|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.8.2006 10:01:28   
Naomi
tinaaja...kero pa mas G, jest mam dr. Premru, zdej 1. sem pa narocena pri dr. Vogler...no sej...ne da bi zdej to zlo vplival name, sam bi blo pa bols, ce bi blo vse pri njej...mensezdi, da je vse za neki dobr ;)...drgac pa...jest sem gledala za tale pilates tle na Wolfovi u LJ, pa ga izvajajo ze kr od zacetka nosecnosti a mislte, da je to pametn, sej konc koncev morjo tut une tm instruktorce vedt za kva se gre...ampak zdej so se na dopustu, drug tedn jih pa poklicem pa se pozanimam...da bomo mau dihal k sloni ;)...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.8.2006 10:06:12   
tinaaja
Naomi, moja g je Sajina. pregled mi je naredila Cerar. NS pri Tul Mandič.
Pilates na Wolfovi je cist varen so specializirane prav za nosecnost, kar je za pilates posebej pomembno. Je pa tko, da se mi zdi noro drago. Najprej moras placat uvajanje, pol pa se kar velik na mesec. Ne vem tocnih cen, vem pa, da so zasoljene.
Fit&Fun in ful dobro aerobiko za nosecnice in se ful ceneje je, cetrti mesec vadbe ti podarijo. Tko da mislim, da bom jaz kar tam koncala, ceprav me pilates ful mika - ce bos ugotovila kaskne cene, mi javi. Je ceneje, ce gre vec noseck na uvajanje.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
10.8.2006 10:06:55   
urla
Super punce, bom tut jest mal pošnofala kje se bo dalo razgibavat. Mam drugi teden NS, pol pa v akcijo. Javite, če boste kaj dobrega našle, pa bomo lahko skupaj migale.

Jest bom tut izkoristila plavanje, ki ga imamo v službi (sej vem, da ste nekatere proti bazenom, vendar meni se zdi OK).

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.8.2006 10:17:48   
Naomi
in jest ze vse vem zdej o pilatesu na Wolfovi ;)...za nosecke ni uvajalnega tecaja, lahko se gre ze zdej v avgustu na prvo uro, majo pa tor in cet ob 9h, za enkrat popoldanski termin ni zaseden, no to prvo uro oddihas al odbrcas al karkol ze, pol imas pa posvet z njihovo fizioterapevtko in pol ti povejo naprej oz se odlocis...prvis vzames pa sklop 8 obiskov, ki jih lahko izkoristis kakdarkoli in stane 15.000. za prvo uro obiska se je treba vnaprej ''narocit''. Omejitve glede tednov nosečnosti ni, je vse prilagojeno prav za nas v katerekomi obdobju ;)...ce kero zanima št. je 01 4210235.
papa

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.8.2006 10:19:13   
urla
Naomi hvala, bom poklicala drugi teden.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 605
10.8.2006 10:29:37   
2cmokca
Živjo so-marčevke,
končno sem se spet spravila kaj napisat. Spremljam vas pa stalno, saj drugače vam kmalu ne bi mogla več sledituser posted image .
Včeraj me je grozn bolela glavauser posted image , sem 4x bruhala zaradi tega. Sem šla v lekarno iskat eno od tistih naravnih mazil, o katerih ste pisale, pa so mi rekli, da so vse na bazi mentola in da v nosečnosti ni priporočljivo user posted image . No, nazadnje sem se vseeno odločila za tigrovo mast, ker se mi zdi še vseeno bolje kot lekadol in je pomagala.

Glede telovadbe; jaz sem v prejšnji nosečnosti zelo uživala na nosečniški vodni telovadbi na DIF-u, moram vprašat, če bo letos tudi - če bo, bom zihr hodila tja. Kam v telovadnico se bom težje spravila...

Pozdravčki! 

