tinkamiška
|
Hoj! Rija, jst bi rada pripeljala mojo japansko bubo, ampak dela do 15ih potem gre pa na bajto...delat. Bom poskusila in uporabila vse svoje skrite čare in mogoče, mogoče bi pa prišel zraven, ampak bi pač malo zamudila...je pa vse odvisno kako bo šlo na bajti. Moj mladič je tudi danes naporen, ker je spala samo eno uro popoldan, ni šlo več, je nardila en gromozanski kakec in ni hotela več spat. Sem pa še vedno sama, ker možek dela stopnice za bajto in ga vsaj do 19ih ne bo. Tak da, samo čakam, da bo poklical, da prihaja. Iza ima danes uničevalskega hudička v ritki, ker samo demolira vsako stvar, ki ji leži na poti. Zdej se je spravila na stojalo za perilo, perilo mi je lepo "pospravila", naj bolj všeč so ji moje spodnje hlačke in pa nogavice , ne vem a je to kak fetiš al kaj Sej drugače je en velik smehec, se ves čas smeji, samo jo je treba met pod kontrolo. Našla je koš za smeti in ni boljšega kot odpirat vrata in prčkat po kanti , pa kabli so še vedno zakon Ampak največji zakon je še vedno stojalo, na katerega bi rada splezala, pa tudi za lizat je dober No tak, zdej moram pa ukrepat, če ne bo kakšen karambol... LP, Tinka