|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.11.2006 20:23:26   
bobika
Pa res, ja kje pa ste?
Liju bogi Nino. Upam,da se čimprej porihtata in pride ven že ta zobek. Pa nič zato, če si malo pojamrala. Vsi vema kako je to, ko smo čisto na dnu.

Mi smo tudi bedeli ponoči do pol treh. Potem pa spali do pol osmih. Jaz sem komaj ob pol enih šla spati in takrat se je Manca zbudila user posted image . Jokala je bolj v spanju. Jaz pa sem danes tudi tak zmatrana. Se bi mogla učiti pa sem samo  nekaj malega naredila, ker me je še poleg spanca glava bolela.

V našem kraju pa baje razsaja oslovski kašelj in je že zelo veliko otrok bolanih. Me je full strah, da se nalezemo user posted image
Kaj katera ve, če se lahko okužijo tudi, če so cepljeni? Baje, da se lahko user posted image

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
25.11.2006 21:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Kaj katera ve, če se lahko okužijo tudi, če so cepljeni? Baje, da se lahko user posted image

Tudi lahko, ja.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.11.2006 10:00:54   
tinkamiška
Danes sem pa jst prva in to je pravi čudež, oziroma vas moram kr mal pokregat, ker nič ne pridete počvekatuser posted image user posted image

Bobika, jst sen bila kot otrok cepljena proti oslvskemu kašlju, ravno tako brat in sva ga oba dobila.

Sem pa brala glede praznovanja prvega rojstnega dne in vam lahko napišem par napotkov, ki so se meni zdili zanimivi.
- da naj ne bo preveliko nepoznanih ljudi, ker se lahko otroček boji(no, pri nas bi jih naj bilo kar nekaj, bomo vidli kako se bo obneslo, glede na to, da Iza nima nobenih izpadov in gre k vsakemu...)
- otroci naj imajo en prostor(ni treba, da je soba) kjer jim pripravimo igralnico in igračke
- hrano za odrasle postrežemo tako, da otroci ne dosežejo raznih vilic, kozarcev,...
- lahko pripravimo prigrizke za otročke(ker tako ne pojejo veliko) narežemo hrano na koščke, da jo lahkon sami jemljejo in si postrežejo(sadje, kakšne nežne sirčke, kruhek lahko izrežemo z modelčki za kekse,...)
- praznovanje naj nebi trajalo predolgo
- urejen prostor za previjanje in dojenje(nekateri otročki rabijo mir)
- pa raztetgnjeno kakšno prenosno postlo, če jo imamo, za kakšnega otročka, ki bi omagal

tolk se spomnim, če bo pa še kej, bom pa napisalauser posted image

Lep dan!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.11.2006 17:47:55   
popek
Hoj, naš frkolin pa je danes naredil prva dva samostojna koraka!

Pa še novo frizuro ima.
Sem ga peljala k frizerju v sredo in je 20 minut lepo sedel v mojem naročju. Vse mu je bilo ful zanimivo, fen, pa mašinca. Bom pripopala sliko, ko jih snamem dol s fotoaparata.

A ve ste jih že kaj strigle?

Tudi jaz imam popolnima drugačno frizuro, tako da se še navajam na novi izgled. Sem vprašala moža, če sem videti mlajša, pa je rekel (kljub temu, da je poznal pravilen odgovor), da ne ve.user posted image

Sedaj grem pa brat za nazaj in se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.11.2006 18:46:23   
srečica
Alo punce,

na hitro se vam spet malo javljam.
Za nazaj trenutno ni bilo časa za brati. Bom probala kasneje, tako da se moram opravičit ker ne bom nič komentirala.

Edino zasledila sem da se nekaj pogovarjate o srečanju in jaz sem takoj za. user posted image user posted image user posted image . Sicer bi mi bolj ustrezal četrtek in če bi vas bilo več za bi bilo super. Če ne pa tudi ok. Imam končno spet svoj avto in ne bom rabla iti prej domov, kot zadnjič. Jupi. Bravo Liju, da si se spomnila.
Pa komaj čakam, da vas spet vidim in vaše malčke, še posebej mmetko in shooo s katerimi smo se full ujele.

