tinkamiška
|
Dober juter Danes sva spali do 9ih in se potem valjali po postli še pol ure. Mmmm kok je pasalo. Je sicer dobila flačko ob 4.30 ampak to me sploh ne moti, če prej in potem lepo pančka. Joj kolk ste napisale Jst sem tudi ZA srečanje! Upam, samo, da bom imela avto in se bova lahko z Izo priguncali kamor pač bo srečanje. Jst sem nevtralna, ker iz CE imam enake moižnosti za MB ali LJ, tako da se punce prilagodim vam. TINKARA IN LARA VSE NAJLEPŠE! Nemsis, fino, da je pupa zdej vredu in da že nagaja Taši , jst bi vas pa rada vidla mmetka , zdej si mi pa dala za mislt glede pupmice, jo bo treba sprobat AjdaN, te razumem, ker mam jst tudi 14 neprespanih dni za sabo in sem danes blažena Pa da se hitro pozdravi tvoj mulček Livija, si tako lepo napisala, se vidi, da imaš Slovenščino v malem prstu Sem pa jst tudi vodnarka in moj možek tudi, Iza je pa kozorogec, se ji vidijo včasih rogeci Pa ob opisu tvoje Tare se podoživljala mojo Izo, še plazi se enako Rija, sori , sem bla včeraj zaspana, sem padla na kauč, viš, ko sem pa jst hotla čvekat, pa tudi nobene ni blo. Pa sej si mela družbo Ja, pa tvoj mali je zakon, da nič ne joka, mene grozno skbi kako bo z Izo, ker se mi bo srce trgalo, če bo jokala, ko bom šla v službo, madonca, moram kr nehat mislit na to... Aja, NR, tvoj možek je pa res fejst dec, bravo za vas Iza je "pospravla in zložla" vse sveže oprane cote, zdej jih dam še samo v omaro Šibam... LP, Tinka