bobika
|
Še en vroč pozdrav! Ker se mi ni bilo sproti za pisati ne bom vsega komentirala, le tisto kar se bom spomnilia, kar pa bo v tej vročini malo Mi imamo v dnevni kar 30,5 v kuhinji pa še kakšno stopinjo več! Če nič ne delaš je znosno, kak pa kaj narediš paže švic lije V spalnici je malo bolje, pa tudi ne kaj dosti. Se pozna, da so sama okna čez dnevno in še nimamo žaluzij, ki bi vsaj malo preprečile sončnim žarkom vstop. Za drugo leto je prva infesticija ena dobra klima. Midve se v največji vročini greva malo v velik sosedov bazen ohladiti. Drugače sva pa kar v hiši. Popoldan je malo bolje, saj je čez celo dvorišče senca. Danes sva pa z prstnimi barvami barvali. Sem ji delala odtise rokic in nogic pri letu in pol. Full ji je bilo zanimivo. Neznanci: Manca sploh nima straha pred njimi. Kar gre k nekomu, ki ga prvič vidi. Mi je včasih že pošteno nerodno, ko mi kar začne ljudi ogovarjati. Je zanič v termah, kar pobegnila h gospe, ki se je sončila in ji iz glave potegnila brisačo Ženska se je je pa full vstrašila - je verjetno malo dremala. Ovnica ; full ste lepi na slikicah! Dali30: tudi tvoja punčka je full simpatična. Eros: kaj Klavdija tudi obožuje motorje, Manca bi samo "čiča" na njem AjdaN: tvojemu Juretu sem se pa nasmejala On je kar z bagerom šel spati! Sedaj ko sem gledala tvoje slike sem opazila, da je tudi Jure zelo velik v otroški postelji. Pri Manci se mi zdi, da ji je že premala.Ko se ona razkomoti in vse štiri od sebe, je kar malo prostora.Sta si pa s sesterco zelo podobna. Pikica: moderci so tudi moja mora za kupovati. Komaj najdem kaj pametnega. Imam namreč malo večjo št. in nimam rada podloženih, le s kostjo. Pred nosečnostjo sem si vedno kupovala v H&M (snopy), sedaj pa mi tudi ti niso več prav. Nazadnje sem si dva kupila v kiku v Grazu. Kopalke pa sem šla kupit v calzedonio (ne vem kako se prav napiše) in so mi prodajalke kar nekaj modrcev najdle, ki so mi odgovarjali. So pa cene tudi visoke. Pri nas se pa dogaja, da imamo še enega otroka. To je Mancina plišasta muca, ki jo neprestano nosi okoli. Pred parimi dnevi je pritiskala gumbe pri tv in sem ji rekla, da ne sme. Ona pa meni "muca" , ne ne Manca muca stiska gumbeke Primla je mucino rokico in jo dala na gumbe in govorila "muca tisa" (muca stiska). Samo gledala sem jo in se čudila. In vsak dan morava muci dati kosilo, ko manca je in seveda tudi večrat piti v tej vročini. Pa na kahlico mora dati muco in po vsej sili jo je hotela s kremo za sončenje namazati To ne moreš verjeti kakšne igro se gre Ne vprašajte kakšna je že muco od vseh teh njenih pozornosti Kako jo bo gledala, ko jo bom dala v pralni stroj. Bolje, da ne vidi, ker bo še sama se hotla v pralnem stroju se kopati Tako, sedaj pa se mi že cvre rit
|