|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
8.2.2007 20:54:37   
tinkamiška
Hojla

na hitro...

Rahelca, Iza ma 3.3. kontrolo, upam, da bo vse vredu, meni se zdi, da normalno je, kaka tako kot vedno, samo da zdej normalno 1x na dan in ne tako kot tisti teden pred pregeldom(3-4x), trebušček je pa velik in bolj trd, ampak vedno je imela takega in meni je taka normalna, upam, da bo vse vreduuser posted image Tvoji Sari pa pikopoko, da bo hitro zdrava!

Jst sem poročena, hmm, maja bo 4 leta, skupaj sva pa 6 let.

Ovnica, sem spregledala tvoje priprave na poroko, poročaj jauser posted image
Tudi meni se ne zdi nič narobe, če bi bil tvoj sinek čebelica, prav lušni so mi ti majčkeni, ker jim vse pašeuser posted image

Bobika, čestitke za 3 zobekuser posted image user posted image user posted image

Rija, si ga kr predstavljama ja, Tilekauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč pupe, se juti oglasim...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
8.2.2007 20:59:39   
Ovnica78
Ojla!

Kako ste kaj? Upam, da ste bolančki že kaj bolje, saj vem kako je hudo, če so naši user posted image  bolani.
Mi smo se danes malo potepali in jutri se bomo tudi. Prideta Tin in ati po mene v službo, saj samo jaz jutri delam potem pa gremo malo po trgovinah.

Bobika midva sva na koruzi že skoraj 11 let. Sva se pa ravno prej zopet spričkala zaradi poroke. Imava malo drugačne želje in ne vem, če bova sploh prišla skup v dogovorih. Sem mu ravno prej zabrusila, da se sploh ne bom ženla. No, pa saj bomo videli, kaj bo prinesel čas. Trenutno imava tih večer. Pa saj bo hitro bolje, ker ne zdrživa dolgo.

Rija lepe fotke. Til pa obvlada tale svoj avtek. Velik je pa ravno tolk kot moj Tin.user posted image

Rahelca sem vesela, da sta bolje.user posted image

Tinkamiška si me prehitela. No, pa saj vidiš, da poročam in zaenkrat ne kaže nič kaj rožnato. Za Izo pa držim pesti, da bo vse v najlepšem redu, v kar tudi ne dvomim.

Shooo moje sožalje!

Lep pozdrav še vsem ostalim!!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 8.2.2007 21:01:54 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
8.2.2007 21:22:53   
bobika
Ah, ovnica, saj pričkanje pride pri vseh parih. Pa zaradi tega ne smeš nehati misliti na poroko. Bosta pač nek kompromis najdla in eno srednjo pot pa bo. mi2 imava kar neke približno iste želje, vsaj tiste osnovne, glede velikosti poroke in načina poroke. Majhne stvari pa se bodo verejetno tudi pri nama nasprotovala, saj jaz preveč kompliciram moj pa vse bolj na izi jemlje user posted image

Smo bili popoldan pri Liju in njeni družinici. Imeli smo se fajn. Manca je Ninotu malo razmetala sobo user posted image  Drugače je pa Nino pravi cartek. Manci se je pustil razvajati. Manca pa ga je kot prava punca imela pod komando user posted image
Dokaz kako ga Manca poganja na triciklu user posted image .

KLIK 

malica

KLIK

Nino tega pa ne smeš! 
KLIK

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 11.2.2007 11:49:26 >

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
9.2.2007 8:33:30   
Anonimen
Ha ha, tale zadnja fotka je res svetovna, kako ga Manca komandira!user posted image user posted image

Jaz sem tudi poročena, čez en mesec imava drugo obletnico.

Shooo, moje sožalje!user posted image

Pikepoke za bolančke!!!

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5529
9.2.2007 10:22:48   
tinkamiška
Hojla

Iza se igra, jst sem pa malo sem skočila...

