|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
22.11.2006 10:13:32   
renan
liju: če bo imel še drisko, se vidva kar pri p pokažita. mogoče je rotavirus...ali pa od zobkov, če se ful slini..

nemsis: o darilih še nič konkretno ne razmišljam...

bodo naši malčki letos že povabljeni na dedka mraza?

lp, renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.11.2006 10:27:54   
renan
ker naš vladimir spi svoje dopoldansko spanje in je za kosilo kuhat še prezgodaj, bom prilepila dve slikice:

tu telefonira očku:

user posted image

in tu "pomaga" mami v kuhinji:

user posted image

lp, renan

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.11.2006 11:46:20   
lifcsi
Mi pa smo se zbudili v megleno in deževno jutro in ob takem vremenu Tara neizmerno rada spi - tudi sedaj.
tan1 pozdravljena. Očitno imava nekaj skupnega. Tudi jaz sem januarke dolgo časa samo prebirala, ker sem prej ali slej izvedela, kar me je zanimalo, večkrat pa se jezgodilo, da sem se hotela oglasiti in jim kaj predlagati ali prositi za nasvet, pa so bile hitrejše. Ta forum mi je res pomagal pri skrbi za malčico!
A&T  Veliko uspeh s tipkanjem. Jaz pa mislim, da sva se srečali ob maratonskem čakanju na pregled nuhalne svetline, ko se naše kepice niso hotele zdramiti, in smo po večkrat hodile h g. not.
RenanT Tudi Tara rada mljacka in če koga vidi jesti je samo mammm mammm mammm. Včasih si celo sama postreže z jabolkom ali hruško in se kar sama se spravi nanju. Poskušamo se izogniti sladkarijam, in nam gre. Ona ima zelo rada prikuhe, krompir, skratka zelenjavo, sadje, kruh - vse. Se ji tudi pozna. Ne morem pa reči, da je neka bajsika, je le "nabita". S tem se ne obremenjujem, saj opažam, da z gibanjem pokuri energijo., razen tega pa če se npr. za kosilo fajn naje , izpusti malico in večerjo komaj povoha. Tako se ravnovesje vzpostavi.
Shoo Kislo je Tari fino.
Vrtec Eni pač nismo take sreče in nimamo druge izbire kot naše palčke s  težkim srcem dati v vrtec. S psihološkega in razvojnega vidika je res zelo nuprimerno obdobje okrog enega leta poslati malčka v tako okolje, a to je "le" 8 ur, ko smo mi itak v službi, po njej pa se bomo otročku tak in tak mi posvečali in ga vzgajali in mu nudili toplino, bližino in zvrhan koš ljubezni.

Livija

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.11.2006 14:24:10   
puri
Ojla!

Samo na hitro se oglasim, ker imam polne roke dela,....

Mi smo vredu,Maj zelo veliko čeblja in upam, da bo vsaj on začel kaj prej govorit, kot bratca (eden je začel šele pri dveh letih, eden bo pa kmalu 2leti in pol, pa še niiič ne govoriuser posted image .)

Je pa prav neverjeten pri pobiranju smeti po tlehuser posted image ,...najde čisto vse in vse da v usta. zadnjič mu je moja mami hotela dat nekaj v usta in ko jih je odprl, je videla, da ima noter nekaj plavega. Imel je delček neke plastike, ki je bil tako močno pripopan na nebo, da mu ga je komaj ven dobila. No, še sreča, da mu ni šlo po grlu navzdol, ker bi se pomojem zadušiluser posted image . Pobira res vse. Bratca puščata za seboj razne stvari in on res najde prav tisto, kar ne bi smel (košček plastelina, malo počenega balona, kakšen majhen žebljiček(igrača), razne papirčke, papirčke od bonbonov, majhen delček olupka od pomaranče in še in še. Ko jaz pogledam okrog ne vidim nič, ampak samo, da njega spustim na tla, bo takoj nekaj našel v kakšnem kotu ali pod stolom, pod tepihom,....
Tako, da sem sedaj spet postavila stajcouser posted image , ki je ni imel že ene 3-4 mesece in sedaj ga imam obvezno noter, če ga nimam časa non-stop gledat. Zaenkrat je še kar rad v njej, samo veliko rajši tava po stanovanju in išče smetiuser posted image .

