|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
16.9.2007 23:18:26   
Anonimen
Hja ne vem, če se ostale strinjajo, ti ga lahko tud povem, samo ga boš pomoje prej od alenkice zvedla, kot bom jaz potrditev od ostalih dobila. Kar tako ga pa ne dam.user posted image A sem žleht, a?user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7826
16.9.2007 23:22:57   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Hja ne vem, če se ostale strinjajo, ti ga lahko tud povem, samo ga boš pomoje prej od alenkice zvedla, kot bom jaz potrditev od ostalih dobila. Kar tako ga pa ne dam.user posted image A sem žleht, a?user posted image

Pa sej sem poslala slikicouser posted image ! Sej nisem jaz kriva, da je ni v albumuuser posted image ?!

Žleht pa si ja user posted image  user posted image ! Očitno dans albuma ne bom vidlauser posted image . Dej mi ga na ZS pošlji no! Če alenkica ni dobla slikice, jo bom itak jutr še 1x poslala. Al pa rajš kar zdele - bohve kdaj bo spet laptop domauser posted image ?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7827
17.9.2007 13:53:57   
renan
pozdravljene čveke!

jaz imam danes tako slab dan, da se moram malo potožit. danes zjutraj so me policaji pokasirali za 62 evra zaradi prehitre vožnje,user posted image nato sva pa še ugotovila, da sva šla brez veze v ms, ker se naši uradniki ne razumejo z mednarodnih predpisov glede zdravstvenega zavarovanja. iz zg so naju poslali sem po odjavo, naši pa pravijo, da morava prinesti od tam odjavo...user posted image

zdaj pa še vladimir ne more zaspat...

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7828
17.9.2007 15:27:41   
bobika
zdaj sem pa jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vse pokomentirala in ker sem še manco vmes rihtala, mi zdaj vse ven vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image
nič bom pa mogla še kdaj kaj napisat

Hvala vsem za lepe želje in vspodbudne besede!user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7829
17.9.2007 18:35:17   
Kornelija
Pozdravljene januarke!

Tole leto je zame res nesrečno, težave z zdravjem... najbolj žalostna pa sem, ker sem izgubila mojo zlato babico. Skoraj bo minil že en mesec, od kar je več ni, pa kar ne morem verjeti, da je ne bom nikoli več mogla poljubiti, jo pobožati, ji rečti, kako jo imam rada... tako me pri srcu stiska od žalosti.

Pa vendar sem se javila, ker sem videla, da bosta BOBIKA in SHOO spet podarili malima bitjecema novo življenje.

BOBIKA in SHOO čestitam vama za to odločitev, čeprav sta jo načrtovali nekoliko kasneje, sta se mali pikici odločili, da vaju že sedaj hočeta za mamici. Vse skrbi in vsi strahovi, ki vaju sedaj obdajajo, bodo kmalu izginili, če ne prej, pa takrat, ko bosta prvič držali v naročju mali nebogljeni bitji, ju stisnili na svoje srce in neizmerno vzljubili.Ljubezni imata dovolj za vajini januarki in mali pikici, ki rasteta pod vajinima srcema, kajti materina ljubezen se ne deli, ampak se z vsakim otrokom samo obogati.

Tukaj pri januarkah se je zgodilo veliko pozitivnih stvari,

SREČICA naj ti bo nova služba v veselje..

ORKA tudi tebi čestitam za nosečnost!

RENAN tretji dan dopusta smo šli domov, ker je postala babica zelo slaba in če bi vedela, da bo tako, sploh ne bi šla nikamor.

TAŠONKA škoda za tvoj dopust, prav ti bi bila potrebna poštenega oddiha. Še dobro, da si imela Rijo, ki je taka dobra dušica!

TINKAMIŠKA in RAHELCA mislim na vaju in vama želim, da bo kmalu pod vajinim srcem utripal še en mičken srček....

