|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.8.2006 13:15:58   
karina
Pozdravljene
Urla...katero kremo pa si si nabavla ?Kako se ji reče?
Sama se še ne mažem, ker ne vem s čim bi si.Mam namreč zelo suho kožo pa se po tuširanju namažem z vlažilno kremo pa nič ne pomaga....tud v prvi nosečnost sem dala vse skozi....da ne bi imela suhe kože.Tudi razna olja , pa je  moja koža vse "spila" a ostala suha kot prej.Ma katera kako idejo?
Jaz jem tifol....no zdaj sem si namesto njih nabavla Centramed mami, pa kalcijeve tablete, preden se pojavijo ti vržje boleči krči ki so se me lotevali v prvi nosečnosti....sploh ponoči.
Lep dan želim.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.8.2006 13:17:06   
klavdyk
hej
čvekice a mislite, da se v 10T nosečnosti že sliši srček-no da ga mi slišimo. moj lubi je rekel, da ga sliši če da uho na bušija. ka vi mislite

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.8.2006 13:17:47   
Sibil_
Pa ne nooooo.Grizo ful mi je žal, seveda za vsako ki nas zapusti.user posted image

NAj čimprej rata nova pikica, se boš pač pridružila katerim drugim čvekicam.Res mi je žal, tega ne privoščim prav nobeni.

Za slabost slumpo pomagajo homeopatske granule seppia officinalis, tudi v Lj se jih dobi, ampak ne vem točno kje.Pozanimaj se če nočeš bruhat cele dneve, jaz vem da bi se mi zmešalo.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.8.2006 13:23:05   
karina
Grizo....žal mi je zate!user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.8.2006 13:23:14   
leya
čaw čaw...
no pa še jst po dolgem času. Trenutno sem na dopustu, ki je posledica
rahlega krvavenja, ampak vse ok...sicer so so pa slabosti končno končale,
iam pa drug problem...v dveh tednih sem shujšala 4 kile, ker ne morem čist nič jest razen kakšnega prepečenca al pa grisinov...

Sicer pa se jst že mažem s kremico proti strijam

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.8.2006 13:28:03   
karina
Klavdyk....mislim da se ne sliši, jaz sem v prvi nosečnosti zaradi velike radovednosti si poslušala ne vem kako se že reče(tisto ko ma zdravnik da posluša tvoje srce) , doma ga ima moja mam za merjenje krvnega pritiska-ročnega.No pa se ni nič slišal razen brcike.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.8.2006 13:30:51   
bibi
Jst uporabljam Justovo kremico oz. olje in mi fajn namasti kožo(tudi sama imam suho kožo).

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.8.2006 13:37:40   
tinaaja
Grizo -user posted image user posted image user posted image
Jaz imam olje iz DM, ful je super, ker se hitro vpije, ni mastno kot mandljevo olje. ena nemska zadeva z roza pokrovckom..  Men je super. Stane ene 700sit.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.8.2006 13:48:50   
urla
Grizo upam, da te bomo kmalu brale na majskem ali junijskem forumu. user posted image

Jjasna važička, sicer pa vem kakšno veselje je, ko prvič vidiš svojo malo pikico.

Karina - u dm majo kremo in olje za strije (tako kot je opisala tinaaja). Jest mam kremo, ker ne maram olja, ampak zate bi bil najbž boljše, če imaš suho kožo. Pogledat bom šla pa tudi v Mullerja, imajo ziher kako dobro pa poceni (svojo blagovno znamko).
Kakšne krče si imela? Meni to ni nič znano. Kako izgledajo?

< Sporočilo je popravil urla -- 11.8.2006 13:50:08 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.8.2006 13:56:06   
karina
Mislim krče...mene so je  večinoma  nogah(meča ,podplati), baje zaradi pomankanja magnezija.
Me je ene noči na obeh nogah zgrabil krč na podplatih....pa boli...pa nena tak hitro spusti!
Zaj grem pa na lubenicouser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.8.2006 13:56:51   
Lana 22
user posted image najprej vas lepo pozdravljam! Včeraj sem bila na 2. pregledu in moj možek je bil zraven, tko da je tudi on vidu najiga user posted image ! Veliki smo že 3,8 cm!user posted image   Jaz se tudi že pridno mažem s kremo proti strijam, kupla sem Aventovo, naj bi vsebovala neke dišave, ki odpravijo slabosti? Stane 2900sit.
Grizo,...žal mi je zate.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.8.2006 14:02:32   
Lana 22
Ah, prehitro sem poslala! Za ns sem klicala v Dravlje, so zelo zasedeni, smo bli pa res vsi pridni junija! Tko da sem dobila datum 22.8, s slikcami stane 12.000 sit, če pa ti še posnamejo na cd pa 14.000 sit. Sestra me je prijavla k dr. Mujezinovič (nisem ga zasledila na listi zdravnikov ki imajo licnco), ker pri drugemu ni bilo frej. Ali ga katera mogoče pozna, ker nočem it k nekomu ki bo vse opravil na hitro ... veliko mi pomeni odnos.

