|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.1.2007 22:29:21   
nina64
Pozdravljene!
Da še jaz malo poročam kako pri nas kaj hranjenje. Dopoldan že pojeva en obrok sadja - jabolko ali banana ali oboje. Drugega sadja mu še nisem dala, bom pa v naslednem tednu poskusila z hruško ali breskvijo - čist malo bom dodala k jabolku. Smo pa včeraj spet poskusili krompir in korenček. user posted image  Tim, je pojedel tolko da sploh ne morem verjet, sem mu pa krompirček čist malo solila. Na vrh je spil samo še malo mleka in se je napokal ko velik dedc. Zdaj dva dni je kar dobro jedel in pil mleko, bomo pa videli kaj bo v naslednjih dneh.

Kalina - upam da čimprej ozdraviš in da še Kalinca ne bo kaj dobila od tebe.Čuvaj se user posted image user posted image .

Barbs - Nobelovo nagrado tistemu, ki je izumil joško user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Takšen pa je Tim ko se je najedel korenčka in krompirja.

< Sporočilo je popravil nina64 -- 20.1.2007 22:42:48 >


_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.1.2007 22:33:45   
mojca75
Ok, pri nas je fuuuul pestro. Sej prebrala sem še kar, pisala pa nič. Bom probala še kej odgovorit.

Vse kar bom sedaj napisala ni hvaljenje ampak sam informiranje, ker če se kej poslabša... BOSTE VE KRIVE!user posted image

Ja mi smo kar dobri jedci, sploh zelenjave. Zjutraj (8h) spije mleko (cca 180ml), potem sadna malica (150-200ml) - včasih dam not piškot, včasih skuto, včesih nič, potem zelenjavno-mesno koslilo (200-250). zelenjava z meskom, al pa jajčkom pa kuskus, riž, polenta, tud makarončki, ajdova kaša... riž (pa seveda smetanca, kisla al pa sladka).
Če sva oba doma poskušam kaj takega da bomo vsi 3je jedli (ala rožota z meskom in zelenjavo - različne opcije). No potem še pop malica (enako kot zjutraj - sadje s skuto al piškoti al samo,...) ali pa jogutr s kosmiči, ali pa skuta s podloženim sadjem. odvisno kdaj smo pop malicali, potem zvečer še mal rižolinota in pred spanjem še mleko.

Pa glede na to da veliko pojemo (pri kosilu se celo sorodstvo zgraža (v + smislu), kolk poje, pa nismo neki debelinkoti.  Me prav zanima kaj bo pri 9m. po mojih ocenah imamo nekje 74cm in 8kg.

ja tud Mojči se kar trese ko pristane v trip-trapu in zagleda krožnik user posted image

Spanje - tko tko... bolj ali manj sako noč pristane pri nama, sam odvisno kdaj. Včasih že ob 1h včasih (včeraj) pa šele ob 6h zjutraj user posted image .

Je pa zadnje dni pravi dobrovoljček user posted image , skoz čeblja (še posebej z igračami ki imajo oči), zdej jo tudi učimo "kje ima punčka (zajček, hipo,...)učke, pa že pokaže.
če sedim zraven v dnevni se lahk tud eno uro sama igra. Seveda pa so najbolj zanimivi predali, kabli, "štender" za perilo, copati,... user posted image  Pa bl ko govorim user posted image  bl ona ja in se reži! Pravi lump.

No danes smo še familiarno praznovali mojih 30 in 80 od babi, jutri grem pa še z babami ven (in si mislim privoščit). Oči bo pa mojči spat dal.

Je pa danes med drugimi nastala tale slikica.
 
user posted image
 
"Ja mama a ti pa kr 80 let?"
(dejte jo povečat da vidte izras na Mojci)

se beremo, pa sory k sem bla dolga. Vsem bolanim (Z)majčkom in (Z)majčicam in njihovim mamicam pa vseeeeee dobro


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.1.2007 23:06:38   
nina64
Uh, malo preveliko slikico sem prilepla in zdaj se ne vidi vse kaj sem napisala. Sem poskusila popravit pa se mi niti gumbek za uredi ne prikaže, ko se ta zelena žival , ne umakne user posted image user posted image . Sem jezna ko user posted image . Kaj sem napisala pa uporabite malo domišljije in to je to user posted image user posted image .