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.8.2006 10:48:22   
tinaaja
Naomi - dopoldnaski termin in sluzba mi ne gresta ravno skupaj user posted image  Saj to me je tud zmotilo, da je samo 1x na teden. Bom vidla po NS. Mislim, da bom kombinirala Fit&Fun in porodnisnico. F&F je tor-cet, porodnisnica pa pon-sreda.
Aja, sestricna je morala na uvajalni tecaj. no mroda so kaj spremenili.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 10.8.2006 10:49:13 >

(odgovor članu 2cmokca)
Neposredna povezava do sporočila: 607
10.8.2006 11:10:32   
Žabika
No tudi jaz bi najraje kombinirala telovadbo v vodi in aerobiko v Fit-u. Kot vem imajo v Fit-u nosečniško vadbo od septembra kar vsak dan - vsaj imeli so jo, zdaj poleti pa imajo res samo 2x na teden. Zame Pilates ni, ker mi je čist preveč počasen - sama se vseeno rada vsaj malo prepotim. Imam pa tudi že izkušnje z nosečniško aerobiko, ampak iz druge strani - vodila sem jo namreč kar 5 let!

A ima katera ljubljančanka dr. Bokal-ovo v Leonišču?

Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.8.2006 12:06:12   
Naomi
no, sej jest se tut nagibam poleg tega se h ksni mal bl konkretni telovadbi, sam za tale pilates pravjo da je fajn zarad dihanja...oh ja kok sem pa zamorila s tem ;)...drgac pa tinaaja, ne majo tut popoldne 2x tedensko, sam zacnejo sele septembra...men je pa lih fit&fun od rok, sem gledala u sunny studiu ce majo kej pa nch nosecniskega nisem zasledila, bom se brskala...
papa

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 609
10.8.2006 12:24:13   
A-N-J-A
Naomi jaz mam tud rok 23.3.,tud jaz sem bla na urgenci zaradi izcedka,in tud jaz mam pregled 22.8. pri Voglarju.S to izjemo da je moj izbrani G.Nič se bat je ful simpatičen dečkouser posted image .A si dobila Dobroston?
Drugač pa user posted image Ljubljančanke moja kolegica hodi v ZD Fužine na telovadbo,ki je (ne boste vrjele  ZASTONJ).Vodi jo ena višja med.sestra,termin je pa pon.in sreda ob 19 h.Traja eno uro in pol in je baje zelo fajn.Na koncu vedno rodijouser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.8.2006 13:05:38   
tananejka
Pozdravljene user posted image marčice in user posted image  v trebuščkih!

Sem se ravno spomnila, da sem se lansko leto v takem času pridružila marčicam v pričakovanju. Sem šla takoj na RR pogledat in vidim, da pridno pišeteuser posted image .

Lepo se je spomniti na čas pričakovanja, še lepše pa takrat, ko imaš KONČNO svojo štručko v rokah. Naše marčice in marčki so že pravi korenjaki (stari že okoli 5. mesecev)user posted image . Še vedno si veliko pišemo, se dobivamo na sprehodih in uživamo 100/h.

Želim vam lepo nosečnost user posted image  pa naj pridno rastejo v vaših trebuščkih.

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.8.2006 14:29:21   
urla
Naomi ker sem veliko v Sunny-ju vem, da imajo vadbo za nosečnice. Pa tudi pri moji G sem v čakalnici zasledila njihov flayer.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.8.2006 14:31:12   
Anonimen
2cmokca, ti maš sam tak nick, ne pričakuješ pa dvojčkov?! A se motim? V glavnem, pejd si pogledat na seznam nosečk, kjer so te napisali pod drugim nickom Pikica in v oklepaj dali, da pričakuješ dvojčka, ker je pisalo 2cmokca.user posted image

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=719483

tananejka, hvala za lepe želje!

Lp, jjasna

(odgovor članu 2cmokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
10.8.2006 15:15:15   
Sibil_
Jaz sem končno iz pregleda, pikica ok, samo en teden je mlajša-smo jo sigurno iz dopusta prinesli, hehe.TAko da naj se mi bi PDP prestavil na 16 oziroma 17.3., ne vem še točno.user posted image

Tejčica žal na NS ne greva istočasno-jaz bom teden kasneje.

Kaj je bila katera na kakšnem pregledu za ščitnico?Jaz ga imam prvič v ponedeljek, ker je ščitnica nekaj odebeljena, pa da vidim kako in kaj.Ima katera izkušnje?

