liju
|
Alo babike! Po dolgem časuuu se vam malo javim. Mi smo še zaenkrat hvala bogu zdravi. Nino vsaki dan kaj novega pobere v vrtcu, je pravi škrat. Danes grem popoldan delat, nino je v vrtcu in imam končno malo časa za sebe in RR. Vidim, da se nekaj govori o srečanju spomladi, tudi mi smo . Še bolj bi pa bila vesela kakšnega srečanja zdaj v kratkem pri marogici, ker pol itak ko bo zima, nam ne bo nikamor za it. Včeraj nam je prišel Nino domov iz vrtca z ugrizom pod levo ramo. Sem bila tak raz***, da bi lahko kar nazaj letela, danes pa je peljal Ninota v vrtec in nobena vzgojiteljica nič ne ve o tem, da bi ga kdo vgrizno Mater sem jezna kot , kaj se te grejo. Kak bi ve odreagirale Taši:Nisem pozabla na tebe, vendar mi moreš poslat naslov otroka, ne tebe . Orka: Za lepo novico, kako to, da se nam nič nisi javljala? Bobika:Tebi pa še enkrat , sem full vesela Tinkamiška: Za Izo, da se čimprej pozdravi in vrne med svoje prijatelje. Srečica: Za novo službo! Pa za tvojega Anžeta , da bo čimprej OK. Rija: Ti pa pa kar lepo akcija, za najboljši plac . Pa še nekaj, boš v prihodnosti kaj šla v Ikeo? Jaz bi imela samo en katalog, če ti ni odveč. Prosim. Pa glede trme: Tudi mi poznamo to, žal. Nino on se lahko za neko stvar cmevka, brez solz pa tudi po pol ure, pol pa mu samo rečem zdaj pa bo dovolj, pa se hitro pridi pocartat in že prileti in je OK. Ima pa že zdaj svoj ponos in se ne bo on sam prišel cartat, mu moram gospodu rečt naj pride. Za enkrat, še glede oblačenja ni problem in si ne izmišljuje, on je bolj za (igrače) moj mixer , palični mešalnik , za tisto kar ne sme imet, trma. Pa finte ima glede bujenja, ko se zbudi lahko samo mami pride, pa če je mami doma ga lahko samo ona obuje, previje... V bistvu vse lahko samo mami, ko je doma, če pa me ni, pa je tudi OK. Nič, moram it še nekaj v pisker dat, pol pa itka služba. Lepo bodite in cartajte svoje nagajivčke! lp