_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.1.2007 9:07:39   
lenika
Eva in Maj user posted image  za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? Jaz bom tudi samo informirala, da se ne poslabša. Smo super, spimo spet odlično, veliko smo zunaj, a napovedujejo, da ne bo več dolgo tako. No saj roko na srce takšno vreme tudi ni normalno in bi lahko bilo malo zime, ampak res malo, potem pa pomlad user posted image .

Drugače pa je vikend zopet naokoli in greva jutri spet plavat, ati pa v službo. Se mi zdi, da se ti tedni vse hitreje vrtijo, verjetno zato, ker jih imam samo še 10 do konca porodniške. user posted image
Jutri grem tudi v vrtec dat prošnjo za september, do takrat pa ga bo čuvala tašča. A bo katera dala user posted image  že aprila ali maja v vrtec?

Nič imejte se.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.1.2007 9:14:35   
maya2
Dobro jutro

Tudi pri nas Karin ful uživa če je hkrati z nama... pa tudi če se je ravno najedla in ni lačna bo vseeno pristavila svoj lonček. špageti z omako so fuuul zabavni ker ji dam malo špageta v usta, preostalo pa potem posesauser posted image , rižoto ima tudi zelo rada, pa mlinci ji teknejo, rob od pice,... ja tudi jaz sem vesela, da ima (zaenkrat) tak zdrav apetit.

pitje iz kozarca: kadar imamo obiske in vsi pijejo s kozarca, potem tudi ona noče flaške in hoče kozarecuser posted image  sploh če je kak sladek sok v njem

user posted image  na službeni poti: se pridružujem 'klubu' tudi me bomo same od srede naprejuser posted image  pa ne vem točno do kdaj, gre user posted image  v Nemčijo, pa še ne ve kako dolgo se bo zavleklouser posted image  do sobote sigurno

Imam danes malo več časa, ker mi ni treba kuhat, gremo na kosilo, ker moja mami praznuje 50 letuser posted image
Moram pa se spravit likat, ker ne zaprem več omare kjer spravljam oblačila, ki so še za zlikatuser posted image   (imam ziher za 4-5 ur likanjauser posted image )

Lepo nedeljo! user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   [Brisano sporočilo]
21.1.2007 11:03:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.1.2007 11:46:49   
pikicaa
Eva in Maj čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.1.2007 21:53:13   
SelmaC
Punce hvala za čestitke,

sem komaj prebrala in opazujem, da zadnje čase komej uspem prižgati PC. Maj se plazi povsod in seveda imamo povsod kable in ostale pasti (cakamo očita, da zrihta) tako, da tečem za njim. Ko najde (ustrezno) oporo se dvigne na noge in veselo vriska. Problem je ponoči. Poleg tega, da itak ne spimo več in se od polnoči naprej zbuja tudi na 1h je križ, ko ga dam ležat, ker dečko bi se dvigal pa konec. Tudi v spanju. Ravno sedaj se vračam, ker je že plezal navzgor po posteljci. Jaz sem začela celo prebirat na to temo, kako to rešiti.
Jemo pa nekaj srednjega, je pa zadnje čase velik boljše. Tako, da bodo tudi vaše majčice in majčki najbrž kmalu povečali dozo. Tudi meni se zdi, da se doza mleka, ki jo Maj spije manjša. Sicer ne vem točno, ker se dojiva. A naši zajtrki in večerje zgledajo bolj švoh. Mogoče je za to krivo nočno dojenje. Kdo bi vedel. Toliko zaenkrat, grem spat, noč je že tu....
LP

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 14:23:25   
nina64
Punce ne se hecat - padle smo na drugo stran user posted image . Sem morala takoj nekaj napisat ko sem to zagledala. Ja zdaj me pa res zanima kje ste danes vse user posted image ? Kaj samo spite ko je takšno slabo vreme? Danes bi ravno morale imet čas tipkat po RR, ko niste mogle it ven. Midva sva bila malo zunaj ker sva imela fth, je pa res da pri nas zelo rahlo dežuje tako da ni bilo panike. Tako to je pri nas novega, zdaj ste pa ve na vrsti. Pišite kaj da bomo imele kaj za brat, pa da ne bomo spet padle na drugo stran user posted image .

_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 15:36:01   
lenika
Nina lepo, da si nas zopet spravila na prvo stran.

Pri nas je pa novega to, da kot kaže ne bomo več dolgo brez zob. Danes sem zatipala špičko, ki je zaenkrat zelo slabo vidna, otipa pa se jo zelo dobro. Mene zanima koliko časa je potem, ko je enkrat š**** prišla ven trajalo, da je pokukal zobek?

