|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.2.2007 9:30:21   
lonja
Ojlaaaaaaa,

da se javimo malo še mi user posted image .

Pa lepo po vrsti:

Tinkamiška in Puri,vse najlepše za rojstni dan, pa naj se vama izpolni kakšna skrita želja. user posted image

Shooo, moje sožalje. Vsakokrat, ko ti bo hudo, pocartaj Nežko in bo lažje.

Ovnica78, čestitke za odločitev o poroki. Midva z mojim sva ravno obratni fenomen od vaju. Skupaj sva bila tri mesece in se takoj zatem poročila. Oba sva dala prej čez nekajletni vezi, ki sta šli v istem letu v franže in mislim, da sva kar vedela, kaj si želiva in česa več ne. Tako bova letos praznovala 8-letnico poroke.

In kaj je pri nas novega?

- hodimo še ne, mislim, da do šole enkrat bomo shodili. V soboto je prvič sama stala brez opore in ko smo ji ploskali, si je še sama ploskala zraven. user posted image  Obožuje, da je v centru pozornosti. Pametna punca.

- imamo 8 zob. Zadnja dva, spodnji dvojikici sta nam zagrenili kar cel teden. Bila je vročina, slaba volja, pa papat ni hotela praktično nič. Še dobr da je mim.

- dojimo se še vedno, in to še vedno obožujemo. Pa vedno me boža med dojenjem.

- pridno hodimo v varstvo, kjer imamo družbo 7 otročkov. Vsak dan kaj novega prinese. Zadnje dni čeblja kot navita. Sam razumeva je ne praktično nič user posted image .

- jaz si še vedno pridno iščem novo službo.

- čez mesec dni začnemo z gradnjo naše nove hiške. To bodo dinarčki leteli...

Tako. Lep ponedeljek vsem, uživajte!!!

lonja user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
12.2.2007 10:36:06   
renan
pozdrav iz muenchna...smo prispeli vceraj zvecer. moram pohvaliti nasega miskolina, kako dobro prenasa pot. vceraj smo prevozili 510 km z enim samim postankom. sicer je ta postanek trajal eno uro, da smo povecerjali, se umili in previli, ampak smo vseeno hitro prisli. danes sem pa totalno zmucena in imam celo stanovanje v kaosu. bo trajalo se nekaj casa, da pospravim vso prtljago..saj tako ne bom imela nic drugega za pocet, ker tukaj ze cel dan dezuje..

kako ste bolancki?

lp vsem,
renan

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
12.2.2007 10:49:45   
bobika
No, pa ste le nekaj napisale user posted image
Eros tudi od mene čestitke za malo štruco!
Tinkamiška in Puri!!! Vse najboljše in še naprej veliko veselja z vajinimi otroci!
Tebi Tinka pa želim, da se ti čimprej pokažeta user posted image user posted image  (če se še nista)!

user posted image

shooo: kdaj pa imaš izpit?
Ovčka: oooo toliko zob že ima? Te pa moraš res vse odmikati in pospravljati, da ni prevč nevarno.
lonja: saj še bo hodila pred šolo. takrat je bo pa vse povno povsod. Nič se ne veseli preveč user posted image
renan: a vi ste pa spet v Munchnu? Mene je pa prav strah dolgih poti, že včasih 15 km ne zdrži vredu. Če zaspi je ok, drugače imamo pa jamranje in jokanje.
Si lahko vesela, dda Vladimir tako dobro prenaša pot.

Moram iti malo se še z Manco igrati potem pa jo dati spat in se iti učiti user posted image . Imam v petek izpit in se še nisem prav spravila zraven k učenju user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
12.2.2007 10:54:19   
Dali 28
Hoj punce!

Mi smo hvala bogu z nogo čisto uredu.user posted image Ni bilo nič hujšega samo ker mojauser posted image zelo grdo spi je prišlo do tega da se je udarila v posteljico in je malo šepala.Ko spi se obrača- skoraj salte dela a kar je najbolj zanimivo da se pri tem nič ne zbudi.Baje sem bila tudi jaz takauser posted image .

Rahelca sem zelo vesela da je z Saro uredu.Če boš kaj rabila veš kje me dobiš-ni panike.

