XXYY
|
Dober večer! TINKAAAA zelo mi je žal zate . Me je kar stisnilo pri srcu, da se je to prav tebi zgodilo. En velik Ste pa ene prave detektivke. Jaz nisem in drugo, naša Lara ni januarka . Ste pa pozabili še na CAFFEE, JANJA E, TINANA, PIKICA. SPANJE: Lara gre po navadi spat okrog 20ih (19.30-20.30). Pa se ponavadi zbudi čez noč, da malo popije mleka ali pa soka in zaspi nazaj do okrog 5.30-7ih (tam nekje - kar je dlje od 7ih, je že praznik ). Popoldne pa gre samo 1x spat. Kadar je v vrtcu - spi ponavadi 1 uro, kadar je doma, pa spi tudi 2-3 ure (doma podira rekorde z babi vred ). ŠTEVILKA OBLAČIL: naša Lara še vedno lahko da body št. 74, kar so pa hlače ali majčka z dolgimi rokavi pa okrog 80-86 (tukaj je pa št. 74 premajhna). KAHLICA: Vsak dan jo sprobavave pred kopanjem. In velikokrat se je že pokakala in polulala v njo. Jo je včeraj vzgojiteljica pohvalila, ker je najmanjša in najmlajša v skupini in se je že tam v vrtcu že nekajkrat polulala v kahlico, no včeraj je pa še kakala (v vrtcu jih dajejo že 1 mesec na kahlico). JESTI Z ŽLIČKO: zdaj je počasi tudi naša Lara ugotovila, kako se je z žličko. Res da gre še včasih kaj mimo njenih ust, ampak lahk rečem, da že papamo z žličko (vrtec res naredi veliko). Upam, da bo zdaj kaj bolje jedla, kot je do sedaj. OBLAČENJE oz. SLAČENJE: ko gremo ven, si prinese svoje čeveljčke, si jih hoče obuti, ampak ker tega še ne zna, ji pomaga mami ali ati. Potem laufa po jaknco, si jo da samo en rokav not in že maha, da gre papa. Pol si pa še da rutko gor (če slučajno piha) , seveda narobe. Ko pa pridemo nazaj domov, pa takoj dol rutko, pa odpet jakno na zadrgo in že daje dol. Pol si pa še čeveljčke sezuje in jih nese pospravit. Je ratala zelo samostojna, se mi zdi. NAJLUBŠA IGRAČA: samokolnica, njeni ključki še od rojstva, slikanice, žoga, lavor za cunje, ki ga Lara ima rada za guncanje. ČEBLANJE: zadnje cajte skos nekaj čeblja, da jo sploh ne razumem te njene kitajščine. Ne sme vidit, da sedim za računalnikom, takoj pride k meni, nekaj začeblja (se krega na mene, kaj zdaj sedim pred računalnikom) in me vleče za prst, da moram z njo. KDAJ PA BO KAKŠNO SREČANJE ZA LJUBLJANČANKE? No kje ste zdaj, da bi se malo dobile kje na kakšnem srečanju. Nas Štajerke presneto vodijo, pri srečanjih. Ok, dovolj nakladanja za danes in za nekaj časa. Lep pozdrav!
|