|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.3.2007 21:16:12   
tinkamiška
hoj!

Eros, držim pesti za zagovoruser posted image , ampak škoda, da te ne bo na srečanje...bomo morale kmaluspet ponovit vajouser posted image

Hvala vsem zauser posted image user posted image user posted image za Izin zobekuser posted image

Ovnica, tudi za vas škoda, da vas ne bo, ampak se boš mela pa lepo na sejmu, učke napasiuser posted image Tudi midva sva mela skormno poroko, ker nama je bilo tako bolj všeč in zna bit prav lušnouser posted image Pa tele 7ke sigurno kej pomenijouser posted image Kako je v živalsekm vrtu? Je že kej zavidet? So že kakšni mladički?

Mayflower si si učke napasla na sejmu? je blo kej finega za videt?user posted image

Ti, ti Korneljia, spet prelagaš poseguser posted image , ampak, če se lahko zmeniš, da te v petek zrihtajo, potem pa tudi vreduuser posted image

Liju, upam,da vama bo ratalo prituser posted image
Shooo, ja super za 9ko!user posted image Kr pojdi na zagovor, bomo fejst pestke stiskaleuser posted image , za jutri ti bom pa dopoldan javila kako nama bo kej šlo od rok, če bo vse normalno, vaju pa prideva pogledat z Izouser posted image

Lifcsi, super, da se v četrtek vidimouser posted image

še seznam:
- Tašonka  
- Rija
(sem te kr napisala)
- Liju(če bo lahko zaradi predavanj)
- Tinkamiška(bova malo zamudiliuser posted image ,pa mogoče se nam še možek pridruži...)
- Mmetka(sem te kr napisala)
- renan(tudi trije)
- Bobika
- Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prituser posted image )
- Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prituser posted image )
- KatjaD
- Kornelija
- Lifcsi

a pride še kakšen dec zraven? Jst
pripeljem svojega možeka, Taši tudi mogoče, kaj pa ostale? Rija, pride tvoja japanska buba tudi zraven?user posted image

Pa še to vam moram povedat, da je Iza danes prehodla pol spodnjega nardstropjauser posted image user posted image user posted image , ampak, da hodi, pa še ne morem rečtuser posted image

No, tolk zaenkrat, pa lahko noč, če se danes ne oglasim več...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
12.3.2007 21:20:46   
tinkamiška
Aja za vse, ki ne veste kako do Marogice:
http://www.moja-pizzeria.com/
je tukaj zemljevid kako se pride do nje...

LP,
T8inka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
12.3.2007 21:53:17   
shooo
neKaj sem pozbil prej:
IZIuser posted image user posted image ZA ZOBEK!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 5903
12.3.2007 22:04:45   
renan
tinkamiška: čestitke za težko pričakovan 1. zobekuser posted image in hvala za karto!user posted image

lahko noč...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
12.3.2007 22:11:41   
mmetka
Halo!

evo še mene, da se malo javim! Htela sem vam samo povedat, da sem v četrtek popoldan fraj in prideva na srečanje!user posted image Ful se že veselim!user posted image Pa kako dosti nas bo!user posted image Pa baje bo sonček in bomo lahko kar zunaj!user posted image Kaj je že katera obvestila marogico, da pridemo?

tinkamiška- super za zobek!user posted image ste ga končno dočakali!user posted image Pa za korake tudi!user posted image

renan-
Vladimir je pravi lubček med rožicami!

shooo- bravo za devetko! Pa škoda, da se ne bomo spet videli!user posted image

kornelija- saj te nočem odvračat od posega, pa vendar ti predlagam, da prideš na srečanje in greš v petek, če je to izvedljivo!user posted image Te bomo napumpale s pogumom!user posted image

ovnica78- koliko sedmic! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( še smeški od mene, da bo še nečesa sedem!)

rija- čestitam za biznis!user posted image user posted image user posted image prava carica si!

bobika-
glede na tvoj ustvarjalni talent, te lahko rija zaposli kot svojo asistentko!user posted image user posted image

...dovolj za danes, ker že bedarije pišem...

Lep pozdrav!

