|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
15.2.2007 21:23:33   
bobika
hi, hi tudi sama imam novi avatar user posted image . Ampak rožice pa ne dam user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
15.2.2007 21:24:41   
rija
bobika, kak pa narediš, da se slikice menjujejo....

jaz pogrešam moje fefiče...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
15.2.2007 21:37:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pogrešam moje fefiče...user posted image

jaz tud user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
15.2.2007 21:41:44   
rija
user posted image user posted image user posted image  nič več  user posted image user posted image

zdaj zopet vidim, kaj sem kje napisala.......

saj je moj mali cuker od cukra, ampak če pa je tu gori toliko krasne dece....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
15.2.2007 21:43:15   
renan
Dober vecer!

Tinkamiska:
mene je danes ravno tako grabila depresija, ker sem cel cas doma z vladimirjem in brez dela...upam, da je ta slaba volja kratkorocna, ker bom drugace nekaj morala spremeniti, da ne bi slabo na vladimirja vplivala..
glede zobkov: pri nas je takrat tecnoba in zbujanje ponoci. z apetitom pa nimamo nikoli tezav.user posted image

Ovnica78: se slisi tako,  kot ce bi opisala mojo porocno obleko. bila je bolj ozka, preprosta in v barvi sampanjca. jaz sem jo kupila, ker sem jo tu nasla poceni. bila je v bistvu bolj vecerna obleka kakor porocna, a tudi najina poroka ni bila zelo blesceca in velika, ker sem se zalovala..

Bobika: nas mali res vcasih sokira nemce, ker ima tak vesel temperament: sam s sabo se glasno pogovarja, nonstop nekaj ceblja ali pa se krega. mislim, da to mene oponasa, ker se je zadnjic na naso muco jezil v isti intonaciji, kakor jaz njemu recem: ne, ne smes..
mislim, da se tvoja napestost pred izpitom na manco prenasa in ne obratno.. srecno jutri!

Tasonka: cestitke za spelino gibanje po dveh nogah!

HOJA: tudi pri nas bo kmalu. danes se je ze cel dan trudil narediti cim vec korakov. prisel je tam nekje do 8, potem se je pa pustil na ritko. mi je totalno smesen, kako balansira sem ter tja. edino me je strah, da ne pade na kaksen vogal..

UMIVANJE ZOBKOV: kako vam uspeva? nasa mala trma noce odpreti ust. se nonstop boriva, kakor pri rezanju nohtov. ko mu pa dam scetko v roko, si jo globoko v usta poriva.user posted image   ali katera zze uporablja zobno pasto?

lahko noc vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 15.2.2007 21:44:43 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
16.2.2007 0:23:47   
petra81
Bobika; po moje Manca občuti tvojo živčnost in napetost glede izpita in je potem tudi sama taka!! Poskusi se pomirit, čeprav vem, da ni lahko! Srečno!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
16.2.2007 0:33:10   
rija
renan: til že uprablja zobno pasto oralb...zobke pa si ful rad pere, še posebej z električno zobno ščetko, mu valjda paše, da ga čoha user posted image  po dlesnih

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
16.2.2007 10:46:23   
bobika
hej, hej!
jaz sem nazaj iz izpita, ki je bil katastrofalen. Še polovico nisem znala rešiti user posted image . bo pa drugič bolje.
Celo noč smo prejokala (bolj v spanju). Je kar med nama spala, da naju je hitro čutila. Se mi pa zdi, da jo je full šraufalo. Ko je prdnila je tak jokala zraven, pol je pa bilo nekaj časa ok.
zbudila se je ob pol osmih in šla z atijem v službouser posted image . Po izpito sta pa prišla po mene in sedaj že tudi spi.
upam, da ji bo danes ok. se je zjutraj full pokakala na kahlico.

Je pa res možno, da jaz spravljam živčnost na njo, čeprav nehote. Ponavadi se niti ne obremenjujem kaj dosti z izpiti (saj sem že tak in tak zabluzla 100 na uro), ampak, ko je zraven še njena bolezen me pa čisto potre. Bolj to, kot izpiti.

rija: si bolj prepoznavna po fafaronih, čeprav je Tilova slikica tudi čudovita. Avatar pa sem si naredila po navodilih iz foruma (pa d mi je pomagala, ker sama ne bi nikoli skupaj spravila user posted image ) http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140019

renan: manca si pusti in tudi zelo rada si pere zobke. Paste pa ne uporabljama nobene. Zobobzdravnica je rekla, da do treh let ne past user posted image . Za enkrat za te 4 zobke ni potrebe po pasti.

