Barči78
|
Ja Tejčica re je, ko pride večer, kar visim in visim gor, pa sam še tole preberem, pa grem 100 x marčevke brat, pa nikjer nobene. Sladko spančkajo. No, mi pa zjutraj ponavadi potegnemo tja od 9 - 10. Pa kar paše. Lenčica, jest sm bla glih včeraj na pregledu, noseča 10 t1d, plod velik 40,5 mm - zraven na slikici sicer piše nekaj 11 t +- 6 dni. Ampak, ko sem zdravnici omenila, da mi je zdravnik na Rabu rekel, da je otrok malo večji za te tedne, je rekla, da je res za en teden, ampak da bom mogoče še kakšen dan kasneje rodila . No, ko bo pa bo, zato sem te pa vprašala, ker na Rabu sem bila na pregledu noseča ravno 8 tednov, plod velik 19,4 mm in mi je rok poroda prestavil za 4 dni prej, kao da je plod za 4 dni večji. Malo čudni so tile datumi ja. Me zanima, če se na NS lahko prijavim danes, ko je sobota ali najbrž nobenega ni blizu. Kr_enamami, upam, da vas na morju ne bo preveč zeblo, ker je skoz napovedano deževno vreme, našedva sta šla glih zato včeraj s Pule, vsa premražena sta prišla domov. Lohk bi še mal sonček posvetil, a ne. Nikol nam ni prov s temu vremenom.