Metka

Neposredna povezava do sporočila: 5905
12.3.2007 22:12:20   
Anonimen
IZA, ČESTITKE ZA 1. ZOBEK!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi moj možek pride zraven v četrtek, sva se danes zmenila, ker je dovolj pozno, da gre še on zraven. Bo šel kako uro prej iz službe in nam babncam delal družbo.user posted image

Kaj več pa nimam energije zdajle. Jutri celo zjutraj delam in bom počasi šla spat.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5906
12.3.2007 22:13:23   
Anonimen
Ja, saj res, a Marogica ve, da nas pride cela horda?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5907
12.3.2007 23:08:15   
bobika
Jo bom kar jaz obvestila, ker je že tinka zanič namignila user posted image  Aja marogico mislimuser posted image

Tinka Čestitke za prvi zobek in prehojeno stanovanje -  no sedaj pa že lahko rečeš, da hodi user posted image

Ostalo bom pa jutri komentirala, ker je ura že pozno!

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5908
12.3.2007 23:29:41   
bobika
Rezervirano pri marogici !

Povejte še podatke, ki jo zanimajo:

"Tako ali tako jaz delam.user posted image Me pa zanima točno število(koliko atijev) in če boste slučajno zunaj, sedaj ko je toplo vreme ali še vedno noter. Malo povprašaj.

Drugače se pa vidimo v četrtek
. "

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
13.3.2007 8:15:47   
mmetka
...jaz sem za zunaj!user posted image

..pa brez atija prideva, ker je v službi!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5910
13.3.2007 8:37:31   
srečica
Lep pozdrav vsem.

Tudi midva z mojim sončkom se prijavljava na srečanje. Jupi.

se vidimo,

papa

Darja

Neposredna povezava do sporočila: 5911
13.3.2007 9:11:50   
tinkamiška
popravljam seznam:
- Tašonka + možek 
- Rija
(sem te kr napisala)
- Liju(če bo lahko zaradi predavanj)
- Tinkamiška(bova malo zamudiliuser posted image ,pa mogoče se nam še možek pridruži...)+ možek
- Mmetka(sem te kr napisala)
- renan(tudi trije)
- Bobika
- Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prituser posted image )
- Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prituser posted image )
- KatjaD
- Kornelija
- Lifcsi
- srečica
tudi jst sem zato, da bi bili zunaj...kaj pa ostale?

Toliko za zdaj, morava it z Izo zajtrkovat...se oglasim še kasneje.

Tinka

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
13.3.2007 11:11:58   
bobika
Zdravo!
Kako lep dan je danes user posted image , ga bo treba izkoristit.

Jaz sem tako zmatrana user posted image . Bi se mogla učiti in bo ta opoldanski del kar prestavila, ker celo noč (do štirih) nismo spali. Manca se že par dni full pogosto zbuja in precej joče ponoči. Nič ne pomaga. Nocoj pa je bil vrhunec.Zbujati se je začela ob 12 in ob 4 je na rokah zaspala atiju. Vmes sma jo že oba nosila in poskusila med nama in v poslici pa nič. Ne vem kaj jo spet daje. Poleg tega pa tudi zaspi zelo težko in potrebuje kar lep čas.

Stanovanje: sva bila včeraj pri gazdarci sedanjega stanovanja. Hotela je za 100 eurov dvigniti najemnino in sva rekla, da tako ne gre in da greva ven. Na koncu je pristala, na tem, da najemnino dvigne za 20 eurov. Tako smo se le nekak strinjali. Pod pogojem, da ko nejdemo kaj ugodnješega se selimo. Tako bomo lahko sedaj v miru poiskali rešitev in ne bomo rabli kar na vrat na nos nekam zopet iti.

Srečanje: meni bi tudi pasalo od zunaj, le proti večeru se zna kar precej ohladiti.