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.8.2006 15:04:24   
tejčica
Pozdravljene punce!

Saj ne morem verjeti da bom to napisala, ampak sedaj je pa tega vremena že dovolj. Naj bo oblačno, nič narobe, samo dež naj že neha! Že drugič ta teden me je napral dež ravno ko sem si umila lase. user posted image  user posted image  user posted image

Sibil, no pa se le vidimo.user posted image Kje pa je Thaiss da se nič ne oglasi? Sicer pa tebi vidim da nikoli ni dolgčas. Naša mala na srečo nikoli ni imela takih reakcij na cepljenje. Bila je samo malo razdražljiva, to pa je bilo vse. Ja, jaz bom na NS vprašala za spol. Tokrat sem firbčna. V Ikei pa še nikoli sploh nisem bila. Kaj pa vse imajo tam?

Slumpo, meni se je krvavitev pojavila pri 8-ih tednih (prejšnji teden). Sem pa zakrvavela med spolnimi odnosi. Na pregledu je potem pokazalo da je vse ok. Se mi pa od takrat naprej to ni več pojavilo. Spes pa je žalostno novico sporočila na forumu Spontani splav.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1037182

Snorklja, user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med marčevkami. Pa naj se ti to čakanje na prvi pregled čim manj vleče.

Pikca, torej nič več 2cmokca. Ta je bila pa štosna, ja.user posted image No, jaz sem sicer vedela v čem je fora, ampak kdor ni redno prebiral pač ni vedel zakaj dva nicka.

Anonimna, sedaj ko jaz to berem je pregled že za tabo. Smo v pričakovanju novičk o tvoji, sedaj že kar veliki, pikici.

Bibi, me veseli da se krvavitev ni več pojavila.user posted image  Pa hvala za link za otroško pohištvo. Jaz moram kupiti večjo previjalno, pa kot kaže tudi posteljico. Tisto ki smo jo imeli prvič, ima sedaj moja sestra za hčerkico.

Lencica, ti pridi kar k nam klepetat. Jaz se zaenkrat še ne mažem s kremo proti strijam. Med prvo nosečnostjo sem celo premoženje zmetala za te kreme, pa sem bila taka da...user posted image  Vitaminskih tablet tudi nič ne jem (razen folne). Pojem res veliko sadja in zelenjave in to je to. Je pa par strani nazaj, mislim da Marjetka pisala o tem, da so ti vitaminski dodatki lahko tudi nevarni. Malo pobrskaj nazaj.

Jjasna, user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Pa si le dočakala ta pregled. Ti kar bodi važna, imaš za vzrok da si. user posted image

Grizo, ne morem verjeti. user posted image user posted image user posted image Žal mi je zate. Upam da ti kamlu uspe priti nazaj na Čvek v pričakovanju.

Klavdyk, mislim da to ni to.

Leya, tebi so pa te slabosti res dale vetra. No, saj sedaj so minile in tudi kilogrančki ne bodo več padali.

Lana 22, user posted image  za uspešen drugi pregled. Tvoj mož se je pa najbrž čisto raznežil ko je videl user posted image .

DOLGOLASKA!!! Hitro se javi in nam ne delaj skrbi!

Uf, samo par ur me ni bilo gor pa sem imela sedaj kar nekaj za prebrat, čveke. Sedaj grem pa še seznam malo osvežit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.8.2006 15:06:03   
tejčica
Jao, jao, kakšen roman je to ratal. Same ste krive, kaj pa toliko čvekate.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.8.2006 15:08:51   
Sibil_
Tejčica-ja v Ikei imajo točno to kar ti tut rabiš-previjalno pa posteljico, no jaz grem tudi pe še ne stolček za hranjenje.user posted image

Sem gledala en velik predalnik višine 1m in širine 80 cm, pa stane 99 eurov.In pač gor  bom dala eno obrobljeno desko in podlogo za previjanje in bo rešeno.Imajo pa tudi že prav previjalne.

Stolček-tisti ki ga jaz hočem-stane pa celih 12 eurov.PA tudi dosti opreme za sobice od otrok imajo, tako da bi jaz še kaj firbcala okrog za to.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.8.2006 15:28:29   
Žabika
Joj joj joj kakšne čvekice smo!
Grizo: user posted image Čimprej naredita novo pikico!
Lana22: jaz sem naročena 21. v Dravljah in sicer pri dr. Pušenjaku, ampak sem se naročila že 14 dni nazaj. Po moje da so vsi ok. Sej če denar poberejo, potem so vsi bolj prijazni!

