|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.2.2007 11:19:14   
rija
Kornelija: hudo, upam, da se ne ponovi peč.

Tinka & Puri: malce z zamudo ampak VSE NAJBOLJŠE user posted image

Bobika: fajn da me pogrešaš.....user posted image user posted image user posted image

midva pa greva danes malo ven, ker je vročina popustila, upam, da tak ostane..

Pa še malo se moram považit: mam nov avataruser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
14.2.2007 11:29:17   
rija
pa še nekaj novih slikc:

malica
 KLIK

slinim se ko polž

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.2.2007 21:57:25 >

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
14.2.2007 11:35:50   
renan
dobro jutro!

Rija, kako to da si se odrekla ljutim paprikam? zdaj imas najlepse bitje za avatar, kakor vecina nas..user posted image klobuk je  ful fancy. kje si ga nasla?

Kuham spagete potem pa greva ven, ker trenutno ne dezuje..

lep dan vsem...

Renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
14.2.2007 11:37:05   
KatjaD
Tinkamiška in Puri - res da z zamudo, ampak od srca - VSE NAJ NAJ!!!

Vidim oz. berem, da ste še vedno kar v velikem številu bolančki. pam, da se boste čim prej vsi pocajtali.

Midva pa vsak dan uživava 2-3 ure na zraku. Smo se opremili tudi za dež (pelerina, kapa, škornji) in Matic je že ugotovil, da ni bolj zanimivega športa kot je skakanje po lužah user posted image - nobene ne spustimo.
Smo imeli pa danes ponoči spet žurko - je bil ponovno pokonci od 1:30 do 5:30, pa spet nimam pojma zakaj user posted image user posted image user posted image ! Potem je pa spal do 8:30. To se je zdaj že drugič ponovilo (no, prejšnjič sicer kakšen mesec nazaj, pa vseeno). Jaz sem čisto koma, on pa seveda že nazaj spi. Če se uležem pa itak vem, da bo isti hip pokonci, pa sploh ne bom probala. Upam, da bo trajalo samo eno noč, kot zadnjič, ker drugače bom pa k zombi jutri okrog hodila. In seveda se to dogaja ravno pred mojjim izpitom, da se še za učit ne morem skoncentrirat, ker mislim samo na to, kako sem zdelana.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
14.2.2007 12:08:28   
bobika
Hej!
No rija, lepo, da si se oglasila. Pa slikice so tudi krasne user posted image . Ja pa res, kako to, da si se odrekla svojim fafarončkom? Sedaj sma mislim, da s Tašonko edini, ki nimama na avatarju najinih malčkov. Bova mogle še midve spremeniti user posted image .
btw v moji rožici je glava od mene, ko sem bila še dojenček user posted image

Mi smo tudi prebedeli napol noč, saj je bil nos zamašen.
Sedaj pa sem jo pol ure uspavala pa komaj, da je zaspala. Za kak dolgo pa vprašanje. Jaz bi se pa mogla full učiti pa mi se sploh ni za zraven spraviti, ker imam občutek, da bo vsak čas budnica.
Zna pa Manca že fajn pihati skozi nosek, tako, da gredo kar veliki smrklji ven user posted image

Lepo valentinovo

SRčki

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.2.2007 21:58:16 >

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
14.2.2007 12:39:30   
tinkamiška
Hvala za čestitkeuser posted image

Ovnica, meni je Iza tako lušna, ko se zbudi, vedno dobre volje in nasmejana in še tako prisrčno skuštranauser posted image A ima Tin že dolge laske? Daj prilepi kakšno slikico preden ga ustrižeteuser posted image
Ja, datum poroke je pa isti kot ima Taši PDPuser posted image
Hitro trebušne delat, da boš zadovoljna s svojim trebuščkomuser posted image ...meni tudi zmanjkuje energije in časa, pa sem šla včeraj vseeno migat in mi je bilo potem prav fino...samo spravit se je trebauser posted image

Bobika, prilepi kakšno slikico Mance, ko jo boš namaskiralauser posted image Pa želim vam, da bi iz noska hitro nehalo tečt, bogi otročki, kdaj se bo nehalo tole šmrkanje!

