|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
6.8.2007 21:38:56   
bobika
Tinka: o sotrok super, da se je imela Iza fajn in predvsem da sta se tudi vidva imela vredu. Je super, ko se po dolgem času zopet najdeš na nekakšnem drugem mestu in ne samo kot mamica. Meni se je že ko sva šla v kinu zdelo tako fajn, nekak tako kot v starih časih, ko sva začela hoditi. Saj doma imava vlogo staršev, ko pa si brez otrok kje je pa tudi fajn občutek (če veš, da so v dobrih rokah).

Še malo pa bodo naši otroci sami povedali kako so se imeli. Manca že kar pove kaj je delala in kako je bilo, če gre kam brez naju ali pa midva brez nje. Ja pred kratkim bila s sestro na pokopališču in mi je potem razlagala da je stric hranil ribice. Pa mi ni bilo nič jasno zakaj se gre. Potem pa jo sestra vpraša kaj je delal stric in še enkrat vse lepo pove. So se peljali mimo potoka, kjer gojijo ribe in je moški hranil ribe. Manca je videla in si zapomnila user posted image Seveda si pa velikokrat tudi kaj zmisli user posted image

AjdaN: naj vam še naprej tako laufa in kar ne morem verjeti, da je že tri mesece od kar si rodila. user posted image
Tašonka: tudi vi se še naprej lepo rihtajte. Te občudujem kako zmoreš vse to. Mene je vedno bolj strah, da bi imela še enega otroka. Skoraj vse ki jih poznam imajo nenormalno težka obdobja z dvema malima otrokoma. Pri nas pa sploh, ko je že Manca za dva super aktivna otroka.
Pikica: a že brca. Pa tako močno že čutiš? Jaz nisem imela te sreče, da bi čutila kaj močnih brc. Je bila zelo mirna - zato pa je zdaj bolj aktivna. Njene brce so bile zelo nežne user posted image Kaj že veš kakšnega spola bo? In imena so že izbrana?
liju: o fajn da ste še en teden doma. Verjetno ne bomo prišli, ker midve nimava avta, potem ko pa pride d je pa že prepozno. Pa še neki les dobimo za streho in ga bodo morali moški obdelati. Lahko pa vi pridete kaj naokoli. Bi bila zelo vesela. Pa saj boste kaj k babici šli pa se še do nas sprehodite user posted image
Skupaj lahko gremo malo na sprehod pogledati ovčke in na mivko user posted image Ali pa ekstra krave, če se vam je za po bregu hodit.
Renan: mi smo pa bili v hotelu Zorna plavi laguni. Za tisti hotel pa ne vem kje je. Jaz sem se že tako razvadila, da na morju nikoli ne kuham. Se pustim razvajati. In sem se letos prepričala in tudi ostale, da je z majhnim otrokom pravtako fajn iti v hotel. Večina nam je pravila, da s tako majhnim otrokom ne moreš v hotel. Ker ne more jesti kdaj se mu zljubi in si v hotelih nimajo kaj za začeti. Jaz sem pristašica luksuza na morju user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
6.8.2007 21:51:23   
renan
Pozdravljene!

jaz sem pa imela danes totalno naporen dan. zjutraj sva šla  v ms v trgovino in k pediatrinji na pregled, pa sva čakala uro in pol na vrsto. cel ta čas sem tekala sem in tja po čakalnici in hodniku za vladimirjem in ga opozarjala. s ključem se je spravil na vsa vrata, treskal je z vrati od čakalnice, puščal vodo z avtomata, prisedal k neznancem in jih nagovarjal v svojem jeziku... skratka, cela čakalnica se je režala, jaz pa sem kot kaka opica skakala za njim..user posted image   no, v glavnem, da smo zdravi, in da je nekaj bolnikom popestril dan.

ko sva prišla domov, ni mogel zaspat, ker je bil lačen. potem sem na brzino kuhala neko brozgo od juhe. po kosilu več sploh ni mogel zaspat. sva se odpravila v park, da bi zaspal v vozičku, pa sva naletela na sosedovi punčki in seveda od spanja ni bilo nič. zaspal je šele ob petih popoldne. čez kakšno uro sem ga zbudila za večerjo in kopanje. ko sem kuhala, nam je tip prišel spraznit greznico. skratka luda kuča cel dan. vladimir se še zdaj zbuja od celega kaosa danes..

jutri nameravam iti v graz in bo verjetno spet ista pesem. res ste srečne vse, katerim vam kdo vsaj občasno kosilo skuha...

