lenika
|
Midva sva bila pa danes praktično cel dopoldne zunaj. Sva šla ob pol desetih v trgovino in potem še malo na sprehod. Po kakšnih 45 minutah sem se obrnila in šla proti domu, ker Matic navadno zdrži kakšno uro v vozičku, potem pa začne tečnarit, za nosit mi pa tudi ni teh dobrih 9kg. Pa no ja, saj za sedej pozimi je čisto dovolj, poleti bo pa že tekal okoli hiše. No in začuda je po 1 uri vožnje zaspal in spal 40 minut, tako, da sva bila še dodatno uro zunaj, je res lepo. Ko sva prišla noter sem skuhala in je pojedel velik krožnik pireja s špinačo. Ker je spal v vozičku, sem predvidevala, da ne bo do popoldneva nič spal, ampak, ker je kazal znake zaspanosti, sem ga dala spat in spi. Očitno ga je današnji zrak, ko je tako lepo, čisto prevzel. Kalina, upam, da se hitro pozdravite. Joj pri vas je pa zadnje čase res vedno nekdo bolan. Tea, jaz Maticu hrano že koraj od začetka malo solim, ker brez soli je resnično brez okusa. Sem probala in se nič ne čudim, zakaj otročki tega ne jedo. Nič ni narobe, če malo soli dobijo. V vrtcu je hrana skorajda normalno soljena in je to potem velik šok za otročke, ki pridejo v vrtec, če prej ne jedo soli. V vrtcu dobivajo tudi alpsko kravje mleko že pri 11. mesecih. No naš naš bo šel v vrtec šele septembra, ampak za tiste, ki grejo prej, je pa dobor, da otročke malo pripravite na to. Lana, super, boste imeli še eno detece v familiji. Poročaj kako je šlo. Tita2006 lepo pozdravljena. Ti se nam kar pridruži. Več nas je, lepše nam je. Lara 28 mi imamo plavanje resnično super organiziarano. Imamo svoj prostor z blazina mi na tleh, kamor odložiš otročke in jih preoblečeš, med plavanjem pa je ta prostor zaklenjen, tako, da vse stvari pustimo notri. Zraven tega prostora je kar nekaj kabin za preoblačenje in wc-ji. Jaz se že doma oblečem v kopalke, po koncu plavanja pa odložiš otroka na blazino in se greš lahko v miru preobleči, ker obe vaditeljici počuvata otročke in ne rabiš nobenega spremstva. Otroci so tako ali tako na tleh in si nimajo kaj naredit, če pa jočejo, jih pa tudi vzamejo v roke in popestvajo, tako, da je resnično super. Petka nekateri otročki bruhajo od bolečin, ko jim rastejo zobje, tako, da mogoče je pa od tega. Če pa ne bo bolje čez kakšen dan, pa le pojdita do zdravnika, ker baje razsaja tudi trebušna gripa. Pa predvsem poskrbi, da bo dovolj pil, ker je pri malih otrocih pri bruhanju ali driski največja nevarnost dehidracija. Ja nič, ko se Matic zbudi, greva sigurno še enkrat malo ven, ker je res prelep dan.
|