LP Kornelija

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7830
17.9.2007 18:45:08   
Kornelija
Da vidim, če mi bo uspelo prilepit slikice od Alexa na bratvi, ribica ne bit preveč huda, če bodo slikice prevelike, za prvič mi je pol oproščeno.
 http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108330954-CE86B78C8233996D8B50D634F80213C7.jpg

Kornelija, zmanjsaj na maksimalno sirino 400 pixlov, pa ne bo preveliko user posted image  LP, Ribica  

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.9.2007 22:44:20 >

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7831
17.9.2007 19:46:40   
rija
Kornelija: moje sožalje user posted image  vem, kako hudo je.....tudi moj papa me je prezgodaj zapustil....pa je bil človek, ki sem ga imela najraje na svetu in on mene user posted image  Sem jezna nanj....

Sicer pa sem vesela, da si se nam javila! Pa Alex je pravi dečko!

Orka: tudi tebi čestitke za ponovno nosečnostuser posted image

Moj malček pa dobi jutri zloglasno potrdilo, da sme v vrtec. In to kar tak, brez vsakega pregleda....mislim....user posted image  Ista figa, kot če ga nebi imela

Pa še včerajšnja štorija: naš mali se je okopal v Muri user posted image  Sva ga z mojim v luftu zgrabila, da ni padel v reko....sicer med neke kamne kjer je plitvo in ni deroče user posted image  mater, če pa je kot živo srebro..... in tak se je zmočil samo po nogah user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7832
17.9.2007 20:29:22   
bobika
Tako ponovno user posted image
Kornelija: moje iskreno sožalje. Res ni to leto vam namenjeno. Kako pa kaj zdravje? Se večkrat spomnim nate in na tvoja otroka.
Si pa tak lepo napisala, da so mi kr solzice prišle.
Alex se mi pa zdi čisto drugačen kot nazadnje na srečanju user posted image . Kakšne lepe kravžlčke ima user posted image
Rija: Til pa očitno res obožuje vodo, če ne v fontano pa kar v reko user posted image
renan: kako je z tamalim in njegovimi pikicami? Je bil popoldan kaj boljši kot dopoldan?Vse dobro ti želim.
AjdaN: si že dobila geslo in pogledala slikice?
Lepo, da ste fajn preživeli dopust in da sta se maladva navadla skupnega spanja.
Tašonka: nimam besed glede vašega dopusta. Res hudo!
Orka: tudi tebi čestitke za nosečnost. se pa res dolgo nisi oglasila. hiter in brez zapletov porod ti želim. Pa javi se kaj.
Rahelca: lepa pupika user posted image Kako je z njo?
Hvala za ponudbo oblačil. Sem ravno danes imela evidenco in ugotovila, da ima vsega preveč, tako da še enkrat hvala. Če bo ta pikica punčka ima vsega za 5x na dan preoblečt, če bo pa fantek pa malo majn user posted image
KatjaD: super, da se je Matic tako fajn znašel v vrtcu. Kako je bilo pa danes?
Shooo: ko sem prebrala tvoj post, se mi je zazdelo, kot da jez pišem. Jaz se ravno zaradi tega počutim zelo razočarana. Mi je full hudo zaradi male pikice, ki ni nič kriva. Jaz pa sploh nimam nekakšnega občutka, da sem noseča. Sama nase sem jezna. Res ne vem, če so to hormoni ali pa to,da nas je presenetilo in nisem bila pripravljena. V prvi nosečnosti sem bila vsa vesela in vsem povedala, sedaj mi je pa to tak noro. Da ne bo katera narobe razumela - imam pa vseeno rada to malo pikico in če bi bilo kaj narobe s to pikico bi se mi pa svet porušil.
Upam, da naju čimprej zapustijo ti nori občutki in da bova uživali v nosečnosti.