Grem počasi do konca sešiti metuljčka user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
16.2.2007 10:47:26   
mayflower
Pozdravljene ženske! Danes em dobre volje, ker sem po dolgem ajtu dobila eno vabilo na razgovor za službo. Me prav zanima. Sicer pa je pri nama kljub gradnji hiše v zraku možnost selitve v Ljubljano za nekaj časa: mož je bil povišan in je zdej stalno gor, pa še jst mam edine možnosti za službo gor... Bomo vidli. Pa tako rada bi, da bi Aleksej odraščal dol pr nas.user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli končno posvetovalnio in smo dobili tudi pikico. Zdej  v strahu čakam, da ne bo kakih učinkov, ki naj bi se pokazali šele po enem tednu. Zaenkrat je vse v redu.

Naši podatki: 81,5 cm in 11400 g

Sicer se ponavadi ne rada hvalim, ampak zdej pa mora it iz mene,da smo bili fejst pohvaljeniuser posted image user posted image user posted image Po vsem strahu s tistimi fleki, je lepo slišat, da je zelo lepo socialno razvit, pa da lepo sodeluje in se ne boji ljudi. Se bom še naprej hvalilauser posted image : mi nimamo nobenih problemov z umivanjem zobkov, ker jih umivam že od trenutka, ko so se pojavili. Zobozdravnica pa je odsvetovala rabo zobne paste, dokler je otrok ne zna sam izpjuniti!!!! Hodimo ne več, ker samo tekamo!!!! Ga je treba povsod lovit, sploh  ne bom omenjala hipermarketa, kjer takoj steče med ljudi, če ga ne trdno držiš. No, včasih prou paše malo se izprsit. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa še nič ne govorimo, razen amam in večernega klicanja mama ob odhodu v posteljo.

Če katera spremlja oddajo na Kanal A o otrocih z redkimi boleznimi je med njimi tudi primer tuberozne skleroze. V oddaji je predstavljen zelo hud primer bolezni... No, te bolezni se jst bojim. Sam za tako hudo obliko (vsi upamo), da je že prevelik-ponavadi se razvije do 1 leta.

Zdej se  je pa pokakal in ga moram nujno previt. Upam. da je tud pr vas tako lepo sončece, kot je tukej. En lep primorski pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
16.2.2007 10:54:44   
renan
dobro jutro!

mayflower ti se kar hvali, saj se vecina nas direktno ali indirektno na tem forumu..sem vesela, da je aleksej zdrav.

bobika
: zgleda, da je manca namesto tebe zivcna pred izpitom.user posted image

zobki:
tu pravijo, da naj bi se zobno pasto zacelo uporabljati pri 1,5 leta, ko se preneha dajati flourove tablete. baje, da so te zacetne zobne paste take, da naj ne bi skodile, ce jih otrok pogoltne...user posted image

lep dan,
renan

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
16.2.2007 13:37:52   
tinkamiška
Hojla

Hm danes sem mela pa kar nekaj za prebratuser posted image

Hvala vsem, ki ste odgovorile na vprašanje o zobkih, ker me je res skrbelo in še verjetno toliko bolj, ker imamo 3.3. kontrolo teže in ne bi bilo fino, če bi Iza spet premalo dobila na njej...

Ovnica, jst rada pečem in kuham, čeprav sem bila kot najstnica prav groza in bežala pred vsem kar je dišalo po kuhanju, pomivanju,...user posted image me je kr naenkrat zagrabilo in če le imam čas malo razvajam moža in Izo, pa sebe tudi sevedauser posted image Upam, da bojo zobki najinihuser posted image hitro ven pokukali...

Bobika, za tipalke sem kupila eno kapico in jo pobarvala na črno, ravno tako žabice(meje Rahelca spomnila na to), sem v trgovini z raznimi stvarmi za ustvarjanje kupila okosmteno žico in jo prišila na kapico, pa jo na koncih zavila tako, da zgleda kot tipalke. Ko se Iza zbudi bom slikala in pripopala slikico...
škoda za izpit...upam, da bo naslednjič več časa in da ga nardišuser posted image Manca pa verjetno res kej čuti od tebe, ampak bolana pa sigurno ni zato, sej veš ponavadi ima Murphy prste vmes...