Drugače je pa velik veseljaček, vedno dobre volje in pleše takoj, samo da sliši muziko ali petje.

Renan
Maj tudi zelo rad je, skos bi jedel, nikoli nima dovoljuser posted image . Pa lahko poje cel krožnik in bom jaz jedla čez 5 minut, pa bo že prišel k meni in spet hotel papcatuser posted image

Druge stvari pa nimam časa komentirat, pa niti vse nisem sledila, tako da,.......

Lepo se imejte in čvekajte malo še namesto meneuser posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.11.2006 14:35:11   
ajdaN
Dan!

Kakšno zamorjeno vreme je zunaj! Katastrofa! Bi šla še sama k tamalmu pod kovter, pa do večera ne ven. Pa še sama sva cel danuser posted image . Eh nekako bova že.

Dopoldne sva šla na obisk k mesec dni mlajši sestrični. Mu je tako igrače jemala, da mu sploh ni bilo nič jasno. Sevede je mulček doma navajen imet vse zase, ona pa ni edinka in je navajena vzet kar ji paše. Pa 1x ga je še malo lopnila oz. nekaj podobnega. Nisem nič videla, je bil samo užaaaaaljen jokuser posted image .

Zdaj pa spi, jaz sem ravno pojedla, mali bo pa potem ko se zbudi.

Za srečanje vidim, da ni nobenega zanimanjauser posted image . Ovčka a greva same na kofe, če ne bo nobene? Midva morava tako ali tako en dan priletet v LJ, malo v šoping.

O darilih že počasi razmišljam. Pa nimam idej. Gremo čez ene 2 tedna še v Celovec, pa bom še gor malo pogledala. Za eno od daril bo verjetno dobil tegale "pesa" ki poje in ne vem kaj še vse. Samo še čakam če bo kakšna akcija. Zaenkrat je najcenejši v Mercatorju ob torkih - 6.999 minus 10%.

Rija a ti to že prav resno delašuser posted image ? Kdo ti pa malega merka?

Glede hrane je ratal nemogoč!!! Samo da vidi da nekdo nekaj je, je takoj zraven. Zadnjič je naša mami jedla kumaro in mu ni hotela nič dat, in se je od užaljenosti odplazil v kuhinjo, se usedel na tla in pohlipaval. Pa glavo čisto dol spustil, pa dudo poiskal, pa spet hlipaluser posted image . No potem je pa prestradani revček dobil celo skodelo juhe.

O pa še ČESTITKE A&T!!!

Pa še pozdravček tan1user posted image !

V ponedeljek sem imela pregled pri g. Zaenkrat vse OK, še kile so hvala bogu v mejah normaleuser posted image . Saj me edino to skrbi, ostalo bo že. Pa za morfologijo se moram naročit - bo verjetno še letos. Pa zvečer že čutim prve premikeuser posted image . Ko se uležem v posteljo in se umirim, me dete pozdravi.

Je pa tale nosečnost čisto drugačna. Sploh nimam cajta o ničemer razmišljat. Čas kar leti mimo.

Nič grem malo izlegavat, dokler se mulček ne zbudi, pa naštudirat kaj bova popoldne počela.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.11.2006 15:07:20   
lonja
Ojla,

no, tretji dan našega uvajanja v varstvo je mimo. Ajda je fuuuul pridna user posted image user posted image user posted image  (vsaj tako pravi varuška...hm...hm...in jaz ji seveda verjamem). Ta teden jo puščam od jutra (od pol devetih) pa do enajstih. Gospa, ki jo čuva, ima zraven še štiri druge otroke, najstarejša ima dve leti in pol.

Smo pa prvič tudi mi prehlajeni in pridno čistimo nosek s fiziološko raztopino, naš mali kozorogec pa se pri tem početju na veliko upira.