Valentinovo: midva nisva ne vem kako mahnjena na ta praznik, mogoče kakšen bonbonček ali čokoladica...danes bomo šli v trgovino in upam, da bo čas za kakšen skupen sperhod, midve sva že bili na zraku, bi pa še atija potem zraven vzeliuser posted image

Kornelija, sem vesela, da je za vami in vam želim, da se je imunski sistem res okrepil in da ne bo spet zbolel. Ja, sigurno si bolana od skrbi, ker je moralo bit pa res hudo. Držim pesti za vas!
Mata pa res že zgodovino za sabo z možem, fino, da se tako lepo razumetauser posted image
Pa fino, da se tvojemu Alexu hudiček Iza tako dopade in ga nasmeji, to najraje vidi pri drugih, da se ji smejijouser posted image

Rija, meni se pa zelo dopade tvoj avatar!user posted image user posted image Pa vidim, da Til tudi obožuje sirček, Iza ga ne zamenja za nič na svetuuser posted image
Res mu paše klobučekuser posted image

KatjaD
, tudi mi smo imeli danes burno noč, se je zbudila ob 4.30 in ni in ni mogla zaspat, potm sem ji dala calpol, ker ji zobki rastejo, je pa z težavo zaspala in se zbudila ob 8.30. Sem tudi povožena, ampak mi danes sonček pomaga, sem kr boljše volje in imam malo več enerije.

Lepo se imejte pupeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
14.2.2007 15:07:32   
Rahelca
Da se še jaz javim na ta sončen dan. Sva bili malo zunaj, uživava. Dolgo nisva bili zaradi bolezni. Tudi jaz sem malo boljše volje.
Mi ne praznujemo Valentinovega, bomo pa dobili darila iz Amerike, tam so nora znižanja. Vsaj nekaj koristnega.

Rija, lepo da si zamenjala avtar, prej si bila zelo razpoznavna.
Tinkamiška: mislim na vaju. kako sta? Se ti bom oglasila na ZS.
Bobika: bravo za Manco, da zna iz noska pihat. Super. Nam zaenkrat pomaga pumpica.
Kornelija, hvala za user posted image . Smo že malo bolje. Hvala bogu.

Ostalim pa še naprej sončen dan in srečno Valentinovo za tiste, ki praznujete.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
14.2.2007 15:11:11   
Ovnica78
Rija super fotki. Pravi korenjak! Aja, pa še to, super avatar.user posted image

Tinkamiška dve slikici zate.

Tin zjutraj, ko vstane

Že ves nasmejan in zafnan

Lepo praznovanje Valentinovega vsem skupaj!!!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.2.2007 21:59:15 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 5583
14.2.2007 17:07:11   
alenkica
Tudi jaz vam moram malo pokazat kakšen je postal naš Jure. Včasih je malo hudiček, vglavnem pa je moj moj angelček. user posted image user posted image user posted image  

user posted image   
Na starem triciklu. user posted image  

user posted image

Imam lepe modre učke.

user posted image

Tako pa je poplavila naša reka!!!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.2.2007 22:00:11 >

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
14.2.2007 20:31:08   
nemsis
Čer

Tinkamiška in Puri vse naj naj, pa čeprav z zamudo.

No,mi že pančamo. Smo pa tudi mi imeli kar veselo obdobje. Najprej 5. bolezen + nekakšna viroza, potem pa še enkrat ena viroza. In zaradi te viroze ne smemo trenutno nobenega mlekeca jesti, ker smo po njem bruhali. Tako, da je kar pestro glede hrane. Sploh ne vem, kaj bi ji dala zjutraj in zvečer. Prej je dobila flašo mleka in je bilo. Sedaj pa ji ga ne smem dati. Grozno.

Danes smo bile celo prvič po dolgem času na zraku. Nama je kar pasalo.
Drugače pa nič novega pri nas. Še vedno čakamo peti zobek, norimo in divjamo po stanovanju.

Vsi januarčki in januarke so cukrčki.

Tudi naši se lasje zadaj ful kravžajo. Ampak se imamo namen postriči, saj se še od rojstva nismo. No, tisto, kar smo doma strigli, ne štejem. Tako, da se bomo v bližnji prihodnosti prvič uradno strigli pri frizerju. Imamo še kar nekaj las oz. tistega puha od rojstva.

