|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.1.2007 10:23:57   
Barbs
Ojla babe,


sem vas brala, pisala pa bolj malo.... (evidentno, a ne)..Mi imamo naporne dneve - dobili smo novega družinskega člana, malo črno kepo Bibo, zato imam zdaj DVA dojenčka. HALO!!!! Pa so rekli, da bodo sami skrbeli za psa - seveda! Še dobro, da je pridna deklica in da razume skoraj vse, kar se zmeniva (s poudarkom na skorajuser posted image  )

Pikicaa, glede spanja smo uporabili isti prijem - k najini postelji na mojo stran Aleksov brlog, stranico dol, pa probajmo...učinek isti kot pri vas - vsaj malo bolj se lahko naslonim z roko na njegovo postlo, ko spim, vmes ko uli, pa ga lažje kao zamotim, čeprav je maliterosrist še pogruntal, kako se elegantno zavaliti k nama in potem čez mene naravnost na sredino. Nato blaženo spi dalje s tistim svetovljanskim nasmehom na obrazuuser posted image user posted image  

Dojimo se tako kot pri MarijiPO user posted image  le da ponoči tudi kdaj vmes med dvakrat, če se zbudiuser posted image ...Čez dan pridno papa, se pa tudi dojiva vsaj trikrat... sicer pri meni dobi bolj malo, ampak zahteva pa.


Lepi lepi otročički na fotkahuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Aleks pa trenutno spi na tleh, zvit čez dojilno blazino in ga grem fotkatuser posted image  Povsod je lepo, samo v postli ne....user posted image


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.1.2007 11:02:07   
mojca75
Bi dodala:

"Povsot je lepo, v mamini-in-očkovi postelji pa najlepše"
 
Mojči spi sred najine postelje, sem na hitro mal pospravila, zdej grem pa jest tud ležat ker noč je bila.... je bl ni bilo! PA upam da bo še kako urco spala!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
17.1.2007 14:34:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.1.2007 16:18:17   
lenika
Maya2, naš Matic spi na trebuščku od 2. meseca dalje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 8:41:10   
nina64
Pozdravljene mamice naših majčic in majčkov. Kako ste kaj? Zgleda da nas je pomlad prehitela ali kaj je to user posted image ? Saj se nič ne pritožujem, mi kar paše saj smo res lahko veliko zunaj. Upam da pa ne bomo še junija kurli, ker nas bo zeblo user posted image ,kajti vreme gre svojo pot ne glede na koledar user posted image .

Pri nas nič kaj posebno novega, razen da že namesto enega obroka mleka popapamo sadje, user posted image  Tim. Zdaj smo začeli tudi z zelenjavo in krompirčkom in bomo videli kdaj bomo tud drug obrok zamenjali.  
Se je pa zdaj Tim odločil da pa on ne bi več pil mleka. Ne vem če je zdaj to posledica druge hrane ali pa je zgolj slučaj da je to istočasno.

Zdaj mamice pa rabim vašo pomoč. Tim namreč na flaško poje samo kakih 50-80 ml mleka in potem bi to bilo to. Sem mu že dodala kakšen keks da bi spremenila okus, je bilo za malenkost boljše ampak še vseeeno premalo. Včeraj zvečer je npr. pojedel samo 80 ml, kar je premalo za spanje celo noč. Sem mu zmešala zraven riževo kašico ampak tako da sem mu potem dala po žlički, ker na flašo ni hotel pit. Danes zjutraj je pojedel 130 ml, sem spet dodala riž in žličko, ni hotel več jest. Zdi se mi da bi pač glede na to da še vedno večidel pije mleko moral pač malo več spit. Ne vem kaj mi predlagate - a je smiselno da poskusim z drugo vrsto mleka? Se je mogoče naveličal istega okusa? Do zdaj sva jedla Comformil - ker je imel kar pogoste krče.
Če ima katera kakšen predlog kar na dan z njim - bom vesela vsakega najmajnšega namiga kako in kaj. Pri nas je zdaj hranjenje postal kar velik problem glede na to da še ne jemo veliko druge hrane. V resnici zgleda bolj dramatično kot sem jaz tukaj opisala user posted image .
Barbs - ti imaš veliko izkušenj. Kaj predlagaš? 