Rija, vidim, da ne moreš prez feferončkovuser posted image

Renan, včeraj je bil en grozen dan, sem komaj čakala, da ga bo konec in prava tugota me je grabila. Ja pri meni je tudi hudič, ker nič ne počnem in skrajni čas je, da začnem malo delat na tem. Naslednji teden pokličem za eno izobraževanje in upam, da se bom lahko zmenila, da bom hodila tja ob sobotah...

Umivanje zobkov, kaj je to?user posted image user posted image user posted image Nas še čaka in me res zanima kako se bomo tega naučili, ker tega Iza sploh ne poznauser posted image

Mayflower, sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image in seveda je prav, da se pohvališ, tudi jst hodim 2m od tal, kadar Izi rata kakšna nova veščina in kadar jo pohvalijouser posted image Kar se pa seljenja tiče...jst si tudi želim, da bi Iza odraščala tu kjer smo, na deželi in te čisto razumem zakaj ti ni za it...ampak če ne gre drugače...

Tako, mi tudi še ne hodimo, govorimo že nekaj, je pa tudi odvisno od dneva. Včasih nas Iza prav lepo ignorira in čeblja v svojem jezikuuser posted image

Lepo bodite

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
16.2.2007 14:23:36   
Ovnica78
Tina smo včeraj postrigli, če katero zanima kako izgleda naš korenjak lahko pogleda v moj album. geslo enako kot vedno.

Umivanje zobk; groza user posted image . Je skoraj vedno jok prisoten.

Pa še to naj omenim, da imamo doma pravega muzikanta. Tin igra na orglice, ki mu jih je kupila bica. Tako, da cele dneve zdaj to poslušamo user posted image .

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
16.2.2007 20:03:15   
tinkamiška
Bobika, ni šlo prej...
user posted image

lahko noč

Tinka

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
16.2.2007 20:03:57   
tinkamiška
Ovnica mi lahko pošlješ geslo na ZS prosimuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5614
17.2.2007 9:20:53   
renan
Dobro jutro!

Imam eno vprasanje: kdaj se lahko pove, da je otrok shodil? vladimir je pravkar naredil 16 korakov od vrat do mene. je to ze to, ali se steje sele takrat, ko prezivi vecino casa na dveh nogahuser posted image
Joj, kako sem srecna...

lep vikend vsem,
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
17.2.2007 9:30:12   
Rahelca
Hojlauser posted image ,
Tinkamiška: kok smo cortkani!!!!! Prava mojstrica si!!!! Super.
Myflower: kdo se bo pa hvalil, če ne mamica. sUPER STE!

Mi si zobke umivamo tu in tam. Sara si ji poskuša sama, pa ji včasih ne gre dobro. Tabletk pa ne jemljemo, mi je p. rekla da ni govora. No, pol pa vedi kaj je prav.....

Mi tudi še ne hodimo, stojimo in hodimo ob opori. čebljamo pa ful.
Malo bolj je, čeprav ne toliko kot pred boleznijo.
Upam, da bova kmalu imeli sistematski pregled, da končno tudi jaz javim mere....

Zdej pa grem malo pospravljat, potem pa na sonček.

Ovnica, dej meni tudi pošlji geslo, prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 5616
17.2.2007 9:34:01   
Ovnica78
A vam delajo zasebna sporočila??? Meni že dva dni ne.user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
17.2.2007 12:30:22   
Kornelija
RENAN  veš, da je 16 korakov pravi maraton za prve korake, toraj lahko s ponosom rečeš, da je tvoj Vladimir shodiluser posted image user posted image user posted image

IZA joj kako si lepa "žuželkica"user posted image

MAYFLOWER čeprav te ne poznam, velikokrat mislim na tvojega sončka, za katerega si zelo želim, da bi se popolnoma izognil bolezni, za katero se bojite, da bi jo mogoče imel. user posted image user posted image user posted image za naprednega Alekseja!

Mi si zobke umivamo tako, da mu jih jaz na hitro skrtačim, potem pa že hoče sam nadeljevati delo ščetkanja, malo po zobkih, malo po laskihuser posted image

Koliko vas uporablja fluorove tabletke in kako jim te tabletke dajete?