AjdaN, Ovčka, in seveda ostale....za kakšno pijačo sem tudi jaz, le da bo Ajda drug teden v varstvu že polno dozo, kar pomeni, da bo tam tudi spala. Moja služba se namreč neugodno bliža. Tako da povejte, a se dobimo še ta teden, mogoče v petek, ali pa bom pol drug teden prišla sama na coffee, brez user posted image . Kakšni so torej kratkoročni plani?

Tako, zdej grem mal zabavat princesko. Zadnje čase se full sama zamoti, pa imam pol kar malo slabo vest, ko se sama igra tam v dnevni.

Pozdravček od mene

lonja user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.11.2006 15:25:24   
alenkica
Joj, upam da me niste narobe razumele. Jure skorajnikoli ne gleda Tv, Če pa mu je kaj zares všeč, mu pa pustim. Drugače pa mislim, da je še premajhen, da bi gledal Tv.

Kaj naj mu kupimm za miklavža? Razmišljala sem o triciklu, ali pa, sem videla v reklamnih revijah: voziček poln velikih kock,ki ga lahko tudi vozi. Kaj mi bolj priporočate?

Komu boste dali otroke  v varstvo? Jaz ga bom dala kar sestri, ki je na Zavodu, in ima ogromno časa za malega. Pa še obožuje jo. Včasih jo ima kar raje kot mene. user posted image

RIIIIJA!!!! SI DOBILA MOJ Z.S.? PROSIM NAPIŠI MI KOLIKO JE STAL STOLČEK + POŠTNINA.

L.P. Alenka

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
22.11.2006 16:12:19   
ajdaN
Lonja menile smo se za naslednjo sredo. V petek sva midva po vsej verjetnosti brez avta, tako da ne moreva pridt.

Sevede pa lahko prideš sama - boš pomagala kakšnega merkat, če misliš da ti bo dolgčasuser posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.11.2006 16:18:28   
KatjaD
ajdaN - midva z Maticem bi se bama z Ovčko tudi pridružila, če vama je OK. Mal se pa morajo družit med sabo...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.11.2006 16:24:45   
bobika
Na hiterco se vam javim, dokler še Manca spi, da me ne pozabite.
Se opravičujem, ker nisem prebirala za nazaj, samo na brzino sem preletela.

Manca je včeraj prvič poklicala mama. Kak fajn, pred tem me je  pa klicala nan. Atata, pa tak nonstop poslušam user posted image
Drugače pa neverjetno čeblja in bavka po stanovanju, da jo še komaj vlovim (še sreča da imamo le 54kvadratov).
Sedaj ko se moram jaz učiti, ona noče spati. Včeraj je bil katastrofalen dan. Pozno ponoči sem še delala nekaj za izpit, potem pa manca zjutraj ob pol sedmih že pokonci in ni hotela več zaspati. Podnevi pa trikrat po točno pol ure je spala. Nič nisem mogla narediti zraven nje. Danes je že malo boljše. Le zjutraj se zgodaj zbudi. Kak hitro je priklopla iz pol devete na pol sedmo uro user posted image .

darila: mi bomo za miklavže kupili ta voziček z kockami, kot je pisala alenkica. Samo ne vem, če je voziček dovolj stabilen.
mmeta user posted image za Tijanov prvi zobek!
tinkamiška, jaz kar podzavestno kdaj kaj v svojem narečju napišem, je pa bilo super brat prekmurki.
shoo in lonja, kako fajn, da sta zadovoljni z varstvom in da so otroci zadovoljni user posted image
puri: jaz moram tudi vsako smet sproti pobrati, drugače roma v Mancina usta user posted image
tan1 dobrodošla
slikice kot vedno so vse full lepe in zelo mi je všeč tisti fantek v listju  (A&Š - mislim, ne da se mi nazaj iskati)
liju: kako je z Ninotom, je že kaj boljše? Upam, da je vredu. Manca mu pošilja en sladki poljubček!

VSem ki ste in ki praznujete vse najboljše!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.11.2006 16:55:48   
ajdaN
Ja KatjaD sevedauser posted image . No mogoče se nas bo pa le nekaj nabralo. Najprej je zgledalo zelo slabo.

