tinkamiška
|
Hojla Iza je v vrtcu, je malo protestirala že ko sva se pripalejali na parkirišče od vrtca, mi je blo hudo, ker sem upala, da se bo vsaj malo veselila it. Potem so pritekli otroci in se je razveselili, pa tudi to ni pomagalo, ni jokala je pa klicala "mami ne". Upam, da ji bom potem čez dane lepo, da se bo fino igrala... Rija, tale piknik prostor je pa res lep , krasna okolica, jst se že zdaj veselim in mogoče bomo mi tudi kdaj zajadrali tja v družinskem krogu...joj kakšne sobe! Kako ste se meli na žuru? Midva sva tudi šla v soboto na RD in nama je prav pasalo malo čvkat, spit pivček in se malo odklopit. Lonja, joj kako fino, da ste bili na morju , jst sem ga letos užila samo en teden in mi prav manjka še jesenska doza...ponavadi smo šli na Pag in je bilo res lepo, ker ni nič več ljudi tam...ena taka luna zgleda Pag v jeseni.... Renan, zgleda, da je Vladimir res že navajen na potovanje od ZG do Prekmurja Glede Marogice, ja meni bi bolj pasalo čez vikend, ali pa kak petek popoldan, ko bi Izo vzela iz vrtca. Bom počakala, kakšne predloge boste dale Taši ste se meli lepo v Tivoliju? No, zdej, ko je Iza zdrava, se bi pa res lahko dobili Eros, mi te bomo čakali tu, vi se kr lepo udomačite in potem se pa javi Hihi AjdaN, zdej si me spomnila kako škripa pupica , ampak ponoči si pa jst nikoli nisem meka črpala, ker ga je Iza prej pocuzala, zjutraj pa sem mela vedno navale mleka...Mi je hudo, da Anči bruha , Izi je pasalo Babylove mleko, je pa res, da je ona kr fejst poliva, tako, da sva midve pri 10 mesecih že ukinile stekleničko...ampak vi še niste tako daleč...upam, da boš našla mlekec, ki ji bo pasal. Evo, mal sem napisala zdej pa čakam, da pripeljeljo olje, da bomo lahko počasi začeli malo kurit čez noč in zjutraj... Aja, včeraj smo šli nabirat kostanj in je blo fino, Iza je nabirala od kostanjev, do želodov Lep dan vam želim! Tinka