tinkamiška
|
Hojla Taši, helou še tukaj Hormoni so tudi meni zelo nagajali in sem vsak dan jokala, ampak to mine slej al prej Samo, da se vi čimprej lepo ulaufate in padete v svoj ritem. Ko boš mela kakšno slikico bi jo pa tako zelo z veselejm pogledala Rija, glede vodenih koz. Imajo menda kr dolgo inkubacijsko dobo. Mislim, da okoli 20 dni po zadnjem mehurčku. Zdej je pa odvisno, če sta tista dva malčka že dala skozi teh 20 dni in sta imela še samo krastice...drugače pa mene tudi je zi to ja, pa še časi dopustov so in potem ti lahko gre vse povodi zaradi bolezni.... Proti komarjem imamo mi komarnik na oknih, pa kupila sem neko zadevo, ki je na naravni osnovi in se všteka v vtikač. Ampak zaenkrat je še nisem uporabljala, zgleda, da so komarniki učinkoviti. Krasne fotke! Bolančki, hitro se pozdravite! Pri nas je bilo spet izredno stanje. V četrtek se nam je zamašila greznica, lahko si predstavljate veselje ob taki vročini Potem, ko sva uspela vs epočistit, je pa vode zmanjkalo, da se še stiširat nisva mogla. Ob 23ih je pricurjalo malo vode in sva se vsaj toliko umila, da nisva smrdela po dreku V petek, sva dala pa Izo prvič v varstvo, sta jo mela dedi in babica. Ko sta jo odpeljala mi je skoraj srček počil, sem možu rekla, da so mi ravno pol srčka odpeljali. Potem sem se nekako sprostila in sva šla v kino, po kinu pa na pivo in padla v posteljo. Uvajanje je šlo še kar vredu. Zvečer je lepo zaspala, ponoči s eje pa zbudila in ni bilo hijšega, ker ni bilo mamice Je jokala, ampak jo je babi hitro potolažila. Zjutraj, ko se je zbudila pa ni hotela iz postlce, ko jo je babi prišla iskat. No potem je bilo pa vredu. Upam, da bo če 14 dni, ko bi naj šla z možem za 3 dni v Portorož vse vredu... Danes smo pa premalali predsobo, bo treba še enkrat. Je pa tako lepa! Take mesnato rdeče barve je in sivomodra tla. Ena taka fina energija je, ko stopiš v prostor No tolk, nisem vsega pokomentirala, čeprav sem vs eprebrala, vse vas imam v mislih, ampak mi je časa zmanjkalo. Bom jutri kej več napisala. Bomo pa jutri kopalnico do konca nardili, razen zafugirat bomo še morali...Počasi napredujemo Lahko noč pupe! Tinka