Kdaj vam pa kej ura odgovarja? A bi bilo okrog 10 v redu?

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
22.11.2006 17:36:00   
rija
Jaz pa grem zdaj na tajsko masažo user posted image user posted image user posted image  da vsaj za 1 uro pozabim na vse.....upam, da bom pozneje lahko hodilauser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.11.2006 19:22:30   
A & T
Dober večer punce,

pa hvala lepa VSEM, ki ste držale pesti zame na današnjem testu strojepisja. Občutek je dober in zato sem danes posebno dobre volje.

KatjaD in bobika - hvala za pohvalo slik našega Tinoja v listju. Tudi meni je ta slika zelo všeč.

liju, ajdaN - hvala za čestitke za moj rojstni dan. Lepo je, če se kdo spomni nate in ti s tem ogreje srček.

rija - ti pa si privoščiš, da greš na tajsko masažo. A v Moravce? Ti čujsa stara (morala sem ti to napisati, ker se mi tako lepo sliši).

lifcsi - ooooooooooo, to si ti. Spomnim se te, sve kar en čas klepetale na tistem hodniku. Samo me ne spominjaj, kako dolgo smo takrat čakali. Mi smo prišli domov ob 22.30, naročena sem pa bila ob 15.30 - se mi zdi. A mi pošlješ geslo za slike Tare, ker bi jo rada videla? Oglasi se še kaj.

Punce, vaši malčki so vsi tako zlati na slikah, da skoraj pri vsaki vzdihnem: jeeeeeeee.

Čestitke vsem slavljenčkom user posted image .

Pa pa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.11.2006 19:35:54   
XXYY
Dober večer!

Lara že pančka.
Lahko rečem, da že ZELO LEPO HODIMO user posted image  user posted image  user posted image  . Vsak dan bolje. Je prav smešna. Kot mala račka je.

A&T: SORRY k sem te pozabila dati na tale seznam. Dala sem te samo na unega prejšnega, na tega sem pa pozabila. Prosim, ne zameri mi.
IN ISKRENE ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN. Vsi malo pozabimo, zdaj sem že dopisala v ta seznam in ga naslednjič objavim.

VRTEC: Mi bomo pa kar v vrtec šli 4.12. na uvajanje. Zračunala sem, da nama bo prišlo okrog 26000 (3 plač.razred). Jaz pa začnem 18.12. s službo.

AJDAN, KATJAD in LONJA: jaz sem za 29.11. ob 10-11. Samo pa nisve še 100%, da bove z Laro prišle, ker je Lara zdaj nekaj prehlejena. In bove videle, kako bo do druzga tedna.
Vsem novim ZOBKOM čestitke za prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image  .

HRANA: A vi imate probleme, kako vaši user posted image  pridno in lepo papajo vse. A jaz imam velik problem, da je treba Laro prav siliti in jo kaj zamotat, da ona sploh kaj poje. Jao, včasih mi gredo kar lase pokonc. Sploh ne vem več kaj ji naj sploh še skuham, da bo mala gospodična sploh kaj pojedla. Pa sem ji kupila en sirup za boljši apetit, pa se mi zdi, da je še slabše kot je prej. KRIZA. Bomo videli v četrtek (naslednji teden), ko imave sistematski pregled in cepljenje pred vrtcem.

DARILA: tudi mi še nismo nič razmišljali o tem. Je pa povabljena k Miklavžu, da ji bo dal eno darilo. Upam, da se ga ne bo ustrašila. Bomo videli. Midva pa še študirava kaj ji bova kupila.

KILOGRAMI OD PORODA: a ste že vse dol dale, al vam je še kaj ostalo? Meni je ostali samo še 1kg od 25kg (k sem se zredila) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . K sem šla rodit sem imela kar 92kg. Jao meni, nikoli več, sem si rekla.

Nč, grem pred TV.