Help me! user posted image

_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 9:07:49   
lenika
Nina64, jaz mislim, da bi bilo mogoče dobro poskušat večkrat mu ponudit mlečne kašice na žlico, če raje je na žlico. Otrok v tem obdobju postrebuje približno pol litra mleka na dan. V to so všteti tudi mlečni izdelki. Torej mleko, mlečne kašice, jogurti, skute...

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 13:27:37   
Nataša31
Ojla!

Da se še midva javiva po dolgem času. naš Tibor bo 25.januarja star 8.mesecev.
Velik je 76cm, ima samo 8300g, zglada pravi dolgin. Sva prebolela hudo virozo z driskanjem in bruhanjem, sleidl pa je bronhitis, tako da sva bila zadnje 14dni v bolnicah, po ZD...Skratka groza.
Drugače pa že sam sedi, plazit se nikakor noče, samo dvigoval bi se na nogice in vriskal. govorimo še ne, razen občasnih blablabla in auuu auuu.
Jemo bolj tako tako, sva se dojila 5 mesecev, potem pa na GH s tem da je začel popolnoma zavračati mleko. tako da Nina64, imamo podoben problem kot vi. Pa kompenziramo s skuticami, jogurti, sirčkom, ker mleka ni variante da poje niti 10ml.
Me malce zanima koliko so kaj težki vaši majčki in majčice, pa kaliko količinsko pojedo zdaj ko so že skoraj 8mesečniki.
aja, spanje pri nas. ob 19h smo že koma, ob 3h se začenmo prebujat...Ob 3h duda, ob 4.30 duda in čaj in ob 6h auf! Smo ga probali dati kasneje spat, pa ne gre ali pa je potem ponoči še huje.
Šibam, konec popoldanskega spancauser posted image !
Pridne bodite in upam da nisem prepozna za v vašo družbouser posted image
lp
Nataša in Tibor

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 15:37:35   
lenika
Nataša31 me veseli, da si se po dolgem času spet oglasila. Naš Matic je težek dobrih 9kg ina ima 5 obrokov. Zjutraj flašo mleka 240ml, dopoldne sadnje ali jogurt ali kombinacija obojega 150-200ml, opoldne kosilo 200ml, je pa že skoraj vse, popoldne flaša mleka 200ml in zvečer keksolino ali rižolino...240ml na žlico.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 16:18:40   
MarijaPo
tea in pikicaa - upam, da vam gre s hrano kaj bolje, prav vesela sem (ceprav to ni lepo od mene), da nisem sama v tem boju in da niso vsi otrocicki tako divje jesci, da izpade Eva pravi cudak med njimi. :) Tudi me bomo zmagale. Tudi jaz sem se skos matrala s hrano in sem velika punca zrasla in ni z mano nic konkretnega narobe. :)

aurora - bravo za prvo puzanje. Celi carji ste. Kako mocna puncka je tale vasa Zarja!

tt79 - fovs sem vam, da ste sli v italijo. Mala Lara zgleda skoraj tako zadovoljna kot ocka. :)

Mi smo sicer zelo v redu. Evicka je sla na sprehod z babico, pa varusko smo zacel iskat, ker glih takrat, ko najbolj rabim varstvo, sta obe babici v tujini (drug vikend se dva prijatelja porocita in zgleda, da ne bom mogla jet na poroko. To me grize kot user posted image .).

