|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
7.7.2006 20:50:06   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeeeeeer čvekice!

Mali je pospravljen, oči je na žuru, jaz pa za compom. Pa sm tako zmatrana, da ne vem če se ne bom kmal spat pospravla.

Ovčka kako si naredila mlečni riž? A se adaptirano mleko lahko kuhauser posted image  Pa kakšne makarone ji daješ - brez jajc? Gluten imajo pa itak verjetno vsi aneuser posted image .

Voziček - zaenkrat nobenih pripomb. Lahek, lepo se zloži, lepo vodljiv... Skratka vse super, edino to me moti, da športnega dela ne morem k sebi obrniti. Recimo dans nisem videla, da je mali pobruhal cel slinčekuser posted image . (Še prej pa navdušeno pljuval in se drl (vriskal) po celem Muellerjuuser posted image  - mi je blo kar mal nerodn, ampak kaj naj). Aja imam pa Jane-slalom. Edino kar me moti, je to da takooooooo dolgo traja, da kakšne zadeve dobim. Že na sam voziček sem čakala več kot 2 meseca. Na senčnik 2,5 na rezervne zračnice 2 meseca... No zimsko vrečo sem pa naročila konec junijauser posted image . Ni user posted image  da je ne dobimo pravočasnouser posted image .

Spola pri nas nisva hotela vedeti. Na nuhalni se po mojem še ni videlo - vsaj dohtar ni nič omenjal. Na morfologiji sem imela ginekologa za pokozlat - tudi če bi se videlo, ne bi povedal. Frise je pa zraven take delal, da sem mislila, da tamalmu najmanj pol glave manjkauser posted image . Na zadnjem UZ sem pa pred pregledom posebej rekla da nočeva vedet. In je potem samo pokomentiral, da spol se pa lepo vidi in se "odpeljal mimo"user posted image . Sem bila pa že pred nosečnostjo zihr, da bo fantek, ko sem zanosila pa sploh. Pa tudi za naslednjega sem 100% da bo spet fantin, čeprav bi bilo fajn imet parčekuser posted image .

Tudi pri nas uporabljamo Fitke. Oz. zaenkrat imam še enih 8 paketov stare zaloge Sensitivk, za ponoči pa Fitke. Potem gremo pa verjetno samo na fitke. Tele "special edition" mi ravno tako nekak ne potegnejo. So pa nemarno drage ja. Jaz jih tudi zmeraj vzamem v akciji. In sem porajtala da so zdele že 3x bile vsako ta drugo rundo v akciji. Se pravi na 4 tedne. Trenutno imam še 4 pakete zaloge, tako da jih zdajle sigurno ne bom kupovala.

*hana* št.3 boste pa lahk uporabljal še doooooolgooooooo. Pri nas sem šla ravn prejšni teden na 4, pa more že imet enih 9kg.

Lumpy kaj pa je Gesslein za ena firma - prvič slišimuser posted image . A imaš kakšno slikico vozička da si ga pogledam? Drugač se pa tudi meni dogaja, da imam včasih občutek da mi nekaj še zmerej brca po trebuhuuser posted image . Se včasih prav ustavim in študiram kaj user posted image  se dogaja, po mojem je res špehiuser posted image . No noseča še nisem, to sm 100%.

AlenkaIST kakšno tretjo varianto ste pa pogruntal pri vozičku?

Rija ne se sekirat. Tvoj mali bo očitno "komot". Pa naj spi na ta velki blazini na tleh - glavno da spi. Bi pa mene tud mal glodal, da mi mulc ne bi hotu v taki fajni posteljci spat. Sem jo jaz tudi gledala, pa sem si pol rekla, da to je pa vseen mal "tu mač". Že tako sem se preseravala pri vsem, tukej sem pa rekla STOP! Pa še moj bi me verjetno križal če bi si še to omislilauser posted image .

Nyah kmalu se pozdravi. Se mi prav smiliš - kako te more bolet.