Tako, pa sem ponovno napisla user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7833
17.9.2007 20:45:49   
renan
dober večer še od mene..popoldan je bil malo boljši, edino vladimir ni nič spal in je bil tečen. v bistvu sva bila oba tečna...na srečo je zdaj lepo zaspal. meni pa še itak ne gre teh 62 evrov iz glave.user posted image

bobika: flekce še ima, drugače se dobro počuti. če ne bodo kmalu izginili, se bova šla pokazat k p.

kornelija: tudi od mene sožalje. pri izbugi drage osebe je potrebno veliko časa, da jo preboliš, ker te v začetku čisto vse spominja na njo. težko je sprejeti, da nekoga nikoli ne boš več videl. sčasoma se navadiš, da pokojni še vedno živi le v tvojih spominih..

jaz bi tudi prosila še enkrat geslo albuma, ker sem ga pozabila.

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7834
17.9.2007 21:01:15   
KatjaD
Kornelija - iskreno sožalje tudi od mene.
Alex je pa res že pravi frajer. Sploh nimam takšnih kodrov v spominu...

Bobika - nori občutki pač pašejo zraven. Hormoni pa nekaj morajo početi, zdaj ko jih je višek user posted image . Sej se bo tudi to umirilo in boš lahko mirno uživala v nosečnosti, pa tudi s tvojo pupo naprej.

Za nami je drug dan v vrtcu. Danes sem ga pustila tam (sem bila notri z njim toliko, da so pojedli zajtrk), sem šla do faxa in prišla tik pred kosilom (ob 11:15). Matic je bil čisto fertig, ker je bil že takooo zmatran od norenja, in je jokal, ampak nič groznega. Problem je bil pomoje najbolj v tem, da je zjutraj, ko sva šla v vrtec nekje na poti do avta spustil svojo ninico in tega nisem opazila. Potem pa je seveda posledično ni imel s sabo, druga tolažba pa ne pali. Mi ga je pa ful pohvalila, da se je blazno lepo igral, pa da deli igrače drugim in, da je zelo veliko sadja za malico pojedel. Zmanjkalo ga je pa tik preden sem prišla. Je rekla, da je ravno 5 minut nazaj začel jokat in se ni pustil potolažit.
No, potem je bil v pol minute Ok, ko sem mu dala ninico in ga pocrkljala in se je šel nazaj igrat za tistih 10 minut do kosila. Doma je pa itak potem padel v komo za 3 ure.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7835
17.9.2007 21:02:04   
Anonimen
Kornelija, moje sožalje!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes ful depresivna spet in se mi sploh ne da nič komentirat.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7836
17.9.2007 21:08:36   
tinkamiška
Hojla
sem vesela, da toliko pišete, prav fino vas je bratuser posted image

Kornelija, žal mi je za babico, tudi mene je zapustila prehitro in tako rada sem jo imela in ona se je tako veselila me videt kako bom šla v srednjo šolo, pa je šla prej od nas. In vem, da me od nekod opazuje in potem, ko se je rodila Iza sem šla na njen grob in ji jo tam predstavila, ker vem kako vesela bi je bila...tudi meni pridejo solze na oči, ampak jst verjamem, da je vsak trenutek, ko pomislim nanjo ob meni, z vsemi, ki so nas zapustili je tako...tudi z mojo kužiko Leno...ki je bila moja najboljša prijateljica...ah zdej mam pa kr knedlc v grlu...velikokrat me pridejo obiskat v mojih sanjah...Želim ti, da bi lahko sprejela to, da je tukaj ni, je pa vedno ob tebiuser posted image
In tvoj Alex, kakšno lušno frizurco imauser posted image Upam, da se kmalu srečamo na kakšnem srečanju...

Bobika...ti moram povedat, da se je meni tudi podobno dogajalo, ko sem bila noseča, čeprav samo kratek čas in zaradi tega me je potem še bolj pekla vest in mi je bilo hudo, ker je pikica morala it od mene, sem se počutila kot, da sem jo odgnala, ker sem imela tako mešane občutke. Strah me je bilo vsega, prihodnosti, kako bom delila ljubezen, kako bomo shajali, ko pa smo že sedaj tako malo skupaj, se spraševala, če sva se prenaglila in potem je bilo vsega konec in še sedaj mi je hudo za te občutke, pa sva načrtovala piko in  komaj čakala, da zagledava plusek...pa vidim zdej, da je to zgleda čisto normalno... in vem, da bom mela pikico rada, še rajši bom mela oba moja sončka in vem, da bo tudi z vami takouser posted image