Mi smo imeli včeraj prvo srečanje z radiatorjem.user posted image se je spotaknila in direkt v radiator.Hvala bogu ni nič bilo samo malo buško je imela.Moja mami pa je skoraj živčnega fasala.Ker jo oni mirkajo je to da boh nedaj da je kaj narobe.Tako da sem se odločila da gre definitivno s septembrom v vrtec, če ne bosta moja starša še zbolela.

To je to zdej grem pa še malo delati.

Lp

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

Neposredna povezava do sporočila: 5554
12.2.2007 12:20:25   
tinkamiška
Hvala pupe za čestitkeuser posted image

Dali, fino, da je nogica vredu, pa ja, zdej se kr naprej nekam butajo revčki, no Iza ima zaenkrat kr srečo, jo je odnesla z prebitim dudlčkom in kakšno buško...

Renan, res fino, da nimate probemov z vožnjo, verjetno jih je navajen...

Bobika, držim pesti za izpit!
Lonja, tudi vi lepo napredujeteuser posted image  in srečno pri gradnji hiškeuser posted image

Jst pa moram pripopat eno slikico moje Izike, ko se zbudi, meni je tako hecna in zdej vadi grdo pogledat in te včasih prav preseneti, ko se obrazek sladke punčke spremeni v hudičkauser posted image

user posted image

Lepo bodite

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
12.2.2007 12:25:32   
renan
tinkamiska: hudicka si ne morem predstavljati tako lustkanega, pa naj se iza se tako paci.user posted image tudi vladimir dela podobne face, ko se kao jezi. nosek potegne navzgor in sopiha. res hecno...

Neposredna povezava do sporočila: 5556
12.2.2007 12:46:36   
bobika
tinka: user posted image user posted image user posted image  joj kak je luškana. Ta je za reklamo! Pa kako čupico ima user posted image
Kaj se ji laski nič ne vozlajo. Manci se po dveh dneh sprane glave full vozlajo odzadaj in ob uhicah. Bom jo morala počasi postričti.
Hvala za želje za  izpit. Nimam veliko šans, da ga naredim.

Lonja: a vidve se pa še kar dojita user posted image  Pridni. Meni je tudi to bil tak lep čas in ga kar pogrešam. Ko pa je nažalost sama prenehala z dojenjem. Kdaj se pa še doji?
Veliko sreče pri gradnji hiške in seveda veliko evrov user posted image , da boste lahko čimprej na svojem.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
12.2.2007 15:07:07   
Anonimen
Tinka, zate sem vedela, za Puri pa ne, pa za Lifcsi zadnjič tudi ne (ju nimam na seznamu user posted image ) - TOREJ VSEM TREM VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5558
12.2.2007 16:25:22   
Rahelca
Tinkamiška: vse najboljše in najlepše!!!! Sem tako jezna nate, sem vedela da imaš v kratkem rojstni dan, ampak.....sem pozabila. A je že kaj novega? Kakšna vesela novica? Al boš počakala nekaj časa?user posted image
Ful luškano slikico imaš na avtarju. Iza je res pravi biser.

Dali28: Hvala za želje. S Saro je bolje, vendar sva do 23.2.2007 doma. Še malo pokašljuje, imunski sistem se ji je pa totalno sesul. danes prvič da nisva čakali v ambulanti. Sva bili takoj na vrsti. Dej pošlji mi kakšno Tianino slikico!!!user posted image

Lonja: čestitam za dojenje. Meni je tako žal, da me je skenslala. Mene Sara boža po rokici preden zaspi. jaz jo ne smem, samo ona mene. res so zlati. Za pojest.

Vsem ostalim pa en lep deževen pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
12.2.2007 17:27:18   
alenkica
TINKAMIŠKA, LIFCSI IN PURI - VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN, PA NAJ SE VAM IZPOLNIJO VSE ŽELJE user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška, tvoja Iza je pa tako srčkana! Tudi če se pači. user posted image

Ovčka, tvoja Lara pa je prava raziskovalka, pa dobro bo služila ko bo velika (igrala na koncertih pa računalničar bo user posted image user posted image user posted image ).

