|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.8.2006 6:24:21   
tinaaja
Jah nic, jaz sem ila pa vcer tud mal slabe volje, ker sem zasledila en cudn izcedek. Ni krvav je bolj kot rjava sluz. Mal sem se prestrasila in pol spremljala ali me bo kaksen krc zgrabila, pol pa zaspala in mirno spala do zjutri.
Tko da racunam, da je samo nekaj prehodnega in da se ne bo pojacal ali razvil v kaj. Penso positivo.user posted image  Tko da drzte pesti se zame. Drugace pa mi je bilo zvecer in zdaj kar posteno slabo, tko da upam, da je to dobre znak.
TeDyBear - dobrodoslauser posted image  Smo dobili pesnika user posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.8.2006 7:25:41   
tejčica
Tinaaja, nič panike.user posted image Če bi bilo kaj narobe ne bi bila samo rjava sluz. Sploh pa ker si sluz opazila včeraj, do danes pa je vse vredu. Držim pesti da tako tudi ostane. 

TeDyBear, dobrodošla med marčevkami.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.8.2006 8:14:43   
slumpo
ojla

Tinaaja nič skrbet saj je rjavček že odšel ane in drugih alarmantnih znakov pa ni bilo.
Ampak ko berem nas pogovor opažam da vas je šlo že kar veliko skozi to momentalno zaskrbljenost. Ali je rjav izcedek povezan z določenim tednom ali s kakšnim dejanjem ali s čim? V katerem tednu ste tiste ki ste to opazile?

Malček pogrešam tuki dolgolasko saj bi nam mogla poročat o pregledu ane? Držimo pesti da ni kaj narobe?

Pa se čisto previdno bi vprašala kje ste zasledile žalostno novice glede Spes. Jaz spremljam forum pa tega nisem nikjer zasledila. Mogoče sem bila kje površna!

Jaz sem danes že imela bližnje srečanje s školko sedaj pa se kot bi odrezal počutim OK. Grem jaz pospravljat da se mal zamotim!

LP vsem nosečkam in vašim pikicam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.8.2006 8:47:29   
Žabika
Slumpo: žalostno novico je Spes sporočila na sosednjem forumu in se takoj poslovila. Nikoli je nisem več zasledila na forumu. user posted image Je bila pa na pregledu in ugotovili so, da je gestacijska vrečka zrasla, plodka v njej pa žal ni bilo.
No jaz se pa moram danes malo pohvalit, da mi niti zjutraj ni bilo slabo, tako da o slabosti med nosečnostjo ne smem niti govoriti - sploh ko berem kako vas nekaj ostalih slabosti zdelujejo. user posted image
Deževen pozdravček,
Ž.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.8.2006 8:53:40   
Naomi
jutrce!
se en dan blize cilju smo ;)...tinaaja nch skrbet, ceprov vem kako je to, ce ni vse normalno na papirju oz. vlozku...men je blo dons zutri tok slabo, da nisem vedla al bom skp padla al se bom pobrala, pol sem pa en cokolino stisnla pa je slo...ocitno smo ucer prevec telovadle tuki s to telovadbo, pol nas pa zdela tale utrujenost...
ANJA...ne nisem nobenih tablet dobila, sam pocitek...drgac pa, pomavlanka sestavlanka :>>
urla...10x za sunny studio
tinaaja...seveda da drzimo pesti...vedno ciljamo na najbolje...
jest se mela izcedek zacetek 6 tedna in se je za enkrat dobr koncal...bomo pa vidl zdej na pregledu kako bo..upam da je vse OK...
spes je tudi na forumu mama in je tam povedala kaj se ji je revi pripetilo, pa mislim, da je tudi tukaj pri splavih povedala...boga res...po 7 letih matranja se ji je u 10 tednu splav zgodil...
u glavnm, jest si zdej se nc ne upam zvizgat pa vriskat ampak pol po 12 t, ce bi vse OK bom pa sam juhej juhej ;)...
drste se!
papa

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.8.2006 9:36:07   
Sibil_
Tejčica se bova vseeno videle v Postojni-sem klicala in je rekel da naj raje pridem¸kot naročeno, kakor pa da bi prišla prepozno-če se je slučajno moj ginekolog zmotil.Tako da bom vseeno šla 31.8. na pregled.LAhko se pa seveda srečamo še prej na kavi, samo Thaiss se še mora javit.user posted image

Drugače sem ok, danes sem slabo spala, ker sem morala hodit malemu tipat čelo-je imel revež včeraj zvečer 39 stopinj zaradi cepljenja, dobro da je zadnje.Ta cepljenja so prav zoprna zadeva.user posted image

