|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.2.2007 18:13:04   
KatjaD
mayflower - držim pesti, da bo čim prej mimo.

tinkamiška - hvala. Jaz tudi upam, da ne bomo rabili, samo za vsak slučaj sem vprašala, da vem a lahko k v lekarno letim, če biblo kaj, al moram do P!

Jaz sem že dosti boljše, sicer me vse boli, ampak vsaj vročine ni več tako visoke, samo nekaj čez 37. Matic je pa začel ful šmrkat, tako da pomoje spet ne bomo preveč dobro spali. Z včeraj na danes ponoči se je do 3:30 zbujal na 15 minut, potem pa sicer spal do 8-ih (vsaj upam, da res, ker sem jaz padla v komo in je ati vstajal, če se je slučajno kaj še zbujal). Sva mu pa kar posteljoob 3-eh v najino spalnico postavila, ker se nama ni dalo več v sobo hodit!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
20.2.2007 21:12:23   
bobika
To še vam moram pokazati potem pa končam s slikami od pustka user posted image  
user posted image  
mi2 z Manco v družbi Ninota in Liju

user posted image

mami in manca lani (dojenček in kuharica)

user posted image

mami in Manca letos (cvetlični vrt in metuljček)

Razlika je očitna user posted image

Svojo masko sem si naredila v pol ure, ker sem se tako pozno spomnila kaj in kako bi si naredila user posted image

Lep večer

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 20.2.2007 21:29:48 >

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
20.2.2007 21:27:02   
mmetka
halo babe!

Jaz se pa že tako dolgo nisem javila, da imam že slabo vest!user posted image

Pri nas se nič pretresljivega ne dogaja! No, meni se nič takega ne dogaja, Tijančku pa se po moje ful dogaja, ko je v varstvu pri babicah! Ko pridem po njega po službi, sploh noče z mano domov! Lepo ga razvajajo! Drugače pa še ne hodi sam; končno je osvojil besedo mama tudi takrat, ko ni tečko; ima 6 zobkov, ki so izraščali brez posebnih muk; ima tudi novo pogruntavščino- cviljenjeuser posted image !

Glede na to, da nisem preveč na tekočem o čem teče beseda, bo za enkrat to vse!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
21.2.2007 0:10:15   
shooo
ojla micke,
tu gor pa pravi zur. saly, zoo v grazu, pa pustki - fantasticni, pa ze o dopustuuser posted image user posted image user posted image .
tako, nezica je bila na mini dopustu full zadovoljna,ko je 1. zagedala bazen je od srece samo piskala. potem je vec nisem smela spustiti same ker je na en dva tri po  4 sibala v bazen. pa otroci, pa guzva pri in po vecerji..joooj. totalni zur...
joj, a pravi dopust : HVAR , tako kot vsako leto. enih 14 dni , potem pa gremo se v mostar.pa konc marca tudi gremo v mostar (same) pa potem maja na hvar.tako da bo cas hitro minil.
moram vam se pohvaliti da sem danes bila prvic v fitnesu in je bilo prav fajn. trener mi jutri naredi vaje in v zepu imam mesecno karto (studentskouser posted image ) tak da ima da sem v formi do ......mah, samo da sem se spravila v miganje.sicer hodim se 1x na teden na telovadbo k eni fizioterapevtki ki pa naredi taksne mesane vaje za raztegovanje, malo joge, malo pilatesa pa sproscanje(pred bozicom sem na sproscanju, zvocni terapiji z gongi, zaspalauser posted image ), tudi fino , samo nic šusa.nič švica.tole danes je pa ze boljse.

pa se kornelija , cim prej opravi poseg.
lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
21.2.2007 9:30:24   
renan
Dobro jutro!

