tt79
|
Samo na hitro, da se vam malo javim. Hvala za čestitke za Laro, kar ne morem verjet, da je že 8 mesecev mimo, da se že postavlja na noge, da po cele dneve kriči bababababa , da je kosilo z nami...Ahhh No drugače pa sem js spet v pakiranju. Moj namreč danes ponoči odhaja na službeno pot v Los Angeles (sem mu prav fauš), mal sem pa tut nervozna, ko gledam kaj se z vremenom dogaja, pa ko pomislim, da bo 13 ur neprekinoma v zraku Drugače pa babe, da vidte kake razprodaje imajo v Ameriki, pa kakšne cote. Sam za Laro sem mu sprintala 3 liste z slikami oblek, ki jih more kupit, pa za đabe Za sebe nisem nč naročila, ker ne vem kak je s številkam , mam pa občutek, da so že tisti 3 listi kar preveč, ker me je včeraj spraševal, da če mislim da gre v šoping al na službeno pot Nina, poskusi malo posolit, bo hrana takoj bolj njami, pa meni je pediater že pri 5-ih mesecih dal zeleno luč za meso, jogurte, skute....poskusi po malo, saj boš kmalu ugotovila, če je reakcija al ne... Js se zdej za nekaj časa poslavljam, greva z Laro na dopust k babici, da ne bomo same doma , če bom pa kaj v službi, bom pa še kaj dodala, ker babi nima interneta
|