tejčica
|
Pozdravljene punce! Saj ne morem verjeti da bom to napisala, ampak sedaj je pa tega vremena že dovolj. Naj bo oblačno, nič narobe, samo dež naj že neha! Že drugič ta teden me je napral dež ravno ko sem si umila lase. Sibil, no pa se le vidimo. Kje pa je Thaiss da se nič ne oglasi? Sicer pa tebi vidim da nikoli ni dolgčas. Naša mala na srečo nikoli ni imela takih reakcij na cepljenje. Bila je samo malo razdražljiva, to pa je bilo vse. Ja, jaz bom na NS vprašala za spol. Tokrat sem firbčna. V Ikei pa še nikoli sploh nisem bila. Kaj pa vse imajo tam? Slumpo, meni se je krvavitev pojavila pri 8-ih tednih (prejšnji teden). Sem pa zakrvavela med spolnimi odnosi. Na pregledu je potem pokazalo da je vse ok. Se mi pa od takrat naprej to ni več pojavilo. Spes pa je žalostno novico sporočila na forumu Spontani splav. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1037182 Snorklja, dobrodošla med marčevkami. Pa naj se ti to čakanje na prvi pregled čim manj vleče. Pikca, torej nič več 2cmokca. Ta je bila pa štosna, ja. No, jaz sem sicer vedela v čem je fora, ampak kdor ni redno prebiral pač ni vedel zakaj dva nicka. Anonimna, sedaj ko jaz to berem je pregled že za tabo. Smo v pričakovanju novičk o tvoji, sedaj že kar veliki, pikici. Bibi, me veseli da se krvavitev ni več pojavila. Pa hvala za link za otroško pohištvo. Jaz moram kupiti večjo previjalno, pa kot kaže tudi posteljico. Tisto ki smo jo imeli prvič, ima sedaj moja sestra za hčerkico. Lencica, ti pridi kar k nam klepetat. Jaz se zaenkrat še ne mažem s kremo proti strijam. Med prvo nosečnostjo sem celo premoženje zmetala za te kreme, pa sem bila taka da... Vitaminskih tablet tudi nič ne jem (razen folne). Pojem res veliko sadja in zelenjave in to je to. Je pa par strani nazaj, mislim da Marjetka pisala o tem, da so ti vitaminski dodatki lahko tudi nevarni. Malo pobrskaj nazaj. Jjasna, za . Pa si le dočakala ta pregled. Ti kar bodi važna, imaš za vzrok da si. Grizo, ne morem verjeti. Žal mi je zate. Upam da ti kamlu uspe priti nazaj na Čvek v pričakovanju. Klavdyk, mislim da to ni to. Leya, tebi so pa te slabosti res dale vetra. No, saj sedaj so minile in tudi kilogrančki ne bodo več padali. Lana 22, za uspešen drugi pregled. Tvoj mož se je pa najbrž čisto raznežil ko je videl . DOLGOLASKA!!! Hitro se javi in nam ne delaj skrbi! Uf, samo par ur me ni bilo gor pa sem imela sedaj kar nekaj za prebrat, čveke. Sedaj grem pa še seznam malo osvežit.
|