnje tedne, ki ti bodo ostali do porodniske. Upam, da ne bo prehudo.

Jaz imam pa jutri dopust, ker morava z user posted image  na zemljisko knjigo in na obcino pa s Telekoma pridejo na parcelo (zaradi prestavitve linije). Skratka papirji, papirji, papirji pa projekt sem in projekt tja... no ja, pa saj sploh ne vem kaj se pritozujem, hiska bo pa le. Moram pa tudi povedati, da znajo drzavni, obcinski ali kakrsnikoli drugi uradniki kaksno stvar malo hitreje narediti, ko vidijo moj trebuscek in ko jih prosiva, ce bi se dalo zadevo malce pospesiti user posted image . V bistvu, ce pogledam takole, kar malce izkoriscava tole najino user posted image . Drugace pa je pocutje, miganje user posted image  in vse to OK, ce spregledam utrujenost.

Mah dosti je bilo nakladanja... uzivajte majcice!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.2.2006 14:54:58   
MarijaPo
Ce je se kdo fovs mojsoncek za lepo novo hisko, naj dvigne roko. Ce pa je se kdo, ki ni niti mal fovs mojsoncek, ker se mu niti priblizno ne bi dalo okrog uradnikov letat zadnje mesece pred porodom, naj tud dvigne roko. S tem smo pokrili vse. user posted image

Drzte se punce in mal z gasa stopte, tole spikanje in dol tiscanje ni nic lustno!

Neposredna povezava do sporočila: 695
15.2.2006 15:16:15   
Barbs
Sem že nazaj od G - no ja, že mal prej sem bila, pa sem morala še pojest, ker sem bila tako žejna, da nisem vedela kaj bi jedla medtem ko bom ležalauser posted image

Najprej so me razp*****user posted image  v sprejemni, ker so mi dopovedovali, da ne morem dobit papirjev prej kot pol ure pred uro , ki jo imam; povedala sem, da imam še laboratorij in bom zagotovo zamudila uro za pregled, če mi ne dajo prej.... potem so mi dali pet minut prej in sem šla pred laboratorij , kjer je bila (jasno) gužva za popenit..ne bom razlagala, k Pušenjaku sem prišla 45 minut kasneje; na srečo je takrat šele prišel, ker je imel neke nujne opravke v porodnišnici. Potem sta bile še dve pred mano in nato moja malenkost. Pritisk ok (kljub razburjanju samo 120user posted image /70 ) , ena kila več (zgleda, da mi doma vaga narobe kaže, ker jih imam doma več) , laboratorijski izvidi razen nekih posameznih ( zalutalih) bakterij na urinu ok, hemoglobin imam sicer na meji ampak ni panike, menda... No, potem se malo pogovorivao tem in onem, o bolečem križu ( priporočil mi je terapijo "mož" user posted image  ) se zavalim na mizo, da mi bo zmeril trebuh. Nato nekaj mrmra, računa in ugorovi, da imam razdalja SF že za kakih 32 tednovuser posted image  Mene je kar vrglo, saj veste, da sem paničar, tut če skrivam to.user posted image  Nato je sam od sebe predlagal, naj se premaknem eno nadstropje višje, kjer je menda "boljši" UZ kot v njegovi ordinaciji, da bova mal pogledala. In sva šla. No, vse je ok, tamal cel maneken, v merah, kot je treba za dopolnjenih 28 tednov, le leži tako hecno, pa posteljica je spredaj in zgleda, da mi je  trebuh bolj napelouser posted image  Mislim, hvala....za komplimentuser posted image user posted image  tako, da kakih cukrov al pa kej nimam in imam pregled 15. marca spet.
Vmes itak cela štorija, ker sem morala klicatuser posted image  v službo, da je šel po Gajo v šolo, pa v štacuno...domov sem se prikotalila ob dvehuser posted image  

Zdaj grem počivast, ker imam ob petih roditeljski in govorilne ureuser posted image  vse se mi je na en dan nabralo...