Glede hranjenja pa tako - zelo hitro boš dobila občutek kako in kaj. Ampak jaz ravno zato ker hočem videti koliko poje, dajem hrano v Aventove lončke. Pa še shladi se ne tako hitro. Se pa ravnaj nekako po tem koliko mleka ti spije. Začni s polovično količino goste hrane pa boš videla kdaj bo spet lačna. Itak bo pa sama začela pljuvat ko bo imela dovoljuser posted image . Ne se pa obremenjevat - sadje, zelenjava, mlečne kašice... Čist vseen je če je kakšen dan samo sadje, ali pa samo zelenjava. Kar ti je lažje. Če se mudi verjetno ne boš kuhala celega menija, ampak narediš nekej na hitrco pa je.

U vidim da jogurte pa skuto že tudi lahko je. Bomo naslednji teden probal. Kakšne pa? Navadne sadne? Skuto domnevam da navadno pa sveže sadje notr al kako?

Alenkica če jaz kaj vem, naj bi bili vsi sedeži 9-18 obrnjeni v smer vožnje. Kako ga je sploh namontirala kontrauser posted image . Edino tisti 0-18 so za obe variante. Slikico pa lahko pripopaš če jo imaš že prej kje na netu. V kakšnem albumu.

U Ovčka vidm da si vmes še slikico zamenjalauser posted image

No tako zdej se mi pa ne da več flancat. Lep večer pa mirno noč vsem skupaj. Upam da naš mali ne bo že ponoči prežural pol svečkeuser posted image .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.7.2006 21:05:12   
Anonimen
Čeeeeeeeeeeerrrrrrr

No, Klavdija že spančka, jaz pa samo da se malce oglasim in grem za njo spančkat. Se nekako čudno počutim user posted image

Mi smo pa danes zelenjavico papal. In sicer nekakšno mešanico graha, cvetače, krompirja in korenčka. Pa smo jo popapcal tam nekje 90 ml. Bolje to kot nič. Bomo pa tudi mi polento sprobali. Samo mami jo mora najprej kupit. Rečmo, da ne bom pozabila.

Mi tudi nismo naprej hoteli vedeti za spol. No, oči je bil že od vsega začetka prepričan da je user posted image  . Za user posted image  sploh ni hotel slišati najprej. Je rekel, da on dela samo punčkeuser posted image  . No. na nuhalni se ni nič videlo še. Morfologijo sem imel končano v petih minutah s komentarji, da se zaradi moje kilaže bolj slabo vidi. S tem izvidom G ni bila zadovoljna in me je poslala v 28. tednu na pozno morfologijo v LJ. Tam mi je G rekla, da se lepo vidi spol. In ker moj dragi ne bil z mano na pregledu sem vprašala kaj je. In so rekli user posted image  . Kasneje sem sicer še imela nekaj UZ, zadnjega v 38. tednu in ko sem tam še enkrat vprašala (iz čiste zajebancije, ker nikoli niso nič videli), je bil odgovor da se ne vidi, ker ima nogice tako postavljene. Dobro sem si rekla.
Zanimivo je pa tudi to, da mi je moja mami proti koncu nosečnosti rekla, da bom imela user posted image  (ker sem imela tipične znake za user posted image ). Saj veste, tiste stare vraže. No, pred parimi meseci je moja kolegice rodila in pred porodom sta se z mojo mami srečali. In ko sem jo vprašala, kaj bo kolegica dobila po njeno, je rekla da fanta. In res je bil fant.

Glede vozička. Mi imamo Haucka. Dobili smo rabljenega in pozimi sem tamalo dala kar lepo v pleten žakelj, pa eno deko spodaj in eno čez, pa je bilo. Voziček je sicer super, ker ga lahko uporabljam od ležanja do čistega sedenja, pa še zloži se v marelo in ga komot spravim v avto. Za prenašat pa tudi ni težak. Moti me le to, da ne morem gledati tamale.

No, zdaj pa tudi jaz grem v posteljo. Me prav zanima kako obrnjeno bom našla tamalo zjutraj. Danes je bila namreč glava tam kjer so zvečer bile noge.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
7.7.2006 21:11:02   
XXYY
Živjo!

AjdaN: malo sem se narobe izrazila prejle. Riž sem najprej skuhala na vodi, potem sem pa dala adatirano mleko notri. Nisem kuhala adaptiranega mleka. Jaz mu vseeno pravim, da je mlečni riž z adaptiranim mlekom, sam je kuhan na vodi. Pa sem ga majčkeno sladkala, pa je bilo.