Vidim da se tudi vaši pačijo. Jure že prav pretirava. Že ko mu dajem jest se stalno pači, pa ko vidi koga se začne pačit in mi je kar nerodno. Ena soseda mu je celo rekla: "joj, saj je prav grd, ko tako dela" (mislim !!!!)
Upam da se bo kmalu odnavadil.

L.p.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
12.2.2007 20:47:12   
tinkamiška
Hvala vsem za čestitkeuser posted image

Sem vam prišla rečt še lahko noč, jst starejša za eno leto, ajej res gre hitro...

user posted image user posted image še vedno ni, mogoče ta mesec, Franca je ravnokar šla, tako, da bo zdej spet akcija, ihhhaaauser posted image

Rahelca, nič bit jezna, jst vsak dan, če le utegnem, pogledam na seznamček, sama tudi ne vem skoraj nobenega RD na pamet, pa na koledarju v kuhinji imam označeno, ker sem velik pozabljivecuser posted image Vidim, da morata bit z Saro še doma...upam, da boste šli malo v maškore, mi bomo peljali Izo na sprevod, da bo še ona lahko gledala druge.

Ja Iza je en tak luškan hudiček, ki zna to že zelo dobro izrabitiuser posted image zraven tega spakovanja pa spušča cvileče zvoke, ki grejo skozi uho in tudi na tla se že vrže in se mulauser posted image

Zgleda, da je zdej pri januarčkih modna muha pačenjeuser posted image , meni se prav dopade, ko jo kakšna pocukrana teta začne ogovarjat in Iza naredi takle fris, teta pa šokirana ostane brez sape in beseduser posted image user posted image user posted image

Bobika, laski se ji nič ne vozlajo, ma tako mehke in tanke, so še njeni prvi in ne vem, če bojo taki tudi ostali. Za izpit pa nič obupat, mogoče boš mela pa še malo sreče in bo šlo, držim pestiuser posted image

Tašiuser posted image

Alenkica
Jure že ve zakaj je sosedi pokal friseuser posted image

Tako, lepo bodite in lahko noč vsem!

Tinka

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
12.2.2007 23:38:12   
shooo
TINKA, PURI, LIFCSI VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image . jaz (ste verjetno opazile) nimam navado vsakemu posebej cestitke talat ker potem enga pozabim, spregelda,m ...pa ni fajn...
sam tokrat pa user posted image za vse tri kajti danes ima tudi moja mama rd. in je se dolgo ne bom videla.
tinka, tvoje iza je res faca. nasmejana, ali jezna, lustna zmiraj.
bobika, hvala za fotkeuser posted image . jaz sem danes imela izpit in se nic kaj ne morem pohvaliti. upam da tebi gre boljse!

saj res, nasi nezka ima odzadi ful skravzane laske in cisto suhe.a bi jo ze postigla? bo potem kaj boljse?nimam pojma o laskih, nasi so zrasli v zadnjih dveh mesecih. prej je frizurca bila bolj skromna.
no, grem gledat ce je moj kruhec pecen.he, he zdaj ko sem na borzi je treba sparat. pa se bolj zdravo je.najmi
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 5562
12.2.2007 23:46:37   
shooo
lonja, user posted image user posted image user posted image za dojenje!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 5563
13.2.2007 11:00:39   
renan
dobro jutro!

razbijam danasnje mrtvilo...user posted image

tinka, puri in lifsci vse najboljse, ceprav z zamudo!
Rija: a ti kaj ves kaj je s kornelijo in aleksom? mi je cudno, da se nic ne javi...
bobika: srecno na izpitu!

mi smo danes postavili rekord in smo spali do 8.00. ne morem verjeti..vceraj zvecer smo se malo sprehajali po mestu in smo naleteli na neverjetno znizanje tekstila v dm: stare zaloge..majice z dolgimi rokavi in pulovri so bili vsi po 2 evra, kavbojke in ostale hlace po 3 in nogavicke po 1. sva nakupila polno stvari vecje stevilke  92 ali celo 98. upam, da bo vladimir hitro rasel, da ne bodo oblacil prej molji pojedli.user posted image   sva z mozem zgledala, kot cigana, ko sva kopala po cunjah. ampak mislim, da se je splacalo, ker so kvalitetne stvari in vse razen nogavic je 100% bombaz...

vladimir je se vedno zdrav in zganja vsak dan nove vragolije. danes je odkril, kako fino pride predalcek s cdji iz racunalnika, ce  pritisnes na doloceno tipko, in kako super je potegniti vso posteljnino z najine postelje na pod in se valjat po njej...