Ovnica, ja, sej, če sta 7 let skupaj, potem sta tako navajena na kompromise, je pa hudo, če imaš eno predstavo, pa je potem ne moreš realizirat, ampak kakorkoli, na koncu je vedno lepo se poročituser posted image Pri naju je tako, da pri določenih stvareh možek prepusti meni izbiro in ga samo obveščam kako sme se odločilauser posted image , no pri poroki sva pa bila istih želj, seveda tu in tam malo podebatirala...sva pa mela mini poroko in se tudi nisva mela veliko za pričkat okoli stvariuser posted image No, lupam, da se bosta hitro pobotala in se lepo zmenilauser posted image Hvala za lepe želje za Izouser posted image

Bobikauser posted image user posted image user posted image , jst sme se tudi nasmejala ob zadnji slikici!

Taši sem si pogledala tvoj trakec zraven avatarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Rahelca, grem gledat tvoj albumuser posted image

Čaučau

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
9.2.2007 10:25:18   
tinkamiška
Rahelca, mi napiše, da ni pravo geslouser posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
9.2.2007 12:02:07   
Rahelca
Hojla, mi smo bolje, Sara še vedno kašlja, zdaj tudi jaz. Ena na drugo prenašava z enotedenskim zamikom. Tja do poletja bova že zdravi! Hecam se.

Tinkamiška: bom preverila geslo. Naj bi bilo pravo.
Ovnica 78: midva sva koruznika, bil je moja prva ljubezen, prvi fant. Potem se dooolgo nisva videla in pred 4 leti skupaj naselila. Sva popolnoma različna, sploh glede poroke. Jaz bi veliko, gala. Poročna priča naj bi bil Tom Cruise. spet se hecam. Ampak nekak nama gre. Zaenkrat. Poznava se že 22 let. Hudo.

Zdej pa grem, se je Sara zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 5532
9.2.2007 14:44:19   
tinkamiška
Rahelca, sem pogledala albumeuser posted image , tvoja Sara je en velik sonček z veliiikimi učkiuser posted image Pa se mi tudi zdi, da je tebi zelo podobnauser posted image
Pozdravita se čimprej

Lp,
Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
9.2.2007 17:01:31   
alenkica
Zivjo vsem skupaj.

Vidim da se bolezni malo umirjajo. Še dobro.

Rahelca, lepo te je spet brat. user posted image user posted image

Midva sva koruznika, poznava pa se malo več kot dve leti. Ja, bila sva zelo hitra,pa nama (zaenkrat user posted image ) ni žal. Je pa na žalost stalno na poti in bolj malo z nami, razen za vikend, včasih še takrat dela. To me še najbolj moti pri njem.

Jure je zadnje čase zelo priden. Zdaj sem šele ponovno obrnila voziček, tako da gleda ven in zdaj mu je všeč, prej pa ni maral, se je stalno obračal proti meni. Zdaj pa mu je vseeno. Imava pa dolge sprehode ko je seveda v redu vreme. (zdaj je že spet po celi vasi samooo blato, fuj!!!)

Shoo - zelo mi je žal za tvojega prijatelja. Vem kako se počutiš, želim pa ti, da bi ti kmalu bilo lažje pri srcu user posted image user posted image

L.p. vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 5534
9.2.2007 20:55:01   
renan
pozdravljene!

mi smo spet doma...vidim, da ste vsi nekam bolni, mi se pa še vedno držimo  in smo zdravi kot dren. moram potrkat na les...hodimo še vedno ne. naredi kakšne 4 korake in se vrže na vse štiri. je pa vsak dan bolj gibčen. uspe mu že počepniti in se dvigniti. mislim, da ko bo 100 procenten, da obvlada, bo enostavno šel..zgleda, da je ziheraš...

vsem bolanim želim, da se hitro pozdravite! kako je kaj z aleksom?

shooo: moje sožalje! za preboleti smrt bližnjega je potrebno veliko, veliko časa in veliko razmišljanja in govorjenja o preminuli osebi..

lp vsem,
renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
9.2.2007 21:06:38   
ajdaN
Čer!