Makarončke mi kupujemo brez jajčk. Ima pa tudi majčkeno nekaj glutena. Mah, saj zdaj lahko malo dodajamo tudi gluten. Mi počasi uvajamo gluten - kruhek, žemljice že papamo - za enkrat še nismo imeli nobene reakcije. Bomo videli naprej.

Ja, majčkeno se igram s slikicami. Ne vem, kako naj dam malo večjo slikco gor. Vse mi daje samo 73x55. A vidim pri nekaterih, da imate velikost 73x82 ali 73x87 .Kako to naredite oz. povečate slikco. Ker jaz sem hotela dati take velikost in še shranla sem, pa mi v avatarju da normalno velikost user posted image  .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.7.2006 21:13:06   
lumpy
Mi uporabljamo št. 4  ( pampers active fit) do zdaj jih je bilo še46 v paketu, razen v Metroju tam jih imajo 2 x po 32.

Ovčka, kja imate za potem naprej nagledan že kakšen voziček, predlagaj mi kaj , ker bom tudi jaz počasi razmišljala v tej smeri, po drugi strani pa spet razmišljam a se mi sloh splača, ma ne vem.

Ajda n,
mi dajemo kar kupljeno skuto , ki je že s sadjem ( Od Lumpi).  Lahko panarediš tudi sama z domačo skuto, pa sadje not zmešaš, kot si že sama napisala.

Voziček je pa drugače nemške znamke , kar priznane, pri nas pa te znamke ni, tule je slikica je čisto ista le da je v temno modri in beš barviuser posted image ke ni.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.7.2006 21:13:20   
rija
alenkica: daš jo v album, jo klikneš, da postane velika, kopiraš in prilepiš

ovnica78: meni so za spol povedali na AC, tako, da smo od 19 tedna naprej vedeli da bo user posted image

lumpy: jaz sem z našimi tremi zadovoljna: vsi skupaj bi glih bili za enega odličnega....user posted image user posted image
In ja, meni se tudi zdi, da nekaj brca...user posted image

Kornelija: ja makarone brez gluten, koruzne in ja, vsi baby piškoti vsebujejo gluten

Tinkamiška, mi pa imamo traxx jaguar 4....vendar je težek ko user posted image  je pa super za "gorski" teren

Uh, komaj sem se prebila...

Evo, danes pa naš mali spi na tleh, na blazini in me prav zanima, kako bo....

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.7.2006 21:16:16   
lumpy
Joj sem grdo prikazala sliko, katastrofa, se mi vidi da mi primanjkuje znajan za računalnikom user posted image

Oprostite

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.7.2006 21:35:04   
XXYY
Joj, a že vse uporablate plenice št. 4. Mi smo še kar vedno na 3ki in po mojem bomo še kar nekaj časa, saj Lara ima že približno 7kg. No, saj prihajamo za vami!

LUMPY: za enkrat si ga še nimamo glih ogledenega. Bomo kakšnega kupili, k bo v akciji in tak poceni. Saj bodo tudi kmalu začeli sami hoditi, če bo šlo tako hitro naprej. Madonca.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.7.2006 22:17:13   
Dali 28
Hoj čvekice mi smo nazaj z morja.Bilo je full dobr.Tijani sem kupila mali bazenček in je uživala na plaži v njem ko pa sem jo dala z njim malo v morje pa je hotela iz njega.Nobene reakcije ni bilo tako da je bilo vse cool.
Ovčka:podatke ti bom poslala 17 ko bo polnih šest mesecev
Kako ste pa kaj ve?
Mi če bo vse po sreči gremo naslednji vikend spet na morje.
Lp vsem skupaj

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.7.2006 8:48:05   
XXYY
Dobro jutro!

ELA, LOVRO in MAJ:

vse najboljše in najlepše za dopolnjenih pol leta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa eno veliko in dobro user posted image  za vse tri. Ampak brez zdravja pa ne gremo čestitat, to je najbolj pomembno, da ste zdravi.