Vladimir ze spi (mora ubozcek, ker se je prebudil ze ob 6.10.user posted image ), jaz pa grem spet razbijat tisino tukaj gor. pri nas ni nic novega. zunaj je sonce in vceraj smo se prenajedli krofov.
nas mali ima novo foro, ko vstane. ko ga posedim v stolcek za zajtrk, si najprej naroci glasbo in sele potem zajtrkuje: miga z glavo in kaze na radio.user posted image

lifsci:
pri vladimirju je bil cas od takrat, ko  je prvic sam stal, do prvega koraka kar dolg. potem je bilo spet kaksnih teden dni pauze in nato so sledili 3-4 koraki in scasoma se vec. zdaj lahko prehodi celo stanovanje (ki ni zelo veliko), a ko je utrujen, na vsakih nekaj korakov na ritko pada. po moje otrok shodi, ko se cuti pripravljenega. siliti nic ne pomaga.  poznam eno puncko, ki si je komaj pri 15 mesecih upala spustiti rokico in hoditi sama.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
21.2.2007 15:08:50   
tinkamiška
Hejhojuser posted image

Danes sem prebila led in šla smučat. Izo je pazla moja mama in se je kr dobro obneslo, čeprav: ni hotela jest in ni hotela spat. Je bila pa dobre volje in mamo vodila po celem hribu, da sta nabirali veje in kamneuser posted image user posted image user posted image Zjutraj je pa princeska spala do 9ih, mene je pa tako skrbelo, da se bo zbudila, ko bom šal od domauser posted image

Zdej se je najedla in spi kot klada, bo prespala cel popoldan se mi zdi. No pa sej je bila cel dopoldan na sončkuuser posted image

Renan, Iza pa začne z prstkom dirigrat in moram pet Tinko Tonkouser posted image Meni se prav dopade, ko tako lušno migajo, ko slišijo muziko ali petjeuser posted image

Shooo sem prav pomislila na vas, ko sem pisala o dopustu. Fino, da ste se meli lepouser posted image in da je Nežika uživala. Hvara pa ne poznam kaj dosti, sem bila tam kot otrok in je bilo fino, ker je bil bolj divji otok, je še tako? Mostar...tam sem bila tudi še kot otrok in je bilo tako čarobno mesto, ga bomo morali še kdaj obiskati...
Pa go baby go za fitnesuser posted image je res fin občutek ko nardeš nekaj zase, pa samozavest kr sama narasteuser posted image

mmetka! res te ni bilo dolgo, fino za zobke, mi smo še vedno brezuser posted image in lepo, da si lahko brez skrbi, kadar je v varstvuuser posted image Govorimo o dopustih, o zoo-jih, o pustu, in vsem kar nam pade na pametuser posted image

Bobika, slikice so malo majhne, se bolj malo vidiuser posted image dej raje mi geslo pošlji, da albume pogledamuser posted image

KatjaD, upam, da je bila današnja noč že boljša...hitro se oba pozdravitauser posted image

Lep dan!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
21.2.2007 16:11:43   
mayflower
Mi smo pa kar fejst bolani. user posted image user posted image user posted image Ponoči je mel 39,6°C. Ga je mama peljala k P, pa je dobil voltaren za zbijanje vročine in antibiotik. P je rekla mami, da to ni reakija na cepljenje-naj bi se vročina pojavla že drugi dan.  Ne morem verjet- prejšnji teden pa so rekli,d a se vročina pojavi po 1 tednu!!! Jst mislim,da preboleva blago obliko mumpsa. Ima značilno zatečene bezgavke na vratu in po eni strani telesa.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
21.2.2007 16:46:14   
renan
mayflower: nama so tudi povedali, da se reakcija na cepljenje pojavi 7-10 dni poznejeuser posted image user posted image user posted image
hitro se pozdravite!

lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 5683
21.2.2007 19:11:51   
KatjaD
maylower - meni so rekli, da je reakcija 10-14 dni po cepljenju in sicer kot kakšna blaga gripa.

