Barbs
|
Jutro .... danes sem živ primerek "vremensko občutljivih ljudi".... . To zgleda tako, da že od pol sedmih hodim po bajti v spodnjicah in mikici, se sama sebi smilim, ko sem šla do veceja sem se ful zadihala, pa otroke sem nadrla že navsezgodaj ... Se moram malo razvedrit , pa še ne vem kako - mogoče bo pa prešlo samo od sebe. Danes sem na netu že iskala razne sezname stavri za novorojenčka, ker sem že malce pozabila od prejšnikrat. Sem si sprintala dva seznama, zdaj imam pa veliko dela, da bom prečrtala vse tisto, kar že naprej vem, da je brezveze kupit. Pa zmanjšala količino navedenih stavri na polovico, ker itak pretiravajo. Mi je pa včeraj soseda povedala, da si je ful stvari nabavila v Tosamini industrijski prodajalni v Domžalah in da se splača. Moram mal prečekirat, kaj vse bi lahko tam kupila. .. kmalu bi vam pozabila povedat! Šok! Poleg Marije, lenike in TieSare smo tudi mi od petka zvečer dalje motorizirani ; zgodba : greva s tamalo hčerjo v bTC v halo A ogledovat pustne kostume ; seveda mi je najprej konkretno požrla živce, ker noče bitr nobena žival, ampak hoče bit lepa maškara. Kupili nisva še nič, ker sva se dogovorili, da bova ta teden še razmislili, katera je najlepša nato odšetava dalje mimo Chicco prodajalne. Greva že mimo, pa mi v oči pade en voziček, razstavljen, štirikolesnik, z velikimi kolesi. stopim noter iz firbca, ker se do zdaj sploh nisem ukvarjala s Chicco vozički, ne vem zakaj, sicer, ker so Italijani znani po smislu za estetsko oblikovanje. Ga pregledam, prijazna prodajalka mi ga zloži,, raztegne do ležečega položaja, pripne zaščitno strehico, pokaže nastavitve za nogice, pokaže, kako lepo se kolesa na hitro snamejo..skratka, imel je vse, kar imajo "veliki in dragi in slavni" .... Potem previdno vprašam za ceno, ker je ni bilo gor... je rekla, da bo šla pogledat, ker so jih ravno dopoldne dali na akcijo, ker takih ne bodo več delali .... Ko mi pove ceno, me posede na rit in vprašam, če se res ne moti. Je rekla, da ne, da pa pride zraven še vreča za nogice, ki jo ima "zadaj" . Nič mi ni bilo več jasno.l Vendar se vseeno nisem mogla odločiti. Grem ven, pokličem in mu povem, kaj in kako. Najprej seveda...bla bla...če se nisva dogovorila, da bova to pustila za kasneje, nato je pa vseeno rekel, da ga bo šel po službi pogledat. No, nadaljevanje verjetno že sklepate... Ni ga šel samo pogledat! Ker je bil tudi njemu zelo všeč ( posebno kolesa ) ga je kar pripeljal. Seveda ga je najprej zamaskiral v "garaži", nato me je ves večer matral levo desno z vprašanji, pa hecal, da ga je dal na stran, nato pa je "priznal" . In zdaj ga imamo in to je to. Cene vam pa raje ne povem, ker itak ne boste verjele . smo pa naročili še lupinico, ki pa "ne gre iz programa" in bo cena enaka, kot za voziček ... Spet sem naložila.... seveda zraven pozabila, da sem vremensko občutljiva danes... se beremo, uživajte