|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
26.9.2007 10:55:04   
bobika
tinka: naj hitro ozdravi tvoj računalnik, te bomo pogrešale!
Lifcsi: Manca še ne odi v vrtec, bo pa šla v prihodnji mesecih. So pa vzgojiteljice na sestanku povedale, da naj bodo otroci v čimbolj udobnih oblačilih - trenerkicah in tudi naj starši ne gledajo na to, da so čisto čista oblačila. In kolikor vem, so vsi otroci oblečeni majn lepo. Od kolegice tamala je bila vedno preoblečene, če je imela zjutraj oblečene kakšne kavbojkice, so rekle vzgojiteljice, da se ni dobro počutila.
AjdaN: kako kaj smrkavca?user posted image

Mi tudi zelo slabo spimo ponoči. Se kar zbuja. Tako pogosto že skoraj leto nismo vsatjali. Nas očitno privaja user posted image
Je pa danes začela tudi malo bolj kašljati. Do sedaj je bil samo prehlad.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7951
26.9.2007 11:05:35   
rija
lifcsi: moj mali je spedenan če se le da....vendar ne v vrtcu! Prav za vrtec se matram, da nakupim spodnje dele trenirk, ker si ga ne predstavljam, da se tam igra v nekih fensi šmensi kavbojkah.....tak, da sem glih mojemu rekla, da ko gre v vrtec, zgleda ko neki revček user posted image  ampak glavno, da mu je ugobno. Pa tudi vzgojiteljice so nas opozorile, da naj jih oblačimo igram primerno. Hodi pa ena mala revica v skupino, spedenana v nulo, pa tudi glih najbolj suhcena ni in potem se v tistih ozkih kavbojkah niti pripognit ne more user posted image  

Pa še ena moja prijateljica mi je fajn rekla, na vprašanje, kaj naj s cotikami, ki jih naš mali neutrudno fleka: jaz mojega kar s fleki pošiljam v vrtec, oprano je, pa pač flekasto. Saj je še vsak dan kak nov flekec gor....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7952
26.9.2007 13:37:23   
puri
Punce, še enkrat hvala vsem za čestitkeuser posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7953
26.9.2007 15:44:57   
Rahelca
Jaz Saro do vrtca oblečem lepo, tam jo pa preoblečem. Ponavadi iz vrtca še kam greva, pa mi je lepše, če je lepo oblečena. Seveda ne pretiravam z pretesnimi in nepraktičnimi oblačili. Sem pa vesela, če je čista. Kolikor je to mogoče.

Ljubljančanke, kdaj se dobimo?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7954
26.9.2007 16:01:31   
XXYY
Pozdravljene!

ORKA* čestitke za user posted image  .

SREČANJE: lahko se dogovorimo okrog 8.10. (takrat sem namreč dopoldne in bi blo lepo da se popoldne zmenimo kje zunaj). Če bo lepo vreme, bi se lahko dobile v Tivoliju pri Čolnarni user posted image  (smo ble včeraj z decembrčki, pa je bilo super).

Predlagajte še ve. Kje, kdaj.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7955
26.9.2007 16:18:55   
renan
Pozdravljene!

kako ste kaj danes? tukaj je danes precej mrzlo, zato se nisva odpravila do parka. naš vladimir je že dva dni okupiran s pokvarjenim kaloriferjem. cel dan ga prenaša sem in tja in narihtava tipke. sem mu ga včeraj skrila, medtem ko je spal, pa ga je takoj, ko se je zbudil šel iskat in seveda jokal, ko ga ni našel. dala sem mu ga nazaj z namenom, da se ga hitreje naveliča, pa še nič ne kaže na to...zadnjič je bila ista stvar z mojim starim walkmanom, vse dokler ni zlomil slušalk...včasih se sprašujem, zakaj smo mu sploh kupovali igračke..
imajo vaši malčki tudi take obsesije?

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 7956
26.9.2007 19:28:27   
Anonimen
Rahelca, Špela prav uhaja ne, da bi tako kam šla, hodi pa tečnarit k drugim mizam in ljudem, kar je pa itak notri ali zunaj. Tako da smo pretežno zunaj, med drugim tudi zaradi kužkov ali pa samo zaradi lepega vremena. V slabem ne gremo nikoli več tja, ker je bila enkratna šola dovolj, smo imeli celo štalo.

Ovčka, jaz bom morala še pregruntat za 8.10. Mislim, da bo šlo, če bo lepo vreme, trenutno pa še ne morem obljubit.