Moram vam povedat, da ima Anže že 4. zobke. Pa hodit je začel točno na 10. mesecev. Pravi korenjak je.

aja: hvala za čestitke za 10. mesecev.

Tako zdaj pa šibam. Še potem prilepim kake slikice.

Papa

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.11.2006 19:20:34   
KatjaD
popek - user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake!!!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.11.2006 21:27:00   
liju
Alo!
Na hitro, da se malo javim z malim v naročju, tak da če bo kaka napaka, pač spreglejte!!user posted image
Nama bi tudi pasalo v četrtek, ker sem včeraj zvedla, da imam v petek ob štirih, neki sestanek v šoli, tak da bi bilo težko. Ka te velja za ČETRTEKuser posted image Vam pašeuser posted image Kaj pa ura ob treh? Je OK?

Čestitke za prve korake!!!user posted image user posted image
Jutri zjutraj, pa grema zuser posted image k P., ponoči, sem ga spet 2x tuširala je imel tako drisko da je kaj.Čez dan ni nič kakal, pa niti jest niti pit ni hoto, me že prav skrbi za kaj se gre. Vročine pa ni.

Nič, ga grem probat uspavat, lepo spančkajte!

Lahko noč!!!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.11.2006 22:00:21   
mmetka
Halo babike!

Naj vas še jaz malo pozdravim!

srečica- user posted image tebe sem se pa res zelo razveselila!user posted image user posted image Daj se večkrat javit, pa čeprav napišeš samo "juhu, jaz sem tu!"user posted image Da bomo vedeli, da si z nami!

liju- bogi Nino!user posted image Pa sem že mislila, da je boljše... Dajta se čimprej porihtat!user posted image

popek- user posted image za prve korake!user posted image

tinkamiška- da ti razložim, kako se pride do marogice! Al že veš? no... od europarka se pelješ ob Dravi v smeri pobrežja proti dvoetažnemu mostu... potem greš pod dvoetažnim mostom ravno (edina možnost je še čez most, desno ne moreš zavit)... v naslednjem semaforiziranem križišču zaviješ levo... in tam boš kmalu na eni hiši zagledala napis moja pizzerija....upam, da sem razumljivo napisala...

bobika- Tijana tudi ne gane kreganje! Če ga skregam, se samo smeji in še naprej dela prepovedano! Je pa pravi falot... predno naredi nekaj, kar ne bi smel, me pogleda in se začne smejat, šele potem hoče to naredit... točno ve, da ne sme... zato ga jaz raje umaknem, predno mi recimo potrga rože, ali potegne vtikač iz vtičnice...

ajdaN- super slike od tvojega korenjaka!user posted image

aja, glede srečanja... meni je vseeno, če se dobimo v četrtek ali v petek... kakor boste ukazale!user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.11.2006 23:04:31   
rija
Hojla, še jaz naj nekaj natipkam.

Meni je za srečanje tudi vseeno: petek ali četrtek.....samo da bo pica.

Drugače pa kaj je novega pri nas: mali je končno pogruntal varen sestop iz postelje, kavča, stopnice. Se lepo zarotira in že gre ta mala ritka nazajuser posted image  Tak mu je všeč, da prakticira 200 na urouser posted image user posted image

In pa danes smo prodali našo posteljico user posted image  po eni strani fajn, po drugi strani pa je v spalnici zdaj nekam prazno. Nimam več kam obešat pižame in vseh ostalih cunjuser posted image  MOgoče bomo šli že ta teden v Avstrijo v akcijo za novo. iN ta bo morala biti tak močna, da se bom lahko k njemu stisnila user posted image  in se mogoče kako noč tudi prešvercala, ko bo seveda tak daleč, da bo hotel ostati v svoji sobi. Tam enkrat v 5 letih mogočeuser posted image

Drugače pa vse po starem. Spimo zopet zelo slabo, kar mi je čudno, glede na to, da je 4 zobek zunajuser posted image

Pomurke: kera gre še na srečanje?