Maškare ... sem ravno danes, ko sem bila zunaj gledala, če bodo otroci imeli kakšen žur (ponavadi je vedno bil), pa sem odkrila, da ga pri nas letos spet ne bo. Bo treba it k sosedom se v maškare kazat. Grozno. Se mi zdi, da imajo pri nas otroci čedalje manj zabavnih prireditev.

No, zdaj pa tudi jaz počasi letim. Se beremo.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
14.2.2007 21:06:03   
lifcsi
Dober večer, se še jaz na brzake javim, ker mi kronično zmanjkuje časa, po tem ko sem začela s službo. Imam občutek, da sem z našo malčico samo, ko jo dajem zvečer spat. Groza!

Vsem najlepša hvala za čestitke.

user posted image Tinkamiška
in user posted image Puri: tudi jaz vama z zamudo, a iz srce želim čim več lepih dogodkov, da se jih bosta v prihodnje rade spominjale.

Bobika
Nate se obračam, ker si se potožila, da ste že večkrat imeli bronhitis. Kakj vam je P predpisal
in kako se je kazalo pri Manci? (Moj me nekaj straši, da Tara fejst hrope.)

Toliko zaenkrat

Livija

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
14.2.2007 21:18:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: shooo

saj res, nasi nezka ima odzadi ful skravzane laske in cisto suhe.a bi jo ze postigla? bo potem kaj boljse?

Jaz je ne bi postrigla zaradi tega, pa tudi ne verjamem, da bo potem kaj bolje. Probaj z olivnim oljem, kot je Kornelija predlagala, ali pa s karitejevim maslom.

IZVIRNO SPOROČILO: Ovnica 78
Datum je 7.7.2007!!! Fajn datum, ne!? 

Super datum ja.user posted image  Upam, da mi uspe rodit na moj PDP.user posted image  A pa sta si že rezervirala datum? Ker je blazno zaseden in je baje zelo težko dobit še prot termin. Kjerkoli.

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Kako boste kaj jutri praznovale VALENTINOV?

Ga "praznujem" v službi.user posted image  Sem imela pa frej vikend in smo uživali in si naredili kar skupni valentinov vikend.

IZVIRNO SPOROČILO: Kornelija
Renan P je rekla, da cepljenje ni nič krivo in da se je pač v ambulanti okužil z nekim močnim virusom

Jaz tega ne bi verjela na tvojem mestu. Itak pa zatuškajo težave zaradi cepljenja.

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Sedaj sma mislim, da s Tašonko edini, ki nimama na avatarju najinih malčkov

Pomoje da res, ja. Jaz se sicer že nekaj časa poigravam z mislijo, da bi ga zamenjala, ampak se kar ne morem odločit.

Drugače je pa Špela tudi nekaj smrkat začela, samo nič hujšega in pomoje se tudi ne bo v nič več razvilo. Moram pa povedat, da zdaj pa res lahko rečem, da hodi, čeprav ji gre že nekaj dni zelo dobro, ampak tako kot danes še ni korakala okrog. Pa tudi zobkov imamo že kar 8.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5587
14.2.2007 23:32:01   
bobika
Slikice user posted image user posted image user posted image
Jure ima pa res tako lepe modre oči user posted image , Tin pa dolge laske. Na celi strani so samo slikice fantov. Bojo punce imele veliko dela za izbiro in fantje veliko ženitnih ponudb.