Uzivajte!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 17:02:03   
Nataša31
Joj lenika!
Vaš Matic pa je pravi jedec. našemu ni šans ponudit več kot 150ml na obrok. sicer pa jeva tam ene 6krat, je kot mali ptiček. Večkrat pa po malo.
MarijaPo, se pridružujem vašemu 'klanu' počasnih jedcev. Gremo skupaj v nove zmageuser posted image  
pozdravček vsem!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 19:23:40   
žmož
Pozdravček!
Mi smo preboleli bruhanje, tamala se ni nalezla in tudi upam, da ne bo fasala tega virusa.
Nina64 vidim, da imate iste probleme z mlekom in hrano, kot smo imeli mi. Taja ni imela sesalnega refleksa in se posledično ni dojila-stiskala sem si mleko dobre 3 mesece, pol pa ni šlo več, ker se je že po 1. mesecu uprla mleku-pa ne samo mojemu ampak tudi adaptiranemu. Mi smo dali toliko joka skozi, ko je bila ura za jest, da je kaj. No, ko je bila stara kakšne 4 mesece, sem se ji prilagodila in ji dajala mleko samo, ko je spala ( še dobro, da je spala na vsako 1.5 urco po malo, tako, da sem ji lahko "podtaknila" flašo). Spila pa tudi ni skoraj nikoli več kot 120 ml. Tudi po žlički nama je šlo v začetku bolj slabo, no pa se je vseeno kar hitro privadila-verjetno si je mislila bolje to, kot pa mleko. Ko pa smo začele jesti na žličko, se je totalno uprla mleku-je pa res, da ima rada jogurte...
Sedaj mi uspe podtaknit flaško samo še zvečer ko zaspi, pa proti jutru- spije pa samo okr og 150ml.
Mislim, da imaš zelo podobno situacijo moji-torej mu  poskusi tudi ti dat flaško ko zaspi. Če  pa ti ne bo uspevalo, poskušaj nadomestiti z mlečnimi kašicami... Boš videla, počasi bo šlo tudi to krizno obdobje skozi. Mene je  babca vedno opominjala, da moram tedne, ko se je prej rodila vedno odštet in se prilagajat tej starosti. Tim bi moral zdaj imet 5 mesecev in bi mu morala res bit glavna hrana še vedno mleko. Upam, da vama bo ratala skombinirat.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 20:18:06   
cofek
ojla  punce!

se moram mal potožit - napovedujejo ful vetroven vikend - user posted image  je pa ravno zdaj na poti v London(ja, tipi ga grejo žurat)...saj ne bi vzleteli, če bi bilo ful nevarno, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image ...že tko je avion neki zamujal...sem ful panična, pa kr neki žalostna user posted image ...komaj čakam, da sporoči, da so pristali in da je vse ok - ah, tale "zima" user posted image ...

nič, grem po forumu mal cajt zabijat...

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.1.2007 22:31:56   
nina64
lenika - saj vem, da se šteje vse to kar si napisala, ampak problem je v tem, da Tim vsega tega še ne sme jesti user posted image  . 


žmož - prav imaš, mi moramo tud pri izbiri hrane upoštevat, da bi Tim bil zdaj star šele 5 mes.To pa seveda potegne za sabo trenutno majnšo izbiro ostalih mlečnih izdelkov.

No danes čez dan niti ni bilo tako zelo slabo. Ko ni hotel več pit mleka sem mu dodala mlečno kašico z rižem in je še tega malo pojedel. Zdaj zvečer pa je spil samo 140 ml mleka in ni hotel nič več. Saj jaz sem zadovoljna če spije vsaj enih 130-140 ml pri enem obroku.
Za kosilo sem mu skuhala krompir in korenček - ni hotel jest, ne vem zakajuser posted image user posted image ? Kaj ve že kaj solite vašim malčkom hrano? Mi je ena rekla, da malo mu pa le naj solim ali dodam vegeto, da bo boljši okus in bo tud rajši jedel.

Hvala vsem za nasvete in vem da bo enkrat boljše user posted image . Je pa tudi res da se že od začetka zelo matramo pri hrani, tako da preveč itak ne smemo pričakovat .

cofek - vse bo vredu boš videla, saj jih drugače sploh ne bi spustili vzletet. Verjetno bo le cesta malo slabša in posledično tudi vožnja user posted image .

< Sporočilo je popravil nina64 -- 18.1.2007 22:34:59 >


_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 8:44:31   
lenika
Lara in Zarja user posted image  za 8 mesecev.

Nina64 jaz Maticu solim že od začetka, a seveda manj. Kar se tiče jogurtov smo jih mi tudi šele sedaj začeli dajat in še to v kombinaciji s sadjem in ne celega, tako, da normalno, da boš še malo počakala.