tinkamiška: lepo, da sta uživala. bi tudi nama kdaj prav prišel takšen vikend..

lp, renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7402
6.8.2007 22:09:29   
renan
bom prilepila še dve fotki od našega vragolina. takole se mi lepo civilizirano hranimo:
user posted image

in tukaj se vidi, da bo šel po atijevih računalničarskih stopinjah:

user posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
6.8.2007 22:17:47   
rija
Končno malo miru v bajtiuser posted image  Je šel naš malček danes bolj pozno v krevetič, ker smo meli še pozne obiske.....in nikak da ga dobiš v kopalnico. Mora vse svoje norosti pokazat.

Danes smo zbrali rezervno mamo.....vzgojiteljico v vrtcu namreč. Je bila opcija strogo/cartig....pa saj ne rabim pisat, za katero sem se odločila user posted image

Vsaj malce sem pomirjena....potem pa bomo videli.

Renan: dobra si. Sama v Graz? Zame je to znanstvena fantastika. Saj si potem sploh ne mroem nič pogledat, ker divjam cel cajt za malim. Mi vzamemo vedno zraven eno babico za varstvo, da lahko sploh kake hlače probam.user posted image user posted image
Kuhanje: ja, jaz mam res neizmerno srečo, ker smo 7 dni na teden od mojega poroda abonirani pri moji mami. V izrednih okoliščinah ko gresta onadva kam, pa gremo ven jest. To je res en luksuz.

Bobika: jaz se popolnoma strinjam, da je možno iti z malimi otroci v hotel. Mi smo bili pri 4, 8, 15 mesecih in vedno čisto brez problema. Bolj bi mi bil problem biti v apartmaju, kjer bi morala vse narediti sama. Zdaj pa se enostavno vstanem od mize, drugi pa pospravijo za nami. Nekaj takega si predstavljam pod DOPUST.  Hrane pa je itak vsepovsod toliko na izbiro, da prej ne veš, kaj bi mu dal.....Pa tudi septembra gremo v hotel....

Katja: ne veseli se, bo tudi tvoj hitro pogruntal take vragolije. Saj tudi na srečanju ni bil neki mili moj....user posted image

Fiona: hvala. Midva z mojim sva prav mahnjena na opremo stanovanja. In hišo bi si delala novo vsakih 5 let user posted image user posted image  Nama je tak stil všeč in me preveč kiča duši....razgled pa je res fenomenalen user posted image

Tinka: sem prav mislila nate, kako se počutiš. Mislim, da pa nobenemu izmed nas tak malo bolj romantičen vikend po letu in pol mama funkcije nebi škodil. user posted image

Taši: a si že samauser posted image   Ojej.....In čisto te razumem. Moj je sicer edinec, pa je bilo pri nas nekaj podobnega oz. še huje v začetku. In zmeraj ko kdo pravi, da so novorojenčki itak najbolj fajn ker samo spijo in jejo, se moram samo kislo nasmejati. Meni je zdaj 1000 proti ena, kot je bilo na začetku. Zdaj z malim ni več toliko problemov......meni je res dosti, dosti lažje.....

AjdaN: midva sva doma v soboto in nedeljo popoldan, ker ati dela. Sicer čakava neke kratke obiske v soboto, ampak vseeno bova mela čas....če ti znese, se oglasite.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7404
6.8.2007 22:31:09   
renan
saj ne grem sama v graz. bom vzela sosedo zraven, da bo pomagala plenice nositi.user posted image vladimir bo lepo šopingiral v vozičku, jaz si pa ne bom dosti probala. ko vidim kaj, kar mislim, da paše, kar vzamem. moji dnevi dolgega ogledovanja v ogledalih kabin so mimo..user posted image

lahko noč...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7405
6.8.2007 22:36:59   
rija
renan, tak pa že....user posted image

evo, za lahko noč še moj mali gusar.....user posted image

user posted image

ja, ja....tečna sem že s temi slikami.....a tak ponosna user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7406
6.8.2007 22:42:12   
liju
Alo!
Naš mali že aji. Danes smo se imeli full lepo. Mali je bil priden kot da ga ni. Pozno popoldan, pa sma user posted image  dala v varstvo k moji mami in sma z user posted image  šla v kino. Sma gledala komedijo Napumpana. Je čisto resnična komedija, vredna ogleda.user posted image
Me pa nekaj zanima, kaj imajo vaši malčki še zdaj kakšne izpuščaje od vročine? Naš user posted image  je še zdaj celi pikast, ampak mi je čudno, ker zdaj pa res ni bilo neke vročineuser posted image user posted image  Kaj mislite, kaj bi lahko bilo to od česa drugegauser posted image  Ima pa pikice po trebuhu, hrbtu, v zgibih ob lulčku in sedaj sem vidla še na rokah- nad komolcemuser posted image   Mislite, da bi se bilo dobro it pokazat k Puser posted image

