|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.8.2006 17:36:14   
Barči78
No evo mene, da se javim. Pregled smo uspešno prestali in sicer jaz, moj mož in moja punčka. Vsi smo si ogledali 40 mm dolgo štručko, kako pomigava z majhnimi rokicami in nogicami. Se počutim mnogo bolje, skratka zelo smo veseli, da je vse v redu. Zdravnica je rekla, da je že na hitro NS premerila in da se ji zdi v redu, čez 10 dni pa jo bova ponovno pomerili. Tko, da sploh ne vem ali naj se prijavim na samoplačniški pregled, ne vem, če bo stvar bistveno spremenilo, ker če bi blo karkoli sumljivega pri meritvah čez 10 dni, me bo zdravnica itak opozorila. Kaj menite punce.
Zdaj sem 10 dni na bolniški - do naslednjega pregleda. Pol bomo pa videli kako naprej, ker se mi že 5 tednov pojavlja po malem rjavkast izcedek, pa saj bo minilo.

No, pa še predstavim se, da ne bom anonimna.
Se še kaj beremo proti večeru, mam zdele eno bejbo pod nogami in bi rada tipkala.

Tko da me napišite pod 8.3.2007.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.8.2006 18:54:35   
tejčica
Slumpo, ta krema je ful draga, ja. Jaz sem jo uporabljala med prvo nosečnostjo. Takrat mislim da je bila nekaj čez 4.000 sit, pomagala pa mi ni kaj preveč. Ampak jaz sem se zredila 30 kg, tako da bi mi samo čudež lahko pomagal, da ne bi dobila strij. Drugače sem pa s parih koncev slišala pohvale.
Križ me zaenkrat še ne boli. Naj čim dalj ostane pri tem.

TeDyBear, kakšne gušte si mi sedaj z muffini naredila. Imam v skrinji še nekaj borovnic in mogoče se jih lotim tudi jaz. Bosta presenečena mojedva, ko prideta s potepa. 

In Anonimna PDP 8.3. je dobila ime, Barči78. user posted image Me veseli da je bilo na pregledu vse ok. Glede NS...če pravilno razumem ona nima licence. Kaj ti bo povedala  točne rezultate a samo če vse dobro kaže? Ker jaz se bom na podlagi rezultatov odločila če bom delala še hormonski test. Jaz bi se najbrž vseeno odločila za NS. Seveda je pa veliko odvisno od tega koliko zaupaš svoji G.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.8.2006 19:24:07   
Barči78
Ja Tejčica res je, moja inekologinja sicer nima licence, zmeri pa nosno kost, nekaj tazga. Tko, da kolikšno je tveganje, pa ne preračuna.

Zdej pa že mene zanima, kje se je zgubila Dolgolaska. Tolk ene pozitivne energije je vnesla marčevkam, zakaj se ne javi.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.8.2006 19:30:16   
urla
Pridem domov iz službe in na računalniku moj user posted image , ki me skoraj nikoli ne spusti blizu. Sedaj sem ga pa zbrcala dol in vidim, da ste res prave čvekice tudi popoldan. Jao nam, kolk strani bomo naklofale tam do konec februarja user posted image .

Mi smo zdele pojedli palačinke, pa mi je spet slabo. Kdaj se bo to nehalo?????????????

Mene tudi malo skrbi za dolgolasko. A je kaj rekla, da gre na dopust? Sigurno bi nam javila kako je bilo na pregledu, ki se ga je tako veselila.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 20:36:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
11.8.2006 22:29:04   
Barči78
Lenčica, no pa si mi ušla, edina, ki je z mano delila dan žena. Na podlagi česa pa ti je spremenila datum toliko prej, ali zaradi velikosti malčka?

