tinkamiška
|
Hojla Iza spi... Rahelca, fino, da sta boljše Ovnica, sem videla slikice, jst ga pa nebi strigla, mu tako pašejo ti laski, sej ga boste poleti, ko bu mo vroče Alenkica, vidim, da tudi Jure že fino sedi in mu nogice sežejo do tal in res mu paše tale kapica, mu učke kr mal na zeleno povlečejo zaradi nje, u in tudi "naravne katastrofe" že spoznava Hvala vsem za čestitke Eros vidim, da je tudi vas zajel val virusov in hvala bogu, da je mino, no na hrano morate še paziti in upam, da bo tudi to kamlu mimo No, midva imava letos na izbiro dva sprevoda maškar, enega tam, kjer sva prej živela in enega tu, kjer živimo na novo, ne veva še kako se bomo odločili... Lifsci, mi je hudo, ko berem vse, ki sedaj hodite v službo in vsakič, ko mi rata hudo, ker sem ves čas samo z Izo in ničesar ne naredim zase, se spomnim kako vam je in jo takoj stisnem k sebi... Vam želim, da se bo kašelj umiril. Taši, čestitke Špeli za hojo in za zobke tudi mi še ne hodimo in smo še vedno brez zobkov Sem vesela, da ste meli čas samo zase in ga prijetno izkoristili Kako si pa ti? Kako tvoj trebušček in tempo življenja? Ovčka, čestitke tvoji prijatlejici Shooo hvala za nasvet glede lanenega olja, mislim, da ga prodajajo v DMu in bravo za teto da vas obdaruje z zdravimi stvarmi Fino se mejte na moooorjuuuuu Renan a takšne razlike so v cenah? Potem se res nimamo kaj za pritoževat, vsaj zaenkrat ne...in kr predstavljam si kako je očaral "publiko" Pri nas je zgleda zdej zobek že bolj na koncu, ampak je hudo, vsako noč se Iza zbudi z jokom in ji moram dat calpol, danes je pa celo noč spala ampak ob 8ih pa tak jok, da me je kr srček bolel. A je kej narobe, ker že par dni zaporedoma dobi žličko calpola? Kostumček za maškore mi še ni ratalo zašit, sem ga pa že ukrojila in nardila na kapici tipalke. Možek je kar dosti v službi in kr naprej so še popoldanske obveznosti in sploh nimam časa nardit vse kar bi rada. Boste kej krofe pekle? Upam, da mi bo čas dopustil, da jih spečem tako kot vsako leto, potem jih dam v zmrzovalnik in jih še nekaj časa jemo, potem imamo pa spet za celo leto mir Tako se ničesar več ne spomnim. Pišite kej in lepo, lepo se imejte... Tinka