Se še jaz malo javim. Pri nas je mali tudi zboleluser posted image . Sicer je "samo" prehlajen, ampak kašlja kot hudič. Pa iz noska mu nonstop teče, pa zvečer dobi malo vročine. Drugače je pa čisto živahen.

Kakšna bo današnja noč bomo pa še videli. Sem ga dala lepo malo pred osmo spat. Malo čez 8 se pa oglasi babyfon, grem tja in mali fuuuuul kašlja. Ga dvignem in malo bruhne po pižami. GA dam na previjalno, da bi ga preoblekla, pa samo slap tekočine iz njega. Pa čez 10s še enkrat. Zbruhal je vse kar je popoldne pojedeluser posted image . In seveda sva kot nalašč sama doma. Kličem taščo naj pride gor, jaz pa v pospravljanje in luftanje cele sobe. Pokozlano je bilo vse okrog previjalne, še v njej, ker je bil en predal malo odprt. Podn!

Zdaj je zaspal nazaj. Za jest mu nisem upala dat nič. Itak pa nima kaj pretiranega apetita. Upam, da bo ponoči mirno spal.

Drugače pa vse po starem. Teli prazniki so prav žalostni z vremenomuser posted image . Samo smotan dež! Upam, da bo vsaj jutri kaj boljše. Da pridemo malo na zrak.

Shooo - sožalje tudi od mene!

Ovnica78 naš bo tudi za pusta čebelica. Pa se mi ne zdi nič punčkasto. Ne rečem kakšna princeska ali kaj podobnega, ostalo je pa res unisexuser posted image .

Hodi tudi pri nas še ne. Mu pa ni problem stat brez opore. In če ga pri tem slučajno ne gledava, se začne smejat in sam sebi ploskat. Potem mu pa še midva zaploskava, mu pa rata nerodno in se vrže na vse štiri. Kakšen korak sicer že naredi, kaj več pa ne. Bo pa verjetno kmalu. Potem ga bom pa lovila okrog. Samo upam, da se bo še hotel vozit v vozičku, če bomo že kupili unega za dvojčke!

"zakonski" stan - še kar na koruzi. Skupaj sva pa že 8 let.

Tako grem prečekirat mulčka, če je vse OK. LP vsem skupej.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
9.2.2007 21:37:03   
lifcsi
Se še jaz malo oglasim.

Tinkamiška hvala za čestitke, čeprav teptam to zemljo že 30 let, nismo kaj ekstra praznovali - smo se nafeštali za Tarin rojstni dan, poleg tega pa sem začela delati, in mi je res hudo; malce sem žalostna, potrta, ko moram malčico zjutraj puščati "samo" (pazi mi jo sestra). Na to, kako me išče, ko se zbudi , niti nočem pomisliti...

Shoo žalostno je, ko umre nekdo, ki ti je blizu; sožalje.

MI2 sva "skupaj" 12 let, poroke pa še ni bilo. Ko se malo poberem, bom začela migati v tej smeri, samo zaradi Tare (poročni prstan pa imam nagledan že 3 letauser posted image ).

Renan  morda bi si Vladimir in Tara morala podati roke in tako skupaj shoditi user posted image , saj tudi ona gre na zigher, čeprav se počasi opogumlja.

No, pa smo tudi mi začeli pokašljevatiuser posted image , upam, da gremo s tem že proti koncu. Tako , da me še to dela žalostno, saj ne morem biti poleg nje, razen slušbe so se mi nagrmadili še razni opravki, zmešnjava ...