No, zaenkrat sem vsa zadovoljna, prav vesela sem, ker sem videla pikico končno.user posted image

Thaiss ne nismo te pozabile, ampak ko se pa nisi nič javila, kje si se potikala?Sicer pa so ene moje znanke hodile in na telovadbo in na jogo v Izolo.Jaz bom še videla kako in kaj.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
10.8.2006 16:03:35   
tinaaja
Sibil, cestitke za pregled user posted image user posted image  Zdaj imava pa isti pdp -jaz ima 16 po UZ, 17 po ZM.. Najin je tudi z morja - porocnega potovanja user posted image user posted image  Revez se ga je ene parkrat na zacetku napil z mano, ker sem mislila, da imam O kasneje, kot sem jo zgleda imela.
A sunny ima tud.. Madona, se bo tezko odlocit. No za F&F imam preverjene info, da je ful dobr. Grem mal čekirat, kaj ima sunny - mi je ful dobr ambient tam, hodim tja na nego obraza.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 615
10.8.2006 16:27:25   
slumpo
ojla nosečke...bolj čvekice (sej ni čuden da je slabo vreme)

jaz bom hodila na telovadbo tuki v Ljubljano čeprav ne vem še kam ker nič ne poznam...ker sem na tem koncu na novo poročena.
Rodila pa bom v Postojni ker sem prej živela tam blizu in imam G tudi tam. Pa tudi sicer nebi odstopila Postojne. Tam se pa potrudijo zate. Sem bla enkarat 3 dni not zaradi drugih stvari (nič posebnega) pa sem mela občutek kot da sem edina ko so se toliko zanimale in hodile tam okrog mene.

Še vedno bruhamo in spimo ampak bo...
Me pa neki z6anima....ne gre mi skupaj aerobika pa za nosečnice. Aerobika je ja nekaj hitrega in aktivnega jaz pa sem po hoji po stopnicah zadihana kot vol pa sem imela pred nosečnostjo kar nekaj kondicije. Ne vem kako bom sedaj s kakšno aerobika ...mislim da bolj pilates ker lahko vmes mal zadremaš ker je tako počasen in ko se zbudiš opaziš da greš lahko malček naprej z vajo.

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 616
10.8.2006 17:54:47   
tinaaja
Aerobika za user posted image  je prilagojena user posted image . To pomeni, da so tam tudi punce v 8 mesecu, tko da si lahko mislis, da i cim poskakovanja. So razlicne vaje za jacanje pomembnih misic, lazje aerobne vaje.. Pilates je meni vsec, ker na drugacen nacin razvija misice, ja je pocasen, ampka ce ga delas pravilno, lahko dobro zasvicas. Ni ta zadeva samo neko pocasno izvajanje vaj - je super za oblikovanje telesa.
Jaz sem zdajle ravno iz popoldanskega spanca,sem tok zaspala, cist dol padla user posted image user posted image  Zdaj moram pa se par uric za sluzbo delat.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 617
10.8.2006 18:24:38   
tejčica
Sibil, user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled! Si končno le videla svojo pikico. Glede na to da se ne bova videle v Postojni, se moramo pa sedaj res še skupaj s Thaiss za kavico dogovorit.

Za ščitnico se pa jaz zdravim že kar nekaj let. Za točno diagnozo me ne vprašat, ker si lahko še jezik polomim.user posted image  Vem le to da mi ne deluje pravilno.user posted image  Vsako leto imam kontrolo kjer mi dr. naredi ultrazvok in dam kri, da vidijo če je doza zdravil še ustrezna. Sedaj med nosečnostjo pa so kontrole običajno na 3 mesece. Največkrat je med nosečnostjo potrebno povečati dozo zdravil. Ravno v torek sem šla v bolnico dat kri in sedaj čakam na izvid kako naprej. H kateremu zdravniku pa greš na pregled, Sibil?

