|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.11.2006 18:22:18   
Anonimen
NEMSIS, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
14.11.2006 18:34:36   
Anonimen
PUNCE HELP ME - KAJ DATI user posted image  KI BRUHA ZA JEST?

Klavdija je začela popoldne bruhati. Je bruhnila ziher ene petkrat  v loku in je tako zbruhala vse kar je danes pojedla. Sama sicer mislim, da je bruhala, ker jo je moralo nekaj tiščati v želodčku. Je pa tudi popila zelo veliko.

Trenutno je sicer v redu. Je zelo živahna in se igra. Skratka sedaj bi nam že rada nagajal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
14.11.2006 18:52:29   
XXYY
NEMSIS: res nimam pojma niti sama, kaj bi bilo primerno za naše user posted image  za proti bruhanju. Upam, da ti bo katera bolj povedala, kako in kaj. Res mi je žal, da ne vem. Sorry.

Prilagam pa par slikic od naše DJ LARE user posted image  user posted image  user posted image  .

Popravljam, da bo delal  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

Malo bolj naglas moram dati user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

DJ LARA user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

Tukaj pa študiram kaj bomo napisali v stoje user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

Pa še novo zimsko kapico imam
user posted image

Nč, zdaj pa res grem. Lara se pripravlja ajat, jo ati daje kar spat (se je kar sam ponudil).

LEpo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
14.11.2006 19:21:17   
Anonimen
Nemsis, ko je bila Špela nekaj dni nazaj boga, je tudi kar nekajkrat bruhnila. Sicer ornk bruhnila je samo mleko, sem pa ugotovila, da ji nasploh mlečni izdelki niso pasali takrat in je hotla samoi sadje pa malo zelenjave jest, pa ji pač nisem dajala nič mlečnega par dni. Si opazila kaj podobnega pri Klavdiji?

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.11.2006 19:31:50   
Anonimen
Tašonka ne, nič takega nisem opazila pri Klavdiji. Zbruhala pa je od sliv (ki jih je dobila na tešče zjutraj) do kosila (krompir+piščanček). Po kosilu pa itak ni več jedla. Samo pila.

Sem ji za večerjo naredila govejo juhico (iz kocke) pa malce zvezdic noter,pa ji ni dišalo. Je pojedla samo nekaj žličk. Za pit pa ji dajem samo vodo, seveda po malem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.11.2006 19:55:12   
tinkamiška
Hoj!

Nemsis vse najlepše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoji pupi pa mogoče nagaja, ker ne more kakatuser posted image , a je že kej kakala? Mogoče je zato bruhala, se je mogoče kej napenjala? Meni so vedno dali prepečenček in prežganko, kadar sem bruhala, baje, da pomaga. Drugega pa ne vem kaj bi ji lahko ponudila. Bogicauser posted image

Ovčka, lušne slikiceuser posted image

Taši[sm=smiley31.gif" border="0">

NR bolj pogosto se javljaj tukajuser posted image

Če ne pa lahko noč!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.11.2006 20:01:56   
lifcsi
Pozdravljene drage januarke. Rija si pa res pozorna - KAR SPRELETELO ME JE, KO SEM PREBRALA - PAŠE POZORNOST. Res je, da vas skoraj vsak dan z zanimanjem preberem, saj sem tudi sama januarka (najin piškotek, Tara, se je rodila 27. januarja), čeprav po duši februarka (mimogrede - februark ne spremljam), rok sem imel 2.2.2006.
Nisem se oglašala, ker sem vse, kar me je zanimalo, sproti izvedela - seveda od vas, zato se vam najlepše zahvaljujem za obilno čvekanje.
Drugače sem pa Prekmurka - živimo na vrhu griča v bližini Lendave.
Toliko za sedaj, ker imam ravno danes malček dela. Lep večer vsem.

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.11.2006 20:04:05   
alenkica
Živjo.

Kar dolgo me ni bilo, ampak enostavno mi ni zneslo, da bi prej pisala.