Tinka - hvala za lepe želje, midva sva oba že dosti boljše, Matic me je pa ponoči prijetno presenetil. Sem mu zvečer fino spucala s pumpico (še enkrta HVALA RIJA!!!), pa potem sem ga namazala s kremo, ki jo je svetovala enkrat decembra Bobika in mali je spal od 20:30 do 3-eh, smo spili 2 šluka čaja in je spal še do 8:30 - jaz sem šla vmes gledat, če je še živ, ker jnikoli ne spi toliko. Ampak očitno je moral nadoknadit za prejšnjo noč, ki jo je skoraj prebedel...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
21.2.2007 20:25:21   
bobika
slikice mi je rrjevka ribica zmanjšala. Če klikneš na sliko se poveča. Ta album pust pa niti ni zaklenjen

Nimam časa pisati, zato se poslavljam za danes.

lep pozdrav

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
21.2.2007 21:58:36   
rija
Pa evo, zopet različne razlage P: meni je P rekla, da lahko dobi vročino po cepljenju isti ali naslednji dan, nikakor pa ne v roku 7 do 14 dni, ker je potem to že nekaj čisto drugega user posted image  In res je naš mali dobil še isto noč vročinouser posted image

Evo še naš tigrček od včeraj:

user posted image

zadevo je fant vzel čisto resno, ker tigrčki pač ne hodijo po dveh nogah user posted image

user posted image

in še nekaj, kar me je ful presenetilo, ker me je videl samo enkrat delat na ta način sok in naslednjič, ko je hotel splezati na delovni pult, je enostavno začel sam delat sok user posted image   torej je treba res pazit, kaj delamo pred našimi mladički user posted image

user posted image

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
21.2.2007 22:22:18   
mmetka
nam je P rekla, da na to cepljenje ni nobene reakcijeuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
22.2.2007 10:24:40   
tinkamiška
Hojla, da slučajno ne bi padle na drugo stranuser posted image

Mayflower, mene je vedno bolj groza tega cepljenja, tudi meni so rekli, da ni reakcij po tem cepljenju, amapk tukaj berem, da ni ravno tako, no, sej tako naivna tudi nisem, ampak eni mate pa prav grde reakcijeuser posted image Vam želim, da bo kmalu boljše.

KatjaD, tudi nam je ta pupmpica zelo pomagala in Iza sploh ni veliko protestirala, ko sem ji nosek z njo čistila, res je super. Sem vesela, da ste boljšeuser posted image

Bobika, sem si ogledala slikice od bližeuser posted image , super souser posted image user posted image user posted image

Rija, kakšen luškan tigerček in kako obvlada hojo po tigrovouser posted image , mmmm kakšen sueper sokec je bil toleuser posted image

No, zdejle ne bom več pisala, nimam kej za dodat...

Lep dan

Tinka

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
22.2.2007 10:53:56   
renan
dobro jutro!

bravo til, kako lep tigercekuser posted image

posnemanje v smislu tilove priprave soka: meni je najbolj vsec, da vladimir za mano ponavlja ciscenje mize, in da mi dodaja perilo, ko ga obesam. se mu zdi fajn, da mu za vsak kos recem hvala in potem on meni nazaj lala. upam, da je to znak, da ni podedoval atijeve nespobnosti za vsa gospodinjska opravila.user posted image
so pa se slabse stvari, ki jih posnema: danes mi je s kreme uspel vzeti pokrovcek na navoj in skoraj celo tubo stisnit nase..user posted image njegovo pospravljanje v hladilnik smo koncno preprecili z zelo dobrim varovalom. hvala bogu, da ga je mozek nasel. vladimir hladilnika vec ne more odpret, za naju je pa zelo lahko...

cepljenje: me glava zaboli, koliko razlicnih informacij o reakciji..je pa nama ped tudi povedala, da je po tem cepljenju reakcija zelo redka..