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
13.2.2007 12:16:09   
tinkamiška
Hojla, jst vas samo pozdravim, nimam nič pametnega za napisat...

Renan hvala tudi tebi za čestitke

Shooo, tudi tvoji mami vseee najbojše, vem, da jo pogrešaš...
vseeno držim pesti za izpit. Glede laskov tine znam svetovatuser posted image verjetno so suhi, ker so skodrani in jst jih ne bi strigla...
mmm kruhec pečeš, oziroma si ga spekla, njam!

Lonja, meni je v bistvu kr pasalo, ko se je Iza nehala dojit(pri 8m), ampak seveda je vedno malo nostalgije po tem...Kdaj se pa doji, pred spanjem?
Če pa tebi paše, pa seveda čim dlje uživajtauser posted image

Tako šibam počivat, ker je Iza zaspala...

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
13.2.2007 13:21:13   
XXYY
Lep pozdrav!

Vse najboljše Tinkimiški, Puri in Lifsci za vaš rojstni dan.

Če katero zanima, si lahko v mojem podpisu pogleda to spletno stran, ki je obvjavljena.
Ni še popolnoma narejena, ampak nekaj je že. Nekaj pa še moramo objaviti.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 5566
13.2.2007 17:13:04   
Rahelca
Hojla, S saro je malo bolje, čeprav ji je antibiotik spet načel črevesno floro in spet driskamo. Žal bova za maškare doma. No, do sosede bova šli, pa slikali se bova. Za spomin.

Drugače nič novega, pozdravljam vse.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
13.2.2007 17:18:22   
tinkamiška
O Rahelca, to je pa hudouser posted image , bogici sta obe, upam, da bo sari kmalu boljše, ker zdej je pa že zares dovolj tega bolehanja, ki mu ni ne konca ne krajauser posted image

Ovčka sem pogledala vašo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp,
Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
13.2.2007 19:02:50   
Ovnica78
TINKAMIŠKA IN PURI VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEE (za včeraj)!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovčka user posted image  za Larino stran!

Tinkamiška super fotka tvoje princeske. Tudi moj Tin zgleda približno tako, kot Iza ko vstane. Ati pravi, da je tako kot kak Strojan user posted image . Ga bomo pa verjetno še ta teden šli ostrič, ker marsikdo vpraša, če je punčka.

Lonja vidiš kako fajn, da sta se tako hitro poročila, da lahko štejeta kar obletnice poroke user posted image  in ne kako dolgo sta skup. Super, da še dojiš!

Bi morala biti trenutno na aerobiki pa sem imela spet izgovor, da nisem šla, ker je šel ati na pijačo. Vsak izgovor je dobrodošel user posted image , sam do julija, do poroke se moram znebi trebuha, pa mi ne kaže najbolje. Aja še to, priprave na poroko so v teku. Nekako sva se dogovorila glede določenih stvari. Datum je 7.7.2007!!! Fajn datum, ne!? 

Nič moram šibat, ker je Tin že prava tečka.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 5569
13.2.2007 21:08:16   
bobika
Hej!
Ovčka sem že parkrat pogledala vašo stran, sedaj pa je že nekaj videti user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes naredila maškaro za Manco. Bo metuljček. user posted image user posted image  
Upam, da bomo lahko šli kaj na pustovanje.

Danes ji je zopet začelo iz noska tečti user posted image  Nemorem verjeti, kaj delam narobe, da je zopet prehlajena. Cele 3 tedne je zdržala, da je bila zdrava.
Najbolj me skrbi, ker vedno iz prehlada nekaj nastane (bronhitis) user posted image
Me je kar strah!!!

Kako boste kaj jutri praznovale VALENTINOV? mi2 greva v kino, po morda na kakšno pizzo. Bo babica pazila Manco, če ne bo preveč boga seveda.

lep večer

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
13.2.2007 21:12:05   
bobika
Rija: pogrešam te, kje pa si?