Kje pa ste vse marčevke zdele, a že spite, evo jest pa nočna pa nikjer nobene user posted image . Nič, grem pa še jest mižat. Pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.8.2006 8:16:11   
Žabika
Dobro jutro!
Se vam moram malo oglasit, ker je za mano ena zoprna noč. Spala sem zelo dobro do prvega odhoda na stranišče, potem sem se pa premetavala po postelji do jutra; najprej dve uri sploh nisem mogla nazaj zaspat, potem je bilo pa tako na kratke obroke spanje in na dolge obroke premetavanje! Katastrofa! Nikoli nisem imela težav s spanjem in upam, da ne bo tako celo nosečnost! Kaj pa vi pravite na to?
Lp,
Ž.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.8.2006 9:17:39   
slumpo
jutro

tudi jaz nisem spala od 2 ure dalje. Cela hrbtenica od križnega dela do vratu in v glavo me je tako bolela da so mi sle kar solze, pa se slabo stalno.Zjutraj sem pa zgodaj vstala in ze sla obiskat školko na blizu.

lp

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.8.2006 9:33:57   
tejčica
Jutro punce!

Jaz sem pa danes spala kot angelček. Po dveh nočeh sem spet lahko ležala na trebuhu. Me pa sedaj vse boli ker sem preveč spala.

Urla, Dolgolaska je že bila na dopustu. No, mogoče pa sta bila z njenim po pregledu tako navdušena da sta si privoščila še kakšnega.user posted image  Res upam da je vse ok.

Kr_enamami, res bolje da prebereš vse preden greš na morje, ker verjemi da boš potem spet imela kaj brati.user posted image   Kam pa šibate? Pa lep dopust.

Barči78, a ti bi pa kar nočne delala?user posted image  Saj jaz sem bila včasih tudi tako uro na RR, ampak odkar sem user posted image  me zvečer zmanjka skoraj prej ko naše pupe. Zvečer, čez dan, zjutraj bi vlekla...sem zaspanka da ji ni para. 

Žabika, kasneje v nosečnosti so noči z malo spanja in veliko jamranja kar pogoste. Non-stop stranišče, trebuh te moti da se ne moreš naštimat. Jaz sem prvič sploh trpela, ker vedno spim na tebuhu.

Slumpo, joj, ti se mi pa res že prav smiliš s temi slabostmi. Bi bil že čas da ti dajo mir. Upam da bo kmalu bolje.

Pa pa!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.8.2006 9:41:31   
slumpo
punce dejte mi neki razlozit prosim!

vse ki spite na trebuhu. glejte vse smo tam nekje okrog 8T. v tem T je plod ze malček večji in trebušček pri nekaterih že povečan pa čeprav malenkostno. Celo življeneje sem spala na trebuhu, sedaj si pa ne upam da ne bi poškodovala plodka  mojega mehurčka če se cela zleknem nanjga.
Ali mi lahko poveste če lahko tako če bi vsaj eno noč spala na bušijo kaj slabega naredila za mojega user posted image .

Upam da razumete kaj hočem povedat oz. mojo dilemo.

lp               gremo migat da bomo malček pozabili na slabost, ki me pošteno matra.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
12.8.2006 9:50:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
12.8.2006 9:51:29   
tejčica
Slumpo, zaradi spanja na trebuhu z user posted image  ne bo nič narobe. Naše pikice so v našem bušiju zelo dobro zaščitene. Dokler te trebuh ne moti, ti kar spi na trebuhu, če ti paše.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.8.2006 9:57:24   
tejčica
Kr_enamami, upam da vam vreme ne bo nagajalo. Boš pa naslednje poletje zelo uživala, če boš cel čas dol. No, sicer se pa jaz tudi ne smem pritoževati, sem kar celo leto na morju. Ampak kopala se pa letos še vedno nisem. Še dobro da gremo na dopust, ker drugače morja najbrž ne bi okusila.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.8.2006 10:08:03   
NMJ
Slumpo tudi jaz vedno spim na trebuhu in zaenkrat še nimam težav s spanjem. Morda se včasih uležem bolj postrani, tako da nisem direktno na trebuhu ves čas. Me pa malo skrbi kako bo kasneje ko buši zraste. Si bom kar kmalu nabavila kakšno blazino, ki bo kasneje prišla tudi prav pri dojenju.
Tudi mene že skrbi user posted image , kje je dolgolaska, ki se sicer redno oglaša.

