Kornelija
|
Vse lepo ob vajinem prazniku TINKAMIŠKA in PURI, vama želim iz srca, čeprav z zamudo! Končno je Alex brez vročine, če bi mi kdo rekel, da lahko tako visoka vročina ( 39 -40 ) traja pri otroku 14 dni, mu ne bi verjela. Še bolj čudno pa je bilo tole, da je bila vročina ves čas visoka, takoj po zbijanju je spet narasla, potem pa kar čez noč padla na normalno in upam, da sedaj tako tudi ostane. Jetra, vranica in bezgavke pa so še vedno otečene. Upam, da bo sedaj res bolj zdrav, ampak to bo težko izvedljivo, saj mi je starejši sin rekel, da so v njegovem razredu že vsi bolani in tudi on je že zbolel, tako se bo mali sigurno okužil od starejšega. Zraven Alexa sem postala, kar bolana od skrbi. OVNICA 78 ti nam kar sporočaj, kako potekajo priprave na poroko, tako boš nekaterim naredila lušte, nam poročenim pa obudila spomine Pa mislim, da ima na tvoj poročni datum Tašonka svoj PDP Midva pa sva skupaj že 18 let, od tega bo letos 15 let, kar sva poročena. Ja ni kaj sva že prava dinozavra pa k temu sploh nisem prištela tistega, kar sva sračkala v OŠ RENAN tvoj Vladimir pa je že pravi popotnik, tebi pa tudi vsaka čast, kako imaš voljo s pakiranjem. Imela si pa srečo z razprodajo - za kakšen "dnar" si dobila oblačila RIJA meni se zdi, da se je Til od prvega srečanja, kar precej spremenil, vsaj meni izgleda na slikicah takšen mali odrasel frajer BOBIKA Manca že ve, da mora zgodaj pokazati fantom, kdo ima glavno besedo V petek, pa ti bodo pomagale pri izpitu naše pesti ALENKICA meni pa so , ki se pačijo tako srčkani in prav posrečeni! SHOOO nikar Nežki ne poreži kodrčkov, jaz bi ji malo namazala laske pred pranjem z olivnim oljem. Tudi Alexu se od zadaj kravžljajo, samo ima laske čisto mehke. DALI 28 tvoji starši se bodo morali navaditi, da se kljub največji pazljivosti takšnim malim dogajajo nezgode, na srečo ponavadi brez posledic. RAHELCA uboga tvoja Sara, sedaj jo pa še stranski učinki antibiotika mantrajo, kot bi jo ne bi že dovolj virus izmučil! Za Saro OVČKA tvoja Lara bo že imela 13 zobkov, to so pa že prave orglice TINKAMIŠKA moram ti napisati, da je Alex strašno navdušen nad Izino slikico, ko se pači, kar s prstkom kaže na njo in dela ooooooo Pa mi je spet uspel cel roman, čeprav sem vmes še Alexa skopala.
|