Pa še trebuh mi ne pusti dobro spat, ker jaz tudi vedno spim na trebuhu.Že v prvi nosečnosti sem trpela zaradi tega, ampak je začelo malo kasneje.Sem glih danes rekla mojemu da je pikica 100% baba, ker mi že sedaj utruja in teži in ne morem spat.Ah ja, bomo videli kako in kaj.KAj boste vprašale na NS za spol?user posted image

A bi šla katera nosečka iz Obale v Ikeo v PAdovo kaj nabavljat?Iščem kandidate za vožnjo in delitev stroškov, al pa koga da mi par stvari prinese.No, če bi bila katera tako dobra...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.8.2006 9:44:12   
urla
Jutro, jutro user posted image !
Zdele sem šla brat za spes, pa je čist zvil. Misli, da me malo dajejo hormoni. Sem včeraj vidla eno reklamo in sem se morala zjokat. Si sploh ne upam kakega romantičnega filma gledat (bom zaprosila za štipendijo pri Palomi).

Men je tut dons takoooo zelooooo slabo. Že zjutraj v avtu me je zvil, pa sem zdele pojedla eno štručko, pa ni nič bolje. Čakam magini 12 oz 16 teden, ko naj bi slabost izginila.........

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.8.2006 9:46:51   
urla
Sibil, jest sem bila ravno včeraj v pisarni Ikeje v Lj in sem šla iskat njihov katalog za leto 07. Pa ga še nimajo in ga obljubljajo konec meseca. Ko ga dobim se bomo sigurno kaj odpravili v Gradz, sam tam proti koncu leta, ko bodo imeli že novo robo.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.8.2006 9:47:11   
Snorklja
Hojla punce,

tut mene lahko daste na seznam, po mojih izračunih 18. marca. Prvi pregled pa imam zaradi odsotnosti mojega zdravnika šele čez 14 dni. Komaj čakam, ker me kar orngi skrbi, ko prebiram na foromih kaj vse se ti lahko zgodi. Upam, da je z mojim malim srčkom vse OK.

Lep dan z veliko user posted image  vam želim,

Snorklja.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.8.2006 9:53:38   
Pikca
Hojla,
da razrešim dilemo: ne, ne pričakujem dvojčkov (hvalabogu), očitn sem si izbrala malo ponesrečen nick.
Bom zdaj raje Pikcauser posted image . Pa hvala za opozorilo, jjasna.

Vsem marčicam pozdravčki in vsaki po 2 cmokca (pa ne mislim dvojčkovuser posted image )

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.8.2006 10:52:57   
Anonimen
Olja, no mene je pa zdele začel pošteno zvijat po trebuhu in sicer čez 1 uro imam že svoj 3. pregled. Sej bo. Tko, da punce držte pesti za mojo pikico, da pridno raste. Vse nove pa dobrodošle med marčevkami, ki so res pridne čvekice.

Pa pa, Anonimna 8.3.2007

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
11.8.2006 11:10:27   
bibi
Anonimna zakaj si napeta? Jaz bi na tvojem mestu bila vesela, da bi lahko spet videla pikico kako je že zrastla in kako poplesava po trebuhu. Seveda pikica raste, še presenečena boš kako hitro! Javi se ko boš prišla iz pregleda!

Drugače pa pri meni ni nič kaj novega. Počutje je ok, krvavitve več ni, moram kr potrkat na les!! Pa imam občutek, da mi je trebušček zrastel.

Včeraj sem gledala v Arielu vozičke in se mi še najbolj dopade od Traxa Jaguar 3! Malo sem ga vozila sem in tja in mi je kr všeč! Potem sem pa videla, da je voziček kr drag, pa ona košara za dojenčke stane 40.000! Pol bi mogla pa še zimsko vrečo nabavt! user posted image  Ne vem če ne bom jaz tudi preko kikiwelta naročila! Ali pa se zapeljala v Avstrijo! Ve ste že kaj gledale za vozičke?

Če katera išče otroške posteljice ali cele sobe, naj pogleda tole stran http://www.sadeko.com/ Drugače ima ta firma razstavljene sobice in posteljice v Baby centrih, če bi pa naročil direktno od njih, si pa mislim, da bi znalo pridit ceneje. user posted image

P.S. Še eno stran in bomo na istem kot januarčice! user posted image

< Sporočilo je popravil bibi -- 11.8.2006 11:14:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
11.8.2006 12:07:56   
urla
Jupiiiiii user posted image , bomo zmagovalke v čveku. Grem pogledat, če nas je največ marčevk, da smo tako pridne v tipkanju.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.8.2006 12:14:28   
urla
V številu do sedaj pofočkanih marčevk nas je 31 in vodimo feb, jan in dec.