Renan, joj mene tako jezi, ker nihče nič ne ve in te potem pošiljajo od enega do drugega, vidva pa sta morala prevozit še konkretno razdaljouser posted image
Upam, da je Vladimir zaspaluser posted image

AjdaN, si pogledala albumček? Sem vesela, da ste uživali na morju, kljub velurjemuser posted image

Taši, mal hudička je treba včasih na plano spustituser posted image

Shooo, hvalauser posted image , tebi pa želim, da hormončki malo popustijo in da se ne boš več počutila krive, ker vsi vemo, da boš super mamica, prav tako Bobika in Orkauser posted image

Iza je veliko boljše, danes je že konkretno jedla in bila dobre volje, je pa popoldan spala 3 ure! Miška mala, očitno jo je res zdelalo.
Danes sem mela nenormalno željo po sladkem in spekla pecivo, prelito s sladko in kislo smetano in čokolado...sem morala napisat, da vam malo lušte nardimuser posted image user posted image

Zdej pa fino pančkajteuser posted image

nočko

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7837
17.9.2007 21:12:40   
tinkamiška
KatjaD, sem vesela, da gre Maticu fino v vrtcu. Iza drugače ni bila navajena na nobeno ninicoali igračko, odkar hodi v vrtec, mora noj povosod zraven...tako, da je fino, da je na kakšno stvar navezan, ker mu bo v vrtcu prav pršlo.

Taši...slabo vreme grozno vpliva na depresijouser posted image , že mene stiska, pa me nima za kej...naj ti jutri sije sonček, kljub temu, da ni napovedan...

papa
Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7838
17.9.2007 21:39:31   
ajdaN
Čeeeeeeer!

Se me je dragi usmili in privlekel laptop domov, da lahk visim tule gor. Itak sem šele zdele prišla gor. Sem bila cel dan (razen slabe urice) sama z malima (sem še). Potem pa oba skopat, pa neko pecivo sem spekla, pa pod tuš... Pa je dan naokolo.

Album sem videla - hvala za geslauser posted image . Ne bom nobene poimensko zašpecalauser posted image . Če ravno kateri ne bi bilo prav.

Renan - upam, da se je dan boljše končal kot se vam je začel.

Kornelija moje sožaljeuser posted image .

Rija vidim, da je Til ravno en tak konkreten živc kot Lovro! Samo fora je ta, da je on na obiskih čist priden in obvladljivuser posted image . Ko je v elementu, se pa lahko samo za glavo držim.

Taši user posted image  še zate! Upam, da bo kmalu boljše.

user posted image  ne se sekirat zaradi tehle vaših občutkov. So čisto normalni in po mojem gre večina skozi to. Še hujši občutki pridejo po porodu. Taši bo vedla o čem govorim, ostale boste pa po vsej verjetnosti tudi dale to skozi. Jaz se še vedno nerada spominjam tistih prvih tednov z Anči. Ker je bilo RES konkretno težko. Ampak smo preživel in zdaj je fajn!

Tinka a se lahk povabim k vamuser posted image . Mljask! Moje pecivo ni niti pol taka kalorična bombauser posted image .

Jutri bo en usran danuser posted image . Jesen prihaja in smotano vreme! Danes se je na srečo popoldne malo pokazal sonček in smo hitro šibali ven. Jutri je pa napoved za user posted image . Ampak bomo že nekako pregurali.

No zdaj sem ugotovila, da sem praktično zamudila že vse nadaljevankeuser posted image user posted image . Zgodaj mi klikneuser posted image . tako da je zdej vseeno, če grem brat za nazaj vaše poste, da pridem malo na tekoče.

Lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 7839
17.9.2007 23:14:52   
lifcsi
Kornelija - user posted image

Renan - mi imamo po novem podobnega družinskega člana kot vi. Čeprav jaz nisem navdušena nad mucami, je zato Tara toliko bolj. Ves popoldan leta za njo in kliče: cici cici

Rija - tudi Tara je za vrtc dobila papirje brez pregledauser posted image Pri nas pa tamale najprej ven peljejo, in tudi popoldan, ko grem po njo, so zunajuser posted image Komaj čakam roditeljski sestanek, da mi izčrpno poročjo.