Kje pa je Kornelijauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.11.2006 23:11:44   
kofetek2010
rija - takšna zdrži mene in Elo (preverjeno) user posted image
user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.11.2006 23:16:25   
rija
user posted image user posted image user posted image

Ja, samo ti ne veš kolko kil mam jaz user posted image user posted image user posted image

Ej Jana, baje se dobimo v četrtek. Priletita?

...vox populi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
26.11.2006 23:19:05   
kofetek2010
tolk kot moj user posted image  zihr ne... se je on že tud notr zbasal (pppssstttt, da ne bo kdo zvedel) user posted image  

v četrtek bi šlo user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
26.11.2006 23:22:16   
rija
Super. Potem pa se nam pridružita pri marogiciuser posted image  mislim, da ob trehuser posted image

Posteljo pa bi rada tisto navadno.....veliko.....sem gledala v ikei mammut, samo ko sem jo videla v živo, pa se mi je zdela strašno majhna....user posted image  tak da iščem dalje.......

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4438
26.11.2006 23:25:05   
kofetek2010
posteljo nabavi kar malo večjo od navadne enoposteljne, tisto ta ozko zakonsko, da bosta imela oba dovolj placa user posted image  

bo prišla čez čas prav, ko bo kakšna user posted image  prespala pri Tilu user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
26.11.2006 23:28:14   
rija
jaz bi mu itak najraje kar zakonsko kupila.....če pa se vala in vala po postelji.....ravno sem ga prejšnjič našla pri gležnjih.....user posted image user posted image

A misliš, da to ta zdržala do user posted image  user posted image  Zdaj ne delajo več tak dobrih.....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4440
26.11.2006 23:32:30   
kofetek2010
glede na to, da dan danes to počnejo že pri 11-12 letih je pričakovat, da bodo čez 8 let pri 8 user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
26.11.2006 23:34:12   
rija
nema ništauser posted image

ga bo mama pazilauser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4442
26.11.2006 23:36:40   
kofetek2010
mi našo tud..user posted image tja do 30, če bo pridna 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
26.11.2006 23:38:48   
popek
Tako, 2 uri sem peglalauser posted image in spravila ogromen kup perila v omare, zraven pogledala Maria in še Foresta Gumpa. In seveda na brzino prebrala za nazaj.

Srečanje: Žal, user posted image meni popoldanska ura nikakor ne odgovarja. Takrat že grem po Pio v vrtec, z obema pa ne bom hodila, ker bi šla potem še v šoping za božička. In potem bi ji bilo kar hitro jasno, kdo v resnici je Božiček.

RD: Jaz sem razmišljala, da bi mu kupila tricikel ali pa kakšen poganjalec, recimo traktor. Tricikel sicer že imamo, vendar je nežno oranžne barve, bolj punčkast.  Po drugi strani pa je brez veze imet pri hiši 2 tricikla samo zaradi barve.
Praznovanje: Mi ga delamo 2X. 1X za babice, dedke, bratrančke,... Tam nas je vse skupaj okrog 12 oseb. Potem pa malo kasneje naredimo še za družinske prijatelje. Tam nas je pa kakšnih 5 familij. Ja kar precej otroškega živ-žava, ampak naši otroci so to navajeni.

