Kornelija
|
Pozdravljene čvekice, nam je danes uspelo v 45 minutah se polulati v vrečico, jutri izvem ali bodo spet porasle bakterije. Drugače pa je Alex uganjal enake norčije v čakalnici, kot Vladimir RIJA imaš krasnega gusarja, pa ti si na slikici tak srčkana! Ja, če ima rdeče vino rada mamica in ga tudi mali gusarček obožuje, pri tem pač ni potem pomoči, kajne? TAŠONKA res se mi smiliš, ko si neprespana, pa še čez dan imaš pravi kaos. Saj tvoj bo prišel, oziroma je verjetno že popoldan doma, da si ti lahko malo opomoreš, a ne? Samo ,da malo zrasteta in bo bolje, tako vsaj pravijo pari, ki imajo takšno malo razliko med malčki, sama si ne predstavljam kako je, ker mi imamo veliko razliko in je vse drugače, ko je ta prvi že tako samostojen in še pomaga mi veliko. TINKAMIŠKA super, da ste vsi uživali, Iza pri starih starših, vidva pa sta stari ogenj podžigala Sta kakšen nov plamenček prižgala RENAN saj bo boljše, ko se bo tvoj dragi rešil izpita in se bo spet lahko vama bolj posvečal. Kaj ima Vladimir na drugi slikici že novo frizuro? Ti porednica, da si mu dala te lepe kodrčke porezati. Itak je lep fantek z kodrčki in brez njih, samo jaz sem mahnjena na kodrčke AJDA N tvoj Looooulooo pa je enako velik in težak kot Alex in tudi njega je zadnjič ena tetka imela za 3 letnega in mu je ponujala trde bonbone in kokto. BOBIKA a nam ti kaj prikrivaš in skrivaš malega Jureta Tudi naš Alex je enako kot Manca, ko je bil dojenček, samo spal in jedel, sedaj pa mi kravžlja živce, da je kaj! LIJU naš tastarejši je vedno dobil vročinske pikice na mestih kot tvoj in to tudi pozimi, če je preveč divjal in se spotil. Če pikice ne bodo minile, potem pa jih vseeno pokaži P. Kaj pa ,če jih je dobil od kakšne hrane? SREČICA tvoj Anže pa je pravi navihanec, da se ti skrije na okensko polico, še dobro, da ni prej piva popil, ker bi se mu polička preveč zamajala PIKICA tudi jaz enako mislim glede apartmajev, čeprav smo prej z Mariom hodili v hotele . In strinjam se z bobiko, da se na dopustu ne kuha zato v apartmaju jemo samo zajtrk, drugače pa jemo zunaj. Apartma si pa ne naročimo vnaprej, pač pa gremo kar tako in potem si izberemo apartma, ki je najbližje plaži in ki nam je všeč. Po dolgem času sem vam še jaz napisala roman, pa da vam ne pozabim omeniti, da bo jutri minilo 15 let od kar mi je padla opeka na glavo
|