KatjaD - super za Matica, upam da bo tako korajžen še naprej in da mu "čustvene rezerve " od doma ne bo zmanjkalo.

Orka- Tara je identičnih mer, kot tvoj škratek, pa je med večjimi v svoji skupini, tako da se ne obremenjuj.

Srečke nosečke - čeprav se jaz še v nobenem pogledu ne počutim pripravljeno na nosečnost, vas lahko le vzpodbujam, da mislite na lepo stran.  Dale boste življenje bitjecu, ki ga boste neizmerno ljubile, in ki vas bo potreboval. Veselite se tega.

Drugače pa pri nas nič novega.

Livija

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7840
17.9.2007 23:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, mal hudička je treba včasih na plano spustituser posted image

Kaj misliš s tem? Dans mi možgani ne delajo najhitreje...

Nosečke, po porodu te hormoni še veliko bolj zdelajo, samo začne res po enem mesecu it na bolje. Ne se ustrašit.

Mene je blo pa zdaj par dni grozno strah, da sem spet noseča, ker sem imela kar nekaj takih znakov in nisem vedela, kaj čem narest, še testa nisem upala delat. Pa sem dans dobila ta rdečo - 2 tedna po koncu čišče.user posted image To je blo to.

Neposredna povezava do sporočila: 7841
18.9.2007 7:30:12   
lonja
Jutro,

evo, eno user posted image  za dobro jutro!

Kornelija, user posted image  ob izgubi babice. Tudi sama teh občutkov prav bojim, imam namreč babico, ki je stara 102 leti in vsi se zavedamo, da je vsak rojstni dan, ki ga preživi, lepo darilo, ki pa žal ne bo trajalo večno.

KatjaD, super, da se je Matic tako lepo uvedel v varstvo. Ninice pa nikar ne pozabljajta user posted image . Mi brez kuža Pikija nikoli ne moremo zaspati.

Orka, lepo da si nas prišla malo pogledat, pa bodi mal bl pridna od zdej naprej. user posted image

Taši, user posted image  zate, upam, da danes kljub vremenu, ne bo prenaporen dan. Sej jutri bo pa že spet sijal sonček.

Bobika, Shoo, pobožajta svoji veliki in mali pikici user posted image .

Tinka, so se mi kr sline pocedile, ko sem prebrala o pecivu. Tudi sama se že dalj časa spravljam nekaj narest, pa mi kr ne znese. Vsak vikend dirjamo okoli, pol je pa čez teden tolk enih drugih stvari za narest... 

Rija, pazi na Tila !user posted image  Kdaj pa gresta spet v vrtec?

Lep dan, kljub dežju!

lonja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7842
18.9.2007 10:05:44   
srečica
Alo punce

samo na kratko se javim. Na hitro sem vas preletela zato mi prosim ne zamerite, ker ne bom nič komentirala.

KORNELIJA moje sožalje. Vem kako ti je. Nam je pred 14 dnevi umrla babica od mojega, ki je prav tako meni bila kot babica. Imale sem jo zelo rada in jo full pogrešam.

Čevlje so vzeli nazaj. Očitno se je samo meni zdelo da se vidi da so nošeni. Denarja sicer niso dali nazaj dobila sem 2 krat 25 eur darilni bon, ki velja eno leto.

Punce katere čevje ve kupojete svojim malčkom. Kje?
Cena?
Ima katera izkušnje s super fit? anže je imel dvojne sandale in copatke pa se mi zdijo boljši kot cicibanovi. Vaše mnenje?

Lepo se imejte.