Sedaj pa po vrsti:
Shooo: četitam za izpit in mi je kar žal, da se ne bomo videli v četrtek. Boš pa en izpit več imela v žepu. Veliko uspeha na zagovpru.
Sem vedela, da sem pozabila nekaj komentirati - potovanje z vlakom. Jaz verjamem, da tebi in Nežki ne bi bilo preveč huda ta pot, saj se mi zdi, da se znaš ti full znajti.  Nimam, nekih izkušen s potovanji z vlakom, le to, da smo šli enkrat na morje z njim v Split. Vozili smo se celo večnost, je pa bilo fajn, ker smo bili v spalnikih. V kupejih pa ne vem kako je. Pot je res dolga in bi se bilo treba fajn pripraviti. Saj po vlaku se lahko kaj sprehajaš in če bi imeli še kupe zase bi lahko Nežka norela po stolih. Malo bi gledali okolico, se pogovarjale, gledale knjigice, našle kakšenga sopotnika, ki bi animiral Nežko, malo bi spale in jedle, pa bi dan kar hitro minil.
Jaz sicer sama ne bi upala iti. Sem že drugače majn iznajdliva in bolj strašljiva user posted image .
Ovnica: super, da imaš izbrano poroko in da vaju res spremljajo same sedmice. Naj tako ostanejo sedmice vajine srečne številke, pa še kakšna na lotu bi se prilegla user posted image
Kornelija: če lahko prestaviš ta tvoj poseg na petek, potem le pridi na srečanje. V petek pa res na operacijo brez izgovorov! user posted image
liju: hello! Se bomo končno videli in slišali!
Lifcsi: super,da prideta!
renan: uuuu kakšen šarmer je Vladimir. Bi Manca bila zelo vesela, kakšne njegove marjetice user posted image  Seveda morata priti, da sprobata nov avto na daljši poti.
mmetka: o opremljanju stanovanj nimam pojma, še sama rabim pomoč user posted image
srečica: super, da se nam bosta pridružila user posted image
Tašonka: tebe in tvojo družino si pa tudi želim spoznati user posted image . Kaj kužeje boste tudi zraven pripeljali? user posted image  Bi jih bili otroci zelo veseli user posted image

Tako, sedaj pa moram malo pospraviti in iti kuhati.
Kaj ima katera kakšen fajn recept za kus kus? ga še nikoli nisem kuhala in ga nameravam danes.

< Sporočilo je popravil bobika -- 13.3.2007 11:14:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 5913
13.3.2007 11:50:14   
KatjaD
Tinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaš prvi zobek... Sej slej kot prej je pa moral pokukat na plan...

Bobika - kus kus lahko skuhaš čisto običajno, kot polento, v slani vodi z malo olja. Jaz pa ponavadi iz njega naredim žličnike. Zmešaš 1 kislo smetano (2 dcl) in 2 jajci, potem pa notri vmešaš kus kus (ne preveč - jaz dam tako na uč, pa ti ne morem točno povedat, cca. 3/4 šalce - mora biti še tekoča zmes) in pustiš, da se kus kus napije oz., da se masa strdi. Potem pa kot grisove žličnike skuhaš v slani vodi (se pravi zavreš vodo, daš na malo manj, potem pa z žlico zajemaš iz posode maso in jo oblikuješ ter daš kuhat). So super kot priloga k kakšni omaki.

Rija - user posted image user posted image user posted image za posel!!!

Za srečanje sem pa jaz tudi za zunaj, če bo tako lepo vreme. Mogoče bi bilo samo fino, če se da notri preselit, ko se bo začelo mračit (če bomo tako dolgo).

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
13.3.2007 12:36:54   
Anonimen
Meni je sicer tudi bolj všeč zunaj kot notri, samo je treba upoštevat, da se šele okrog 16h dobimo, pa sploh vprašanje, kakšno vreme bo. In če računaš, da bomo nekje do 18h verjetno tam (ok, gledam po nas, mi bomo takrat že počasi morali odpeketat), zna bit že kar prehladno.
Za user posted image  user posted image  sva se pa pogovarjala, da bi ju bilo mogoče bolj pametno doma pustit, ker bo malo morje otrok tam. Odvezana ne bosta mogla bit in bosta samo nervozna, ker ne bosta mogla noret okrog, pa še če se kakšen malček izmed vseh, ki bojo tam, kužkov boji... Ne vem... saj ju bom imela slabo vest pustit doma, sploh ker so pri Marogoci kužki dobrodošli, samo ne vem, kako vse skupaj obvladovat, pa v taki gužvi. user posted image  Drugo bi bilo, če bi mi šli sami tja, ne na srečanje, samo nas bo očitno zelo veliko. Ima Marogica sploh toliko prostora?user posted image

Aja, točno, shooo. Vlak. Se strinjam z ostalimi, tako da ne bom še sama dolgovezila. Jaz ti ga ne priporočam, razen če boš imela še koga zraven, ki mu zaupaš.