Sicer pa prihaja nori čas - Veseli december in januar: Joooooj, me kar glava boli. Najprej Miklavž, potem Božiček, 27.12. ima Pia rojstni dan, Potem je Dedek mraz, 9.1. ima Leo rojstni dan..... Skratka, otrokom se bo zmešalo od vseh teh daril, pa čeprav smo si mi praznike razdelili in vsak poskrbi samo za svojega in pri ostalih ne da nič. . Miklavža imajo "čez" moji, Božička midva in moj brat, Dedka mraza pa moževi in svak. Seveda pa so tu še tetke, strici in sosede, ki ob vsaki priložnosti naša otročiča zasipajo z darili. Pa Dedek mraz v moževi firmi, vrtcu, na društvu prijateljev mladine........
Skratka, tega je za moje pojme definitivno preveč in ne vem, kako to omejiti. Pišem seznam, kaj vse rabita, če me bo kdo vprašal za kakšno idejo (moja mama me je že), da ne bodo samo igrače igrače, igrače....

Puri: Tudi jaz moram biti izredno previdna, ker da Leo vsako stvar v usta, te majhne stvari so pa še posebno zanimive. Ravno danes sem mu dala, da se je malo zamotil, v roke kalkulatorček za preračunavanje v evre. In si lahko misliš, da je odgriznil eno gumiasto tipko (vsem v opozorilo). Opazila sem šele potem, ko je non stop nekaj prežvekoval.

Hrana: Naš je tudi začel nekaj štrejkat, sploh pri večerjah. Včasih je jedel kot vlk, sedaj se pa mora obvezno z nečim igrat, da nekaj poje.

Risanke: Leo jih gleda nepremično. ne me linčat, samo mi imamo malo večjo pupo doma in seveda vsak dan pade kakšna risanka, da si lahko takrat mati malo odpočijejo.

Varstvo: /mmetka): Kar prav, da sta se odločila za obe babici, ker bi ena težko. Vsaj pri nas je bilo fino, ker sta Pio obe čuvali, vsaka en dan. Kupili smo 2 prenosni posteljuci, ki nam še vedno odlično služita, sedaj pa sploh, ker imamo 2 čmrlja. Saj gredo babice tudi kaj na dopust, pa mogoče katera zboli ali ima kakšne opravke in je fino, če imaš na razpolago obe. In povem ti, da je meni prav všeč, ker je vzgoja drugačna. Obe sta super, vendar se tašča (Bivša učiteljica) 100% posveti otroku (bere pravljice, se igra.....), med tem ko pri moja mama zraven tudi kaj naredi, otrok pa ji pa pomaga (npr. na vrtu, krmita zajčke, gresta po mleko.....). Tako otrok dobi vsakega malo in ni vselej v središču pozornosti.
Na žalost je letos tašča hudo zbolela, tako da smo poleg moje mame poiskali še eno gospo za "uskočit", ker ima moja mami še kar precej obveznosti.

Kg od poroda: Pridne ste, ni kaj. Jaz sem se pvič zredila le 12 kg in ko sem zanosila drugič, sem imela še 2 kg viška. Drugič sem se zredila za 13 kg in imam sedaj 4 kg viška (2 od prej in 2 od zdej). Trenutno imam 52 kg, kar res ni veliko, apak so mi ostali šlaufi okrog trebuha. Že 4 dni izvajam pilates 20 min/dan in upam, da se mi raven trebuh povrne.

Rija - ti si taka faca, si te kar predstavljam takole zvezano na mašno.user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška - sem opazila nov avatar - cute!

Imejte se lepo.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
26.11.2006 23:48:04   
rija
Jana a se ti ne zdi, da v svoji ljubezni le malce pretiravašuser posted image    user posted image user posted image user posted image

Popek: risanke? Ne imet slabe vesti....moj mladič je že tipičen moški. Ko se zjutraj zbudi, najprej poišče pilota na nočni omarici in ga usmeri v televizijo in zraven prav luštno pritiska tipke s tem malim prstkom....pa še skoraj vedno mu uspe kaj vklopit....čebelica maja pa je itaq zakonuser posted image user posted image

Pa pesmice: danes smo kupili en cd v sparu (btw. Če ga kera hoče naj pove, da ga zapečem do srečanjauser posted image ) z otroškimi pesmicami....pa kar negibno posluša......

