tinkamiška
|
Hejhoj Mi smo danes fino spali in sem se zbudila, ker nisem mogla več spat potem sem pa čakala kdaj se bo Iza oglasila, smo se pa še malo cartali in valjali po naijini postli potem, ni boljšega, kadar je ati doma Vidim, da ste nelkatere že dolgo z partnerji, druge pa smo na brzino nardile gnezdo Kaj pa vem, jst sme bila prej v eni na polporočeni vezi 11 let pa nisem nič razmišljala o poroki, otrocih,...ko sem spoznala pa moža, se mi je pa vse tako hitro odvijalo in mi ni nič žal. Poročit se tudi prej nikoli nisem hotela, potem se mi je zdelo pa tako romantično, je pa tako kot je Rija rekla, če se poročiš bolj na začetku, ko te še razganja od zaljubljenosti, je to res nekaj posebnega, ko ti še metuljčki letajo po trebuhu, no sej zdaj še tudi vsake toliko pridejo, ampak ni pa to vakih 5 minut se spomnim, da ko sva predstavljala drug drugega za moža in ženo, sva se kr hihitala zraven in sva komaj čakala, da prideva domov in med rjuhe Renan, tudi Iza je ziheraš, še zmeraj je naboljše po vseh 4, čeprav se ji zdi blazno fino, kadar sama stoji in odkoraka od mize do sedežne(cca 30 cm ) AjdaN, upam, da boste hitro zdravi, tale viroza z kašljanjem in bruhanjem je res nadležna Me pa zanima kako je bilo z glasoivanjem za vašo sobico? Lifsci, jst sme svoj 30 rojstni dan popolnoma zatajila, pa ne vem ali zaradi tega, ker je bil 30 ali ker se mi ni dalo žurat Držim pesti, da Tara ne zboli! Rija, tole z poroko nekje daleč in samo vi trije je pa tudi romantično, moraš priznat...enkrat se boš že naveličala "samo" zaročnih prstanov Cortkan Tilek Nodi! Raho helou Rahelca nič se kregat zaradi stanovanja, hitro v vašo hiško Sej bo počasi ne? Naj se Sara hitro do koncapozdravi! Iza je vredu, upam, da bo tudi napregledu vse vredu, ampak je še kar nekaj časa do takrat... Šibam zdej k mojima lumpoma, gremo malo po hiški delat, je še toliko stvari za nardit.... Lep dan! Tinka