lifcsi: na žalost je Manca že res imela 3x v enem letu bronhitis. Se bojim, da bo sedaj ponovno. Močno upam, da ne. Je pa že v rizični skupini, kar pomeni, da že tri mesece (od predzadnjega b) zjutraj in zvečer dobiva inhalacije (pumpico) flixotida, ki bi naj preprečil bronhitise (pa je le zadnjega omilil). Drugače sem pa dobila nasvet pediatrinje, da ko začne bronhitično kašljati naj kar začnema z eno "kuro" inhalacij (na 6, 8, 12 ur vsako po dva dni). S tem  sem verjetno tudi zadnji bronhitis zelo močno umilila.
Kakšni so znaki?
Hropenje in suh kašelj - je pri Manci prvi znak. Ponavadi je najmočnejši, ko se vleže in poskuša spati, dokler ne zaspi trdno. Tak kašelj je že kar na začetku. Jaz sem najprej mislila, da se ji že lušči.
Najbolje je šteti vdihe ko trdno spi. Če so nad 35/min je to znak bronhitisa.
Jaz ti priporočam vseeno pregled pri pediatru, ker je baje full virusnih bronhitisov. Oba bratrancova sinova sta zaradi tega pristala na pediatriji. Nočem te strašiti, ampak ob dovolj hitri ugotovitvi ji lahko stanje z razpiratorji zelo izboljšajo, če pa predolgo čakaš, pa je za to večkrat že prepozno.
Mi moramo priti na pregled takoj ko začne suho kašljati.
Upam, da pri Tari ni bronhitis in da bo že jutri zdrava pupika user posted image .

Midva sva si pa danes po dolgem času ogledala film v kinu. Prav pasalo je. 
Drugače pa tudi mi ne praznujemo valentinovega kaj preveč, kakšen bombonček, rožica in to je to.

Lahko noč 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
15.2.2007 7:55:06   
lifcsi
Bobika Najlepša hvala za izčrpno pojasnilo. Tara zdaj samo še malo pokašljuje, je pa res, da je pred dnevi, ko sem jo položila spat, močno kašljala. Zjutraj nisem slišala hropenja, bom pa štela vdihe, ko bo spala. Še enkrat res hvala.

Včeraj nisem nič koentirala, ker sem totalno na tleh. Bom pa v kratkem tudi jaz zamenjala avator za nekaj lepšega.

O laskih: naši malički skoraj nič ne rastejo oz zeloooo počasi, se pa kar lepo gostijo. Škarjic v bližnji prihodnosti še ne bodo videli.

Maškare: spet me ne bo domauser posted image user posted image user posted image , šele zvečer bom prišla, tako da bo naš zajčekuser posted image pustoval z varuško (mojo sestro) in atijemuser posted image .

lep dan vam želim

Livija

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
15.2.2007 8:08:04   
XXYY
Dobro jutro!

Tudi jaz moram še tukaj objavit, da je

DANES ob 5 uri zjutraj prijokal na svet Danijel (sinček od moje prijateljice in sosede), težek 3715g in velik 54cm.

Je pravi korenjak. Bravo mami in ati user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
15.2.2007 8:38:33   
shooo
dobro jutro,
ker se mi mudi (hi hi gremo na morje) samo na brzinco napisem.
Bronhitis (IN NA SPLOH TEZAVE Z DIHALI):  probajte dati mladickom (hvala rija ) cisto laneno olje (jedilno ,mogoce se dobi v apoteki jaz sem ga dobila od ette iz austrije). pol zlicke na dan.
neza je ze od zadnje temperature  full hropla in sem ji 2 krat dala olje in je nehala. tretji dan sem pozabila in je spet zacela. dala sem ji se dva krat in je sedaj vse ok.
teta sicer ni vedela da ima nezika tezave je prinesla to za vse nas, ker nas itak zmiraj obdari z full zdravimi recmi.

ajde bejbe, fajn se imejte.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
15.2.2007 8:49:30   
renan
dobro jutro!

mi smo ze v akciji..vceraj smo za valentinovo bili na pici in tiramisuju. smo se prevec nazrli in stokali dokler nismo zaspali. kmalu tako ne bomo sli spet ven jest, ker so tu cene v restavracijah strasno zasoljene. ko pridem v slo, se mi potem zdi vse poceni, pa sploh ni tako zelo. kavo z mlekom nap. tu dobis za 3,40 evra, tiramisu je pa stal 4,70...user posted image vladimir je v piceriji zabaval parcke pri sosednjih mizah. verjetno bo malo dvignil nemsko nataliteto. se dobro, da ga ne vidijo doma, ko je tecen.user posted image

avatar: sem mislila dati eno drugo sliko, pa mi nonstop napise, da je prevelika.user posted image bom ze pogruntala. itak imam tu cas za take stvari..