Pilates mogoče res deluje bolj počasno in na izi, ampak če se vaje delajo pravilno kar pošteno zašvicaš. Sem bila presenečena tudi jaz. Potem pa itak počasi dodajaš nove vaje in stopnuješ zahtevnost. Me pa živcira ker ne vem, katere vaje sedaj v nosečnosti lahko delam in katere ne. Zaenkrat delam bolj po občutku. Noge in roke kar fino namatram, trebuh pa malo bolj šparam, da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
10.8.2006 18:26:34   
tejčica
Kje se pa dolgolaska skriva? Kaj ni imela danes pregleda?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
10.8.2006 18:47:05   
tinaaja
tejčica, imas prav... DOLOGOOOLLLASSSKAAA,kje siiiii??? kako je bilo?
morda je imela pregled pop.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
10.8.2006 19:38:38   
tejčica
Pa še ofrišan seznam. Se je v zadnjih dveh dnevih javilo kar nekaj nosečk. Na seznam so dodane Klavdyk, Force, Miri, Encijan, Blanči, Naomi. Sibil sem pa popravila PDP.

Se seznamcek:

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  Anonimna
user posted image    3.3.  Spes
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    5.3.  klavdyk
user posted image    5.3.  force
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    6.3.  Grizo
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Anonimna
user posted image    8.3.  lencica
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  11.3.  Encijan
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  15.3.  marjetka
user posted image  16.3.  tinaaja
user posted image  16.3.  Sibil
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  18.3.  malička
user posted image  18.3.  miri
user posted image  19.3.  blanči
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  23.3.  Naomi
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3.  Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 621
10.8.2006 20:02:41   
Sibil_
Tejčica in Thaiss-kdaj in kam gremo na kavo?Pa jaz bi če bi se dalo ali zjutraj ali po 18h.Torej?user posted image

Tejčica zdaj v ponedeljek grem k Gregoričevi (ali Gregorčičevi?), tisti, ki je direktorica bolnice-strokovna se mi zdi.Mah, bomo videli kako in kaj.user posted image

Za NS bom pa mogla še čakat, pa za naslednji pregled tudi-šele 13.9., joj kje je še to.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
10.8.2006 21:26:24   
Žabika
Tejčica: Spes moramo žal zbrisati iz seznama. user posted image
Lp,
Ž.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
10.8.2006 21:55:02   
tejčica
Sibil, meni je skoraj vseeno ali dop ali pop (od ponedeljka do četrtka). Itak v ponedeljek tudi moj začne z dopustom, tako da bo že on imel malo. Imamo sicer neke plane za izlete, ampak je vse še od vremena odvisno. V petek pa štartamo na dopust in me ni 7-10 dni. user posted image  Počakajva da še Thaiss pove kdaj ji paše, pa se bomo potem bolj točno dogovorile.

Vem katera je Gregoričeva, moja tašča hodi k njej. Jaz sem pa pri dr. Jugovac Nives.

Žabika, za Spes sem pa ravno sedaj prebrala. Žalostno.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 624
10.8.2006 22:49:42   
TeDyBear
Čeprav malo pozno, se pofočkam še jaz! PDP 23.3., moja tretja nosečnost; ja, doma imamo že dva pobalinčka, stara 5 in 9 let, ki se bratca ali sestrice zelo veselita! Sem na bolniški, na Dabrostonu in Spasmexu zaradi krčev, stalno me slabi, tako da sva s straniščno školjko že pravi prijateljici - moj me kliče kar WC račka! Vse nosečke - uživajte, to so najlepši trenutki, čeprav včasih ne zgleda tako!
Naj napišem nekaj čudovitih vrstic iz Revije Ognjišče:

PRIHAJAJOČEMUuser posted image

Kdo si,
ki trkaš na vrata?
Si deklica ali si fant?
Nič ne vemo.
Vendar ti kličemo: pridi!
Vstopi v naš dom,
prinesi svoj smeh,
prinesi svoj jok!
čaka te mamica,
čaka te očka,
čaka te Mati vseh živih!

Vemo,
da si nam dar,
ker te pošilja ljubezen,
ker te je stkala ljubezen.
Naj te še sprejme ljubezen!
Pridi!

Pavel Berden (Ognjišče)

NOVOROJENČKUuser posted image

Ti, čudež,
iz večnosti
položen v najino naročje
za trenutek,
za večnost...
Da bi te ljubila,
da bi te vodila.

Ti, čudež,
ki navdajaš
najini bitji
z novim smislom,
novo srečo,
nepopisno radostjo,
naj ti bo lepo
pri nama,
da boš nekoč,
pokončen in trden,
odšel.

Marta Brunšek Strašek (Ognjišče)

Pozdravčke vsem! Tedybearuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?