TeDyBear
|
Čeprav malo pozno, se pofočkam še jaz! PDP 23.3., moja tretja nosečnost; ja, doma imamo že dva pobalinčka, stara 5 in 9 let, ki se bratca ali sestrice zelo veselita! Sem na bolniški, na Dabrostonu in Spasmexu zaradi krčev, stalno me slabi, tako da sva s straniščno školjko že pravi prijateljici - moj me kliče kar WC račka! Vse nosečke - uživajte, to so najlepši trenutki, čeprav včasih ne zgleda tako! Naj napišem nekaj čudovitih vrstic iz Revije Ognjišče: PRIHAJAJOČEMU Kdo si, ki trkaš na vrata? Si deklica ali si fant? Nič ne vemo. Vendar ti kličemo: pridi! Vstopi v naš dom, prinesi svoj smeh, prinesi svoj jok! čaka te mamica, čaka te očka, čaka te Mati vseh živih! Vemo, da si nam dar, ker te pošilja ljubezen, ker te je stkala ljubezen. Naj te še sprejme ljubezen! Pridi! Pavel Berden (Ognjišče) NOVOROJENČKU Ti, čudež, iz večnosti položen v najino naročje za trenutek, za večnost... Da bi te ljubila, da bi te vodila. Ti, čudež, ki navdajaš najini bitji z novim smislom, novo srečo, nepopisno radostjo, naj ti bo lepo pri nama, da boš nekoč, pokončen in trden, odšel. Marta Brunšek Strašek (Ognjišče) Pozdravčke vsem! Tedybear
|