Včeraj sem si kupila avto. kupila pa sem Twingota, rabljenega, ker sem zadnje čase skoraj brez denarja. Pa še službo moram iskat.
Sem prav vesela, da sem ga dobila. Je zelo lepo ohranjen, velik res ni, ampak itak je samo zame, če bomo šli kam za dalj čase ima fant kangooja.

Jure pa je še kar priden te dni. Fuuul se slini, kot takrat ko je bil še majhen.

Največ zdaj govori BRBRBRBR, da se le še bolj slini.

Aktualno je zdaj tikat kar se ne sme: vtičnice, omare, prtički, počasi poskuša odpret omare, vendar mu ni še ratalo user posted image .

Ful rad je hruške kuhane v lastnem sou, oz. popečene. Ne zdrži da mu dam naslednjo žlico in se začne jezit. Ko pa pogoltne, pa spušča zvoke: MMM

Sem rekla da bi bil dober za snemat reklamo za Topfen Danone. user posted image user posted image user posted image .

Lepo se mejte!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.11.2006 20:08:04   
Anonimen
Tinkamiška danes smo uspešno kakali. In to kar dvakrat brez večjega napenjanja, tako da ni bruhala zaradi tega.

Sedaj sicer že spi in upam, da ne bo ponoči kaj bruhala. Sva sami, je ati v nočni. Sicer imam svojo mamo v sosednji sobi, če bi jo kaj potrebovala. Upam le, da ne bo nič.

Pa najlepša hvala za vse izrečene želje ob rojstnem dnevu. Praznovali ga bomo pa šele v soboto. Seveda če bo s Klavdijo vse v redu.

Lifcsi dobrodošla. Če želiš te lahko damo na seznam januark. Za to potrebujemo naslednje podatke roj. datum user posted image , tvoj roj. datum, horoskop vaše družinice (mami, user posted image , ati) in pa kraj bivališča (če seveda želiš, da ga objavimo).

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
14.11.2006 20:36:48   
bobika
nemsis VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Glede bruhanja: morda se je pa preveč najedla. Ali pa ji niso pasale kombinacije sadje, mleko, kosilo,... Mogoče se še spomniš, da smo mi tudi nekajkrat imeli probleme z bruhanjem. Po vseh pregledih smo ugotovili, da ni imela nikoli dosti in je jedla dokler ni vse zbruhala. Saj, ko enkrat bruhneš je potem tisti okus in tista kislina kar pri vrhu in te še parkrat lahko dvigne, tako e mogoče bilo tudi tvoji pikici. Verjamem, da ni nič hujšega. Če bo pa še jutri bruhala, pa jo le pelji k p. Je pa naj čimbolj lahke jedi - prepečenec, rižek, juhico (ne masno),...

Ovčka - faca je ta vaša Lara!
lifcsi: kar pridruži se nam. Saj vidiš, da vse čvekamo o resnih, majn resnih in čisto vsakdanjih temah. Ko imamo čas pa malo poklepetamo. Meni se zdi, da smo prava druščina. Če mi je kdaj dolgčas, samo med klepetulje stopiš in je že ok. Pravtako pa so punce polne nasvetov in dobrih idej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
14.11.2006 20:44:42   
rija
lifcsi: dobrodošla user posted image user posted image user posted image  pa še prekmurka si user posted image user posted image user posted image  ti kar čvekaj z nami, več nas je, bolj je pestro.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
14.11.2006 21:04:40   
tinkamiška
No pa ste se malo razpisale, kooooončnoooouser posted image

lifcsi, sem vesela, da te je Rija zbezala na planouser posted image Ti kar pridi čvekat z nami.

Nemsis, tudi Iza je enkrat zelo bruhala, tako, da je bila postelja čisto pobruhana. Potem pa nič več, verjetno ji res ni kaj pasalo, ali pa se je preveč najedla, kot je napisala Bobika. Upam, da je bruhanje že mimouser posted image
Alenkica, tole z pečenimi hruškami je pa super ideja!user posted image Jih bom jutri nardila Izi, po mojem ji bojo tudi tako zelo všečuser posted image

Rija helouuser posted image

Zdej pa res lahko noč!