Cofek a se je dragi že javil?

Nataša31 ja naš je pač jedec, tako, da to ni merilo za vse.

Pri nas je pa ponoči full pihalo in me je to zbujalo. Lepo se imejte. Upam, da bo čez dan manj vetrovno, da bova šla lahko ven.
Ja no, je pa zopet vikend in moje skoraj samohranilstvo se končuje. user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 9:04:36   
maya2
LARA in ZARJA  user posted image  user posted image  ZA 8 MESECEV

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 9:28:44   
tea
Kako vetroven danuser posted image , bo treba pazit, da nam vozek ne odnese.
MarijaPo- te čisto razumem. Tudi meni je kar malce lažje, ko vidim, da ni samo moj user posted image  takšen"jedec". So ga v sredo tehtali in ima 7100 g, kar je isto kot na sistematskem pri 6 mesecihuser posted image . Sem mislila, da bova kregana, pa je bilo ravno nasprotno. Mi je pediatrinja rekla, da je otrok v pol leta podvojil svojo porodno težo in da je to dovolj. Pa da naj bom vesela, da ni debel in naj ga nikar ne silim jestuser posted image . Haloooo, zdaj pa res ne vem pri čem sem. Eni tako, drugi drugače. Če se še stroka ne more zedinit, kako naj potem jaz laik vem, kaj je prav.
pikicaa- sem zadnjič rekla, da pri nas le ne spimo tako slabo kot pri vas. Se moram popravit, je že skori takouser posted image . Od pol štirih dalje sem bila danes za dudouser posted image . Se mi zdi, da sredi noči komaj čakam, da bo jutro in bova vstala. Imam tako dost tistega napol spanja, da raje vstanem. Popoldne pa bog ne daj da smo doma, ker mi veke kar dol padajo. Da ne govorim, da vsak dan na kavču že ob 9 spim ko ubita.
cofek- je dragi srečno prispel? Te nič ne vidim zadnje čase, kje se skrivate?
lenika- vaš Matic je pa res fant od fareuser posted image . Naše pišče poje čez cel dan toliko, kot tvoj za en obrokuser posted image . Je včeraj za malico pojedel mal kuhanega jabolčka, pa sem bila strašno vesela. Kaka razlika v primerjavi z Gregijem. On je pa tako pridno papcal, kot tvoj Matic.
Nič, greva z Jašekom kuhinjo pospravit, potem pa malce ven. Upam, da naju ne odneseuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 9:51:19   
cofek
samo na hitro, da se javim - sem si "kupila" par minut, ker se A ukvarja s čudežnim lončkom...

ja, user posted image  se je javil včeraj okrog včeraj okrog pol desetih, ko so pristali...sem šla čist pomirjena spat....hvala vam user posted image user posted image ...zdaj bom panična samo še v nedeljo, če se tale veter ne pomiri user posted image user posted image user posted image ...

nataša - tudi naš ful poje - cel ta velik lonček (190ml) frutka, pa cca. 200ml kašice, pa med obroki ne sme videt da kdo od nas je, ker pol je jok...tko da se skrivamo user posted image  oz. jemo skupaj....sem ga glih danes vagala 9400g, zmerit sem ga pa pozabla user posted image
nina - naš tudi ni maral zelenjave, tko da je med sadjem dobil kako žličko zelenjave, da se je navadil na okus, zdaj ko pa lahko že meso zraven pa zelenjava sploh ni problem user posted image
tea - hvala enako...očitno se naši "bioritmi" križajo user posted image ..dopoldan se res komaj spravim ven - gre okrog desetih spat, pol je pa že treba kuhat za kosilo (saj veš kaka panika je, če smo lačni), pa gre spet spat..no, okrog štirih, petih pa jo mahnemo ven za kako urco al pa dve...