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.11.2006 7:47:31   
ajdaN
Dobro jutro!

Se na hitrico oglasim, preden se mali zbudi.

Risank pri nas ne mara pa da se na glavo postavišuser posted image . NA splošno ga TV zelo malo zanima. Edino z roko pa zelo rad tolče po njejuser posted image .

Popek pri nas smo ga prvič ostrigli že nekje avgusta. Je imel povrhu takoooooo dolge kravžle, da je bilo potrebno. Ampak jaz ga kar sama - z mašinco.

No Tinkamiška zdaj pa imaš kaj za pokomentirat - lej koliko so babe načvekaleuser posted image , tebe pa nikjeruser posted image . Drugač si pa naštimala luštkan avatar.

S petka na soboto smo imeli spet grozno noč. Mali je ponoči "žural" 2,5h. Zato ker je imel zabasan nosek in ni mogel spat. No malo čez 4 je končno omagal, samo kaj ko sem mu ob 8 morala dat antibiotik in sem ga seveda mogla zbudit. Potem je pa še malo podremal in auf. Zdajle 2 noči pa spet spimoooooo. Danes sem celo ujela 7h v kosu. Ponavadi me vmes kaj zbudi - ali moj smrčiuser posted image  ali je treba na WC, ali se pa kar tako malo zbudim. Tako da je danes prav pasalo.

Ovčkaaaaaaaaaaa kje si? Upam, da niste kaj zboleli?! Povej če velja za v sredo? Midva prideva, če le ne bo tale prehlad bistveno slabši. Pa Lonja? Prideš?

No tako si grem narest en kapučino, pa upam, da ga še v miru spijem preden bo spet akcija. Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.11.2006 7:48:44   
lonja
Oj Tanja, dobro jutro,

spet jaz. spet s prošnjo. Groza, enkrat me boš na g... tresnila.

Ker je moj mladiček (full mi je všeč ta tvoja beseda) ta teden že drugi teden v varstvu, tudi nama na srečanje verjetn ne bo uspelo prleteti. Ne vem, no, full bi vas rada spoznala, mogoče pa le kako varianto dobim.

Ker pa je naša Ajda po duši (ne vem po čigavi, ker sva midva oba čist anti) muzičar, bi ti, če lahko poslala en prazen CD, če bi mi one pesmice zapekla. Jaz ti pa lahko, če hočeš, naš CD (naslov je Kuža pazi, pa take luštne so gor) zapečem.

Kaj praviš? A lahko?

Lupčka Tilu, tebi pa lep pozdravček

Jera

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.11.2006 7:50:30   
ajdaN
O Lonja te bo Rija za ušesa, ker ZS takole "javno" objavljašuser posted image !

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.11.2006 7:52:26   
lonja
Zgornje sporočilo sem nameravala napisati v zasebni verziji, pa sem se zmotila. Se opravičujem naslovnici, ker sem nehote razkrila njeno identiteto (user posted image user posted image user posted image ), pa tudi vsem ostalim, enostavno ga prekočite. Kot da ga ni...

Se opravičujem.

Aja, AjdaN, za sredo z moje strani velja. Pridem sama, brez Ajde, grem pol še mal v šoooooopiiiiiiinnnnnnnnggggggg! V ponedeljek grem namreč v službo, pa še ne vem, če spravim kakšne hlače čez moj vamp.

lonja user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
27.11.2006 8:00:12   
ajdaN
Eh Lonja sej upam, da boš kmalu spet noseča, pol ti bojo pa vse cunje spet pravuser posted image . Veš kako je to fajn, se ni treba nič sekirat kaj boš gor dalauser posted image .

Drugač se pa potem v sredo spet vidimo. En hiter šoping pa čaku tudi naju. Ampak greva samo v HM ker bo mali potem verjetno že strašnoooooo zmatran!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?