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7843
18.9.2007 10:35:25   
bobika
Dan!
Pri nas je tako čudno vreme. Vsakih 5 minut se vlije in veter piha kot nor user posted image Boma kar v hiši ostali, se mi sploh ni za ven it.
Srečica: jaz Manci kupujem večina vse čevlje in copatke od superfit. Se mi zdijo zelo dobri, mehki in dosti lepše hodi v njih kot kakšnih drugih. Ravno danes oz.i ta teden nameravamo v nabavo čevljev, copatov in gumi škornjev.
Kaj boste že kupili kakšne bolj visoke čevlje ali še nižje? Jaz nameravam bolj nizke.
Sem se kar oddahnila, ko sem prebrala tvoj post Tinka, da se je tebi tudi tako čudno dogajalo v nosečnosti. Pri tebi vem, da je otrok zelo zaželen in če se je to pri tebi tak, dogajalo sem se kar malo potolažila, so res hormoni. Saj zaradi tega, ker se je tebi zgodilo mi je še bolj krivo, da res slučajno ne bi bilo potem kaj narobe. Joj kak bi imela slabo vest in bi se žrla.
Taši: tebe pa je user posted image hitro obiskala. Jaz sem jo dobila nekje 10 mesecev po porodo. Če me že zdaj dajejo tak hormoni, kaj še le bo potem user posted image . pa saj bo minlo, a ne user posted image
lifcsi: tudi jaz nisem bila pripravljena, pa me je doletelo.
Kak ste mi nardile lušte s pecivom. Čeprav potem, ko imam kaj mi pa ni za jesti user posted image
KatjaD: ja ninica bo mogla vedno zraven, če je navajen nanjo. Pravi korenjak je ta vaŠ Matic.
Lep pozdravček!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7844
18.9.2007 11:02:34   
srečica
Bobika kje pa jih kupiš?
Jaz sem gledala v europarku pa nimajo nič lepih za fantke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7845
18.9.2007 11:54:08   
bobika
Srečica: v Humanicu sem jih kupovala in pa v Massu v planet tuš. Sedaj pa grem pogledati v qlandio, pa da vidim. Poleti so imeli veliko izbiro, sedaj pa ne vem. V Masu za punce ni nič kaj pametnega, za fante pa nisem gledala user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7846
18.9.2007 13:00:56   
KatjaD
JAP, ninice res ne bomo smeli pozabljati. Danes je bilo dosti boljše. Sva se zjutraj samo poslovila, potem me je pa ob 11:30 poklicala, da pridem vseeno pred spanjem po njega. In je bil čisto v redu volje. Mi je povedala, da se je vsake toliko spomnil, pa kakšno minutko pojokal, potem se je pa nazaj zaigral. Ko sem prišla je ravno na veliko mljaskal palačinke s skuto in me sploh ni opazil. Ko pa me je zagledal, je pa padel v jok za pol sekunde, potem je bilo pa v redu. Pravi, da gre jutri ŠE v vrtec user posted image . Karkoli ga vprašaš je bilo super.

Taši - tale vreme je res takle, da ne more biti drugače, kot da je človek slabe volje. Mal se pocrkljaj z Juretom in Špelo, pa kakšen sladoled za čez, pa bo takoj boljše...

Uf, Renan - meni bi se zmešalo, če bi me takole šetkali! Pomoje se sploh ne spravim od tam dokler mi točno ne povejo kaj bi radi. Pa še z majhnim otrokom te vidijo, pa vseeno takole.

Tinka - super, da je Iza že boljše.

Čevlji - mi jih tako hitro prerastemo, da jih še ponosit ne uspemo (v 10-ih mesecih smo prišli iz 19 na 25 user posted image ). In glih zato so mi Cicibanovi mal velik zalogaj za en mesec ali mesec in pol. Sem pa kupila v Deichmannu ful lepe čeveljčke, mehke, se krasno nosijo, pa tudi supergice smo našli tam. Prej pa sem kupovala tudi v Massu, Jello,... Kjer smo pač našli kaj pametnega. Kupujem pa zdejle nekaj vmes (ne visoke, ne čisto nizke), tam cca. do gležnjev, da ni takoj moker, če je malo dežja.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7847
18.9.2007 13:23:49   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Zdejle bom samo gelde čevljev napisala. Iza ima take do gležnjev, usnjeni+semiš kombinacija, mislim da so superfit. Smo pa še vedno na št.19-20, tako, da so ji še lanski pravuser posted image kaj čem, njena nogica zaenkrat ne raste veliko in glede čevljev je to res super. So nam pa sosedi dali en kup čevljev(imajo 5 otrok) in Iza zdej nosi vse po vrsti. Sem pa vesela, ker ji bojo tudi lanski skibucki prav.
Se je pa v Ce zdej odprla tudi trgovina Deichman(al kako že) in mam namen it malo pokukat kaj imajo tam lepega.