Renan, Špela ima obsesijo z račualnikom, mobiteli in daljinci in se non stop kregamo z njo okrog tega in ne pomaga nobeno kreganje, kaznovanje (mora it na pručko sedet, ko res čisto nič ne uboga, ko ji večkrat nekaj rečeš) ali celo, ko je dobila nekajkrat po prstih. Smo mislili, da bo lasten mobitel (taprav, ampak pokvarjen) in en daljinec, ki ji ga dovolimo, ker je neobčutljiv, kaj pomagalo, pa ne. En dan se mi bo odpeljalo, res, med drugim ravnokar, ker nič ne uboga, pa ne vem, kaj naj nardim. Zdajle ima že drugič v 15 minutah za kazen pručko, ker prav izziva, joka tako, da se mi srce trga, vem, da bo potem 5 minut pridna, nato pa jovo na novo in se mi meša, ker sem nemočna.user posted image

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7957
26.9.2007 19:43:27   
renan
tašonka mogoče je danes kriv vremenski vpliv, ker vladimir je bil tudi neukrotljiv danes. cel dan sem se drla, ker je hotel narihtavat plinski štedilnik, ugaševat in prižigat televizor, pokvarjeni kalorifer vklopit v elektriko in podobne traparije. zvečer sem že tako brez energije, da kreganje prepuščam možeku. včasih je tako težko biti vztrajen pri prepovedih in včasih se mi zvečer sploh več ne ljubi kregat, če ne počenja kaj življenjsko nevarnega. saj vem, da to ni prav , in da moram biti dosledna, a kaj ko v takih dneh kot danes z vpitjem nič ne dosežem. to s pručko je dobra ideja. mi od kazni izvajamo samo tisto, da mu predmet s katerim počenja neumnosti vzamemo, seveda , če je to možno. res je težko biti mama razposajenim dvoletnikom, še sploh, če so tako živahni in trmasti, kakor naš vladmir. jaz se tolažim s tem, da bo naslednje leto boljše in poskušam v teh izčrpajočih situacijah ohraniti vsaj kanček humora.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7958
26.9.2007 22:42:55   
Anonimen
No, tamala je mrknila že pred dobro uro, hvala bogu, mali mi ga pa še zdej sračka. In točno, ko sem hotla it na čik pavzo na balkon, se mi zbudi.user posted image Je zadremal, pa sem hotla hitro izkoristit, pa nema. In glih na polno luno moram bit cel dan sama z njima, je dragi na terenu.user posted image Pa že tko mam slab dan, sem z levo nogo vstala in mela totalno shitty popoldne.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7959
27.9.2007 10:46:46   
ajdaN
Dan! Smo padle na drugo stranuser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
AjdaN: kako kaj smrkavca?user posted image

Kar v redu. Smo dobili pumpico - Rija hvalaaaaaaaaaaa! Res potegne ven svega in svaštauser posted image . JE pa en drug problem - ne paše na Vorwerk, ker ima ovalne ceviuser posted image user posted image . Na srečo je tašča spodaj in imamo njen sesalc na posodouser posted image .

TA drug problem je pa ta, da ati neče držat Lovra, ker on pa ne bo gledal kako otroka matram in kako ga bom še kej poškodvala user posted image  user posted image . Tako da se sama pobijam z njim, ko brca kot user posted image , pa vpije pa zganja vsesplošno histerijouser posted image . Sem pa danse sprobala pumpico še na Ani in ni niti zajavkala - samo malo pisano je pogledala, ko je smrkelj potegnilo venuser posted image . Tako da me nobeden več ne prepriča, da "ubogega" mulčka taaaaako strašno boli!

Smo imeli pa včeraj zvečer z Anči veselico - je vreščala celi 2h, potem zaspala za dobre pol urce, pa spet pol ure vreščanjauser posted image . Nimam pojma kaj ji je bilouser posted image . Sem že študirala al čmo it v dežurno al kaj?! No potem se je pa ob polnoči pomirila pa zaspala. Po mojem jo je nekaj zvijalo, ker sem prav čutila kako se ji pretaka v želodčku! Upam, da ji ne škoduje Aptamiluser posted image .

Lovro je pa brez problema spal celo noč, čeprav ima še vedno zabasan nosek!

Trenutno pa Anči spi lepotni spanecuser posted image . Lovro je pa spodaj pri tašči. Sta bila zunaj pa se je dež ulil! Klinc pa tako vreme!

TAši si dans že kaj boljše? Jaz bom tudi dans skoraj cel dan samauser posted image . Vreme "enkratno", ven ne bomo mogl, pa še oba smrkljasta in tečnauser posted image . JUHUHU!