Lahko noč.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.11.2006 20:55:29   
lifcsi
Dober večer. Da se na hitrico oglasim.
A & T Pa sva se prepoznali! Tvoj Tino je v listju zelo srčkan, tudi Tara se rada valja v kupih suhega listja - bom v album dala dokaz. Sicer pa je geslo albuma: livi.
Ovčka Meni so se kg že neka časa "stopili", že sem v minusu (verjetno od dojenja in vsakodnevnega plazenja po klancu z vozičkom).
Darila Nič še nimamo nagledano. Imate kakšen predlog?

Lahko noč

Livija

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.11.2006 21:22:04   
mayflower
Voziček s kockami: sem ga v torek kupla v Mercatorju. Je zelo nestabilen. Tako, da ga ne glih priporočam. Se pa zato bolj zamoti s kockami.
Kg od nosečnosti: pr meni so se stopili, pa sem zdej odkar malo dojim spet tri pridobilauser posted image . Tako, da sem zadnji mesec malo na dieti in mam še dva kg viška.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.11.2006 21:29:56   
rija
Uh punce....jaz sem nazajuser posted image

Kaj vse ta ženska ni delala z menoj....sem že mislila, da me fentauser posted image  hodila po meni, me tepla, me probala na mašno zvezat.....user posted image  ampak po 10 minutah pa je postalo ful fajn.....grem definitivno spet. Pa počutim se laaaažje.....vseh 6 kg, ki sem jih dobila po porodu user posted image  mi je nekam zgnetla user posted image user posted image

A&T: ja v Vivat sem šla. Bajno. Moraš probat.

Darila: pojma nimam. Rabi itak ničesar ne, igrač je tudi že zdavnaj preveč....ne vem. Bom kupila nekaj res malega, pa en kupček cekinčkov raje na račun položila.user posted image  Itak se letos še ne zavedajo, kaj so to darila....nas bodo še tekom let scicali.....user posted image user posted image
Je pa tudi naš mali povabljen k miklavžu....

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.11.2006 21:34:31   
KatjaD
Ovčka, AjdaN - midva z Maticem imava v sredo ob 11-ih plavanje (seveda pod pogojem, da ne bo odpadlo pol minute prej kot danes). Lahko pa prideva ob 10-ih ampak morava potem res ob 10:45 it. Če bi se lahko kakšne pol urice prej dobile bi bilo pa super!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.11.2006 22:03:00   
mmetka
Halo!

Danes je za mano ful naporen dan, ker sva bila z user posted image celi dan doma in non stop v akciji. Kak mrzim dež!!!!!user posted image

darila- sploh še nisem nič razmišljala, ampak bo treba kmalu kaj naštudirat, ker se december hitro bliža...

kilogrami- trenutno sem na +2 od zanositve. V nosečnosti pa sem jih pridobila 23. Saj bom kmalu spet na starih kg, ko bo naš mišek shodil in bo treba letat za njim...

rija- kak sem ti favš za masažo!!user posted image Jaz si že zelo dolgo nisem privoščila masaže... si jo morem v kratkem...

bobika- saj vem,kako je, ko nočejo spat... ali pa zadremajo za pol urce... Upam, da se hitro spet spremeni in da bo Manca več spala! Pa pridno se uči!!user posted image (mogla sem ti to napisat, ker je šel ta stavek meni vedno ful na živce!)

alenkica- našega otroka bosta čuvali babici! Malo ena, malo druga... da ne bo kreganja... ker sta obe v penziji... in živita 200m narazen! Čeprav bi moj dragi rad, da ga čuva samo ena babica ( vseeno katera), ker tako bo imel samo eno vzgojouser posted image ... no, zraven najine vzgoje...in ne bo zmedenuser posted image ! To so besede mojega dragega! Jaz pa mislim, da otrok točno ve, pri kom si lahko kaj dovoli in kdo mu kaj pusti in da glavna beseda glede vzgoje je pa tako ali tako najina! Saj vem, da bosta babici nekatere stvari delali po svoje, ampak načeloma bova midva povedala, kako in kaj!

lonja- naš user posted image se tudi sam dostikrat zamoti in zaigra. Včasih prav paše, ne? Pa ne imet slabe vesti, nič ji ne manjka.user posted image

ajdaN- user posted image za prve premike!user posted image

puri-
naš Tijan tudi pobira smeti in jih nosi v usta... pa kakšne male pikice najde...

renan- jaz sem se v službi že pozanimala za dedka mraza in bo naš user posted image tudi dobil darilo!user posted image Jaz sem pa vedno mislila, da je to samo za malo večje otroke.user posted image

Nyah-  vi pa kar račka in žoga? Čestitam! Mi smo komaj pri ata, baba, deda...