Nič, lepo bodite; vsem bolančki pa hitro okrevajte.

livija

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
9.2.2007 23:15:18   
rija
Vidim, da je debata o partnestvih: midva bova čez ene malo praznovala polnih 15 let skupnega norenjauser posted image  Mislim, da bo čas, da zamenjam staro za novo user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne vem, če bi se mi dalo še enkrat gnjaviti in se zopet lepo delati user posted image user posted image user posted image user posted image

In ne bova se poročila. Vsaj uradno ne. Meni je to romantično samo, če bi se poročila v prvih dveh letih. Zdaj pa mi je škoda tega denarja. Mogoče se pa bova enkrat nekje daleč, sama, pa mladič seveda. In se bomo samo mi trijeuser posted image

Pa še ena fajn stvar je če nisva poročena: vsako leto znova dobim nov zaročni prstan user posted image user posted image user posted image

Pa še naš mali Nodi....ga je Raho oblekla in Črtomir okužiluser posted image user posted image

user posted image

user posted image

Shooo: tudi moje sožalje!

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
9.2.2007 23:21:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Vidim, da je debata o partnestvih: midva bova čez ene malo praznovala polnih 15 let skupnega norenjauser posted image  Mislim, da bo čas, da zamenjam staro za novo user posted image user posted image user posted image

Sonce moje zlato, potem si jaz po 17. letih že zaslužim popolnoma novi modeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5539
9.2.2007 23:26:55   
rija
eh raho, bodive tiho, takih, kot so najini ne delajo več....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
10.2.2007 9:45:21   
renan
dobro jutro!

sem pozabila na to o partnerstvih: midva sva skupaj sedmo leto, poročena sva pa dve in pol. poroki tudi midva nisva pripisovala posebnega pomena, je pa bila nujna zaradi formalnosti, ker sva pač iz različnih držav. o vražjem sedmem letu še za zdaj ni duha ni sluha... pred poroko sem verjela raznoraznim zgodbicam, da je z njo konec ljubezni, strasti itd.. v najinem primeru se je to izkazalo za neumnost. mogoče tudi zato, ker nisva imela prevelikih pričakovanj...

lep vikend vsem in vašim sončkom!

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
10.2.2007 10:01:48   
Rahelca
Raho in Rija: čestitam, da sta tako dolgo zdržali!
Midva sva se ravno skregala zaradi stanovanja. Jaz ga ne želim prodati. Nikoli ne veš, kaj bo. Mogoče bom popustila. Vse itak ne moreš imeti.
Sara je malo bolje. Kašlja sicer še vedno, ampak manj. V ponedeljek imava kontrolo, pa bova videli. rada bi bila še par dni doma, da se zopet v čakalnici česa ne naleze.

Naša bo tudi čebelica. Sva že vadili, pa tipalke vleče z glave.

Tinkamiška. upam, da je Iza vredu. mislim na vaju.

Lep dan, čeprav deževen in temačen.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
10.2.2007 10:30:05   
tinkamiška
Hejhoj

Mi smo danes fino spali in sem se zbudila, ker nisem mogla več spatuser posted image potem sem pa čakala kdaj se bo Iza oglasila, smo se pa še malo cartali in valjali po naijini postli potem, ni boljšega, kadar je ati domauser posted image

Vidim, da ste nelkatere že dolgo z partnerji, druge pa smo na brzino nardile gnezdouser posted image Kaj pa vem, jst sme bila prej v eni na polporočeni vezi 11 let pa nisem nič razmišljala o poroki, otrocih,...ko sem spoznala pa moža, se mi je pa vse tako hitro odvijalo in mi ni nič žal. Poročit se tudi prej nikoli nisem hotela, potem se mi je zdelo pa tako romantično, je pa tako kot je Rija rekla, če se poročiš bolj na začetku, ko te še razganja od zaljubljenosti, je to res nekaj posebnega, ko ti še metuljčki letajo po trebuhu, no sej zdaj še tudi vsake toliko pridejo, ampak ni pa to vakih 5 minutuser posted image se spomnim, da ko sva predstavljala drug drugega za moža in ženo, sva se kr hihitala zraven in sva komaj čakala, da prideva domov in med rjuheuser posted image user posted image user posted image

Renan, tudi Iza je ziheraš, še zmeraj je naboljše po vseh 4, čeprav se ji zdi blazno fino, kadar sama stoji in odkoraka od mize do sedežne(cca 30 cmuser posted image )

AjdaN, upam, da boste hitro zdravi, tale viroza z kašljanjem in bruhanjem je res nadležnauser posted image Me pa zanima kako je bilo z glasoivanjem za vašo sobico?