Ste slišale za malega 1,5 letnega fanteka, ki se je včeraj izmuznil vzgojiteljicam v vrtcu na Koroškem in v bližnjem potoku umrl?
Mene zaradi tega kar boli pri srcu in ves čas mi gre na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
17.2.2007 12:32:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kornelija

Ste slišale za malega 1,5 letnega fanteka, ki se je včeraj izmuznil vzgojiteljicam v vrtcu na Koroškem in v bližnjem potoku umrl?
Mene zaradi tega kar boli pri srcu in ves čas mi gre na user posted image user posted image user posted image

Fara, Bela Krajina, ne Koroska.

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5619
17.2.2007 14:23:59   
renan
Kornelija: jaz se pocutim enako zaradi te tragedije. cel cas si predstavljam, kako bi bilo, ce bi to bil vladimir in razmisljam, kako grozno je bilo otrocku, ko je bil tam sam v potoku. groza...meni bi se zmesalo, ce bi se mi to zgodilo.  na cvekanje v tri dni imas debate o tem..

joj, potem pa nas vladimir res hodi..user posted image user posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
17.2.2007 17:02:42   
mayflower
Renan: Čestitke za prve korake. Očitno je prav lepo shodil. Pr nas je šlo zelo postopoma: njaprej en korak, potem štirje, zdej pa lauf user posted image

Tragedija: Mene je bolelo srce že za tistega 5-letnega fantka v Kranjski Gori. Včeri pa kar nisem mogla verjet. Pa danes preberem, da so ga našli 10 metrov od vrtca. Za se zjokat!!!! Mi je šlo kar na jok ob branju. Človek si želi, da bi tam najprej pogledali, pa na žalost je pomoč prišla prepozno.user posted image user posted image user posted image Ubogi starši.

Zdej bom še bolj nevrotična, ko bom dala tamalga v varstvo. Vsi mi pravjo, da se navadiš, skrbi pa me bodo spremljale do kona življenja.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
17.2.2007 17:52:48   
Rahelca
Res je grozna tale tragedija. Včasih si kar ne želim, da bi shodila.
Pa sej vem, da mora. Zdaj bo tudi mene strah, ko bo šla spet v vrtec. Tudi meni se smilijo starši. Še dobro (grozno je to rečt), da imajo še deklico. To so res grozne stvari. Ampak življenje gre naprej.

Midve sva vredu, sva bili malo v mestu, sva šli gledat maškare. Pa Sare niso preveč zanimale. Pa tudi nekam bolj hladno je postalo. Naj bo že enkrat prava pomlad. Ali pa mrzla zima. Tole vmes je brez veze.

Renan: čestitam za korake!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5622
17.2.2007 17:53:26   
bobika
Naš metuljček je danes pustoval user posted image  

user posted image  

user posted image  metuljček od zadaj

user posted image  metuljček se odpelje 

user posted image  na pustnem rajanju

Nekaj več slikic je še v albumu.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.2.2007 0:30:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 5623
17.2.2007 18:13:39   
bobika
mayflower: sem vesela za tvojega fantka. Gledam to odajo na a kanalu in se mi kar srce trga ob tistih bogih otrocih. Kaj tisti fantek, ki so mu mogane operirali ima enako bolezen kot tvoj? Res si močno želim, da ne bi njegova bolezen napredovala.
Je pa Aleksej pravi velikan user posted image

renan: ja seveda lahko rečeš, da hodi user posted image . Sedaj boš pa videla, da bo še samo par dni hodil potem pa že tekel (ti pa za njim)user posted image

Tinkamiška: hvala za slikico. Sem kar iz pene naredila tipalke. Komaj čakam, da vidim vašo pikopoko v celem user posted image
Kako so ti pa krofki uspeli?
ovnica: tudi jaz bi prosila geslo. Zs pa ne vem če dela user posted image

Kornelija: helovuser posted image
za nesrečo je pa res hudo in kar ne morem verjeti kako se je to lahko zgodilo.

Maškare: Manca je na pustnem rajanju full uživala. Neprestano je hodila od ene do druge maske in jih opazovala. Vmes je tudi kdaj pa kdaj zaplesala.
Kar verjeti nisem mogla, ko je šla kar z eno mušnico. Jaz niti te mušnice nisem poznala user posted image , ona pa je ves čas plesala z njo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
17.2.2007 18:42:58   
Kornelija
ribicaRR hotela sem napisati na Kočevskem, pa sploh nisem opazila, da sem napisala na Koroškem.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?