lifsci: nas vladimir je lani tu kasljal ob eni virozi. pediater je povedal, da lahko otroci kasljajo se dva tedna po prehladu. smo pa nesega malega tudi inhalirali s solno razstopino, ker ni mogel vsega izkasljat in je potem zaradi tega hropel. z laski je pri nas podobno kot pri vas. se dobro je, da je tako, jaz sem namrec tam do tretjega leta skoraj brez laskov po svetu hodila..si lahko mislis, kako so bili vsi okrog mene zaskbljeni..

ovnica: obleko si ze izbrala? kaksno si zelis?

kompliment tilu, tinu in juretu. to bo res huda konkurenca pri fantkih. tako je prav, da se bodo malo bolj potrudili za puncke...user posted image

in seveda cestitke za danijela!

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
15.2.2007 11:47:43   
KatjaD
Ovčkauser posted image user posted image user posted image - naj ga super veliko crkljajo in ogromno spijo!!!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
15.2.2007 12:22:10   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Iza spi...

Rahelca, fino, da sta boljšeuser posted image user posted image user posted image

Ovnica, sem videla slikice, jst ga pa nebi strigla, mu tako pašejo ti laski, sej ga boste poleti, ko bu mo vročeuser posted image

Alenkica, vidim, da tudi Jure že fino sedi in mu nogice sežejo do taluser posted image in res mu paše tale kapica, mu učke kr mal na zeleno povlečejo zaradi nje, u in tudi "naravne katastrofe" že spoznavauser posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image

Eros
vidim, da je tudi vas zajel val virusov in hvala bogu, da je mino, no na hrano morate še paziti in upam, da bo tudi to kamlu mimouser posted image
No, midva imava letos na izbiro dva sprevoda maškar, enega tam, kjer sva prej živela in enega tu, kjer živimo na novo, ne veva še kako se bomo odločili...

Lifsci, mi je hudo, ko berem vse, ki sedaj hodite v službo in vsakič, ko mi rata hudo, ker sem ves čas samo z Izo in ničesar ne naredim zase, se spomnim kako vam je in jo takoj stisnem k sebi...
Vam želim, da se bo kašelj umiril.

Taši, čestitke Špeli za hojouser posted image in za zobke tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image mi še  ne hodimo in smo še vedno brez zobkovuser posted image Sem vesela, da ste meli čas samo zase in ga prijetno izkoristiliuser posted image Kako si pa ti? Kako tvoj trebušček in tempo življenja?

Ovčka, čestitke tvoji prijatlejiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Shooo hvala za nasvet glede lanenega olja, mislim, da ga prodajajo v DMu in bravo za teto da vas obdaruje z zdravimi stvarmiuser posted image Fino se mejte na moooorjuuuuuuser posted image

Renan a takšne razlike so v cenah? Potem se res nimamo kaj za pritoževat, vsaj zaenkrat ne...in kr predstavljam si kako je očaral "publiko"user posted image

Pri nas je zgleda zdej zobek že bolj na koncu, ampak je hudo, vsako noč se Iza zbudi z jokom in ji moram dat calpol, danes je pa celo noč spala ampak ob 8ih pa tak jok, da me je kr srček bolel. A je kej narobe, ker že par dni zaporedoma dobi žličko calpola?
Kostumček za maškore mi še ni ratalo zašit, sem ga pa že ukrojila in nardila na kapici tipalke. Možek je kar dosti v službi in kr naprej so še popoldanske obveznosti in sploh nimam časa nardit vse kar bi rada.
Boste kej krofe pekle? Upam, da mi bo čas dopustil, da jih spečem tako kot vsako leto, potem jih dam v zmrzovalnik in jih še nekaj časa jemo, potem imamo pa spet za celo leto miruser posted image

Tako se ničesar več ne spomnim.

Pišite kej in lepo, lepo se imejte...

Tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
15.2.2007 13:46:08   
bobika
Samo na hitro, da vam sportočim, da smo dočakali 4 zobek (zgornjo desno enkico).