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
14.11.2006 21:14:50   
XXYY
LIFSCI: dobrodošla med nami user posted image   user posted image  user posted image  . Kar pridruži se nam in nam kakšno povej. Naj ti ne bo nič nerodno. Me smo vesele vse nove januarke. Boš videla, da ti ne bo žal, če se boš pogovarjala z nami.

A ne januarke. Zato se nam kar pridruži. Več nas je, lepše nam je.

Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.11.2006 21:15:05   
rija
Aha, zdaj ko imam čas čvekati pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem fertig: danes sem mela en tak stresen, sicer zelo pozitiven, dan.....in sem ubita, ubita, ubita z tono slabe vesti do mojega mladičkauser posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da me mali sploh ne pogrešauser posted image user posted image user posted image  jaz pa sem si umišljala, da sem nenadomestljivauser posted image  Ja, mogoče, ko se udari, ko gre spat.....

No, po drugi strani pa sem pomirjena, ker vem, da ne bo zganjal nekih cirkusov, ko bom v službiuser posted image

Kaj je novega? Ne vem, ker se nisva videla skoraj cel danuser posted image user posted image user posted image

Alenkica: dobrodošla v klubuser posted image  bravo za tvingecauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.11.2006 21:23:58   
lonja
NEMSIS, vse NAJBOLJŠE za rojstni dan, pa naj se ti izpolni večina skritih želja. Eno user posted image  posebej zate!

lonja user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.11.2006 21:33:35   
rija
NEMSIS saj res

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.11.2006 22:11:27   
lifcsi
Pozdravljene še enkrat. Hvala lepa za prisrčen in topel sprejem. No, da se vam predstavim. Sem mamica skoraj desetmesečne Tare, rojene 27. januarja 2006 (vodnarka), težke 3100g in dolge 52 cm, ki je po devetih mesecih nabrala 6200g in zrasla 18 cm.  Ker na začetku ni pridobivala na teži in je patronažna zagnala paniko, potem pa je še pediater predlagal, naj začnemo dodajati, se je začelo ekssperimentiranje z brizgalkami in različnimi cuclji itd. in tako se je naša štručka navadila na vse mogoče, toda dojiti se ni nehala - še vedno se rada stisne k meni. Do sedaj nismo imeli težav z zdravjem, razen suhe kože in izpuščajčkov okrog ust in oči, ki pa jih čudežna krema, zmešana v lekarni po receptu, hitro pozdravi. Kar je morda zanimivo, da ji naenkrat rinejo 4 zobki, 4 pa jih že ima. Plazi se kot vojaki na fronti in vstaja ob vsaki opori. Je vse, kar midva, kar pomeni, da je vegetarianka. 
Jaz sem pa rojena 5.2.1977 (vodnarka), po poklicu prof. slov. in madžarščine, v realnosti pa knjižničarka v mestni knjižnici. Kot sem že prej napisala, živimo v goricah v bližini Lendave (Čentiba) od koder se ob lepem vremenu vidi vse do Pohorja.
Lahko in mirno noč vsem.
Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.11.2006 22:24:38   
ajdaN
Čeeeeer!

Še mene na hitro, preden šibam v posteljo in upam, da bo tale noč bolj prespana. Zaenkrat kaže kar dobro. Včeraj je takle čas že navijal do maksimuma. Je pa res, da je danes popoldne spal do štirih in je šel "šele" ob osmih spat. Bomo videli - se pustim presenetit.

Ima pa malo vročine pa iz noska mu nonstop teče smrkelj. Ampak zabasanega pa nima. Zjutraj, ko sem prišla po njega, je imel revež zasušen smrkelj po celem obrazku.

Lifcsi helou! Imaš pa zanimiv nick - si skoraj jezik polomiš ob izgovorjaviuser posted image . A ima kakšen pomen?