Se strinjam, da smo marčevke res prave čvekice. Prebiram vas redno, napišem po potrebi. Ampak včasih toliko napišete,da si moram kar čas vzeti, da lahko vse prečekiram user posted image .

Danes bom verjetno kar prespala ta deževen dan.Slabost me še ni zapustila, čeprav je nekoliko bolje. Prsi pa me ne bolijo več. A je to normalno?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.8.2006 10:15:26   
tinaaja
Helooo,
jaz sem tudi danes spala fuul dobr. Meni pase na hrbtu spat.  Na prejsnji strani sem objavila link za eno blazino, ki jo nosecke ful hvalijo - sploh pol ko je treba trebuh podpirat.
Joj, Kr_enamami, a pa je dol lepo vreme. Midva sva zbezala z morja prejsnji teden, ker je 4 dni dezevalo. Mi je ljubse bit doma komot. ceprav dol je velikorat sonce, ko tukaj pada dez.
Slumpo, si pa bogica.. Ampak se tolazi, da bo kmalu minilo in da je slabost dober znak v nosecnosti. Za spanje na trebuhu pa pravijo, da ni problema, dokler sama ne custis, da ne mores vec in te moti. Verjetno se bos takrat tudi sama od sebe dala na bok.
Jaz pa slabost obcutim predvsem kot brezokusen okus v ustih, s ful vodene sline, pa tko kot da se ta bljack obcutek nadaljuje v zelodec po poziralniku. Je pa bolje, ce kaj pojem, tko da skoz nekaj zvecim. Ko pa zjutraj donat popijem se mi ma dostikrat kr dvigne, ampak ne bruham na sreco. Danes mi je mami prinesla strudl - njama, fuul dobr. Grem ga se malo pojest user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.8.2006 10:21:16   
lencica
Barči78 jaz sem si sama malo preračunala datum. Na dan pregleda sem mislila da sem v 10t pa mi je g. rekla, da sem v 11t. Plod je velik 36 mm. Koliko sem jaz prebrala zadeve je malo premajhen za 11t.  V reviji Nosečnost piše da je plod velik pri 10 t 31-42 mm pri 11t pa 44-60 mm.

Sej sploh ne vem več, sem že čist zmedena. Kaj pa ve mislite?user posted image  Trbuščka nimam še nič kaj bolj trdega.  

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.8.2006 10:33:27   
Žabika
NMJ: tudi mene so prsi skoraj čisto nehale boleti. Koliko si pa noseča? Jaz sem danes dopolnila 11 tednov.
Tinaaja: te blazine so ful dobre, samo je treba malo po naših trgovinah pogledat, če se kaj dobi. Blazine, ki jih izdeluje ena gospa in so namenjene dojenju so premajhne, da bi nam lahko prišle prav še za spanje. No bom še malo poiskala naokoli.
Joj kakšno vreme je - meni se čisto nič ne da. Kdaj bo sonce???
Lp,
Ž.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.8.2006 11:18:32   
Barči78
Ja Tejčica re je, ko pride večer, kar visim in visim gor, pa sam še tole preberem, pa grem 100 x marčevke brat, pa nikjer nobene. user posted image  Sladko spančkajo. No, mi pa zjutraj ponavadi potegnemo tja od 9 - 10. Pa kar paše.

Lenčica, jest sm bla glih včeraj na pregledu, noseča 10 t1d, plod velik 40,5 mm - zraven na slikici sicer piše nekaj 11 t +- 6 dni. Ampak, ko sem zdravnici omenila, da mi je zdravnik na Rabu rekel, da je otrok malo večji za te tedne, je rekla, da je res za en teden, ampak da bom mogoče še kakšen dan kasneje rodila user posted image . No, ko bo pa bo, zato sem te pa vprašala, ker na Rabu sem bila na pregledu noseča ravno 8 tednov, plod velik 19,4 mm in mi je rok poroda prestavil za 4 dni prej, kao da je plod za 4 dni večji. Malo čudni so tile datumi ja.

Me zanima, če se na NS lahko prijavim danes, ko je sobota ali najbrž nobenega ni blizu.

