|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.1.2007 8:43:24   
žmož
Jutro!
Sam mal na hitro se javim, ker se je ta mala že zbudila. Pri nas zaenkrat nič novega, za vikend smo veselo pohajali, zdaj pa se bo treba spet v normalen tir postavit. Taji sem začela dajat nek multivitaminski sirup (ne vem imena), ker mi Pikovita v lekarni ni hotla dat-ker je šele od 1 leta daljeuser posted image . Upam, da bo kaj pomagalo in ji vzpodbudlo tek!?
Kaj ni to lepo, da se vsake toliko javi še kakšna mamica malih majčkov? Čim več nas je, lepše je klepetat in več nasvetov si lahko delimo!
Ale bejbe čao, grem po tamalo.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 9:06:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.1.2007 9:23:02   
MarijaPo
zmoz - nam so na kliniki rekli, da naj ji dajemo pikovit, ker je nejesca in bi ji mogoce pomagal, tako da ji ga dajemo (in ni glih nekega haska).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 9:35:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.1.2007 15:49:30   
lenika
Hoj!

Pri nas ni nič novega, razen tega, da je sedaj prvi zobek že prav lepo viden.  Vikend je mimo, danes sva bila zopet na plavanju, potem sva šla še ven na sprehod in v trgovino, sedaj sva prišla noter, Matic je šel spat, jaz pa čakam dragega, ki bo vsak čas prispel iz službe.

Auroraa imate pa pravo akrobatko. user posted image

Kalina upam, da kupite fajn stanovanje, v katerem se boste dobro počutili.

Nina64 naš Matic je tudi bolj nezaupljive sorte in se dostikrat zjoče, če ga nagovori neznanec ali pa tudi znanec, ki ga dolgo ni videl.

Mojca75 upam, da boste kmalu OK.

TiaSara, lepo, da si se malo oglasila.

Šibam, mislim, da možiček prihaja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.1.2007 19:28:30   
petka
Auroraa waw, se je že začelo user posted image user posted image  Bravo bravo, pa veliko pazljivosti pri akrobatiki user posted image . Pa čimmanj težav pri spanju zaradi vstajanja v postelji user posted image .

Lenika, glede tistega odpuščanja zadnjič, ko sem napisala, da so odpustili prijateljici za nedoločen čas: prvo so odpustili z razlogom, da kao ni profitabilna, nato pa so jo vzeli nazaj, ko je poklicala odvetnika, so se ustrašl... Žal ne pomaga, je dala odpoved. Tudi jaz ne bi več delala v takem napetem vzdušju...
Drugo so odpustili zaradi neprijaznosti do strank - po njihovih besedah, čeprav bi ji morali dati prev vsaj tri pisne opomine itd.... Če hočejo, te vedno lahko vržejo, brez skrbi.

Kakšne ste kaj ruzake nabavile, mi bi rabil enega za poleti, za krajše sprehode v hribe - take enourne. Pa kakšne so sploh kaj cene? Se prav nič ne spoznam user posted image

_____________________________





(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 20:44:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 7:39:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 7:46:13   
petka
pri nas se tudi že na polno vriska user posted image  Jaz pa ko zombi.

Vem, da se je o nahrbtnikih že govorilo, ampak takrat o njem še nisem razmišljala... Hvala za linke! Kje ste ga pa kupili?

Pri nas pa čakamo 3. zobek. David je že cel tedeh tečen ko user posted image . Če ne bo hitro zunaj se mi bo zmešalo... sem mojemu že prav nevoščljiva, ko si gre v službo spočit user posted image . Ko so rasli spodnji zobi še opazili nismo...

_____________________________





(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 7:50:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 8:01:16   
Kalina
Jutro majcice!

Mi smo spet neki bubani, od vceraj ma vrocino 38.5. Nosek ma itak zabasan ze neki casa, ga skoz cistmo, pa neki se mi zdi kokr da bi jo grlo bolelo pa kokr da neki cudno diha, tko da danes popoldne gremo kr k zdravniku, pa glih jutr mamo preiskave na pediatricni, verjetn nas bodo prenarociliuser posted image

Kako ste ostale in ostali?user posted image

petka sm pozabla zanc napisat, da najina dva bi bla pa res dober par, dolgolasca, jim bomo dal Metlico za poslusat pa bosta slemalauser posted image user posted image user posted image