Imejte se lepo.

< Sporočilo je popravil lenika -- 22.1.2007 15:42:47 >

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
22.1.2007 15:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 16:37:55   
petka
zgleda, da bo zmeraj manj časa za čvekanje, namesto vedno več user posted image .

SelmaC, pri nas je scena taka kot pri vas (zgleda). Malega dam na tla, in v sekundi je že pri mizi/omari/kavču/zidu/stolu/štekarju! ... in na nogah... povsod pa polno nevarnosti in ostrih robov.
Madona, šele sedaj sem opazila koliko robov ma ta naša bajta user posted image . Tako, da samo letam gor in dol in ga pobiram/prestavljam/težim in norim. Naporno.

Lenika, zobek bo brzinsko zunaj user posted image . Boš videla kako bo Matic luštkan z belimi zobki user posted image .

Vrtec: mi smo dali vlogo sicer za maj,ampak je itak vse zasedeno, tako da bo sprejet šele septembra. Do takrat ga bo pa vsak po malo pazil. Sestra izredno študira in je načeloma doma, dedi dela doma, mami pa je zaenkrat tudi še na bolniški... Jaz grem pa predvidoma maja delat, ampak predvidoma samo za 4 ure user posted image user posted image .
Ane, kako čas brzi...

Maškare - mi smo včeraj kupili kostum za Davida, tako da bomo po dolgem času spet maškare user posted image user posted image . Samo še ne vem kam bomo šli - imate kako idejo user posted image



_____________________________





(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 18:20:21   
mojca75
Tud pri nas pestro.

Cel dan puza za mano, mi sledi kot "sledilna raketa". Sicer je dobrovoljna, sam ko se je zbudila po popoldanskem spancu je pa jokala k dež - se ji je najbrž kej tazga sanjal user posted image  Sem jo mirila še 5 minut. Dobr je bilo šele ko sem ji v roke dala mobitel user posted image !

Trenutno leži na tleh in se igra s flaško (poliva) namesto da bi pila! No ja... marsikej se moramo še naučiti.

Včeraj je bila v večerni oskrbi pri očitu (jo je dal tud spat) in je bilo kar kul, med tem ko sem bila jaz na "Ladys night" - na eni večerjici s kolegicami v čast moji okrogli obletnici. Sem pa vse pripravila - od rižolina, mleka do plenic in pidžame... da ne bi bilo večjih težav. In sta se prav lepo znašla!

zdej k bo par dni slabo vreme bomo res bl notri, vprašanje pa če bomo več na forumu, ane, k je tolk dela s temi našimi mladički. Ampak so tko lušni.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 18:57:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Mene zanima koliko časa je potem, ko je enkrat š**** prišla ven trajalo, da je pokukal zobek?


Naš je tudi še brezzobi.user posted image

Lenika.... ma lej, bejba... zakaj se tako sekirašuser posted image

Enkrat bo.. še vsi so dobili zobe?user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 19:14:26   
lenika
Barbs čisto nič se ne sekiram. Sem samo nestrpna mama, ki komaj čaka na beli zobek v ustih svojega sina. Pri prvem otroku ti je pač vsaka stvar nova in tako posebna, ker ne veš kako to izgleda in kak to gre.user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.1.2007 19:16:25   
lenika
Aja, pa v vrtcu sem bila danes, so mi povedali, da bomo imeli enkrat v juniju sestanek in bodo takrat natančno podali še vse informacije, s septembrom pa začnemo zares.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 8:02:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 10:10:10   
cofek
oj!

sam na hitro se pofočkam, ker sem stalno na preži kaj bo potegnil nase....

no, user posted image  je v nedeljo srečno prišel domov - veter se je polegel, avion je pristal...gre pa jutri na službeno pot - spet z letalom user posted image (mislim, kot da bi zbiral dneve, ko je vreme najslabše) in pride tudi jutri (ponoči) nazaj...