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5915
13.3.2007 13:58:24   
Kornelija
Jaz pa bom namesto moža pripeljala s sabo še ta velikega fakina, lahko ga kar zraven prištejete, samo bova malo zamudila, ker je skoraj do 3h v šoliuser posted image

Če bo tako lepo vreme , sem tudi jaz za zunaj.

Na poseg pa grem v petek ob 7.30, je že vse zmenjenouser posted image  

NEŽKE pa ne bouser posted image  Glavno, da je mamica tako pridna, da kar 9 pobirauser posted image user posted image

LP Kornelija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
13.3.2007 14:09:09   
tinkamiška
Hm mate prav, da se lahko potem shladiuser posted image Kaj pa čmo zdejnardit? A se bi lahko potem noter prestavilli? No pri nas je toplo tam nekje do 17.30 na sončku, mogoče bo pa vseeno šlo...

Taši, ja tvoja dva pesota bi po mojem bila čisto zmešana, ker bi že samo Iza vse čas za njima lazilauser posted image Sem se pa vseeno malo veselila, da jih bosta pripeljala zraven, čeprav bi bila mogoče res nesrečna, če bi morala bit tam privezana. No razmislita...

Bobika, sme vesela, da ste vsaj za nekaj časa pestavili tole sranje z stanovanjem. Vam želim, da čimrej najdete kakšno fino rešitev...Kaj ga pa Manca sračka? Je tudi Iza danes ponoči(okoli 3h) jokala in sem jo morala malo pocartat, je pa takoj nazaj zaspala, mogoče je pa spet kej v zrakuuser posted image
kuskus: ga skuham po navodilih naškatli, potem dodam malo masla(kr Becel) in pustim, da se vpije, posebej prepražim recimo gobice ali pa kakšno fino zelenjavco in jo zmešam z narejenim kuskusom. Če pa imam kakšno omako, ga pa kr takega zmešanega z Becelom ponudim zraven. Iza ga ima zelo radauser posted image

KatjaD fajn ideja za kuskususer posted image

Ja Kornelija, te bomo napumpale z pogumomuser posted image , pa fajn se bomo najedleuser posted image

Renan kaj vrtnariš? S čim se zdej ukvarjaš, mi bomo počasi morali preštihat zemljo za vrt, potem bo pa treba že kr kmalu začet planirat kaj bo kje raslouser posted image Vladimir pa res uživa zdej ne in lahko hodita na sprehode po naravi...user posted image

Mmmm se mi sline cedijo po Marogičini pizzi, njaaam!

Tinka

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
13.3.2007 17:27:53   
alenkica
Rija: super, da ti je posel uspel!! user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška
sem prav vesela, da je Iza končno dobila prvi zobek. Zdaj pa hitro še druge, da bo grizla, kot velika. user posted image user posted image

Shoo in Eros  fajn zagovarjajte izpit in diplomo.

Mi smo v redu, pohajamo po 2 uri na sončku. Je zelo lepo, tudi po službi. Še sreča, da je dolg dan, a ne?

Uzivajte na srečanju!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5918
13.3.2007 21:07:20   
shooo
ojla,
1.vlak: sem rešila težavo z odhodom na wc. imam sposojen full primitiven nahrbtnik za nezko in ga lahko postavim na tla, tako da ona ta čas noter sedi in me zabava.toliko da se mi po tleh (gravžžžž) ne plazi.druge reči bi že nekak zrihtale.
2. mm me nagovarja naj grem kar z avtom!si predtavljate 7-8 ur vožnje sama z bejbouser posted image user posted image .ne vem, ne vem...user posted image
3. jutri definitvno pokličem v zg da mi dajo točne informacije o poletih ker zgornje dve možnosti sta prekomplike.
(če pa grem z avinom bom pa itak vso odpravnino dala za doplačilo viška prtljageuser posted image user posted image user posted image )...