Tinkamiška:Lepo, da sta uživala, res paše včasih.user posted image

Taši:user posted image user posted image user posted image  za prvi prestani dan. Upam da bo vsak dan tako dobro organiziran, kot danes.user posted image user posted image

Rija:Si pa res lahko srečna, da ti kuhat ni treba. Tudi jaz rada vem, da sploh ob vikendih jemo pri tašči ali moji mami. Tako imamo še vsaj kaj od vikenda, drugače ti itak gre celi dan.

Nič, grem počasi spat, sem danes ponoči dežurala, mali je full slabo spal in je imel skozi prebujanje.

lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7407
6.8.2007 22:46:17   
liju
Rija:Ti samo limaj slikice. Full rada gledam vaše prelepo hiško in seveda tvojega Tila tudi. user posted image Daj še kakšno no!user posted image
lp

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
6.8.2007 22:50:16   
rija
Liju: jaz sem pri Tilu tudi opazila pikice, samo na trebuhuuser posted image  sem že mojemu rekla, da ni začetek vodeh koz user posted image  ker je en kup otrok v naši bližini okuženih....mava v četrtek posvetovalnico, pa naj ga pregleda....

Kako slikco pa hočeš?user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7409
6.8.2007 23:05:43   
liju
Rija: Jaz bom pa vidla, kak bojo zgledale pikice jutri in bom vidla, če bo treba it k P. Upam, da res niso ki koze user posted image  Slikce pa samo limaj, si z vsako potešim lušteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7410
7.8.2007 0:02:46   
bobika
Babiki koz ne moreš sfaliti. Pri kozah so kar v roko treh ur iz pik, ki so podobne piku komarja naredi vodena. Ma sem pametna user posted image
Meni je čudno, da so pikice pri vajinih mulčkih po trebuhu in hrptu. Za vročinske je ponavadi pri zgibih user posted image .
Ne vem, pa od čese drugega bi jih imela.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
7.8.2007 8:37:15   
pikica*
Dobro jutro!

Bom šla kar po vrstiuser posted image .

Ribica RR, hvala za informacije. Vem, da pride avgusta ven nov katalog, samo malo zmenšjave je okrog tega kdaj se začne trgovina filat.

Tinkamiška: mene zanima predvsem nosečniški oddelekuser posted image . Na otroškem je že v LJ preveč stvari (gledano z vidika denarniceuser posted image ).

Fiona: hja, nisem ravno drobna. Se pa dobro slišiuser posted image . Drugače pa - ja, v mislih imam bolj jesensko garderobo, ampak se da pa precej ponucat iz poletne kolekcije. Pa predvsem me skrbi to, da bo treba še eno morje nekako pregurat (sredi septembra) in takrat se bom težko švercala z navadnimi oblekami.
Kar se tiče velikosti trebuha in otroka. Pri Zoji sem imela zelo majhen trebuh, tako da je moja g. skoraj na vsakem pregledu naredila UZ, ker jo je skrbelo, da bi bil otrok premajhen. Pa se je vedno znova izkazalo, da je vse ok. Na koncu pa je bila Zoja velika 52cm in težka 3.720g, tako da so se vsi v porodni čudili kje sem jo imela skritouser posted image . V glavnem, sploh se ne sekiram kako velik bo otrok, ker vidim, da nima nobene zveze z velikostjo trebuha. Vsaj pri meni ne.

Bobika: brce čutim že nekje od 15. tedna. Precej zgodaj (je še g. komentirala, da je to zelo zgodaj). Zdaj pa user posted image  brca že tako močno, da sploh ni treba roke na trebuhu držat, ker se prav vidi kako brcne. Ampak je bilo že pri Zoji podobno. Ko bi te zgodnje brce vsaj pomenile, da bom rodila kakšen teden prej. Pa se bojim, da ne bo iz tega nič. Spola še ne vemo. Čakamo na morfologijo. Jaz sem nekako prepričana, da bo user posted image , ampak bomo videli. Mož navija za user posted image , da bi imeli parček. Bo pa tudi user posted image  veseluser posted image . On itak komaj čaka, da pride tole naše dete na plano. Glede imen je pa še bolj megleno. Za fantka sva sploh čisto brez idej, pri punčki pa nekako kolebava med dvemi imeni. No, na koncu bo pa najbrž nekaj čisto tretjegauser posted image .