Srečica, mmeta, kornelija, puri  tudi vas in še nekatere bi rada malo prebrala user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
13.2.2007 21:14:59   
Kornelija
Vse lepo ob vajinem prazniku TINKAMIŠKA in PURI, vama želim iz srca, čeprav z zamudo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno je Alex brez vročine, če bi mi kdo rekel, da lahko tako visoka vročina ( 39 -40 ) traja pri otroku 14 dni, mu ne bi verjela. Še bolj čudno pa je bilo tole, da je bila vročina ves čas visoka, takoj po zbijanju je spet narasla, potem pa kar čez noč padla na normalno in upam, da sedaj tako tudi ostane. Jetra, vranica in bezgavke pa so še vedno otečene. Upam, da bo sedaj res bolj zdrav, ampak to bo težko izvedljivo, saj mi je starejši sin rekel, da so v njegovem razredu že vsi bolani in tudi on je že zbolel, tako se bo mali sigurno okužil od starejšega. Zraven Alexa sem postala, kar bolana od skrbi.

OVNICA 78 ti nam kar sporočaj, kako potekajo priprave na poroko, tako boš  nekaterim naredila lušte, nam poročenim pa obudila spomineuser posted image
Pa mislim, da ima na tvoj poročni datum Tašonka svoj PDPuser posted image

Midva pa sva skupaj že 18 let, od tega bo letos 15 let, kar sva poročena. Ja ni kaj sva že prava dinozavrauser posted image pa k temu sploh nisem prištela tistega, kar sva sračkala v OŠuser posted image

RENAN tvoj Vladimir pa je že pravi popotnik, tebi pa tudi vsaka čast, kako imaš voljo s pakiranjem. Imela si pa srečo z razprodajo - za kakšen "dnar" si dobila oblačilauser posted image user posted image user posted image

RIJA meni se zdi, da se je Til od prvega srečanja, kar precej spremenil, vsaj meni izgleda na slikicah takšen mali odrasel frajeruser posted image

BOBIKA Manca že ve, da mora zgodaj pokazati fantom, kdo ima glavno besedouser posted image
V petek, pa ti bodo pomagale pri izpitu naše pestiuser posted image

ALENKICA  meni pa so user posted image , ki se pačijo tako srčkani in prav posrečeni!

SHOOO nikar Nežki ne poreži kodrčkov, jaz bi ji malo namazala laske pred pranjem z olivnim oljem. Tudi Alexu se od zadaj kravžljajo, samo ima laske čisto mehke.

DALI 28 tvoji starši se bodo morali navaditi, da se kljub največji pazljivosti takšnim malim dogajajo nezgode, na srečo ponavadi brez posledic.

RAHELCA uboga tvoja Sara, sedaj jo  pa še stranski učinki antibiotika mantrajo, kot bi jo ne bi že dovolj virus izmučil! Za Saro user posted image user posted image user posted image

OVČKA tvoja Lara bo že imela 13 zobkov, to so pa že prave orgliceuser posted image user posted image

TINKAMIŠKA moram ti napisati, da je Alex strašno navdušen nad Izino slikico, ko se pači, kar s prstkom kaže na njo in dela ooooooouser posted image

Pa mi je spet uspel cel roman, čeprav sem vmes še Alexa skopala.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
13.2.2007 22:23:02   
renan
Kornelija lepo, da si se javila in da je vse v redu. mogoce se je pa aleksu zdaj odpornost ful povecala in ne bo zbolel. pri vladimirju je bilo tako..in kaj je na koncu ugotovil pediater?

lahko noc vsem,

renan

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
13.2.2007 22:47:07   
Kornelija
Renan P je rekla, da cepljenje ni nič krivo in da se je pač v ambulanti okužil z nekim močnim virusomuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
13.2.2007 22:58:01   
bobika
Super kornelija, da si se nam oglasila in hvala za komentar in pestke za izpit (tudi ostalim).
Upam, da ne zboli ponovno. Pa hitro naj mu mine ta zatečenost.

Renan: tvojega avatarja pa skoraj ne bi prepoznala user posted image . Vladimir se je tudi kar precej spremenilal, a ne. Lepi dečko user posted image .

lahko noč

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?