Anonimen
|
Rahelca, Špela prav uhaja ne, da bi tako kam šla, hodi pa tečnarit k drugim mizam in ljudem, kar je pa itak notri ali zunaj. Tako da smo pretežno zunaj, med drugim tudi zaradi kužkov ali pa samo zaradi lepega vremena. V slabem ne gremo nikoli več tja, ker je bila enkratna šola dovolj, smo imeli celo štalo. Ovčka, jaz bom morala še pregruntat za 8.10. Mislim, da bo šlo, če bo lepo vreme, trenutno pa še ne morem obljubit. Renan, Špela ima obsesijo z račualnikom, mobiteli in daljinci in se non stop kregamo z njo okrog tega in ne pomaga nobeno kreganje, kaznovanje (mora it na pručko sedet, ko res čisto nič ne uboga, ko ji večkrat nekaj rečeš) ali celo, ko je dobila nekajkrat po prstih. Smo mislili, da bo lasten mobitel (taprav, ampak pokvarjen) in en daljinec, ki ji ga dovolimo, ker je neobčutljiv, kaj pomagalo, pa ne. En dan se mi bo odpeljalo, res, med drugim ravnokar, ker nič ne uboga, pa ne vem, kaj naj nardim. Zdajle ima že drugič v 15 minutah za kazen pručko, ker prav izziva, joka tako, da se mi srce trga, vem, da bo potem 5 minut pridna, nato pa jovo na novo in se mi meša, ker sem nemočna.
|