Taši, ti pa samo pogumno naprejuser posted image . Po moje bo vsak dan lažje. Pa v bistvu boste zdaj vsaj ujeli vaš vsakodnevni ritem. Verjamem pa, da ti ni lahko.

Lepo se imejte!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7412
7.8.2007 8:39:18   
dali30
Dobro jutro!

Pikice ko jih je moja imela se je izkazalo da je bila šesta bolezen ampak je imela pred pikicami vročino.Lahko pa je tudi od vročine oziroma soncauser posted image - no ja saj vsaka sama ve kako in kaj.Jaz sem jo šla takrat pokazat P in je bila šesta bolezen.

Varstvo našo sončico mirka moja mami ker je to tudi sama hotela in da je premajhna da gre v vrtec no ja uglavnem imamo zelo pestro odkar sem jaz začela delati.Sedaj ko so moji na dopustu pa mi jo čuva kolegica 8 ur in je Tijana cela podivjana.Že prej je bila a sedaj je preteralauser posted image .Včasih bi jo kar prvezala nekam da imam 5 minut miruser posted image .Se pa tudi jaz strinjam da zelo paše ko ti user posted image vzame kdo za par ur da jih imaš samo zaseuser posted image .Jaz osebno najbolj zaupam moji mami ker user posted image zelo uživa z njo a ko dedo zagleda ko da je boga videla.Drug teden bomo še nekako to z varstvom pregurali potem pa jo 19 peljem na morje k mojim kjer bo en teden potem pa še midva prideva in ostanemo še dva tedna na morju.Do januarja jo bo imela moja mami potem gre pa v vrtec z 21.1.Nevem če sem vam to že napisala a smo imeli veselo da smo jo vpisali v vtrec Vodmat-hvala bogu da smo dobili.

Bobika definitivno samo hotel.Vsaj tistih teden ali dva da te drugi razvajajo.Sicer sedaj gremo mi v prikolico ki je vbistvi zagrajena v eni majhni bajtici ker zraven delamo bajto tako da bo to leto malo drugače kakor druga leta.

No zdej grem pa delati oziroma se grem delat da delamuser posted image user posted image user posted image .

LP

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7413
7.8.2007 9:05:43   
srečica
Pozdravljene

Tinkamiška super, da sta se imela lepo.

Tašonka drži se, saj bo kriza hitro mimo.

Rija: niti slučajno nisi tečna s slikicami. Vse slikice od vseh so tako lepe in tako zanimive, da je super, da jih redno pokažete. user posted image user posted image user posted image . Razumljivo, da si ponosna!

Renan, Rija res lepe slikice.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7414
7.8.2007 9:39:27   
srečica
Še glede hotela. Tudi jaz sem za to, da se na dopustu uživa.
Meni tudi pametujejo, da z malim otrok ni fajn it v hotel, ampak jaz ne verjamem. Gremo letos v hotel in bomo videli.

Do zdaj sva bila vsako leto v hotelu edino predlani sva se odločila za apartma, ker sva šla na blef. Pa sem se počutila v tistem apartmaju kot nek revež. Sem si mislila pa kaj meni to treba. Full je blo čudno, tista stara kuhinja, postelja groza, plastična miza... Brezveze. Nočem več v apartma.

Rija blagor tebi, ko ti ni treba kuhat. Jaz kuham 2 - 3 krat tedensko (ostalo moj dragi) pa se mi še to ne da. Da bi na morju mogla kuhat in pospravljat??? Ni šans!

Aja, moram še povedat kaj je ušpičil moj mali.
Je mama imela zvečer en obisk in ni pospravila iz mize ene pločevinke od piva. Pa se anže vsede za mizo in pravi: anže pije, mamica anže pije...Jaz sem bla v kuhinji in ga nisem videla, sem rekla vredu. Pa se obrnem in ga vidim s pločevinko. Skoraj me je kap.
Obožuje pivo. Ne sme videt pločevinke ali flaše od piva, se dere pivo pil, pivo pil... Seveda ne dobi!