Neposredna povezava do sporočila: 5595
15.2.2007 13:50:37   
tinkamiška
joj Iza je spala samo pol ure, potem pa spet jok, sem jo puskusila nazaj uspavat, pa ni šlo, sva se obe scmerili, zdej se pa igra, jst bom šla pa kosilo kuhat.

A je možno, da bi bila taka zaradi zobkov? je tudi ne tako z užitkom kot ponavadi, zajtrk še kr je, dopoldansko malico preskoči, kosilo spet je, popoldansko malico pa jo pepričam samo z mandarino večerja je pa bolj tako-tako, je ampak ne toliko kot ponavadiuser posted image Dejte mi napisat kako je blo pri vas...

Bobika, čestitam za zobek, jst komaj čakam, da bo naš ven pokukal...

lp,
Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
15.2.2007 14:02:07   
lonja
Oj,

nimam dost časa, letim naprej, sam tole:

Tinkamiška, ja Ajda tudi ni imela skor nič apetita, sem bla že prav slabe volje, ni hotela nobenega linota več, pa ne banane, pa ne hruške, nič... Pol je pa zobek končno predrl in zdej spet je vse od kraja in se je spet nazaj lepo poredila.

Tako, zdej pa šibam dalje...

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5597
15.2.2007 14:04:35   
tinkamiška
lonja hvala, si me kr malo pomirila, ker me je spet zagrabila panika, da je kakšna viroza na obhodu...upam, da bo zobek kmalu vn pokukal, oziroma se mi zdi, da bosta kr dvauser posted image
piši še kajuser posted image

Tinka

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
15.2.2007 17:19:57   
Ovnica78
Ojla!

Hvala za komplimente za mojega fantka.

Tinkamiška mislim, da je čisto normalno, če ji rastejo zobki. Tudi nas martrajo že kar nekaj časa, pa noče nič ven pokukat. Dlesni ima pa ful nabrekle. Strigla pa Tina bom, ker me ful jezi, ker se mu zadaj naredi pravo sračje gnezdo, ki ga ne morem počesat.  Bo pa potem čisto drugi, saj vem user posted image . Aja, pa še to, si ful pridna ko sama šivaš kostum za Izo pa še krofe boš pekla. Jaz nisem za tako, sem bolj lene oz. leve sorte kar se tega tiče.

Renan obleke še nisem izbrala, grem teden po počitnicah gledat v izposojevalnice. Jo moram videt in pomerit, da lahko rečem "to je to". Bo pa sigurno bela ali v barvi šampanjca, dolga in po vsej verjetnosti ozka in ne preveč načičkana, bolj preprosta.

Tašonka mislim, da bo za obe na ta dan kar naporen dan, samo na drugačen način. Datum pa že imava rezerviran. Se prvo sploh nisva nameravala ženit na ta dan, pa je tako naneslo, da je bil ravno ta prost.

Lep dan še naprej jst pa se grem še mal k dragemu stiskat dokler Tin še spi!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 5599
15.2.2007 21:20:30   
bobika
Tinkamiška, manca pred izraščanjem zob ni imela težav s hrano. Le drugače se mi zdi, da je ene par dni, preden pogleda zob ven malo bolj tečna in ponoči slabše spi. Calpol ji pa jaz tudi kar pogosto dam, če vidim, da jo kaj boli. Mi je tudi p tako svetovala.
Krofov jaz ne bom pekla, bo jih pa moja mama in jih bom po vsej verjetnosti polnila jaz.
Kako boš pa naredila tipalke? Ne vem kako bi jih naredila.

Shooo, lepo se imejte na morju.
renan: si kar predstavljam nemce kako jih je fasciniral
ovčka: čestitke tudi od mene za dojenčka tvoje sosede!

Manca je že ves popoldan bila zelo slabe volje in zgledala je utrujena. Niti večerje ni hotela pojesti. Spila je flaško kakava in v trenutko zaspala. Sedaj pa se že eno uro vsake toliko joka in se komaj potolaži. Je pred parimi minutami spila še eno flaško čokolina (prvič). verjetno je bila lačna.
To ne moreš verejeti. Vedno ko imam jez kakšen izpit je on abolana in joka, da me še vse dela bolj živčno.
Sicer pa grem jutri le na ogled izpita, ker za kaj več ni bilo časa.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?