žmož
|
Živ! Najprej lep pozdravček za MS3 -dobrodošla med nami . Upam, da boš z nami na dolgo in široko čvekala-tako, kot znamo samo me, babe! No, pa malo poročila prejšnjih dni-seveda sem najprej rabila dobre pol ure, da sem sploh prebrala, kaj ste napisale-pridne ste! Mi pa smo imeli danes z našo malo Tajico pregled pri zdravnici (za nevrofizio.), in stanje je sledeče: na fizioterapijo bomo hodile dokler ne shodi, ponavadi je pregled še pri 2 letih (baje da preverijo tudi govor in ostale stvari), sedet je še ne smem dajat, še jedla naj bi mi v naročju . No, da ne bom preveč nakladala-stanje se je sicer izboljšalo, ni pa briliantno. Bom dobila izvide, da dam vlogo za podaljšanje porodniške-upam, da bom dobila odobreno. Kalina kdaj pa tebi poteče porodniška? Vidim, da vas je dosti mamic bolanih-mal pa morate bit v moralno podporo otročkom-zakaj bi bili samo oni bolani, a? No, saj res ni čudno, ko pa je tako kli vo vreme. Sem mal visela na zadnjih sporočilih in vidim, da je glavna tema pust in kostumčki. Tudi jaz že kar nekaj dni razmišljam, kaj bi moje čmrlje našemila, pa mi se nobena lučka ne prižge v glavi. No, ta večji si bo sigurno že sam kaj domislil in nevemkolikokrat premislil, za tamalo pa res ne vem. A ima mogoče katera kakšno idejo. Vidim, da jih je kar nekaj naročilo na ebayu-pa me zanima, če imate vi kaj izkušenj s tem? No, mislim, da bi bil čas, da se tudi jaz spokam spat, ker imam jutri spet pester dan- Taja ima sistematski, za ta večjega se vedno kaj sproti najde, v Lj moram it po opravkih.... Allora se beremo!
< Sporočilo je popravil žmož -- 23.1.2007 23:23:23 >
|