Srečnice kateri vaši malčki še ne plezajo. Naš anže spleza vsepovsod, iz stola je že 3 krat padel in ga še ni izučilo. Gre na stol, pa na mizo, pa na sedežno, zadnjič se mi je skril na okensko polico za zaveso. Skoraj me je kap ko ga nisem našla. Pa še dol bi lahko padel.

Zdaj sem pa napisala cel roman.

grem raje nekaj delat,

papa

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7415
7.8.2007 9:44:31   
rija
srečica, zdaj pa sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image  ja, ga bodo naši mali očitno radi cukali....user posted image user posted image user posted image

naš piva ne mara, po mamici, mu gre pa fajn rdeče vino user posted image user posted image user posted image  tudi po mamici....

pa da ne bo zdaj kera moralistka mislila, da ga v naši familiji redno cukamo user posted image  pa še otroka na to navajamo....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7416
7.8.2007 10:20:58   
pikica*
Meni (nam) pa hotel nekako ne potegne. Saj je ok, da je vse fensi šmensi, ampak jaz rabim na morju zrak! Ni mi važno kakšna je kuhinja in ostalo pohištvo, boli me za plastične mize in stole. Glavno,  da imam na voljo svojo teraso. Še najbolj mi je všeč kampiranje, ampak je že dolgo tega, kar sva si ga nazadnje privoščila in verjetno bo preteklo še precej vode do naslednjega. Ampak na dopustu res rabim tist stik z naravo. Ne prenašam tega, da bi bila naštelana na uro zaradi zajtrka, večerje itd. Pa paše mi pojest tist svoj čokolino (user posted image ) na terasi, spit jutranji kofetek na zraku. To je zame pravi dopust. Kuhat pa itak ni treba. Greš pač nekaj ven pojest. In zato že komaj čakam september, da bom spet sedela na terasi pred hišico, ki smo jo najeli, pila svoj kofetek in vonjala morje.

Še nekaj me zanima pri tistih, ki hodite v hotele. Kako pa potem izgleda zvečer, ko gredo otroci spat? Gled ena to, da je samo ena soba, je nabrž edina varianta balkon? No, je pa res, da pri nas tako gledamo, ker Zoja hodi spat ob 20h.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7417
7.8.2007 11:12:24   
tinkamiška
hojlauser posted image

mi imamo zgleda spet zobe na pohodu, ker se iza slini 100/uro in danes je bila kar pestra noč...ampak bomo žeuser posted image

kar se tiče hotelov, ampartmajev,...sama sem nekje tam, kot pikica*, ni mi ravno najbolj pomemben luksuz, mi gre pa naživce nečistoča, tega pa res ne maram. imamo pa kar srečo z hoteli in apartmaji, vsaj do sedaj. sva se pa odločila, da bomo šli naslednje leto tudi malo kampirat, ker sem jst, kot otrok, zelo uživala, res je nekaj posebnega.
mi smo bili letos v hotelu, smo imeli pa samo zajrk in še ta je bil od...do, tako, da nisi bil ravno vezan na uro. in zbujamo se ponavadi kr ob enakem času in iza je pri zajtrku največ, zato nam je tako tudi pasalo. čez dan pa ne bi bilo fino, da bi bili vezani na kosilo in tudi na večerjo ne, smo bolj potepuhiuser posted image

izi zaenkrat še ni uspelo spit ne piva ne vina, sva pa midva oba bolj na pivu, ampak iza ve, da je pivo za atija in mamicouser posted image

kuhanje: kuham 7 dni v tednu in mi res včasih žepošteno preseda, takrat nardim ponavadi kakšne palačinke in jajčka na oko in podobne hitre variante, pa se ni še nihče zbunil, no saj se tudi nihče ne upauser posted image user posted image user posted image

pikica* mislim, da je nosečniški oddelek kr dobro založen, vsaj kar sem uspela prebrat na RR, so ga punce vedno hvalileuser posted image

pikice: iza jih je imela po tebuščku, hrbtu, rokicah, za vratom in so bili od vročine, oziroma od potenja, so bile pa take res dribne pikice in niso je nič srbele

šibam, se mi zdi, da iza po smeteh štofnariuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7418
7.8.2007 14:13:34   
ajdaN
Dan!

Se malo javim preden grem kuhat. Otroka spita, sta dotolčnena, ker smo mogl vstat ob taki nečloveški uriuser posted image ! Ana se je pri naših celo uro drla, ker je bila tako utrujena. Jaz sem šibala v štacuno, ko sem prišla nazaj, je pa takoj mi v naročju zaspala in potem spaaaaalaaaaaaa in spaaaalaaaaaa!