Mayflower: kako je bil tvoj razgovor?

lep dan vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 22.2.2007 11:04:55 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
22.2.2007 10:56:51   
mayflower
ponoči smo bolj malo spali, ker smo najprej ob enih zbijali vročino, pol pa ob dveh pili antibiotik. Vročina še kar vztraja.  Takoj, ko popusti učinek svečke, naraste na 39-40°C. Ko pa svečka prime je Aleksej tak ko ponavadi. Razen, da ma močno povečane bezgavke na vratu. P je vprašala,če je bil v kontaktu s kom, ki ima gripo. Ma lepo prosim,  pri gripi pa res ne pride do take reakcije. Pa da ne omenjam, da naš antibiotik pobije vse živo in je za zdravljenje zmernih in hudih okužb. Mi je kar slabo nardilo, ko sem to prebrala in sedaj nestrpno čakam, kdaj se bo končno vročina ustalila.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mayflower -- 22.2.2007 11:01:24 >

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5690
22.2.2007 10:58:02   
kofetek2010
rija - mali je že zdaj pravi tiger user posted image  

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
22.2.2007 11:09:49   
mayflower
Cepljenje: reakcije so sicer redke, ampak se pojavljajo. Od moje bivše sodelavke hčerka, je po tem cepljenju pristala v bolnici. Ob sprejemu so ji rekli,da gre za ošpice (izpuščaj, zelo visoka vročina). Pol pa k je šla domov, drugi zdravniki niso hoteli potrdit, da je bla reakcija na cepivo. Čeprav je prva zdravnica lepo povedala, da gre za izpuščaj ošpic, k ga ni že celo večnost videla. SEj pravim, ni za bit prestrašen, reakcije so redke. Na žalost smo jo mi fasali. SEm se tud jst najbolj bala tega cepljenja. Mislim pa, da je večina zdravnikov preveč prestrašena, da bi si upala priznat, da je vzrok cepivo. V tujini so očitno bolj liberalni, sej na vseh straneh, kjer piše kaj o tem cepivu lepo piše, da se lohk pojavi blaga oblika katerekoli od teh treh bolezni. In naš tamali bi bil lohk na sliki otroka, ki ima mumps-značilno povečane vratne bezgavke.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
22.2.2007 11:36:26   
Kornelija
MAYFLOWER joj upam, da pri vas ta vročina hitro mine. Če pomislim, kako je bilo hudo pri nas, vam res močno, močno želim, da boste hitro zdravi. Glede cepljenja, pa si po mojem niso P zato enotni, ker pač nočejo priznati, da bi bilo cepljenje kaj krivo...jaz sem prepričana, da je pri našem bilo tudi cepljenje nekaj krivo, pa še verjetno dodatna okužba z virusom.

RIJA ja Til je pa tako srčkan tigrček, naš Alex je bil črni muc in to zelo stari črni muc, saj je kostumček še od Mariauser posted image

RENAN  hvala ti za geslo, slikice so lepe, Alexu pa se najbolj dopade Vladimir na avtku, saj je ves čas delal bm bm bm. Pri gospodinjskih opravilih pa bo sigurno prav priden, ko ga mamica že zdaj navaja , kako naj pomagauser posted image user posted image user posted image

SHOOO ti pa si pridna pri miganju user posted image user posted image Meni pa se ne da...mi pošlješ malo voljeuser posted image
BOBIKA  a si tvojega dragega tudi našemila? Če ga nisi, pa nam zaupaj v kaj bi ga obleklauser posted image
TINKAMIŠKA na ta drugi temi sem se malo oglasila starim borkam, da vidim, kako so kaj. V planu nimam nič, ker moram moje ginekološke težave najprej porihtati. Za tebe in vse ostale borke pa bom držala pesti, da se vam čimprej uresničijo želje!

MMETKA ja, ja babice znajo fejst razvajati vnukece. Moja mama je naša dva kar začaralauser posted image   Jaz pa sem tako vesela, ko vidim, da jo kar obožujetauser posted image user posted image