VSEM prav lepa hvala za čestitke!sama sem tudi full vesela. pred tem izpitom sem pa res imela tremo.
Tašonka: če bi nežka prišla na srečanje bi bila zelo vesela vaših 4nožcev.ker naju pa ne bo pa jih kar lepo pusti domauser posted image .
HEH
danes sem se odločla da bom uporabljala BOLD.
bOBIKA:
super da ste zmenili za najemnino.sedaj že mal lažje dihaš, ne?boš lahko v miru poiskala kakšno boljšo rešitev..a ni to hudič,da ti gre ena takšna požrešnica greniti dneve. mislim, lahko bi ji takoj bilo jasno da pretirava in da niste z lune padli da ji boste pa sedaj kar z veseljem plačali dodatbih 100evrov.user posted image
Ovnica: a potem boš vseeno ostala pri januarkah?
tebi pa res želim 7 na lotu!

HALOO tinka! Prosim geslo za vaso hiško!
PA se srečanje:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko mi je žal da ne uspeva priti.še Darja,livija, kornelija, mmetka...vsi pridete.user posted image user posted image user posted image .na tistem nobel vrtu pri marogici....user posted image user posted image user posted image
naj mi kdo pošlje kakšno votko (hahhhhaaa, FOTKO!!).pliz.

moram vm še nekaj povedati. jaz sem se od nekdaj trudila da bi nežki brala. seveda to ni bilo izvedljivo ker je bolj zabavno obračat liste, gledat slikice n spt obračat liste...dva večera nazaj je pa nežka kar obsedela ko sem ji prebrala Katko (stavek na vaski strani!). opala! snoči smo se kar lotile bolj zahtevne literature in sem ji prebrala CELEGA  medvedka aldina-pa so notri dri zgodbice in sproti sva se še vračale in razlagale slikice!!!potem se je obrnila, stisnila pikapoko in zaspala!!!
danes smo ponovile postopek in je nisem mogla verjeti, kar čakal je da se začela brati, lepo se je naslonila na mene in že v naprej kazala gibe (moje od dan prej!) mnjam, mnjam, pa božat po trebuščku...potem je mahala pa-pa aldinu ko sem dala knjigo na poličko,pa-pa meni stisk pika poki in spavanac...
no, potem sem ji pa jaz postrigla nohteuser posted image

eto,
dijo zdaj.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5919
13.3.2007 21:26:27   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Alenkica, maš prav glede sprehodov, tudi mi smo zunaj kolikor se dauser posted image , škoda, da smo predaleč za srečanjeuser posted image user posted image

Shooo, jst sem ena taka smotka, ne vem kaj mi je bilo včeraj, sploh nisem pomislila, da ti dopoldan ne bom mogla sporočit kako nama bo šlo, sploh nimam tvoje št.user posted image user posted image user posted image Si bila v Celju danes ne?
Ti pošljem geslo na ZS, ampak so zaenkrat še samo tri slikice kuhinje, bom počasi dodajala slikice, ko bo kej za videtuser posted image Kako lepo tole z branjem knjigiceuser posted image jst si tudi želim, da bom lahko enkrat Izi brala, ampak pri nas zaenkrat samo gledamo slikice in to pred kopanjem...Si res pogumna veš, da si upaš it na pot z Nežiko, ampak tudi meni se zdiš tak frik, da si sposobna ituser posted image No, tudi meni je žal, da te ne bo na srečanje in bomo kmalu spet morale ponovit in se dobit ne? Zdej bojo vedno lepši dnevi in s tem tudi več priložnostiuser posted image user posted image user posted image

Tak sem se malo razpisala pa lahko noč

Tinka

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
13.3.2007 21:28:23   
renan
pozdravljene!

midva bova tudi prišla, možek bo pa čas menda preživel v bauhausu, tako, da ga  ni potrebno zraven štet. ne morem zamudit, da vas spoznam skoraj vse, zato sva delavcem nekaj natvezila in v četrtek pavziramo. edino bova pustila doma uto brez vrat, zato bova ostala kvečjemu do 17.30..
smo zmenjeni ob 15.00 ali 16.00?  meni bi bolj odgovarjalo bolj zgodaj, edino upam, da ne bova sama tam na ostale čakala..zunaj je meni fajn, ker tako ali tako ne mislimo biti dolgo.