A & T- ful lepe slike s poroke!user posted image Take slike me vedno ganejo...

tinkamiška- kako kaj spanje?

shooo- sem te bila zelo vesela! In lepo, da ste porihtali varuško! Za lokalno srečanje pa jaz gnjavim skoraj vsakič, ko se javim!user posted image Daj povej, kdaj bi se dobile?

liju- hitro porihtajte drisko! To pa res ni fajn! Upam, da ni Nino staknil res rota virusa, kot je napisala renan.

joj, kak sem danes dolga...

aja, da ne pozabim zagnjavit... Kdaj bi se dobile in kje?user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.11.2006 22:57:17   
Anonimen
Samo na kratko, ker letim spat, saj komaj gledam.
Katja, hvala za čestitke Špeli! Pa čestitke tudi od naju vsem slavljenčkom do zdaj! Pa še A&T za rojstni dan!
Tan1, dobrodošla!
Za srečanje v sredo - midve po vsej verjetnosti prideva. Jaz sicer potem delam, ampak vseeno si bom poskusila vzet čas.
Hranjenje je pri nas še kar problem, pa še izbirčna je.
Kile po porodu - so mi ostale 4, pa jih bom zdaj spet pridno nabirala. Ovčka, jaz sem jih imela 101 kilo, ko sem šla v porodno, pa sem tudi jih 25 dobila gor. Kriza. Me resno skrbi, da ne bo zdaj isto.
Slikice so čudovite, od A&T so pa sploh nekaj posebnega!
O darilih še ne razmišljam dosti, ziher pa ne bo nič dobila za Miklavža, vsaj velikega ne, ker to niti ni tak praznik, pa še bolj tako tako  ga praznujemo pri nas.  Bo dobila kaj večjega za božič in novo leto (no, pri nas bolj novo leto, pri tašči pa bolj božič), ampak vzamem oboje skupaj. Potem je pa itak že kmalu RD.
Puri, Špela tudi vse smeti najde, ampak mi jih k sreči samo kaže, jih ne daje v usta.
Rija, super za masažo! Jaz se tudi moram naročit, samo na klasično, mam darilni bon, pa je skrajni čas, da ga ponucam, dokler še lahko na trebuhu ležim.
Joj, dans sem res skracala vse skupaj, ampak res komaj čakam mižule... lahko noč.

(odgovor članu A & T)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.11.2006 7:38:10   
Anonimen
Jutro

Mi smo že pokonci user posted image . Je ta prvič me zbudila ob pol štirih, ta drugič pa ob pol sedmih. Mami bi pa še tako spala. Predvsem zato ker je bila včeraj taka tečka spet. Sploh ne vem kaj ji je. Ali so zobki ali kaj drugega. Morda pa to, da se je za en mesec postarala user posted image user posted image user posted image . Pa še spati ni hotela. Je spala dvakrat po pol ure, zvečer si je pa privoščia od petih pa skoraj do sedmih (recimo uro in pol). Potem pa je bil zvečer spet problem zaspati.  Sedaj mi pa že tudi razmetava. Zraven pa na veliko zeha.

Nič moram letet pobirat za njo. Saj letijo daljinci in ostale stvari iz mize.

Aja,

VSE NAJ NAJ DANAŠNJIM SLAVLJENCEM, PA ZA NAZAJ TUDI

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.11.2006 10:21:08   
liju
Alo!
Na hiterco, ker šibama ven, ko pa je tak lepi sončekuser posted image
Naš user posted image je imel še včeraj zjutraj drisko, pol pa celi dan nič vročine in ne driske, danes pa je tudi OK user posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda, da so res samo zobki. Glede darila, pa še nimamo nič nagledano, ni časa zdaj hodit po trgovinah, ko pa imam drugi teden izpit.user posted image Bomo pa šli po izpitu v akcijo.

