tinkamiška
|
Hojla Evo mi je ratalo malo prit še sem... Taši, tudi midve sva uživali in sploh se ni treba zahvaljevat, ker si nama polepšala dan in mivka terapevtsko vpliva tudi name in brožim po njej dokler se Izi ljubi bit v peskovniku A danes ste pa pri sosedi, vem, da ni tako kot doma, ampak super, da sa blizu in potem smao smukneta spat domov Fino nakupujte v ponedeljek v Ikei, jst bi tako zapravljala, če bi lahko, pa nii nič dindin Bo treba malo počakat, potem si bom pa spet dala duška Navezanost, pri Izi se je začela kazat ja,predvsem name, kljub temu, da sva cele dneve skupaj, seveda je navezana tudi na atija, ampak v isti skundi, ko me ne vidi, začne klicat mami, mami, joka samo zvečer, če kam grem, ampak sva jo navadila, da mi gresta pomahat in je potem vredu Upam, da nam bo šlo septembra, ko bi naj šal v vrtec uvajanje dobro do rok, ker če ne bom kr umrla, če bo jokala KatjaD , a takele Matic špila ja morajo najprej bagri preizkusit, če je varno, potem gre pa še on za njimi Obleke, tudi Iza je pri tamičkenih, tudi midve prehajava iz 74 na 80, zeloooo počasi kajčem, če pa sva midva oba bolj bušmanom podobna Renan, upam, da se je kašljnje umirilo. Z suho kožo pa se tudi midve srečujeva od cepljenja naprej Pojma nimam kaj bi to bilo, je nič ne srbi, samo suha je na otip, jo ima pa potrebuščku. Eros, sem vesela, da vam gre na boljše AjdaN, zaenkrat še kolikor toliko uživam ja Včeraj mi je blo slabo za umret skoraj čez cel dan, danes se pa prav fino počutim. Zjutraj sta mi Iza in ati pustila spat do 9.30 in je takooo pasalo Bobika kako ti je ratalo na trebuhu spat še v bolnici Jst sem pri Izi spala od 7 tedna naprej na boku ali hrbtu, ker mi je blo prav neprijetno ležat na trebuhu. Od 12 tedna naprej pa tudi na hrbtu nisem mogla spat, ker mi jeblo tako grozno slabo. Baje je Iza pritiskala na tisto glavno žilo, ki mi dovaja kisik in sem kr skupaj zlezla, če sem ležala na hrbtu več kot 15 minut. Tako, da sem imela boke čisto poležane. Zdej mi pa zaenkrat še paše bit na trebuhu Iza spi v svoji sobici od 1. leta dalje, ko smo se preselili v hiško. Je blo na začetku hudo, ker sme jo tako pogrešala, ona je pa spala kot polhek. Očitno sva jo midva prej motila z najinim obračanjem in odhajanjem spat za njo...Tadrugi tamalček bo šel sigurno prej v svojo sobico. Pri Izi nismo imeli prej možnosti za to. Je pa tako, da te nima kej skrbet, ker boš v isti sekundi, ko bo Manca zastokala pri njej v sobi , mene kr v zrak vrže in sem že pri njej Slikice so pa super! Tako moj limit je potekel, moram šibat naprej.... Lepo se imejte! Tinka