Bobika: marjetice ne bo mogel do mb prinest, ker jih takoj v usta tlači. lahko se pa vi enkrat na izlet na goričko pripeljete, ker imamo tu ogromno marjetic. tudi za manco bo dovolj, če ji mama ne bo za jesti dala..user posted image

tinkamiška: pustila sem si le zelo majhno število gredic, ker nisem zmeraj tu. preštihali smo mi že na jesen, zdaj sem pa posadila grah, čebulo in  česen ter posejala korenček, peteršilj, solato in redkvico. mi paše malo brskat po zemlji..uživam, ker tukaj preživimo večino dneva zunaj.

shooo: pri vladimirju ni šans, da bi na miru poslušal zgodbice. sem mu brala, pa mi je  knjigo iz roke vlekel. bom poskusila zdaj enkrat spet.   mogoče se je že kaj zresnil...
lp,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 13.3.2007 21:31:54 >

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5921
13.3.2007 21:52:58   
bobika
Mi smo komaj sedaj spravili Manco spati. Je popolan spala dobri dve uri in se zbudila ob šestihuser posted image . Je pa atija zopet jezila. Ne vem kaj se gre, ko že zaspi in pride iz spalnice ni minuta in že stoji. Potem pa prideš nazaj v spalnico in frajerka se vrže na poslo in se naredi kot da spi user posted image user posted image . Saj je smešna, kaj si vse ne namisli, ampak ko te prav iziva mi pa tudi ni več smešno.

Cel popoldan sva bile na travici pred blokom. Nabirali marjetice, travico iskali muco, metali kamenčke (na park placu) in se igrali s sosedovima puncama.

Shooo, oooo ko bi Manca tako enostavno zaspala, kak bi bila srečna. Midve zvečer še nisva brale knjigice jih pa čez dan bereva in listava. Jih že na pamet ve. Bom pa poskusila tudi zvečer, pa da vidimo, če deluje.
Po moje ti bi bilo z avtom še težje kot vlakom. Te pa občudujem, da si upaš!

kus kus sem naredila kar na enostavno, samo skuhala sem ga. Sem pa slkuhala še kurjo obaro in dala kus kus vanjo. Meni in Manci je bilo full dobro, ati, pa se tudi ni  pritoževal. Sta pa ta dva recepta, ki sta ju napisali zelo fajn ideja, jih bom uporabila. Mi je všeč ta kuskus in mi je žal, da ga nisem že prej kdaj naredila, ko je Manca začela jesti gosto hrano.

Tašonka: za user posted image user posted image  pa bo morda res malo preveč živahno. Toliko otrok na kupu, ki bi ju radi popraskali in se z njima igrali.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
13.3.2007 22:09:11   
bobika
Marogice sem sporočila koliko nas pride in kje bi bile rade pa je dala predlog (bom kar citirala)

"Lahko pa neredimo tako, da boste zunaj kakšno rekle, kakšen "aperitiv" spile in ko se boste vse zbrale, lahko jeste noter, ker bo okrog 16, ure počasi hladneje.  Če vam je tako prav.

Sporoči, če se "babnice" strinjajouser posted image "

Se trinjate? meni se zdi vredu

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5923
14.3.2007 14:32:37   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Renan, si pridna na vrtuuser posted image , mi moramo šele naredit vrt, ker je zdej tam en kup lesa in krame, ki je bila v tej stari hiši in je treba to odpeljat, upam, da bojo gasilci kurili kak kresuser posted image , no potem je pa treba šele vrt nardit...sej midva tudi ne bova mela ne vem kako velikega, toliko, da bomo meli kakšno solatko, pa kak korenček, ...pa jst si želim met čili in kakšne začimbe user posted image se vidimo v četrtekuser posted image

Bobika, joj kaj zdej Manco daje...se pa te dni tudi Iza zbuja ponoči veš? Samo hitro nazaj zaspi in zvečer in čez da tudi ni problema, samo bolj slabe volje je te dniuser posted image

Se strinjam z Marogicouser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5924
14.3.2007 20:49:00   
Anonimen
No, danes ponoči ga je pa še Špela nekaj sračkala. Dve uri se je zbujala na vsakih 10 minut.

Marogičin predlog mi je pa fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!