crklanje pri nas se je ful obneslo - ja, je kar pasalo, čeprav sem vmes šla delat...sem si v soboto zvečer privoščila še en čvek s prijateljicami, da smo naredile plan za petek, ko gremo v Barcelono user posted image user posted image  
očitno se je pa A tudi malo razvadil - je bil včeraj kar nekaj bolj zahteven kot prejšnje dni, pa sem - tko kot auroraa - pripisala to zobkom, nakar se user posted image  spomni da bi bilo lahko posledica vikenda, ko so si ga podajali z rok v roke in revež tudi ni imel malo miru (ne narobe zastopit, ker mu je pasalo), da bi se lahko pokakal

sva pa z user posted image  oba prehlajena - smo imeli ponoči burno,  ker smo mu skoraj vsako uro vlekli smrkeljčke ven iz nosa, mene pa nekaj peče v pljučih, tko da mam Islo skoz v ustih, poleg tega sem že popila 2 lekadola in ene vitamine...ja, se moram pozdravit do petka...

ja, pa tudi meni se zdi da so š**** zobkov že vidne....poročam
lp,t

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 10:13:49   
cofek
aja, pa še to bi dodala, da se nič ne veselim teh zobkov - saj so luštkani, kot mali zajčki - ampak meni je ful bolj všeč tak brezzobi...pa ti brezzobi nasmeški....user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 10:25:58   
Kalina
oj punce!

evo prvi dan,da sm mal k seb prsla. groza, sem mela take cudne napade mrzlice itd. Kr trest me je zacel, nohti so mi ratal plavi, nism cutla prstov in tko je trajala kaksno 1h, pol pa vrocina skoci na 40! Tko da me je moj kr na urgenco pelu v nedeljo, pa so ugotovili da mam neko hujso obliko angine, dobila Ospen in to je touser posted image . tko da sem danes boljse.

Kalinca je ful nagajiva, ponoc se je zbudila ob 1h in se zacela igrat, pogovarjat, kricat, odrivat, smejat in je to tud pocela tm nekje do 2.30h pol je zaspala. Do 6h, pa spet jovo na novouser posted image In sele zdej je nazaj zaspala.

Ja mi mamo ze dva zobka, je ful smesnauser posted image Aja, ko smo mi vidli ze zobek, sam se ni bil uzuni, je trajal kaksen cel teden, da je pokukal. Pri prvem pa sploh opazili nic nismo, dokler ni ocija ugriznlauser posted image
Aja sedimo tko-tko, plazimo se ne, sm pa opazla, da ko je v lezeh kr neki ustaja v sedec polozaj in parkrat ji je uspelouser posted image

Uf me je zacel neki zebst, grem hitr pod deko!

Bejbe bodte fajnuser posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 11:02:49   
maya2
Jutro!

user posted image  Karin se je ob 3:30 odločila da se bo igrala in pogovarjala - do 6! Ni variante da spim zraven! Ob osmih se je pa z vročino zbudila, ima zabit nosek in fuuul kašlja, pa glih zdej k bomo cel teden sameuser posted image

Je zjutraj ves zajtrk zbruhala, malico je pa potem normalno pojedlauser posted image  upam da ne bo hujšegauser posted image  sem ji kar dala prospan, ker ga imam slučajno doma, svečke pa še ne, 38,8 je imela nazadnje, saj ji tako pogosto merim. Meni so rekli da ni fajn kar takoj dat svečke (če se veča potem pa)? Kdaj pa ve date svečko oz sirup proti vročini?

Grem jo mal (več) cartatuser posted image
LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 22:32:16   
ms3
lepo pozravljene majčice. prvič pišem na tej strani foruma. naša  user posted image   se je rodila 25.5.2006. torej je ena malajših majčic. ko mal berem veše pripovedi sem kar malo zaskrbljena. razvojno se mi zdi da precej "zaostaja". user posted image

gibanje: nič se še ne plazi, čeprav je večino časa na tleh (se pa kotali po kotali po celi sobi). user posted image

hrana: jemo gosto hrano tudi bolj malo, dva obroka na dan. jaz sem bolj počasna pri uvajanju. najberš ni prav da ji kar dam joško, če ji GH ni všeč. user posted image

zobki: ja, to pa imamo. in sicer kar 2 na enkrat. samo jo nič preveč ne matra. nič ni sitna, spi lepo, nič se ne slini, vročine nima, samo igrače grize pa moj prst je nadvse dober user posted image .

drugače se mamo pa prav lušten. še to, to je moj prvi user posted image . zato se še malo lovim in kadar pride kaj novega (prehlad, GH ipd.) sem kar malo zmedena. ampak počasi se učim.  