zdajle je pa že predolgo tišina...aha, že "bere" časopise..grem preprečit katastrofo..user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 12:32:49   
tt79
Samo na hitro, da se vam malo javim. Hvala za čestitke za Laro, kar ne morem verjet, da je že 8 mesecev mimo, da se že postavlja na noge, da po cele dneve kriči bababababauser posted image , da je kosilo z nami...Ahhhuser posted image

No drugače pa sem js spet v pakiranju. Mojuser posted image namreč danes ponoči odhaja na službeno pot v Los Angeles (sem mu prav fauš), mal sem pa tut nervozna, ko gledam kaj se z vremenom dogaja, pa ko pomislim, da bo 13 ur neprekinoma v zrakuuser posted image
Drugače pa babe, da vidte kake razprodaje imajo v Ameriki, pa kakšne cote. Sam za Laro sem mu sprintala 3 liste z slikami oblek, ki jih more kupit, pa za đabeuser posted image   Za sebe nisem  nč  naročila, ker ne vem kak je s številkamuser posted image , mam pa občutek, da so že tisti 3 listi kar preveč, ker me je včeraj spraševal, da če mislim da gre v šoping al na službeno potuser posted image user posted image

Nina, poskusi malo posolit, bo hrana takoj bolj njami, pa meni je pediater že pri 5-ih mesecih dal zeleno luč za meso, jogurte, skute....poskusi po malo, saj  boš kmalu ugotovila, če je reakcija al ne...

Js se zdej za nekaj časa poslavljam, greva z Laro na dopust k babici, da ne bomo same domauser posted image , če bom pa kaj v službi, bom pa še kaj dodala, ker babi nima internetauser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 12:55:08   
pikicaa
Lara in Zarja čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image
user posted image


_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 13:46:36   
cofek
tt te zastopim, tudi meni (kot si najbrž opazila) ni bilo vseeno, ko sem vedela da so v zraku - tale vreme user posted image . Tudi midva se greva crkljat user posted image k našim. Če se bo obneslo ostaneva še jutri, če ne prideva domov.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
19.1.2007 18:12:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.1.2007 23:53:49   
Barbs
Živjo....

in lahko nočuser posted image

Ne vem, zakaj visim na netu,če  vsi spijo in bi lahko tudi jaz.

Jutri bom pa spet jamrala .da sem zmatrana.user posted image

Vidiš auroaa...dokler ste mladi, greste u lajf na pijačo ali dve..mi ta stari pa spat- če nam je sreča milauser posted image

Ne mi rečt, da se že spet dereuser posted image user posted image
p.s.

Nina, draga moja..ne me sprašvat... jez mu turam joško, če mu kej ni vredu, zato ti res ne znam pomagat... pa tudi ta starejše bejbe so zgodnjo paniko prerasle na joških...user posted image  Vem, da ni v skladu z... (whatever)..ampak, samo tako smo preživeli in bomo očitno tudi tokrat. In očitno je, da ne znam delat z otroki tako, da bi normalno spali.user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 19.1.2007 23:57:47 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.1.2007 9:28:53   
Kalina
Goza! Sem cist bolna, zgleda mam gripo, vrocino mam nonstop, mozek danes celi dan dela, tko da sve z Kalinco same, nevem kako bomo zlaufale cez dan, glede na to, da se komaj premikam.user posted image
Pa se ucer je jokala in jokala do 23.30, sm misla da me bo pobral, drugi zobek je pokuku ven, tko da zgleda spet ista zgodba kokr s prvim, upam da bo dons bolj "pridna"user posted image

Mah grem si skuhat caj, pa lezat, dokler se še igra in ne tuli za mamouser posted image

Upam da ste zdravi in se mate fajn.


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.1.2007 9:38:07   
lenika
Kalina, upam, da boš čim prej zdrava. Te že nekaj dni pogrešam.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
   [Brisano sporočilo]
20.1.2007 10:16:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...




Tvoja višina je ...
Naša črtica koraka

Moja je 166 cm, rojena sem leta 1977. Ti pa si od mene ...

višja in mlajša (40%)

višja in starejša (18%)

manjša in starejša (12%)

manjša in mlajša (23%)

isti letnik, a večja (5%)

isti letnik, a manjša (3%)


Število vseh glasov: 685

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!