Lifsci, jst sme svoj 30 rojstni dan popolnoma zatajila, pa ne vem ali zaradi tega, ker je bil 30 ali ker se mi ni dalo žuratuser posted image Držim pesti, da Tara ne zboli!

Rija, tole z poroko nekje daleč in samo vi trije je pa tudi romantično, moraš priznat...enkrat se boš že naveličala "samo" zaročnih prstanovuser posted image Cortkan Tilek Nodi!

Raho helouuser posted image

Rahelca nič se kregat zaradi stanovanja, hitro v vašo hiškouser posted image Sej bo počasi ne? Naj se Sara hitro do koncapozdravi! Iza je vredu, upam, da bo tudi napregledu vse vredu, ampak je še kar nekaj časa do takrat...

Šibam zdej k mojima lumpoma, gremo malo po hiški delat, je še toliko stvari za nardit....

Lep dan!

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
11.2.2007 9:11:32   
nemsis
Ojla

Punce, moja prijateljica je danes rodila punčko in osebno sem zelo zelo vesela za mamico in očija.

Neposredna povezava do sporočila: 5544
11.2.2007 11:48:02   
Ovnica78
Eros ČESTITKEEEE za tvojo prijateljico in njeno punčko!!!

Tinkamiška si malo zgrešila. Skupaj sva že enajst let, ne sedem. Pa nič hudega! user posted image
Glede poroke pa prej nikoli ni bilo pravega trenutka, ampak jaz mislim, da bo vseeno (čeprav šele sedaj)  nekaj posebnega. Sva se tudi uspela nekako dogovoriti, kako pa kaj. Ne bo ravno velika poroka (svatov bo okoli 60). seveda bo še sigurno kakšna malenkost zaradi katere se bova skregala. No, pa saj to verjetno spada zraven user posted image .

Naj se še pohvalim, da mi danes ni treba kuhat, ker kuha ati, poljnjene lignje. Bomo videli kaj bo sčaral. Tin pa dobi file morskega lista in krompir.

Lepo nedeljo želim vsem skupaj.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5545
11.2.2007 12:41:53   
tinkamiška
Eros,čestitke prijatljici tudi od meneuser posted image

Ovnicauser posted image , potem sta dala že mimo tistih user posted image 7 let, potem je vse dobrouser posted image Sevedam je vsaka poroka nekaj posebnega, nisem hotela rečt, da je samo na začetku in verjamem, da se bosta meli fonofajnuser posted image Sej veš, po kreganju sledi pa sladka sprava, ki je včasih tudi fajnuser posted image U fino lignji, mnjam, mnjam! Mi bomo danes kr na tortelinih in njokih, smo šli včeraj ven jest, danes bom pa nekaj na brzino spacalauser posted image

Kje ste pa ostale? Pri nas je taka žalost zunaj, možek lepi ploščice, Iza spi...

Lepo se imejte

Tinka

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
11.2.2007 16:57:20   
shooo
lubice zlatice
hvala za sozalne beseda jaz se pocasi pobiram in povem vam da je pravi dar imeti otroka ob taksnih situacijah ob sebi.(tudi sicer, ampak saj veste)
nasa temeratura se je potuhnila  a smo rehabilitacijo v porotorozu premaknili na prihajajoci cetrtek (do nedelje). oba sva ze potrebna oddiha in spremembe okolja.

glede poroke.mogoce enkrat, kaksno sredo odlutamo na maticni in opravimo vse skupaj zaradi priimkov, trenutno bolj razmisljamo o "ločitvi" zaradi placila vrtca.beda ni kaj.sicer v poroki ne vidim nic romanticnega zaobljubis se pa lahko itak , brez papirja.
pa se leta: jaz sem ze 6 let stara 26 in mi je superuser posted image .
lepo se imejte in cartajte skratke.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 5547
11.2.2007 20:47:23   
KatjaD
Shooo - res je, ob takih trenutkih je najlepše imeti malo kepo ob sebi (čeprav niso več tako majhni), ker res ne razumejo žalosti in nas razvedrijo.