Mater smo vsi junija user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 639
11.8.2006 12:15:23   
bibi
Urla dopusti, dopusti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 640
11.8.2006 12:21:29   
urla
Zgleda,da bo držal Bibi. Pri prejšem malčku smo bile 4 sodelavke istočasno noseče, pa vse smo user posted image na valentinovo.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 641
11.8.2006 12:29:20   
slumpo
oj
ja midva sva najinga pikca tudi prinesla z dopusta na krku. pa bli smo dol se z enim parom ki je pa ze bila v 3 mesecu tako da je bil ravnopravsnji ambient.
user posted image user posted image

jaz se danes sploh ne morem odlepit od WC - user posted image user posted image

bodte pozdravljene in nehimo žeeeeeeeeeeeeeee bruhat raje stiskajmo nase srcke kot pa WC

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 642
11.8.2006 12:29:48   
lencica
Tukaj pa pridno čvekate. Februarčice so zgleda bolj zaspanke, no pa manj jih je tudi. Februar ima samo 28 dni.

Sedaj sem se preselila k njim ker mi je g. sprememila PDP na 29.02.2007. Ampak po moje bo pri nas v marcu veselje.

Se še vam javim kaj!

A s kremicam proti strijam se mažete kaj?
Jeste kakšne vitaminske tablete in katere?

JAnuarčice mi niso nič odgovorile na to temo!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.8.2006 12:35:20   
urla
Lencica kar ostani pri nas, ker drugo leto ni 29.2, tako da bo pravi datum 1.3.

S kermo za bolj elastično kožo sem se začela mazat včeraj. Kupila v DM njihovo blagovno znamko, plačala celih 499 sitkov. Sem se z isto kremo mazala že v prejšnji nosenosti in nisem pokasirala prav novene strije. Sicer pa je baje veliko odvisno od samega tipa kože.

Vitaminčkov ne jem nič. Tudi folno sem po 1 mesecu nehala jemati, ker mi je bilo po njej še bolj slabo. Sem jo nadomestila s 3 pomarančami dnevno. Sem ter tja popijem kak magesol, ker mam v nosečnosti težave z zaprtostjo, ki bo po mojem proti koncu nosečnosti hujša (vsaj tako je bilo prvič). 

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.8.2006 12:46:21   
lencica
Joj sem se zmotla. 28.02 imam PDP. Sem študirala, da še dobro da ni drugo leto prestopno, ker bi gotovo rodila na 29., potem sem pa avtomatsko napisala 29.02.2007.

Sem prebrala v reviji Nosečnost, da je dobero tudi uživati Omega3.
Sej sem že čist zmedena. Nebi rada da bi mojemu user posted image  kaj manjkalo. Samo pretiravat pa tudi ni dobro.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 645
11.8.2006 13:02:28   
Anonimen
Čau punce!

Jaz sem s prvega pregleda! Vse je v najlepšem redu. Srček mu bije kot norcu, pa je zelo živahen, ni mogu bit čist nč pri miru (kaj šele bo, ko se bo rodil). Pa velik je 2,28 cm, torej sem si prav izračunala, da sem noseča 9t1d, pa da imam PDP 15.3.
Pa slikco sem dobila!!!! Matr sem dons ena važička, ampak sem tko hepi, da je vse v najlepšem redu! Naslednji pregled mam pa 14.9., še prej pa NS, sam se moram naslednji teden prijavit. Sem rekla, da grem kr k dr. Pušenjaku.

Lp, jjasna

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
11.8.2006 13:02:30   
tinaaja
Omega 3 - jej jajca (2 na teden) in rdece meso. Bolje kot umetni dodatki.

JJasna - cestitke, superca. meni so rekli, da rvi teden sepetmbra pusenjaka ni :( ce kaj drugega odkrijes, pa javi.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 11.8.2006 13:03:57 >

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.8.2006 13:08:25   
Grizo
Hoj, punce.

Ravno sem prisla domov, z dopusta. Nisem se prebrala kaj ste vse napisale...
Moram vam povedati, da vas na zalost zapuscam. user posted image
Pred enim tednom, na dopustu v ZDA, sem imela delala splav, ker srcek ni vec bil in sem zacela krvavet (9.teden). user posted image user posted image user posted image  Tako, da sem prej doma.
Je bila kar kriza...

Upam, da se s tem vsaj vam zmanjsajo šanse, da bi šlo kaj narobe.
Lepo bodite ve in vaše user posted image !
Cau, vasa Grizo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.8.2006 13:13:27   
bibi
Jjasna čestitke!! user posted image  user posted image  user posted image

Grizo zelo sočustvujem s teboj! user posted image user posted image user posted image  

Želim ti, da se čimprej pridružiš v drugi temi majčevke, junijke!!! Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.8.2006 13:15:21   
Anonimen
Grizo, žal mi je zate... user posted image

Upam, da se kmalu vrneš med nosečke.

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?