tinkamiška
|
Hojla Hm danes sem mela pa kar nekaj za prebrat Hvala vsem, ki ste odgovorile na vprašanje o zobkih, ker me je res skrbelo in še verjetno toliko bolj, ker imamo 3.3. kontrolo teže in ne bi bilo fino, če bi Iza spet premalo dobila na njej... Ovnica, jst rada pečem in kuham, čeprav sem bila kot najstnica prav groza in bežala pred vsem kar je dišalo po kuhanju, pomivanju,... me je kr naenkrat zagrabilo in če le imam čas malo razvajam moža in Izo, pa sebe tudi seveda Upam, da bojo zobki najinih hitro ven pokukali... Bobika, za tipalke sem kupila eno kapico in jo pobarvala na črno, ravno tako žabice(meje Rahelca spomnila na to), sem v trgovini z raznimi stvarmi za ustvarjanje kupila okosmteno žico in jo prišila na kapico, pa jo na koncih zavila tako, da zgleda kot tipalke. Ko se Iza zbudi bom slikala in pripopala slikico... škoda za izpit...upam, da bo naslednjič več časa in da ga nardiš Manca pa verjetno res kej čuti od tebe, ampak bolana pa sigurno ni zato, sej veš ponavadi ima Murphy prste vmes... Rija, vidim, da ne moreš prez feferončkov Renan, včeraj je bil en grozen dan, sem komaj čakala, da ga bo konec in prava tugota me je grabila. Ja pri meni je tudi hudič, ker nič ne počnem in skrajni čas je, da začnem malo delat na tem. Naslednji teden pokličem za eno izobraževanje in upam, da se bom lahko zmenila, da bom hodila tja ob sobotah... Umivanje zobkov, kaj je to? Nas še čaka in me res zanima kako se bomo tega naučili, ker tega Iza sploh ne pozna Mayflower, sem vesela za vas in seveda je prav, da se pohvališ, tudi jst hodim 2m od tal, kadar Izi rata kakšna nova veščina in kadar jo pohvalijo Kar se pa seljenja tiče...jst si tudi želim, da bi Iza odraščala tu kjer smo, na deželi in te čisto razumem zakaj ti ni za it...ampak če ne gre drugače... Tako, mi tudi še ne hodimo, govorimo že nekaj, je pa tudi odvisno od dneva. Včasih nas Iza prav lepo ignorira in čeblja v svojem jeziku Lepo bodite Tinka