RIJA:
tebi pa vse najboljše za tvoj rojstni dan, želimo ti predvsem veliko zdravja, veselja in sreče ter da boš ubogala TILA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , pa popacajte eno prav veliko in dobro user posted image  .

Za vse slavljence pa Lara pošilja en velik
user posted image .

Lepo praznujte danes.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.7.2006 9:53:31   
ajdaN
RIJA

VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Pa lepo praznuj. Upam da te Til ponoči ni preveč namatral, pa kot ti je že Ovčka rekla glej da ga boš ubogalauser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.7.2006 10:15:22   
Nyah*
RIJA VSE NAJBOLJSE, VELIIIIIIIKO LEPEGA, ZDRAVJE, SRECO IN PREDVSEM ZADOVOLJSTVO OB DRAGEM IN user posted image TILU!

ELAuser posted image , LOVROuser posted image IN MAJuser posted image :
VSE NAJBOJSE, VEJIKO DOBLIH KASIC, PA CIMMANJ ZELENAVCE
user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.7.2006 11:13:59   
rija
Hvala za lepe želje.....

Ja, Til pa mi je danes že ob petih čestital: se je smejal na ves glas, ko sem ga probala prepričat, da še ni čas za čestitke....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
8.7.2006 11:17:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ELA,

user posted image user posted image user posted image LOVRO IN

user posted image user posted image user posted image MAJ VSE NAJBOLJŠE ZA POL LETA

VSE NAJBOLJŠE, OBILO ZDRAVJA IN SMEHA TER DA BI SE IZPOLNILE VSE SKRITE ŽELJE PA TEBI RIJA

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
8.7.2006 11:38:34   
gigica
punce živjo.
sam na hitro pozdravim, ker gremo na piknik, tako da se slišmo zvečer al pa mogoče raje jutri.

RIJA,
bolj si cvetoča kot vrtnice teuser posted image user posted image user posted image
         in optimizma je polno srce.
    Vedno se tvoje oči nam smeje,
         usta prijazno nasmihajo se.
    Naj se ljubezen ves čas ti smehlja,
         naj bo blaginja pri tebi doma,
         zdravje naj ves čas iz tebe žari,
    radost in srečo doživljaj vse dni.user posted image
      VSE NAJBOLJŠE!!

pa  VSE NAJ NAJ tudi ELI, LOVRU in MAJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa želim lep sobotni dan!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.7.2006 11:46:54   
ajdaN
Madonca Ovčka ti pa maš dela s telimi slikicamiuser posted image . Po mojem sem od včerej zvečer že vsaj ene 4 različne zasledila. Skorej tko kt da bi šla kakšen tvoj album gledat.

Ja mali se zahvaljuje za čestitke - sploh bejbikamuser posted image . Zdajle ravno počiva,ko odspi pa žur naprej. Tašča je pa tortice kupila za pol leta. Se bova z očijem strašnooooo žrtvovala in jih pojedla namest njegauser posted image .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.7.2006 11:48:08   
Ovnica78
ELA, LOVRO IN MAJ VSE NAJBOLJŠE ZA POL LETA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RIJA ŽELIM TI VELIKO SREČE, ZDRAVJA IN LEPIH TRENUTKOV S TVOJIMA PRINCEMA!!! user posted image

Zdaj pa šibam (sem že pozna), k mami na kosilo. Jupi, mi ni treba kuhat danes!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.7.2006 11:50:43   
renan
pozdravljene!

najprej cestitke vsem malim in malo starejsim slavljencem!user posted image user posted image user posted image

nas vladimir je danes spal skoraj celo noc, sele ob petih zjutraj sva se dojilauser posted image jaz sem pa preko noci mutirala in imam danes glas za eno oktavo nizji..user posted image hvala bogu je danes ati doma, da me malo razbremeni.

mi smo zaceli plenice 4 uporabljati se preden je imel vladimir 9 kg, saj ima take sunkice, da mu trojka ni sla okrog nog in je vse ven prislo..

zdaj pa kuhat...

