cofek
|
na, pa je le prišel tale sneg...ampak za ga pa še ni no, mi smo danes ponoči sicer spali, čeprav še oba z nekaj posmrkujeva...mam okolico nosa že čist "znucano" . Sem se pa danes na lepem spomnila, da bi lahko dala cepit proti gripi - čeprav se mi zdi da tale prehlad veliko lažje prenaša kot jaz, mi gre pa strašno na živce, ko ga poslušam, ko se uspavava, in vleče skozi poln nosek, pol pa jaz kao hočem dihat namesto njega in začnem hiperventilirat . Kaj pa vem...drugače pa delamo vse, kar se spomnim, da mu olajšamo prehlad - para izpod tuša, fitobalm, fiziološka, pumpica, dvignjeno ležišče - tea s pleničko pa res nismo probali - kam si jo dala - na pljučka? previjanje je tudi pri nas postalo poglavje zase ....ga je vedno treba z neko stvarjo zaposlit, da se pol "pozabi" obračat in raziskovat okolico..smo imeli po stenah nalepljene pujska, kravico in oslička, pa je ostal samo še osliček, pa se mi zdi da še ta ne bo več dolgo - ja, tko da okolica previjalne zgleda kot kako bojišče - ostanki lepila po stenah, ko pa je previjanje končano je pa itak vse na glavo postavljeno...moram priznat, da sem vedno znova vesela, ker uspem plenico nacentrirat ... puncica- sem že slišala, da znajo tele Simpsi ful zasvojit človeka...jih pa rajši ne bi probala, ker sem tip človeka, ki ga stvari kmalu zasvojijo in se moram potem odvajat... mojca - Calpol in Calgel sta BRp...ja, pa uspavanje je tudi pri nas zadnje 3 dni problem - ko ga položim v postejlo začne neutolažljivo jokat -sicer se tolažim da je to zato, ker ni obreda pred spanjem (se namreč ne kopamo, ker se bojim, da bi se še bolj prehladil) in da se bo stanje, ko se pozdravimo normaliziralo joj, danes sem se pa čist razpisala...no, saj boste imele naslednje dni mir pred mano... nič, grem pokat... lep vikend, t
|