(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.1.2007 23:22:22   
žmož
Živ!
Najprej lep pozdravček za MS3 -dobrodošla med namiuser posted image . Upam, da boš z nami na dolgo in široko čvekala-tako, kot znamo samo me, babe!
No, pa malo poročila prejšnjih dni-seveda sem najprej rabila dobre pol ure, da sem sploh prebrala, kaj ste napisale-pridne ste!
Mi pa smo imeli danes z našo malo Tajico pregled pri zdravnici (za nevrofizio.), in stanje je sledeče: na fizioterapijo bomo hodile dokler ne shodi, ponavadi je pregled še pri 2 letih (baje da preverijo tudi govor in ostale stvari), sedet je še ne smem dajat, še jedla naj bi mi v naročju user posted image . No, da ne bom preveč nakladala-stanje se je sicer izboljšalo, ni pa briliantno. Bom dobila izvide, da dam vlogo za podaljšanje porodniške-upam, da bom dobila odobreno. Kalina kdaj pa tebi poteče porodniška?
Vidim, da vas je dosti mamic bolanih-mal pa morate bit v moralno podporo otročkom-zakaj bi bili samo oni bolani, a?user posted image  No, saj res ni čudno, ko pa je tako       kliuser posted image vo vreme.
Sem mal visela na zadnjih sporočilih in vidim, da je glavna tema pust in kostumčki. Tudi jaz že kar nekaj dni razmišljam, kaj bi moje čmrlje našemila, pa mi se nobena lučka ne prižge v glavi. No, ta večji si bo sigurno že sam kaj domislil in nevemkolikokrat premislil, za tamalo pa res ne vem. A ima mogoče katera kakšno idejo. Vidim, da jih je kar nekaj naročilo na ebayu-pa me zanima, če imate vi kaj izkušenj s tem? No, mislim, da bi bil čas, da se tudi jaz spokam spat, ker imam jutri spet pester dan- Taja ima sistematski, za ta večjega se vedno kaj sproti najde, v Lj moram it po opravkih.... Allora se beremo!

< Sporočilo je popravil žmož -- 23.1.2007 23:23:23 >

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.1.2007 8:56:23   
lenika
Jaša in Val user posted image  za 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image

 Aurroaraa naš Matic si pa noče tako flaške držat. Nekaj časa drži, potem pa spusti in raje vidi, da mu jaz držim, on pa vse štiri od sebe. user posted image

Cofek pri nas je tudi tako, da če se čuva kje pri starih starših, potem hoče biti naslednji dan samo po rokah. user posted image user posted image

Kalina, me veseli, da si bolje. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi skrbela za Matica z 40 vročine.

Maya2 upam, da bo Karin čim prej zdrava.

Ms3 lepo, da si se nam pridružila. Kako je pa tvoji deklici ime? Kar se pa tiče plazenja, se pa nič ne sekiraj, ker se vsi otroci sploh ne plazijo, ampak potem samo shodijo. Naš Matic se tudi nič ne plazi.

Žmož, jaz tudi še čisto ne ven, kaj bomo za pusta.

Imejte se lepo.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.1.2007 8:59:26   
Kalina
Jutrouser posted image Smo slabo spali. Spet ni hotla/mogla zaspat do 22h, oz zaspi in cez 2min je jok in rokice v usta, zdej res nevem, a jo tko moti ta drugi zobek al kaj, mogoce boli?user posted image Potem je pa spala pri naju, ker drugace ni slo, to je pri nas nekaj novega, ker drugac spi sama, no in je potem celo noc jokcala v spanju in se premetavalauser posted image In se zbudimo z zabasanim noskomuser posted image  user posted image Tko da smo zgleda prehaljeni, jst sm pa ze boljse, sam se antibiotike morm do konca spiti.

žmož ja mi mormo tud hodit na nfth do 2 leta, pa hranila naj bi jo tudi v narocju, sam pri nas to ne gre, tko da po svoje delamo, sam da jeuser posted image Porodnisko mam do julija, zdaj marca pa moram oddat vlogo za podaljsanje, mi je tko ukazala razvojnauser posted image

Uf grem Kalinci noska cistit, se beremo.


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Strah ob uvajanju v vrtec.
Admin

Česa vas je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

Da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil. (0%)

Da bodo vzgojiteljice do otroka grobe. (50%)

Da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile. (0%)

Da se bo otrok poškodoval. (0%)

Da me bo otrok strašno pogrešal. (0%)

Da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile. (50%)


Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!