lep vikend vsem,
renan

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.7.2006 11:57:57   
XXYY
AjdaN: pššššššššš, ne tako naglas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Zdaj mi je pa res še neroden zaradi teh slikic. Ampak tale k je gor, bo kar tako ostalo, ker ta dva sta moja sončka v enem srčku skupaj!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 768
8.7.2006 12:18:04   
Kornelija
RIJA vse, kar se v tvojem srcu skriva, naj se ti izpolni, predvsem pa, naj te še naprej zdravje spremljauser posted image user posted image user posted image  Pa še za srečo en velikuser posted image

ELA user posted image user posted image user posted image

LOVROuser posted image user posted image user posted image

MAJuser posted image user posted image user posted image

LUMPY, ker je imel prvi sin alergijo na mleko, je moral Alex na alergijski test. Bilo je vse negativno in je zdravnik rekel, da lahko že počasi uvajamo. Pediatrinja pa nam kljub izvidu še ne dovoli. Jaz pa mu vseeno že počasi uvajam.

OVČKA user posted image user posted image user posted image  naredila si prvi korak , še malo pa bomo tukaj razpravljale, kakšen avto boš vozilauser posted image user posted image

Se srečica na morju namaka? (nisem na tekočem)

AjdaN makaroni se dobijo tudi brez glutena (koruzni, kot je že napisala Rija).

Sin si je zelo želel brateca in tako sem ga vzela s sabo na UZ in smo vprašali, kaj bo. Pa je naš mišek samo ritko kazal in tako nismo izvedeli za spol.
Vse učiteljice so sina v šoli zafrkavale, da bo dobil sestrico, on pa je rekel , da če ne bo bratec, potem mora on takoj dobiti psauser posted image  Meni pa je bilo vseeno za spol, samo da bi bilo zuser posted image  vse v redu. Obožujem user posted image  in user posted image

Lepo soboto vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.7.2006 12:53:07   
uniq
Dan...
čist neumestno noter uletim, se nisem javila dolgo dolgo časa....midva s sinekom sva 1a ....pri petih mesecih in enem tednu imava 8,2 kg..velka 67 ....in tri tedne imava že en zobek dva tedna pa že dva zobeka...pridno papava kašice, pridno spiva se veliko smejiva vsakogar navdušiva z dobrovoljnostjo in ne znava jokati..
Upam da ste vsi zdravi in uredu..in da kar najbolje prenašate to vročino...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.7.2006 13:16:45   
XXYY
UNIQ: ja, dobrodošla spet med nami user posted image  user posted image  user posted image . Res te že zelo dolgo ni bilo. Kje sta se z Janom potepala.  Smo se že spraševale, ja kje pa je UNIQ? A se je morda izgubila.

Zato hitro napiši naslednje podatke, da vaju damo (tebe in Jana) na seznam:

- kdaj imaš ti rojstni dan + kaj si po horoskopu ti, Jan in tvoj mož
- ali se še dojite ali sta že na adaptiranem mleku (katerem)
- podatke od rojstva do 6 mesca od JANA (višina in teža),

No, to je to. Zdaj pa imaš dela, a ne. Za dobrodošlico pa tole dobiš user posted image  . Upam, da prebereš tale post.

Pa hitro se kaj oglasi tukaj.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.7.2006 13:37:42   
Anonimen
Najprej čestitke ELA, LOVRO in MAJ za 6 mesecev!user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

RIJA, tebi pa vse najboljše za rojstni dan, naj ti bo življenje čim lepše!user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ovnica, mi nimamo nobene mažice za zobke. Jaz tudi ne verjamem v te gele, pa ravno zato, ker mi ni jasno, kako naj ji pomaga, če si bo itak takoj dol polizala.user posted image

AlenkaIST, Sara je pa čisto tebi podobna. user posted image  

Z vozičkom smo mi zelo zadovoljni. Imamo Quinny speedi SX in nama je zakon. Trenutno je sicer na servisu, ker se je zdriblal sistem za zlaganje, pa bremza in nazadnje nam je še guma začela pri ventilčku puščat, tako da s servisom nismo mogli več odlašat, ampak smo kljub temu zadovoljni. Malo me je jezilo edino to, da ji je bil športni del ful prevelik, ker v košari že zdavnaj ni več hotela in mogla bit, pa sem potem odkrila še vložek za v športni del, da lahko tudi manjšega otroka komot not voziš. Ta voziček je namreč primeren za otroke do 3 let, pa je športni del malo večji.
No, pa še eno najbrž butasto vprašanje (oz. sem butasta jaz) - kaj je to voziček marela? Oz. kakšen je to voziček?user posted image  user posted image

Spimo mi še vedno super, upam, da bo tako tudi ostalo. Premetava se pa tudi ne po pojstli skoraj nič, tako da jo zjutraj najdemo bolj ali manj tako, kot smo jo zvečer dali spat.

