Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Kako tvoj trebušček in tempo življenja? Trebušček ful velik in pa precej boleč, ker je tempo ubijalski. Me tišči na dol in boli kot me je pri Špeli zadnji mesec pred porodom. Mam naslednji teden pregled. Upam, da niso kake slabe novice. Sem hotla it že prej na pregled, pa me dvakrat, ko sem sploh imela čas it, ni imela časa vzet. Sem pa naslednji teden itak naročena. IZVIRNO SPOROČILO: Ovnica 78 Se prvo sploh nisva nameravala ženit na ta dan, pa je tako naneslo, da je bil ravno ta prost. Ful fajn, pa zanimivo. Se babe tako grebejo za ta datum, da ga je baje že prava loterija dobit. Kje se pa poročita? Renan, Špela pa z veseljem odpira usta za umivanje zobkov. Izgleda ji paše, da jih krtačim. Zobne paste pa ne uporabljamo. Glede hoje pa ne vem, pomoje je čist individualno, kdaj kaka mama začuti, da lahko reče, da njen otrok hodi... jaz nisem mogla reči, da hodi, dokler ni dejansko veliko preživela na nogah samostojno. Saj se ji včasih kam mudi, pa gre kar po štirih, čeprav vedno manj, ker se ji tako fajn zdi, da hodi, da kroži brezciljno po stanovanju kot satelitek. Je poskušala že par dni prej s hojo, pa ji je uspevalo po par korakov in je "padala" na rito, potem ko je pa uspela prehodit neko razdaljo od A do B (samo smo v garsonjeri, tako da razdalja ni velika) in je znova in znova ponavljala, da je trenirala, sem pa že rekla, da zdaj pa hodi. Sicer pa čestitke za korake!!! Mayflower, me veseli, da ste fajn. Tinka, super si naredila tele tipalke! Prava mojstrica si! Kornelija, mi fluorovih tabletk ne uporabljamo. Ampak niti pri zobarju še nismo bili. Pa mislim, da jih v nobenem primeru ne bom dajala, tudi če nam jih predpiše. Jim ne zaupam. Sem več slabega prebrala o njih kot dobrega. Bobika, čudovita metuljčica je Manca!!! Zlate roke imaš! Naša Špela je pa ful začela ponavljat in oponašat stvari. Takoj si zapomni in takoj pokapira in ponovi, ko ji nekaj pokažeš. In zdaj morava še toliko bolj pazit, kaj počneva pred njo in kaj govoriva. Sicer besed še ne ponavlja, požira jih pa pomoje vseeno. Njen edini besednjak je mama in njam njam. Slednje je bolj frišno v besednjaku. Očitno ji je naslednja najpomembnejša stvar za mano hrana. Sem pa mislila, da se bom jaz težko kontrolirala pred njo, da ne kolnem, ker drugače imam jaz precej sočen besednjak, zdaj moram pa moža stalno opominjat, da naj se lepše izraža. Do zdaj sploh nisem opazila, da me skoraj dohiteva v grdem govorjenju. Pa danes sem ga morala prav opomnit, ko me je za foro boksnil v ramo, tamala je pa gledala. Sem ga kar nakurila, da naj niti slučajno ne počne tega pred njo, ker ona pa res vse pobere zadnje dni in bo mislila, da lahko tepe.
|