Ja "bigfoota" imamo pa resuser posted image . PA Ana po mojem ne bo dosti boljša - že zdaj ima veliko nogico. Ampak upam, da se je tamalemu končno malo ustavilo nouser posted image . Čas bi že bil!

RAhelca saj minimalno roza barve jaz tudi še prenesem, al pa če je kombinirana s kakšno olivno zeleno mi je tudi ful lepo - ko smo pa dobil za darilo eno lušno trenerko od Clara + majčko, so me pa kar oči zabolele - taka divje roza!!! Ampak bo nosila kaj pa naj?! Saj je kvalitetna zadeva - ne bom zdaj denarja preč metala, zato da ne bo "rozika"user posted image .

No tako, deževen pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7960
27.9.2007 12:11:43   
Rahelca
Jaz sem za to, da se dobimo 8.10.2007 v Čolnarni. Seveda, če bo lepo vreme. Jaz lahko pridem malo po 16.uri.

Sara danes manj smrka in kašlja. Izgleda, da je sirup pomagal. danes imamo roditeljski sestanek in bomo tudi izbirali v svet staršev. Jaz bi kar sodelovala, samo časa imam premalo. Pa še varstva nimam.

Tole vreme je pa za pop.....Jaz se včasih dobivam s prijateljico iz stolpnice, otroka sta približno enako stara. Se malo poigrata, pa hitro mine čas. Če imaš pa dva, je pa najbrž res hudo......
Zato komaj čaka, da se preselimo. Kdaj to bo sicer ne vem ampak...
Potem bom pa imela velik vrt in vas bom povabila na vrtno zabavo.......

Zdaj pa hitro še malo delat......

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7961
27.9.2007 12:12:33   
bobika
AJdaN : mi spolh ne uporabljamo sesalca za praznjenje noska. Sem enkrat, ko je bila še majhna poskusila ponoči kar skozi moje usta. In je fajn delovala. Tako zdaj delamo vedno in spolh ni problemov. Men se ni vedno za vlačiti te sesalce po bajti, kar svoje pluče uporabim user posted image . Manca pa ima tak rada to, da se kar sama velikokrat s tisto pumpico igra.  Poskusi ga vzeti v naročje, njegovo roko pod tvojo pazduho drugo mu pa z roko primi in mu tako poskusi izvleči.
Mi pa večina cotk dobimo od ene punčke, katere mamaica je mahnjena na roza, tako imamo mi skoraj vse roza. Če ji pa jaz kaj kupim, pa le gledam, da ni roza. Sicer pa imamo tudi kar nekaj cotk fantovskih, ker mi jih daje soseda, ki ima dvojčke.

Mene pa danes tak glava boli, pa še muffine sem si zmislila za pečt. In moj nos je tudi zabasan.

Imejte se fajn, kljub vremenu!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7962
27.9.2007 12:54:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Upam, da ji ne škoduje Aptamiluser posted image .

Zna bit, ker mamice velik jamrajo čez njega, pa naš je zdaj spet večinoma na njem in bo do konca tedna čist na prilagojenem, ker moram nehat dojit, in razmišljam, kaj naj mu kupim, ker revčka tako navija po Aptamilu zdaj že drugi dan, ko se sprdi je malo boljše, pa spet zašravfa itd., in jaz tega dretja ne morem več poslušat, ker se mi bo zmešalo.
Aja, pa reveža je očitno še soor napadel, ker ima čist obložen jeziček.user posted image Moram po Daktarin.
Drugače sem pa zdajle že boljš. Sem za zajtrk imela namesto hrane en ****is, sam sem že ok.user posted image

Bobika, ne mi dans na sadni dan o muffinih pisat.user posted image Mam še 4 dni, da jih bom lahk jedla.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7963
27.9.2007 13:50:39   
kofetek2010
Tašonka - naša tud ni prenašala Aptamila (jo je napenjalo & zapiralo) , zato sem ji dajala Milumil; no še vedno ji ga dajem (iz Müllerja) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7964
27.9.2007 14:16:38   
Anonimen
Hvala jana73!user posted image Ga bom sprobala!
Jaz tudi to mleko striktno v Müllerju kupujem.
Kako pa to, da ji ga še zdaj daješ?

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 27.9.2007 14:18:19 >

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7965
27.9.2007 14:24:53   
kofetek2010
Zjutraj spije svojo dozo mleka (iz flaške, cca. 250 ml), sem ji probala dal navadno mleko, a pol cel dan ni sračkala. Druge stvari pa delam kr z navadnim (puding, gris, ml. riž, čokolino,...). user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7966
27.9.2007 14:29:13   
ajdaN
TAši zakaj moraš pa čist nehat dojit?