Za spol sva pa midva obadva hotela vedet, samo se dolgo ni videlo in sva bila že čisto nestrpna. So nama pa vedno povedali, da bo punčka, ker od začetka še ni upala za 100% trdit, pa sem na vsakem UZ težila.user posted image  Sploh me je zanimalo, če so moji občutki pravi, ker sem že od samega začetka čutila, da bo punčka. Pa še zdaj imam blazen občutek, da bo naslednja tudi punčka. Bomo videli. Važno, da bo zdravo!

Plenice pa mi uporabljamo Beauty baby od Muellerja. No, po pravici povedano smo trenutno na Babylove od DM, ker so ji Muellerjeve 4-8 kg že malo tesne, 9-18 pa še velike (jih imamo samo za ponoči), zato bomo zdaj vsaj še eno kilo ali kilo in pol uporabljali DM-ove, ki so že od 7 kil dalje. Pampersk pa ne maram. Smo jih dobili za darilo, pa nam ne odgovarjajo.

Ovčka, super za vozniški izpit!user posted image  Si si že izbrala avtošolo? Kam greš?

Uniq, welcome back. Madonca, res te dolgo ni bilo na spregled! Me veseli, da ste tako fajn!

Zdaj pa jaz šibam malo slikce pogledat, potem pa bo že konc šihta, tako da se jutri spet beremo. Pa pa.

(odgovor članu uniq)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
8.7.2006 13:51:24   
XXYY
Spet sem tukaj!

Tašonka in Kornelija: hvala , da ste vidve opazile, da sem že naredila nek napredek za ta izpit, vsaj začetek. Verjetno bom šla nazaj na isto avto šolo, samo bom zamenala inštruktorja, pa bomo potem videli. Pa še ugodno ceno imajo: za 20 ur = okrog 61.000 tolarjev. Tako, da bom za začetek vzela ta paket, potem bomo pa videli, kako naprej oz. koliko ur bi bilo še dobro narediti. Upam, da jih ne bo spet veliko in da bo kmalu konec.

Lara je pa danes papala makarončke, pa popražla sem malo paradižnika, korenčka in cvetače, približno tako kot je napisala AlenkaIST, pa ga je full popapala, glede na to da je pol ure pred tem pomalcala skuto s sadjem. MMMMMMMMM je bilo dobro, pravi Lara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.7.2006 19:35:27   
tinkamiška
Hoj!

Najprej ČESTITKE NOVIM 6 MESEČNIKOM!user posted image user posted image user posted image

In pa VSE LEPO TUDI TEBI RIJAuser posted image user posted image user posted image

Iza še vedno štrajka s spanjem čez danuser posted image , pa tudi ponoči se zbudi tam okoli 3 ure in bi se pogovarjalauser posted image Upam, da so zobki, ker res ne vem zakaj bi kr naenkrat tako spremenila svoj ritemuser posted image user posted image user posted image

Danes sem ji poskusila manj zmiksat hrano, pa je ni hotela jest po parih žličkah se je začela dret ko jesihar. Tako, da bom še nekaj časa miksala, pa potem spet poskusila z bolj "grobo" hrano.

Danes bom bolj redkobesedna ker sem resuser posted image

Upam, da bo manj naporna noč in jutri tudi dan.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.7.2006 20:05:18   
renan
tinka, zgleda, da se je zdaj ta lopov, ki user posted image krade spanje k vam preselil. mi pa ze spimo in cez dan smo tudi trikrat spali. upam, da bo tudi pri vas kmalu boljse!

ikein stolcek: mi smo ga tudi kupili in smo glede na ceno zadovoljni z njim. mali pa sedi noter kot car.user posted image

lp, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.