LP kornelija

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
22.2.2007 13:13:24   
bobika
pozdravljene!
Ne bom vsem odgovorila, ker sem že pozabila kaj ste pisale.
Pri nas je precej neprijetno stanje. Manca se zelo veliko joče in nič ji ni prav. Že ko se zbudi je taki jokec. Čez čas je potem dobre volje in pol zopet jokec. Pravtako ne spimo kaj prida ponoči. Še majn pa rada je. Vse kar da v usta ven špukne. Ne vem kaj ji je. To počne že cel teden.
Sumim zobke in pa malo vneto grlo.
Včeraj p aje nas doletel še en šok. Izteka se nam pogodba za najem stanovanja in najemodajalke nam je rekla, da se bo z marcem najemnina zvišala za 100 eur user posted image  Skoraj me je kap, ko mi je dragi to povedal. Pa že sedaj imamo zelo veliko najemnino za to kar imamo (230€).
Tako sedaj pospešeno iščemo variante kam in kako naprej, ker tukaj ne bo več šlo tako dalje. Ena izmed možnosti je da se selimo nazaj v hišo mojih staršev in si tam za sebe naredimo stanovanje. Toje bila že pred rojstvom naša opcija, ampak smo si potem zaradi nekih nesoglasij premislili in šli zasebe.
Sedaj pa ne vem. Smo se res že tako fajn navadili zase živeti, da mi po eni strani sploh ni za nazaj hoditi. Po drugi strani bi pa takoj šla, saj sma z Manco tudi drugače veliko tam in ne bi bilo potrbno plačevati najemnine.
Ne vem, sem danes čisto iz sebe, glede tega.
Babike se vam opravičujem, da sem vam težila user posted image

Mmetka lepo, da si se oglasila. Daj se še kaj.
Kornelija: moj bi lahko bil pa vrtnar user posted image  
Kdaj pa imaš sedaj poseg?
Rija: iiiii kako lepi tigerček. Pa delanje sokca tudi obvlada user posted image
shooo: pridna pridna, da tak migaš. Ti verjamem, da je oddih prav pasal.
mayflower, katjaD in rahelca: čimprejšnje okrevanje vajiših sončkov.
Tinkamiška: super, da si prebila led in si se šla smučati. Meni je tudi vedno tak čudno pri srčku, če je kje malo dalje pustim.
Pa še je kje kaj snega?

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
22.2.2007 13:21:31   
mayflower
Bobika: te čisto razumem zarad stanovanja. Tudi midva sva živela v najemu, sama 4 leta. Pol so nas pa iz zadnjega stanovanja ven vrgli.  Ker ni blo druge, sva se preselila k moji mami. Saj veš kako je s starši-stalno ima "pametne" nasvete. Zato moj dragi večkrat obrača oči user posted image Ma, trenunto raje malo potrpimo, ker zidamo hišo. Na dolgi rok pa to ni glih najboljša varianta. Razen, če ni druge rešitve. Priznam pa, da je najemnina veliko breme družinskega proračuna.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
22.2.2007 14:35:06   
tinkamiška
Kornelija, vem, da imaše zdej v palnu najprej sebe portihtat, ampak sem mislila, če imaš kej v planu po tem posegu...ja hitro pejdi tisto bulico ven dat, potem pa zgleda, da te vseeno malo mika še en migec ne?user posted image

Bobika, ja, vem, da je to grozno. Jst sme bila predlani v 6. mesecu nosečnosti, pa nam je najemodajalec rekel, da moramo ven, ker rabi stanovanje za svojo hči...no sva iskala stanovanje kot zmešana in sva ravno tako imela obcijo it k njegovim...ampak jst jih imam rada na obisku, ali grem pa k njim na obisk, skupaj pa ne bi živela, preveč rabim zasebnost...in sva našla stanovanje, sva si takrat rekla, da za par let in sva zdržala samo eno in pol, potem pa nabavila kredit in kupila tole mini hiško...živčkov gre veliko, ampak ko se enkrat odločiš je pa že vreduuser posted image So pa grozni ti najemodajalci, pa za 100eur poviša najemnino, mater bi jih, pa kr iz danes na jutri...vam želim, da se čimprej odločite in greste na boljše.