Lovro je šel zdajle spat s traktorjem, s prikolico in z dvema konjičkomauser posted image ! Je komaj nesel v sobo! Sem ga probala mal okrog prinest, pa je točno vedel kaj vse je prineseluser posted image .

Ampak posvetovalnica je za nami. Anči je bolj mušja kategorija, Lovro pa "slonja"user posted image . Je 2x pogledala koliko je star. In pol reče, da ko smo prišli noter, je mislila da ima ene 3 letauser posted image .

No v glavnem velik je 91,5cm, tehta pa 14,6kguser posted image .

Cepljena sta bila tudi oba - upam, da ne bo kake reakcije. ZA Lovra se niti ne bojim, ker do sedaj ni imel nikoli, za Ano bomo pa še vidl.

Taši a veš, da se vsak dan vprašam kaj sem naredila, da sem zaslužila dva tako neproblematična otrokauser posted image user posted image ! No upam, da se ne zagovorimuser posted image ! ZA kolcanje pa ni časauser posted image . En user posted image  zate in lupčka mulčkoma!

Drugače pa mi šibamo v Ikeo 16-ega. Če kaj rabiš sporoč - da ne bo kombi napol prazenuser posted image .

Dopust - hotel pri nas ne pride v poštev pri dveh malih. Razen kakšne družinske sobe, pa še to šele potem, ko bosta navajena spat skupaj. Tako kot Pikica* si tudi jaz ne predstavljam kako zvečer. A grejo otroci kasneje spat (kar pri nas ne pride v poštev) al ste na balkonu pa čisto tihouser posted image ). Tako da gremo letos kar v apartma - približno tako velik kot imamo doma, da se ne bomo drenjali. Kampiral bomo pa tudi kmalu spet. Mogoče že drugo leto.

Rija če bo čas se slišiva.

Liju naš je tudi ful pikast - ampak samo po obrazu. TAko da ga ene 4x dnevno malo obrišem po obrazu, in je prec boljše. Vroče sicer ni tako pretirano, ampak teli mulčki itak tako "delajo" pa divjajo, da so vsi mokri. Vsaj naš je ves vroč v glavo pa kar bodi ima moker.

Slikce kar popajte - je tko fajn gledat male user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Taši, ti pa samo pogumno naprejuser posted image . Po moje bo vsak dan lažje. Pa v bistvu boste zdaj vsaj ujeli vaš vsakodnevni ritem. Verjamem pa, da ti ni lahko.

Pikica* a že mal sebe vnaprej tolažišuser posted image ? Te bova čez ene pol leta midve s Taši tolažile, ko se ti bo vsak dan vleeeekeeeeel! Ampak malo ti pa bo lažje, ker bo Zoja v varstvu. Če bo treba pojamrat pa ti karuser posted image .

Srečica pir je pa tudi pri nas zakon! Že lani takle čas sem ga 1x slikala, ko je z vso silo držal eno piksnouser posted image . Letos pa samo da vidi piksno je že zraven in se dere tuuuuuuuuduser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: rija
pa da ne bo zdaj kera moralistka mislila, da ga v naši familiji redno cukamo user posted image  pa še otroka na to navajamo....user posted image user posted image user posted image

Ja ja, zdej se pa kr ven mažiuser posted image ! Je "dokaz" na prejšni straniuser posted image .

Tinka WB! Lepo da sta se imela fajn! PA da en vikend nista bila "samo" ata pa mamauser posted image .

No uživajte, grem kaj v pisker vržt, da ne bomo lačni! Pa dokler je še mir v bajti!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
7.8.2007 14:43:56   
Anonimen
Ribica, hvala tud varuški za čestitke.user posted image Lepo jo pozdravi.

Tinka, super, da sta uživala. Jaz se spomnim, koliko mi je pomenilo, da sva šla en dan v miru ven jest, ko so me iz porodnišnice poslali domov, ker mi še niso hotli sprožit in sva šla ven jest, Špela je bila pa doma z babico. In to je bil tak luksuz.user posted image Sva bila tud kot sveža zaljubljenca.user posted image

Bobika, druzga mi ne preostane, kot da zmorem. Čeprav priznam, da sem kar živčna razvalina.user posted image Danes imam norišnico z obema.user posted image Mali je trenutno na joški in tipkam z eno roko, Špela sedi v pokakani plenici in lista revije. Preden bom oba porihtala pol, bo kriza. Pa skoraj nič nista spala, pa samo tuljenje mam dans. No, veliko tuljenja, na momente sta tud tih. Hektično, kot bi renan rekla

