Anonimen
|
Najprej čestitke ELA, LOVRO in MAJ za 6 mesecev! RIJA, tebi pa vse najboljše za rojstni dan, naj ti bo življenje čim lepše! Ovnica, mi nimamo nobene mažice za zobke. Jaz tudi ne verjamem v te gele, pa ravno zato, ker mi ni jasno, kako naj ji pomaga, če si bo itak takoj dol polizala. AlenkaIST, Sara je pa čisto tebi podobna. Z vozičkom smo mi zelo zadovoljni. Imamo Quinny speedi SX in nama je zakon. Trenutno je sicer na servisu, ker se je zdriblal sistem za zlaganje, pa bremza in nazadnje nam je še guma začela pri ventilčku puščat, tako da s servisom nismo mogli več odlašat, ampak smo kljub temu zadovoljni. Malo me je jezilo edino to, da ji je bil športni del ful prevelik, ker v košari že zdavnaj ni več hotela in mogla bit, pa sem potem odkrila še vložek za v športni del, da lahko tudi manjšega otroka komot not voziš. Ta voziček je namreč primeren za otroke do 3 let, pa je športni del malo večji. No, pa še eno najbrž butasto vprašanje (oz. sem butasta jaz) - kaj je to voziček marela? Oz. kakšen je to voziček? Spimo mi še vedno super, upam, da bo tako tudi ostalo. Premetava se pa tudi ne po pojstli skoraj nič, tako da jo zjutraj najdemo bolj ali manj tako, kot smo jo zvečer dali spat. Za spol sva pa midva obadva hotela vedet, samo se dolgo ni videlo in sva bila že čisto nestrpna. So nama pa vedno povedali, da bo punčka, ker od začetka še ni upala za 100% trdit, pa sem na vsakem UZ težila. Sploh me je zanimalo, če so moji občutki pravi, ker sem že od samega začetka čutila, da bo punčka. Pa še zdaj imam blazen občutek, da bo naslednja tudi punčka. Bomo videli. Važno, da bo zdravo! Plenice pa mi uporabljamo Beauty baby od Muellerja. No, po pravici povedano smo trenutno na Babylove od DM, ker so ji Muellerjeve 4-8 kg že malo tesne, 9-18 pa še velike (jih imamo samo za ponoči), zato bomo zdaj vsaj še eno kilo ali kilo in pol uporabljali DM-ove, ki so že od 7 kil dalje. Pampersk pa ne maram. Smo jih dobili za darilo, pa nam ne odgovarjajo. Ovčka, super za vozniški izpit! Si si že izbrala avtošolo? Kam greš? Uniq, welcome back. Madonca, res te dolgo ni bilo na spregled! Me veseli, da ste tako fajn! Zdaj pa jaz šibam malo slikce pogledat, potem pa bo že konc šihta, tako da se jutri spet beremo. Pa pa.
|