tinkamiška
|
Hejhoj Danes sem prebila led in šla smučat. Izo je pazla moja mama in se je kr dobro obneslo, čeprav: ni hotela jest in ni hotela spat. Je bila pa dobre volje in mamo vodila po celem hribu, da sta nabirali veje in kamne Zjutraj je pa princeska spala do 9ih, mene je pa tako skrbelo, da se bo zbudila, ko bom šal od doma Zdej se je najedla in spi kot klada, bo prespala cel popoldan se mi zdi. No pa sej je bila cel dopoldan na sončku Renan, Iza pa začne z prstkom dirigrat in moram pet Tinko Tonko Meni se prav dopade, ko tako lušno migajo, ko slišijo muziko ali petje Shooo sem prav pomislila na vas, ko sem pisala o dopustu. Fino, da ste se meli lepo in da je Nežika uživala. Hvara pa ne poznam kaj dosti, sem bila tam kot otrok in je bilo fino, ker je bil bolj divji otok, je še tako? Mostar...tam sem bila tudi še kot otrok in je bilo tako čarobno mesto, ga bomo morali še kdaj obiskati... Pa go baby go za fitnes je res fin občutek ko nardeš nekaj zase, pa samozavest kr sama naraste mmetka! res te ni bilo dolgo, fino za zobke, mi smo še vedno brez in lepo, da si lahko brez skrbi, kadar je v varstvu Govorimo o dopustih, o zoo-jih, o pustu, in vsem kar nam pade na pamet Bobika, slikice so malo majhne, se bolj malo vidi dej raje mi geslo pošlji, da albume pogledam KatjaD, upam, da je bila današnja noč že boljša...hitro se oba pozdravita Lep dan! Tinka