Čestitke vsem za videne srčke in migetavčke.
Danes se pa tudi meni zdi, da mi je trebuh kar ven porinilo - tudi popek je že kar drugačne oblike. V bistvu nosim samo še hlače, ki so mi bile vedno prevelike, ali pa so na elastiko! Vse drugo me kar malo tišči.

Pa še eno vprašanje! Mene namreč že zdaj zelo moti varnostni pas v avtu. Ne vem kako bo zgledalo, ko bomo v recimo 7. mesecu - a se takrat še lahko privežeš v avtu. Tiste, ki ste imele že takšne izkušnje - kar veliko vas pričakuje že drugega otročička - mi lahko prosim poveste vaše odgovore!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.8.2006 15:45:20   
Pikca
Jaz sem se v 1.user posted image  privezovala tudi, ko je bil buši gromozanski; spodnji pas si naštimaš pod trebušček. Sicer sem slišala, da obstajajo neki posebni pasovi, samo jih nisem še nikjer videla.
Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.8.2006 15:53:05   
tejčica
Marčevke smo:

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  Anonimna
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    5.3.  klavdyk
user posted image    5.3.  force
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Anonimna
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  11.3.  Encijan
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  15.3.  marjetka
user posted image  16.3.  tinaaja
user posted image  16.3.  Sibil
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  18.3.  malička
user posted image  18.3.  miri
user posted image  18.3.  Snorklja
user posted image  19.3.  blanči
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  23.3.  Naomi
user posted image  23.3.  TeDyBear
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3.  Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

Na novo sta na seznamu TeDyBear in Snorklja. Lencica nam je ušla k Februarčicam, na žalost pa sta nas zaradi SS zapustili Spes in Grizo.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.8.2006 15:56:44   
tejčica
Tudi jaz sem slišala da obstaja prav poseben varnostni pas za med nosečnostjo. Med prvo nosečnostjo nisem niti vedela da obstaja.  Bi mi pa prišel zelo prav, saj sem bila ogromno v avtu in me je pas motil. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.8.2006 16:07:45   
slumpo
Ojla

Samo spat sem sla vmes pa ste napisale tok da....

Grizo zelo mi je žal zate in tudi jaz ti želim da se čimprej vrnes na forum k drugim čvekicam in jih vzpodbujaj da bodo take kot me.

Jaz sem kupila kremo proti strijam od Višija in dala celo premoženje...halo upam da se sama maže in resnično pomaga sicer pa...
Midva bova po pohištvo in opremo tudi skočila v Avstrijo v nek baby center ...moj ve kje je in v Ikeo. Previjalko pa je reku da bo naredu sam ker je tista ki je kupljena premajhna površina.
Trenutno se mi je stanje malček umirilo kar se slabosti tiče.
V ponedeljek pa končno pokličem mojo G in se naročim za prvi pregled. Bom že v 8T tako da mislim da je že čas.

Še enkrat skupaj pokličimo Dolgolasko ker je že nekaj casa ni. Upam da nas od sedaj naprej ne zapusti nobena več.
Me pa neki zanima ? Ali katero že boli v križu...mene prav čudno sam na eni strani.

LP       

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.8.2006 16:13:16   
TeDyBear
Ojla, samo pozdravček za vse vas, sem pravkar s popoldanskega spanca user posted image , zdej morm pa muffine z gozdnimi sadeži spečt za moje tri moške user posted image ! če mi bo seveda uspelo ostat za štedilnikom, me spet školjka vabi!
Žal mi je za vse, ki ste nas zapustile, res žal, upam seveda, da se nam čimprej pridružite v enem od prihodnjih mesecev user posted image !
Od prvih dveh porodov nimam niti ene same strije, mazala sem se pa z Afroditinim mandljevim mlekom za telo - po nasvetu kolegice, tko da preverjeno pomaga proti strijam! jap, jo moram nabavit, čimprejuser posted image !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.8.2006 16:13:56   
Anonimen
Ene vrste pas zgleda takole;
http://www.familyonboard.com/MaternitySeatBelt_MoreInfo.html

< Sporočilo je popravil jjasna -- 11.8.2006 16:15:01 >

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
11.8.2006 16:34:51   
Anonimen
A kdo kej ve, kje je dolgolaskA????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
11.8.2006 16:57:00   
tinaaja
ne, tu jo pogresamo.
Upam, da ji je interet crknu, da se z dragim kje veseli,d a je sla na dopust... karkoli, ker me tole nejavljanje malo skrbi.. upam,da po nepotrebnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.8.2006 17:15:47   
tinaaja
Punce, jaz bi kaj tazga imela- pregnancy pillow, kasneje uporabno za dojenje..http://store.babycenter.com/category/for_parents/maternity_pillows

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?