Ste za srečanje v petek? user posted image Pri Marogici na jagodni pizziuser posted image user posted image Meni se je full luštauser posted image
Napišite, da se zmenimo!

Nič, letima!
dijo

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.11.2006 10:40:40   
bobika
A jutriuser posted image  srečanje?
Jutri jaz ne morem, pa naslednji teden tudi ne, ker si je moja mama vzela dopust za varstvo Mance, da se bom jaz lahko učila.
Midve se lahko pridružima komaj po 12.12. nažalost. Bi pa vas zelo rada videla in z veseljem bi spekla tisto obljubljeno torto user posted image

Sedaj pa moram mojega dihurčka iti previti in potem dati spati, jaz pa za ta čas med bukveuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
23.11.2006 13:17:40   
tinkamiška
Hoj!

Jst tudi nemorem jutri na srečanje, nimam avta, ker bo možek na bajti delal, tako, da se fino imejte in pojejte še kakšen kos te opevane pizze še zameuser posted image

Liju, fino, da ni več driske in naj hitro zraste ta zobek, ki bi jo naj povzročil

Nemsis
, vidim, da mate še kr tečko, uapam, da bo Klavdija kmalu boljše volje

Taši, pejt na masažouser posted image

mmetka, spanje je še kr, danes sva se fino naspali, samo uspavanje je postalo bolj naporno, noče in noče sama zaspat, oziroma zaspi, samo so prej borbe...

Rija, fino da si uživala na masaži, drugače pa lahko tudi tvojum rečeš, da te mal bolj trdo prime, ko je že ravno japanska bubauser posted image

Darila: Iza nima skoraj nič igrač, verjetno jih bo kar nekaj dobila za rojstni dan. Midva pa premišljujeva o kakšen potiskaču za v stanovanje, da bo lahko hodila zraven...

Ovčka, upam, da bo šlo uvajanje v vrtec brez problemov

A&T, držimo pesti za dober rezultat, pa če maš cober občutek, potem bo že šlouser posted image

Bobika, bravo za Manco, ker te je poklicala z "mama", pri nas še vedno čakam na ta čudež...Pa pridno se uči, sej vem, da je težko, ampak boš potem prav ponosna in še en kamen se ti bo odvalil iz srca...

Lonja, da bo šlo še naprej fino vaše uvajanje v vrtec

Puri, Iza tudi vse pobira po tleh in vse poje, tako, da boram res gledat kaj dela. Včeraj je pobrala enega črvička na tleh in ga dala v usta preden sem jo supela prijet za roko. Me še zdej zmari, kos se spomnim. Pa me potem tako prestrašeno gleda, ko ji pravim da, ne sme, čez 5 minut bo pa spet kej tiščala v ustauser posted image

Iza še ne spi, ampak počasi bo pa morala it. Trenutno se "igra" z revijami in hodi okoli mize, pa se ogovarja sama s sabo. očito še ni ničkaj zaspanauser posted image

AjdaN, sem ti pozabila napisat, da nama grejo čestitke bolj počasi od rok, ampak gre. Izi namočim prst v barve in skupaj narišpeva smrekico, potem pa še nalepim zarven leseno, da bojo ljudje vedeli, da je tisto kar sva narisali smrekicauser posted image user posted image user posted image

Tako, Iza je ratala sitka...

Lepo se mejte

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.11.2006 13:52:05   
Anonimen
Ojla

Tinkamiška tudi jaz upam, da bo kmalu boljše volje. Danes je sicer dopoldne spala urco in pol, tako da ne bi smelo biti težav. Trenutno pa je z babico zunaj na sončku. Najbolj je tečna, kadar smo cel dan doma. No, včeraj je deževalo, zato nismo mogle ven. Verjetno je bilo to to.

Grem sedaj jaz lepo diplomo napisat.

papa

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?