Tinkamiška - midva sva koruznika - skupaj sva 12 let, skupaj živiva 3 leta in se imava tako tudi super. Poroka je sicer planirana - enkrat - ne vem še kdaj, ko bom imela dovolj energije in časa zorganizirat vse skupaj. Kar prestavljava...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
11.2.2007 21:42:44   
XXYY
Dober večer!

Malo sem si čas vzela, da vam tudi jaz kaj napišem.

SHOOO: tudi od mene iskreno sožalje.

Vidim, da je debata o poroki oz. koruzništvu. Midva sva tudi koruznika že 6 leto. Mogoče bo poroka na stara leta, ko bova hodila že s palčkami user posted image  . Nikoli ne reci NIKOLI, a ne. Tudi tako nama je lepo, brez papirja.

EROS: tudi od nas iskrene čestitke za prijateljico in njeno punčko.

* Moram rečt, da je Lara ratala pravi razbojnik. Spleza na mali, njen, dvosed (po novem je to njen novo ležišče, ker noče biti več za rešetkami - v posteljici), iz dvoseda na najino francosko posteljo in od tam na malo večjo mizo. Tako, da sem mogla danes kar malo prestaviti vse to. Raziskuje vse mogoče.
* Je pa tudi pridna, ker lepo vzeme metlo in pometa, pa vzame cunjo pa pomiva oz. briše. Po mojem bo zelo pridna gospodinja user posted image  .
*Obožuje skrivalnice. To bi se lahko igrala kar pol dneva.
* Začela je čez dan spati po 2 uri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Kar sploh ne dojemam.
* Začela je full laufat, ko se lovimo.
* Obožuje tipkovnice in sintisajzer (sorry, sem narobe napisala) - kar skače in hodi po njem (sta oba stara, za smeti, tako da ...)
* začutili smo že 12 oz. 13 zobek user posted image  (oba hkrati = 3-kica in 4-kica spodaj) zato tudi 4 dni vročina
* na sprehodu hodi kar po svoje, najraje v drugo smer kot pa mi user posted image  

Ok, še veliko bi se najdlo.

Za konec pa še dve slikici:

Ti že pokažem, samo pridi ven user posted image  :
user posted image

Takole se pripravljam na nastop user posted image  - se vidimo pod odrom user posted image  :
user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
12.2.2007 9:14:20   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Koruzniki, koruznikiuser posted image , koliko vas jeuser posted image user posted image user posted image Kakorkoli z poroko ali brez, važno je, da nam je lepo ne? Včasih se tudi malo pokregamo in zmulamo, ampak važno je, da smo se našli tapravi za skupajuser posted image

Midve z Puri danes praznujeva rojstni dan, zato VSEEEE NAJLEPŠE PURI, BODI SREČNA IN NAJ TI BO ŠE NAPREJ LEPO Z TVOJO LEPO DRUŽINICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič novega, zobek še vedno ni pokukal ven, je pa že čisto na koncu, prav vidi se kako leze vedno nižje in upam,da bo kmalu zunaj. Iza se ponoči zbuja(1x-2x na noč) in jo moram malo pocartat, včasih gre tudi brez tega...

Ovčka, Lara je res naprednauser posted image in kr ne morem verjet, da je lahko takšna razlika med otroci, pa 13 zobek že?!user posted image mi pa še vedno brez...

Mogoče pridem danes še kej pokukat, odvisno kako mi bo čas dopuščal...

Lepo se imejte in upam, da nas bo kej sonček obiskal...

Tinka

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?