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5696
22.2.2007 16:08:29   
rija
Pospravljanje: ja Til tudi ful pospravlja, mi natrga celo rolo papirja ko čistiva stekla, ogledala....user posted image  hladilnika hvalabogu ne more odpret, ker imamo jumbota in ga še jaz komaj odprem user posted image user posted image  zato pa zadnje čase uspeva s predali, kar mu dolgo ni ratalo, ker so zelo veliki in težki....kremice pridno uporablja, vlažnih robčkov je mali zilijon na sedežni, suhih tudi.....wc papir mi natrga za teden dni naprej user posted image  zlaga perilo v pralni stroj in ga pobira ven.....mater, saj predstavlja sanje vsake bejbeuser posted image user posted image

Bobika: če ste imeli že kakšna nesoglasja, nikar ne rinite nazaj, ponavadi se take zadeve končajo z velkim kregom, raje si poiščite kakšno cenejšo varianto ali pa poglejte okrog za kakšnim nakupom......želim vam vse dobro, ker 330 E za karkoli je pa res tumač....user posted image

Tak, zdaj pa grem....se dat v trenerko, potem pa pride Kornelija z dečico pa bova malce poklepetaleuser posted image  

Tinka: sem pogledala album in imate zelo luštno user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
22.2.2007 20:36:41   
nemsis
Čer

Samo toliko da se javim. Meni je danes uspelo oddati diplomsko. user posted image user posted image user posted image
Sedaj čakam samo še na datum zagovora in pa malce se je treba pripraviti.

Drugače pa ni pri nas nič novega.
Danes smo stari 13 mesecev in še vedno čakamo na peti zobek. Ostalo pa kot sem rekla je po starem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
22.2.2007 20:54:58   
Ovnica78
Dober večer vsem skupaj!

Naše stanovanje je  polno bacilov. Najprej sem zbolela jaz, danes sem že nekoliko bolje, nato še moj dragi, ki je še ves bogi. Samo Tin še k sreči in po ne vem kakšnem čudežu, skače zdrav po stanovanju. Pa moram potrkat, da bo tudi ostal zdrav.user posted image
Sva bila v soboto na pustovanju pa sem se verjetno tam prehladila, ker sem premalo oblečena skakala naokoli. Pa glavn, da je blo fajn. No pa zdaj ni bilo fajn. So bile čist brezveze počitnice. Pa takšne načrte sem imela kako jih bomo izkoristili. No, ja pa drugič.

Danes sem pri Tinu opazila peti zobek. Končno se je spet začelo premikat naprej.user posted image

Rija Til je bil ful lep tigerček user posted image .

Renan prosim za geslo!!!

Eros čestitke za oddano diplomo.

Tinkamiška lepo, da si se se nasmučala, jaz se letos še sploh nisem.

Kornelija čimprej k zdravniku!!!!!

Bobika ful fajn, da si se tudi ti maskirala in sta bili obe z Manco pusta user posted image . Groza pa glede stanovanja. Sem brez besed. Upam, da boste čim prej našli ugodno rešitev.

Mayflower, katjaD in Rahelca pošiljam vam user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite!

Shooo lepo, da migaš! Tud jst bi mogla.

Lahko noč!!!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 22.2.2007 20:55:27 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
22.2.2007 23:01:54   
liju
Alo babike!
Po dolgem času, se vam spet malo javim, saj mi služba in šola vzameta full časa in energije!
Vidim, da kar pridno klepetate!user posted image user posted image user posted image
Lepo, da so po večini vaši sončki zdravi, to res rada vidim.
Mi smo tudi hvala bogu kar zdravi, le smrkamo malo in imeli smo kar fajn spet vneto rito. Drugače pa naš sonček vsak dan kaj novega pokaže, da se mu lahko človek nareži do konca. Zdaj imamo novo foro, znamo pokazat, kak se harmonika igra.user posted image user posted image Pravi navihanec je!

Nič, babike grem spat, ker grem zjutraj delat!
Še naprej lepo čvekajte, saj vas je lepo prebrat!user posted image

Aja, kaj pa srečanje???????????

Lahko noč in velik objem za vas in vaše sončke on naju z Ninotom!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?