Rija, enako pri nas. S Špelo je zdaj neprimerno lažje kot je bilo na začetku in z Juetom bo zgleda isto. Tud jaz ne štekam tistih, ki se jim zdi, da je novorojenčka simpl met.
Glede kuhanja maš pa res luksuz. Jaz si pa že cel dan razbijam glavo, kaj bomo jedli in kdaj bom jaz to skuhala.user posted image

Evo, zdaj vmes sem že imela cirkus. Oba previla, oba sta tulila kot zverine, zdaj se je pa Špela k sreči spet pomirila, mali je pa še na drug jošk priklopljen.

Na dopust pa mi hodimo v tastovo in taščino prikolico. Je zoprno, ker je treba kuhat, pa wc in kopalnica tud nista glih po mojem okusu (sem razvajena glede tega), samo finance nam glih ne dopuščajo kaj drugačnih dopustov. Saj jaz bi tud najraje šla v hotel (sploh najraje pa v apartma), samo če ne drugega, zaradi kužkov ne moremo tako dopustovat. Denar bi najbrž še napraskali, samo bi bil pa dopust krajši.

Nič, moram nehat, spet oba tulita user posted image , malo hkrati, malo izmenično. Men se bo utrgal. Dans sigurno. Že ponoč nisem skor nič spala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7420
7.8.2007 15:20:25   
bobika
Jaz pa trenutno jem in vmes še pišem. Se je Manca tako hitro budila, da prej nisem uspela.
ojej, boga Taši. Jaz sem ena izmed tistih, ki mi je bilo do 8 meseca zelo lahko imet Manco. Dosti lažje kot sedaj. Je bila res priden dojenček - samo spala in jedla. Sem jo včasih že čakala, da bi se kaj "poigrali", ker je toloki spala. Sedaj pa imam user posted image . Je pa zdaj  jo imeti bolj fajn, saj se lahko dosti bolj kvalitetno ukvarjaš z njo in ti že tudi zna vračati čustva in veselje.
AjdaN.: je pa res orjak ta vaš Jure user posted image .

Trenutno je med januarčki najmoderneje piti vino ali pivo user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice pa tudi jaz rada pogledam in jih tudi rada lepim. Le zakaj pa ne bi bile ponosne na svoje malčke. Če je pa komu odveč pa jih naj spregleda.

Dopust: so mnenja in načini različni. Vsak pač preživi dopust kot mu ugaja in dopušča.
Moj user posted image je v otroštvu vedno hodil v prikolico in je bil vedno proti hotelu, sedaj odkar sva skupaj pa vedno hotel. Tudi njemu ni preveč do prikolice ali apartmaja.
Zvečer pa smo mi dali  Manco malo pozneje spati, ali pa je zaspala v vozičku in smo jo petem prenesli v poslico. Je pa potem v največji vročini spala po 3ure in je tudi nama pasalo malo počitka. Sva brala in dremuckala pa cartala sva se tudi user posted image .
Ni bilo panike. Lani pa smo imeli apartma in smo hodili v hotel jesti, tako, da je bilo tako še boljše.

Sedaj pa šibam k učenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
7.8.2007 15:23:08   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
AjdaN.: je pa res orjak ta vaš Jure user posted image .

A sva spet pri Juretuuser posted image ? Dejva še 1x - Looooooooooulooooooouser posted image !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
7.8.2007 16:23:18   
bobika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, sem ena kura! Sedaj si bom pa res morala zapomniti Looooooooooulooooooouser posted image user posted image user posted image
ne vem, zakaj mi gre pri tebi vedno na Jureta. Alenkica ima tudi Jureta, a ne. Upam, da se ne zmotim več, če pa pa me popravi! Se opravičujemuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
7.8.2007 18:22:07   
Kornelija
Pozdravljene čvekice, nam je danes uspelo v 45 minutah  se polulati v vrečico, jutri izvem ali bodo spet porasle bakterije. Drugače pa je Alex uganjal enake norčije v čakalnici, kot Vladimiruser posted image

RIJA imaš krasnega gusarja, pa ti si na slikici tak srčkana! Ja, če ima rdeče vino rada mamica in ga tudi mali gusarček obožuje, pri tem pač ni potem pomoči, kajne?user posted image

TAŠONKA res se mi smiliš, ko si neprespana, pa še čez dan imaš pravi kaos. Saj tvoj bo prišel, oziroma je verjetno že popoldan doma, da si ti lahko malo opomoreš, a ne? Samo ,da malo zrasteta in bo bolje, tako vsaj pravijo pari, ki imajo takšno malo razliko med malčki, sama si ne predstavljam kako je, ker mi imamo veliko razliko in je vse drugače, ko je ta prvi že tako samostojen in še pomaga mi veliko.