Zdej pa šibam...

papa
tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7848
18.9.2007 15:02:07   
rija
Pa jaz bom popizdila in to za hasek user posted image

Grem danes po potrdilo v ZD pa mi pravi, da ga zdravnica ni dala, ker ni bil še tisto zadnje cepljen....user posted image user posted image  sestra pa mi je rekla julija, da ga bomo enkrat že....Mater.....in tako zopet ne gre jutri v vrtec, pač pa na cepljenje...potem ga pa itak ne bom uvajala tik pred vikendom....očitno nam ta vrtec ni usojen. Je zdravnica rekla, da ga zdaj cepi, ker potem bo itak vedno bolanuser posted image

Čevlji: jaz prisegama na geox in superfit....pa na kakšne dobiš za domauser posted image

Srečica: si imela pa srečo, da so ti jih zamenjaliuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7849
18.9.2007 15:27:35   
dali30
Hojla vsem skupaj!

No po dolgem času da se malo javim.Čestitam vsem nosečnicamuser posted image .
Mi smo se pa končno preselili.user posted image V nedeljo smo še zadnje stvari zrihtali tako da sedaj lahko končno rečem NAŠE JE!
Tako sem vesela da vam ne znam povedati.
Dopust je lahko rečem minil ok ampak se je itak zakompliciralo.Mi smo šli še z eno družino na morje in oni imajo fantka eno leto starega.Zelo luštan ampak tudi zelo občutljiv.V soboto smo šli in je on začel v torek bruhati in driskati.Prva stvar kar sem pomislila evo ga rota virus ampak mi je bilo malo čudno ker potem ni zakuhal in je bil skoz vesel pa igal se je z našo.To se je vleklo dopetka ko je nato še naša začela.Oni so se pobrali nazaj v Ljubljano k zdravnikom mi pa smo še kar vstrajali.Jaz sem pač tistega mnenja da prej probam vse in na koncu pride šele zdravnik v igro.Sem poklicala mojo mamo in mi je rekla da naj skuham čaj od "dunje" oziroma suhe borovnice za drisko.Suhih borovnic ni bilo ne v trgovini ne v lekarni.Vsi so mi ponujali linex jaz pa sem veselo zavračala.Po moje so si mislili da sem malo zmešana.Nakar grem do soseda in ga vprašam če ima to "dunjo"(sploh nisem vedla kaj je to niti kako zgleda) in jo je imel.Sem nabrala par listov in sadež in skuhala čaj.Čaj pride take viole barve pa full je zanič.Punce moje jaz vam povem da od tistega dne nismo več driskali proti bruhanju sem ji pa dala postano kokakolo in se je tudi to umirilo.Morali bi ostati potem še cel teden a je začela pihati tramontana in se je zelo ohladilo, deževalo,...oh in sploh tako da smo se pobrali v torek in prišli nazaj.

Smo pa zadnjič imeli sistematski in imamo 11940gr. in 83cm.Je zelo začela govoriti sicer jo še čisto ne razumem in se full afna.Pred ogledalom zna stati zelo dolgo in se ogleduje, popravlja frizuro, se obrača iz profila,zadaj,...midva se samouser posted image Drugi teden imamo roditeljski sestanek v vrtcu in upam da nebo velikih problemom ko jo bom uvajala.To bo sicer januarja ampak čas kar leti tako da bo tudi to en,dva,tri skupaj.
No zdej sem se pa že preveč  razpisala tako da se imejte lepo pa se tipkamo.

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 7850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?