Nemsis:

user posted image

Rija vesela bodi! Veš kakšne travme bi šele doživljala, če bi se mulc drl 100/h ko bi šla v službo. tako boš pa vsaj mirna, da se ima fajn. Itak bo pa prišel kakšen dan, ko boš do konca znervirana, mudilo se ti bo 100/h, mali se bo pa drl ko bo treba v varstvouser posted image . Takrat se spomni na tole - kako si za brezveze jamralauser posted image .

Alenkica kako spečeš hruške? na kakšnem maslu ali kaj pdb. Bi mu tudi jaz probala kaj takega narest, da bi bilo malo spremembe.

Ovčka vidim, da Lara obvlada zadevouser posted image .

NR user posted image  za možeka! verjetno bi se ti zmešalo z dvema malima hudičkoma biti cel teden sama. Mene direktno nekam odpeljejouser posted image .

No tako grem nadoknatit včerajšne spanje dokler še traja mir. Uživajte pa mirno in prespano noč!

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.11.2006 22:31:02   
rija
ajdaN: saj veš, da ti moram dati prav.....da ne bo kot s bodijiuser posted image user posted image
Ti pa se le naspi....pa daj se še za kako leto naprej user posted image user posted image

NR: saj res, super za tvojega možauser posted image ......za peneze pa sem itak že ene fajn krepke dečke k tebi poslala.....se boš vsaj malce naslajala.....če bo že kak drugače sušauser posted image user posted image user posted image

Tašonka: a veš, da sva se s K. malo prej zabavala ob misli, kako se boste drugo leto sprehajali po Baški: se dobro, da smo vas spoznali letos, si misliš, kak bi komentirala še takratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.11.2006 22:49:47   
ajdaN
ajdaN: Ti pa se le naspi....pa daj se še za kako leto naprej user posted image user posted image

[sm=hudicek.gif" border=0>user posted image user posted image

Pa lahko noč vsem skupej

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.11.2006 23:10:46   
mmetka
halo!

NEMSIS- VSE NAJBOLJŠE!!!!!

bobika- ja valda da bi te dala za komisijo. Samo škoda, da nebi mogle teh tort še ocenjevat po okusu.user posted image

nemsis- upam, da se je bruhanje že uredilo! Ali pa da se bo čimprej! nimam pa nobenega pametnega nasveta glede tega.

ovčka- user posted image za DJ Laro!user posted image

lifcsi- DOBRODOŠLA! Kar korajžno se nam pridruži... da ne boš samo brala, kot jaz večkrat... Še ena (zraven rije), ki ima božanski razgled! Kak sem vam favš!!

alenkica- Twingo je zakon!user posted image

rija- Danes smo prvič sprobali pumpico! In sicer na atiju!user posted image Sem mogla takoj izkoristit njegov poln nos.user posted image In sem ful navdušena! Ne dvomim, da bo na malem noseku tudi tako učinkovita.user posted image

Saj res... bobika je dala super idejo... Kaj če bi se res dobile še preden nam poteče porodniška? Kaj pravite štajerke (prekmurke in vse ostale)? Marogica ima še vedno super dobre pizze... preverjeno... Pa še bobika bi nam torto spekla (to me ful ful veseli, zato tudi navijam za srečanje)! Kaj pravite?

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
15.11.2006 0:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Tašonka: a veš, da sva se s K. malo prej zabavala ob misli, kako se boste drugo leto sprehajali po Baški: se dobro, da smo vas spoznali letos, si misliš, kak bi komentirala še takratuser posted image user posted image user posted image

user posted image  Sej res ja. Upam, da bomo naslednje leto tudi istočasno na dopustu, ker če sem že letos občasno rabila tvojo pomoč pri rinjenju vozička, kaj bo šele drugo leto!user posted image

Lifcsi, dobrodošla!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
15.11.2006 8:19:31   
Anonimen
Jutro

Najprej še enkrat hvala za vse lepe želje ob rojstnem dnevu.

