Anonimen
|
Hvala za čestitke, punce! Včeraj me je ena prijateljica zvlekla ven, sva šle na tri runde in ornk čvek. Imela sem se čudovito, danes je pa počutje po starem. Pravzaprav je postalo po starem, čim sem prestopila domači prag. A sem sploh normalna? Pa sej sorry, k vam težim s tem... Hvala pa vsem za podporo. Mi pregleda pri 6 mescih nimamo, smo ga imeli pri 5 in ga imamo spet pri 7. Mogoče jo bo takrat spet preverjala za vid in sluh, pa kaj jaz vem kaj še. Pri 3 mescih ji je z zvončkom zvonila pri ušesu in eno volneno kepo pred očmi šibala levo desno, pa za rokice jo je prijela in probala, če se potegne v sedeč položaj, vode in krvi še nikoli nismo dali, vedno se samo tehtamo in merimo, malo jo čisto na splošno opazuje, aja, pa posluša srček in pljuča, to je pa pomoje vse. Pacat po hrani ji (še) ne dovolim. Še ne vem, če bi ji. Pa saj mi najbrž drugega ne bo preostalo. Ali pač? Zanekrat imava dovolj svinjsko že brez tega. Ovčka, upam, da tamale jutri ne pozabim zmerit in stehtat, danes mi ni zneslo, ker jo sama še komaj obvladam, zdaj sem pa že v službi, sva se dobesedno na vratih zamenjala, pa sem letela, ker je bil ful pozen. Aja, če pa izobrazbo zbiraš za seznam, sem pa gimnazijska maturantka. Dali28, jaz ne vidim problema v odhodu na tak dopust. Kolikor sem slišala, je Djerba idealna destinacija za družine z manjhnimi otroci, manj kompliciraš, boljše se mi zdi, pa dejansko je vsakemu staršu nekaj mimo, kar drugemu ni in obratno. Če se oni dobro počutijo tako, ne vidim problema. Jaz bi pomoje samo zaradi aviona komplicirala, pa to zato, ker sama nisem navajena letet in nimam predstave, kako to izgleda z dojenčkom, ne zaradi drugega. Bobika, upam, da je Manca že bolje. Drugače ni dobro, če v loku bruhajo in je fajn it k dohtarju takrat. Nannn, WB! Aja, melona ne bi smela bit problem. Ti ji kar daj. Srečica, a tvoj nogomet trenira? Kje pa? Lumpy, ja, v službo pa moram hodit... zato, da lahko plačujeva kredit za stanovanje, pa tudi zato, da je ne izgubim. Se pa vsa ta odsotnost drug od drugega pozna na najinem odnosu... Če še kmalu ne bo boljše, bom res stopila do svoje zdravnice. Če ne drugega, na en pogovor, ker je res fajn ženska. Bom pa poskusila tudi melisin čaj, hvala za nasvet. Imam raje domače zvarke, šele če je res hudo in ne pomagajo, grem na kemijo. Aja, saj res, rdeče vino. Prvič slišim, je pa pomoje fora samo v tem, da jih malo opijani in jih manj boli zaradi tega.
|