TINKAMIŠKA super, da ste vsi uživali, Iza pri starih starših, vidva pa sta stari ogenj podžigalauser posted image  Sta kakšen nov plamenček prižgalauser posted image

RENAN saj bo boljše, ko se bo tvoj dragi rešil izpita in se bo spet lahko vama  bolj posvečal. Kaj ima Vladimir na drugi slikici že novo frizuro? Ti porednica, da si mu dala te lepe kodrčke porezati. Itak je lep fantek  z kodrčki in brez njih, samo jaz sem mahnjena na kodrčkeuser posted image

AJDA N tvoj Looooulooo pa je enako velik in težak kot Alex in tudi njega je zadnjič ena tetka imela za 3 letnega in mu je ponujala trde bonbone in kokto.

BOBIKA a nam ti kaj prikrivaš in skrivaš malega Juretauser posted image  Tudi naš Alex je enako kot Manca, ko je bil dojenček, samo spal in jedel, sedaj pa mi kravžlja živce, da je kaj!

LIJU naš tastarejši je vedno dobil vročinske pikice na mestih kot tvojuser posted image  in to tudi pozimi, če je preveč divjal in se spotil. Če pikice ne bodo minile, potem pa jih vseeno pokaži P. Kaj pa ,če jih je dobil od kakšne hrane?

SREČICA tvoj Anže pa je pravi navihanec, da se ti skrije na okensko polico, še dobro, da ni prej piva popil, ker bi se mu polička preveč zamajalauser posted image

PIKICA tudi jaz enako mislim glede apartmajev, čeprav smo prej z Mariom hodili v hotele . In strinjam se z bobiko, da se na dopustu ne kuha zato v apartmaju jemo samo zajtrk, drugače pa jemo zunaj. Apartma si pa ne naročimo vnaprej, pač pa gremo kar tako in potem si izberemo apartma, ki je najbližje plaži in ki nam je všeč.

Po dolgem času sem vam še jaz napisala roman, pa da vam ne pozabim omeniti, da bo jutri  minilo 15 let od kar mi je padla opeka na glavouser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
7.8.2007 18:58:56   
Anonimen
Oči je odpeljal oba mulčka ven, da jaz lahko ležim malo.user posted image Namesto, da bi zadremala, visim tukaj.user posted image

Kornelija, čestitke za 15. obletnico opeke!user posted image user posted image user posted image user posted image A veš, da mi kar ne gre v račun, ker mi tako mlada deluješ. Že Mario mi ni šel v račun - tak velik fant, ti pa tako mlada.user posted image
Drugače se pa glih s tem tolažim, da bo potem toliko lažje. Upam, da bo res, predvsem pa, da bo izzvenela ta histerija, ki piči tamalo, ko možek prime Jureta v roke. Sicer sem pa itak sama hotela tako malo razliko. Sem vedela, da bom gagala, čeprav mi ni zato zdaj nič lažje. Z veliko razliko imam pa slabe izkušnje. Se pri treh bratih počutim kot edinka in zato nisem želela sama imet take razlike.

ajdaN, tole mora bit pa svetovno slišat, Looooooooouloooooooooo, ko on to sam zavpije.user posted image Je pa res velikan, mulček mali.user posted image
Za Ikeo bom pa res pogledla, pa te izkoristla, sploh k si je moj neke regale za v klet omislu, pa k maste glih kombi...user posted image Kdaj pa pride nova roba in novi katalogi? A greste še "na staro" al že "na novo"?
Sem pa ugotovila, da zame v bistvu sploh ni zdravo, da se tolkrat nate spomnim, ker se sam še bolj sama seb smilim.user posted image

Limanje slikc - jaz jih ful rada gledam, pa komi čakam, da bom sama lahko kej več limala, ker mam že poln kufer tega počasnega neta. In ne vem, če sem vam sploh povedala, da smo prejšnji teden KONČNO podpisal pogodbo za Siol trio paket user posted image , zdej jih pa samo čakamo, da pridejo priklopit. Ne vem, kaj se tolk obirajo.user posted image

Zdej grem pa za 5 minut zapret oči, pol bojo pa itak že doma.

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?