Bodte fajn.... JOJ, spet bi kmalu pozabla povedat - moj dragi je včeraj med službo skočil v Rimske po posteljico - res je lepa, naravni les - jesen, tako da zdaj je tudi to urejeno. Še kakšno kičasto posteljnino najdem, pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.2.2006 19:38:41   
Shesha
Majčice najlepša vam hvala za dobrodošlico,..MarijaPo hvala za vso poročanje,..pri nama je tudi podobno kot pri vas,imava ze skoraj vse,se par malenkosti nama manjka,...Drugače pa imava namen sobico začet rihtat tam marca enkrat,...
Danes sem tudi jst imela pregled,nama je potrdila da bo 100% punčka,...tko da zdaj vsaj veva da ne bo fantek v rozastih cunjicah letal okol,hehe(to pravim zato,ker imamo doma že veliko cunjic in večina so roza barve).Bila sva tudi že na sociali vendar nama je rekla da morava priti marca,ker je sedaj se prezgodaj,naj bi to rihtali ene 60 dni prej,...aja pa za očetovski dopust-plačani 15 dnevi,naj bi mož,fant samo povedal v službi kdaj priblizno naj bi ga koristil,na sociali pa opravi vse par dni pred pdp-jem,upam da sem prav napisala,..ker midva sva nekje brala da naj bi to storili ze 2 mesca prej pa baje ni treba,..No najbrz to vse ze veste,sm sm vam hotla sm povedat kaj sva danes zvedla,...Aja a ze kera hodi na materinsko šolo?midva greva začetek marca,...
Barbs imava pa zelo blizu PDP,jst sem za nasledni pregled naročena en dan za tabo...Že veste kje boste rodile?Jst najbrz v Lj,čeprav imam skoraj isto do Postojne ali pa Lj,...
Aja meni je pa tašča naročila ene hlače v otto-tu pa bojo baje šele cez 5 tednov,no upam da jih bom sej dobila,ma ta kataloška prodaja,...je res boljš če gres v trgovino,pomeriš in kupiš,ne pa da pol čakaš še toliko časa...
Drugače pa vidim da vas večina še dela,...ste res pridne...
No zdej sem se pa razpisala!Imejte se kar se da lepo,papauser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 697
16.2.2006 8:17:07   
Barbs
Jutro....

pravkar jedla nutello na kruhuuser posted image  - ne vem,kaj mi je.

Samo pozdravim vas, pa grem likatuser posted image .

papa

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 698
16.2.2006 8:32:00   
žmož
Dobro jutrooo!user posted image
Strašno zaspano jutro. Dobrodošla SHESHA, lepo, da si se pridružla našim čvekom.user posted image  Mene pa tole vreme prav ubija-sloh ne morem spregledat. Kaj bi dala, da bi lahk zdaj še sladko spančalauser posted image . Ko sem brala sporočilce od Barbs, se mi je porajalo vprašanje, če "zdravo" živite, oz. če vedno začnete jutro z zajtrkom? Baje je to najboljši začetek dneva, ki ga pa jaz začnem samo z kavico. Nikdar nisem zajtrkovala, pa tudi sedaj ko sem user posted image  ne morem spravit zjutraj niti grižljaja vase. Ponavadi sem stankala do 09.00 že 2 kavici, zdaj pa sem se eni odpovedala-za vsak slučaj, da ne bi prevelika doza vplivala na otročka, pa bi potem imela ponočnjakauser posted image .
Mislim pa , da bom danes prekršila pravilo in šla še mal user posted image .
Lepo se mejte!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 699
16.2.2006 8:50:10   
TiaSara
Dobro jutro zmajčice!

Jaz najprej dvigam roko na Marijčino vprašanje in to kar obakrat! Pa lepo od tebe Barbs, da nas pogrešaš - vsaj zame velja, da sem vedno prisotna v duhu, samo pisanje pa včasih ni čist izvedljivo. Saj potem napišem kakšen kilometrski post, pa not prinesemuser posted image .

Kruh z nutello - pri nas precej pogosta zadeva, pa tudi druge različice čokoladnih stvari. Ampak to je vse v dobro naših user posted image , da bodo bolj veseli in optimistični, ne?!user posted image  Kako je bilo pa na roditeljskem včeraj - si imela res naporen dan!

Moj brcač se je nekam zasukal - moram še ugotoviti točno v katero pozicijo, vsekakor pa občasno dobim brco nekam prav nizko in zelo boleče. Se še spomnim, kako sem razmišljala, ko sem brala od višje nosečih, da jih njihove štruce tak brcajo, da jih že moti, pa sem bila "pametna", češ vesele naj bodo, da jih čutijo in da je vse O.K. Sedaj pa že vidim, da se bom tudi jaz pritoževala!user posted image Čeprav, če se pa ne oglaša dovolj redno, pa sper nisem zadovoljna. Mater sem zatežena - se moram mal skulirat, drugač bom grozna mama. user posted image

Petka - a si že kaj bila pri G zaradi tistega špikanja? Jaz vem, da bi na tvojem mestu vsaj poklicala, da se malo pomiriš. Pa upam, da ti diploma tudi hitro stečeuser posted image .

Aurora - jaz sem naročila eno majčko, pa upam, da jo dobim kaj prej kot ti kopalke, mislim, en mesec!!!user posted image

Sesha user posted image  za user posted image . Čeprav tudi fantom kakšne rozaste cotike čist pašejo (samo drugim je potreba mal razlagati)!

Pa skoraj vse že imate posteljce - saj mi jo imamo tudi, sam jo moramo še prebarvat, pa se nam kar ne da. Saj maj je še daleč (ali pa tudi ne).

Fajn bodte in ne se pustit temu deževnemu vremenu.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?