tinkamiška
|
hoj! Eros, držim pesti za zagovor , ampak škoda, da te ne bo na srečanje...bomo morale kmaluspet ponovit vajo Hvala vsem za za Izin zobek Ovnica, tudi za vas škoda, da vas ne bo, ampak se boš mela pa lepo na sejmu, učke napasi Tudi midva sva mela skormno poroko, ker nama je bilo tako bolj všeč in zna bit prav lušno Pa tele 7ke sigurno kej pomenijo Kako je v živalsekm vrtu? Je že kej zavidet? So že kakšni mladički? Mayflower si si učke napasla na sejmu? je blo kej finega za videt? Ti, ti Korneljia, spet prelagaš poseg , ampak, če se lahko zmeniš, da te v petek zrihtajo, potem pa tudi vredu Liju, upam,da vama bo ratalo prit Shooo, ja super za 9ko! Kr pojdi na zagovor, bomo fejst pestke stiskale , za jutri ti bom pa dopoldan javila kako nama bo kej šlo od rok, če bo vse normalno, vaju pa prideva pogledat z Izo Lifcsi, super, da se v četrtek vidimo še seznam: - Tašonka - Rija(sem te kr napisala) - Liju(če bo lahko zaradi predavanj) - Tinkamiška(bova malo zamudili ,pa mogoče se nam še možek pridruži...) - Mmetka(sem te kr napisala) - renan(tudi trije) - Bobika - Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prit ) - Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prit ) - KatjaD - Kornelija - Lifcsi a pride še kakšen dec zraven? Jst pripeljem svojega možeka, Taši tudi mogoče, kaj pa ostale? Rija, pride tvoja japanska buba tudi zraven? Pa še to vam moram povedat, da je Iza danes prehodla pol spodnjega nardstropja , ampak, da hodi, pa še ne morem rečt No, tolk zaenkrat, pa lahko noč, če se danes ne oglasim več... Tinka