Glede Milumila pa ne vem kako bi bilo pri nas. Sem kupila tistega že pripravljenega, pa ga je tudi zbruhalauser posted image . Ne verjamem, da bi bil v prahu kaj drugačen. No ja, saj trenutno je v akcijiuser posted image  pa lahko še 1x sprobamo, če jo bo še šraufal. Kupujem pa tudi vse v Müllerju.

Bobika kolk pa še bacilov potegneš vase, če to delaš z ustiuser posted image . Pri nas ni problem v sesalcu, ker ga z veseljem pripravi, tudi pumpico veselo prime in nese v kopalnico, ko Ani pucam nos se režiuser posted image ... Ko ga pa primem in poležem je pa fertik. Tole da ga mam v naročju pa ne bo šlo - opleta z glavo, brca, maha z rokami... PA še močen je kot user posted image . Edini način je, da se dobesedno usedem na njega in mu ukleščim roke. Z eno roko držim glavo, z drugo pa pumpico. Zgleda zelo grdo, pomaga pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7967
27.9.2007 14:42:57   
bobika
AjdaN: nekaj bacilov verjetno že pride skozi, ampak pomoje jih toliko dobimo drug od drugega iz zraka tudi. Smrkelj pa ne gre skozi user posted image . Obstajajo pa tudi takšne pumpice (mislim da sem jih v babycentru videla), ki delujejo samo na tak način, kot ga mi uporabljamo in ne na sesalcu user posted image
Zanimivo, da ne pustiuser posted image . Vglavnem, da ga nenkako pripraviš in mu sčistiš nos.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7968
27.9.2007 15:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

TAši zakaj moraš pa čist nehat dojit?

Ker moram začet jemat zdravila, ob katerih ne smem dojit. In se zdaj ubadam s tem, kako po hitrem postopku ukinit. Danes zjutraj mi je skoraj desni jošk razneslo, ker sem ga včeraj že začela postopno odstvaljat. Najbolj ironično mi je to, da imam drugače ful malo mleka, zdej pa tkole.user posted image Nikol ni prov...
Skratka, kakšen nasvet, kako hitro nehat? Fajn bi blo do konc tedna. Bom šla pa itak zdele še na dojenje in dodajanje pošnofat.

Pri nas tud ful grdo zgleda, ko Špeli nos pucam, ker čist histerična rata in je hudič, ker se ji zarad joka sproti šmrkelj dela.user posted image Mali pa brez problema prenese. Včasih mal zastinari, ker mu grem najbrž na živce s tem, samo njega ni tak problem spucat. Ampak k sreči je Špela že ok, Jure pa še šmrka.

Joj, kak luksuz je zdele, k mi oba spita!user posted image Mami si je pa na balkonu mal popeglala živčke, pa še tukaj si jih zdej peglam.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7969
27.9.2007 15:40:52   
renan
tašonka hitro si nabavi žajbljev čaj. zagotovo ti bo mleko že jutri upadlo, če ga danes začneš piti. preverjeno!

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7970
27.9.2007 15:48:58   
Anonimen
Hvala renan.user posted image Sem pa zdaj na "dojenje in dodajanje" brskala in sem našla nekaj mnenj, da skoraj ne obstajajo zdravila, ob katerih bi blo res nujno potrebno nehat dojit.user posted image Zdej pa ne vem... Kolikor je majhen Jure, bi ga vseen še en cajt mal dojila, kolikor ga sploh dojim in sem ful v dilemi.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7971
27.9.2007 21:41:23   
Anonimen
Od rije pikec je pa spet v bolnici zaradi krča.user posted image Rija user posted image user posted image user posted image in eno veliko user posted image za Tila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7972
27.9.2007 21:55:17   
ajdaN
Sem brala tudi jazuser posted image !

Rija mislim na vaju!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7973
28.9.2007 0:10:26   
Kornelija
RIJA tako sem žalostna, da je ubogi Til spet dobil vročinski krčuser posted image

Ali ti krči ne minejo, ko so otroci malo večji? Upam, da je bilo tokrat zadnjič, da se ne bo več mučil Til in tudi ti, ko gledaš kako tvoj ljubljeni otrok trpi.

Za Tila in tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7974
28.9.2007 8:35:03   
A & T
Tudi meni je hudo user posted image zaradi Tila in si resnično želim, da se ta krč več ne ponovi.

Rija, mislim na vas.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!