Kr_enamami, upam, da vas na morju ne bo preveč zeblo, ker je skoz napovedano deževno vreme, našedva sta šla glih zato včeraj s Pule, vsa premražena sta prišla domov. Lohk bi še mal sonček posvetil, a ne. Nikol nam ni prov s temu vremenom.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.8.2006 11:22:24   
Anonimen
ej punce...a kdo kej ve kaj je z Dolgolasko...me že pošteno skrbi?
kje je tako dolgo...a je šla na dopust po pregledu????

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
12.8.2006 11:25:42   
Barči78
Men je tud ful čudno, da se ne javi, ker predno je šla na pregled, je sama napisala, da se nam takoj po pregledu javi. Pa nič. Jest tud upam, da je bla tolk vesela, da sta se s svojim kam odpeljala za vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.8.2006 11:39:52   
tinaaja
Zal se mi zmeraj bolj dozdeva, da Dolgolaska na pregeldu ni slisala tistega, kar si je zelela. Po takem pregledu sledi ciscenje, tako da si bo verjetno vzela malo casa. Bog daj, da se motim!!!
Barci, dve metirvi delajo pri UZ, prva kaze starost po ZM, druga pa po velikosti ploda. Naceloma prestavijo datum PDP sele na NS. Npr: jaz imam M na 35 dni. Vsi izracuni so prilagojeni na 28 dnevni ciklus. Tko da sem jaz 7 dni pristela vsem izracunom pdp. Na UZ mi je rekel, da je plod za en dan vecjo kot po ZM, tko da sem zgleda imela O 3 tedne pred nedocakano M in smo se ve 1 minuti postarali za en teden user posted image  Ce je vecji kot po ZM, potem ti rok prestavijo na prej, verjetno se je G zmotila, ker je rekla, da bo kasneje. Ampak sele na NS popravijo datum Pdp ponavadi.
Ce se lahko danes narocis - hmm, morda delajo kje, ampak vecina verjetno ne.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.8.2006 11:47:07   
Žabika
Barči: ne vem iz kje si, zagotovo pa vem, da v Dravljah - dr. Pušenjak, dela tudi ob sobotah. Je bilo pa to v nepoletnih mesecih, tako da je za preverit. Njihova mobilna številka je: 051321224
Upam, da koga prikličeš!

Lp,
Ž

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
12.8.2006 12:45:13   
Barči78
Nič, meni se v Dravljah žal nihče ne oglasi, tko da poskusim v ponedeljek.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.8.2006 13:15:59   
Anonimen
Uh, sem jezna, vse sem že napisala, potem pa mi javi error!

lencica, poglej si rats zarodka na Ringaraji v cm in gramih po tednih;
http://ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=138&kat=8&podkat=

Barči78, če se ti na mobilno št. nihče ne javi pokliči na navadno; 01/510 68 00

Pa upam, da je z našo dolgolasko vse v najlepšem redu, pa naj se nam čimprej javi.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
12.8.2006 13:23:46   
Sibil_
Pozdravček marčevke!

Tudi mene že skrbi tale dolgolaska-daj se javi noooo.Sem gledala njena sporočila in dejansko ni več pisala po 9.8. nič na forum.Le kaj ji je?user posted image

Mi smo ok, čakamo na NS, danes sem morala v Interspar in v Mercator zjutraj-gužvaaaa.Ampak je bil v Mercatorju en tak luškan klovn, ki je zabaval otroke, med njimi tudi mojega-hehe.Sem vsaj enkrat spila en sok v miru, joj kako sem mu bila hvaležna.user posted image

Kje vi kupujete prehrambene zadeve?V katerih trgovinah?JAz večinoma v Mercatorju, ker imam pika kartico in ponavadi nimam gotovine, ampak mesa pa recimo tam ne kupim, grem vedno v Interspar.Kako pa ve?user posted image

Urla za Ikeo mi javi ko boš šla, prosim ne pozabi me, ker če jaz ne bom šla te bom lepo lepo prosila za par stvari, boš tako dobra prosim?V Ljubljano bom pa že nekoga poslala po njih, če sama ne bom mogla.user posted image

Punce uživajte, tule je trenutno sonček,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?