No, mi smo včeraj po nevemveč kolikokratnem bruhanju zaspali že ob pol osmih in to brez večerje. Je samo par žlič juhice poskusila in nič več. Pred spanjem je naredila še par požirkov vode in potem jo je zmanjkalo. Do desetih. Ob desetih se je spet zbudila, spila nekaj vode in čez 15 minut spet zaspala nazaj. Spala do pol šestih. Potem smo malce jedle. Sem ji v vodo dala samo eno merico in pol mleka. Ko je tisto popila, je spet zaspala. Do pol osmih. Sedaj pa že veselo nagaja babici v kuhinji.

Tako, da potem čez noč nismo več bruhali. Očitno so jo tiščale tiste slive, ki jih je pojedla na tešče. Potem ko se je zbruhala je bilo vse v redu.

Sem jo pa celo noč hodila gledat, če slučajno ne bi v spanju kaj bruhnila, saj se je obrnila na hrbet in tako spala (ponavadi spi na boku). Tako, da nisem ravno naspana. No, pa saj bo, v glavnem samo da Klavdija ne bruha več.

TINKARA IN LARA VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
15.11.2006 8:38:07   
rija
mmetka: te maš pa ziher močan sesalec user posted image user posted image user posted image user posted image

In razgled: sem prepričana, da ima lifcsi 100 X lepšegauser posted image  Punce, če bi ve videle, kakšni razgledi so v lendavskih goricah user posted image user posted image

Za srečanje pa sem definitivno ZA!

Prekmurke, štajerke.....pa tudi ostale bi lahko probale priti v MB. Če pogledamo s stališča cest je vsekakor lažje priti iz LJ v MB, kot iz MS do MB kaj šele do LJ.....vi imate avtocesto, mi pa samojamouser posted image

Dajte se zmenit neštajerke in se nam res pridružite.user posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
15.11.2006 10:29:08   
tinkamiška
Dober juteruser posted image

Danes sva spali do 9ih in se potem valjali po postli še pol ure. Mmmm kok je pasalo. Je sicer dobila flačko ob 4.30 ampak to me sploh ne moti, če prej in potem lepo pančka.

Joj kolk ste napisaleuser posted image user posted image user posted image

Jst sem tudi ZA  srečanje! Upam, samo, da bom imela avto in se bova lahko z Izo priguncali kamor pač bo srečanje. Jst sem nevtralna, ker iz CE imam enake moižnosti za MB ali LJ, tako da se punce prilagodim vam.

TINKARA IN LARA VSE NAJLEPŠE!user posted image user posted image user posted image

Nemsis, fino, da je pupa zdej vredu in da že nagajauser posted image

Tašiuser posted image user posted image user posted image , jst bi vas pa rada vidlauser posted image

mmetkauser posted image , zdej si mi pa dala za mislt glede pupmice, jo bo treba sprobatuser posted image

AjdaN, te razumem, ker mam jst tudi 14 neprespanih dni za sabo in sem danes blaženauser posted image Pa da se hitro pozdravi tvoj mulčekuser posted image

Livija, si tako lepo napisala, se vidi, da imaš Slovenščino v malem prstuuser posted image Sem pa jst tudi vodnarka in moj možek tudi, Iza je pa kozorogec, se ji vidijo včasih rogeciuser posted image Pa ob opisu tvoje Tare se podoživljala mojo Izo, še plazi se enakouser posted image

Rija, soriuser posted image , sem bla včeraj zaspana, sem padla na kauč, viš, ko sem pa jst hotla čvekat, pa tudi nobene ni blo. Pa sej si mela družbouser posted image
Ja, pa tvoj mali je zakon, da nič ne joka, mene grozno skbi kako bo z Izo, ker se mi bo srce trgalo, če bo jokala, ko bom šla v službo, madonca, moram kr nehat mislit na to...

Aja, NR, tvoj možek je pa res fejst dec, bravo za vasuser posted image user posted image user posted image

Iza je "pospravla in zložla" vse sveže oprane cote, zdej jih dam še samo v omarouser posted image

Šibam...

LP,
Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?