Joj sibam, je ze jok


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 8:57:53   
tea
Dobro jutro!
Tudi pri nas smo danes že zgodaj vstali, ampak se ne pritožujem. Smo se ponoči samo trikrat zbudil in je to za nas že uspeh.
auroraa- Zarja je pa res že prava akrobatkauser posted image . Naš se sedaj ob opori postavi na kolenčke in potem se ves srečen smeji in vriska. Na nogice mu pa še ne uspe, pa tudi če ga držim za rokice se kar hitro utrudi. Greste v četrtek na plavanje?
cofek- kako je Ažbe preživel brez mamice in predvsem kako si ti brez njegauser posted image
Kalina- upam, da se kamlu pozdravite. Ja res so kar neki bolani tile naši mucekiuser posted image
lenika- pa imate končno tako težko pričakovane zobkeuser posted image . Mi jih imamo že od oktobra, pa si jih nisem prav nič želela. Zdaj ko ima še zgornja dva je še toliko slabše. Ni nič kaj nežen in ko se dojiva ga moram kar naprej opozarjat in prestavljat, ker me kar naprej neki grizka. Sicer ne več tako krizno, ampak kar dobro vem, da ima zobkeuser posted image
pri nas- nič kaj novega. Razen, da je šla moja dieta po zlu. Si bom vzela mal predaha, pa začnem spet drugi teden...ali pa čez 14 dni... aliuser posted image . Bom manj jedla in več gibala, pa bomo videli če bom tako prišla do željenega rezultata. Aja, pa pohvalit se moram, da Jaša malce bolje je. Je včeraj pri moji mami pojedel skoraj pod skodelice juhe, pa meseka in korenčka. Ampak je bila juha malce slana. Mogoče zato. Mu bom tudi jaz malo posolila, pa bomo videli če bo potem kaj bolje.
Šibam, mu Gregijeva avtohiša ni več zanimiva in se že neki pritožuje.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 9:49:36   
F*S*M
ojla

se nisva že javila celo večnost, mi smo skor ok če nas nebi nosek hecal.

nekomu moram povedati, mi danes nestrpno pričakujemo filipovo sestrično, je šla tetica zjutraj v porodno sedaj pa čakamo držite pesti

hvala čao


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 11:28:45   
tita2006
Drage majčice!
Ena malce zapoznela majčica bi se vam rada pridružila s svojim sončkom user posted image user posted image (rojen:5.5.2006-Mark, PDP-7.5.2006), če je to seveda še mogočeuser posted image ? Preden sem zašla na vaš forum, sem imela vseskozi neka bolj splošna vprašanja,časa za brskanje pa zelooo malo. Sedaj postajajo moje teme vse bolj vezane na otrokovo starost in zato bi se vam rada pridružila. Vesela user posted image bom vaših odgovorov.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 12:15:09   
Lara28
Pozdravljene vse - tudi nove majčice!
Nikoli ni prepozno da se nam katera pridruži!
Midva sva ravnokar s plavanja. Anej je seveda zdaj zaspal in bo najbrž kako urico vlekel dreto. Vsaj enkrat na treden - po plavanju mi malo dalj časa spi čez dan.
Lenika  in ostale ki hodite plavat - kako je pri vas? V mariboru je ena sama hitrca. Skoraj nimaš kam otroka odložit - sploh ta večje ki že plazijo in niso več v lupinici. Otrok je v skupini menda okrog 12, nekateri pridejo oba starša ali pa še kaki spremljevalec zraven mamice - potem pa so samo 4 kabine za preoblačenje, čaka pa že naslednja skupina otrok in staršev. Katastrofa. Še dobro da Anej RES uživa v vodi, ker organizacija prihodov in odhodov je katastrofalna.  Jaz sem šla danes skoraj z mokro glavo domov, ker enostavno ni bilo časa in prostora, da bi si lase posušila. Poleg tega otroka oblečeš v eno plast (Bodi in žabice) na ležalniku, potem pa ga moker odneseš do garderobe, tam pa potem rihtaš sebe in njega naenkrat.... Danes sva cel bodi zmočila na mojih kopalkah - še dobro da sem imela rezervnega zraven.  Sicer pa uživamo.user posted image

No lepo bodite, zdaj hitim nekaj skuhat, ker ko se zbudi bo lakooota!

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 12:37:44   
petka
Naš veliki jedec pa danes nič ne je, ampak že cel dan bruha. Pobruhal je že obe spalni vreči, sebe, vse rjuhe, kovter in oblogo za posteljico user posted image
Zdej mu kuham čajček, ker ne vem več kaj naj... Vročine pa nima in spoh nič drugega.
Sitnoba in bruhanje user posted image

_____________________________





(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 13:20:33   
lenika
Midva sva bila pa danes praktično cel dopoldne zunaj. Sva šla ob pol desetih v trgovino in potem še malo na sprehod. Po kakšnih 45 minutah sem se obrnila in šla proti domu, ker Matic navadno zdrži kakšno uro v vozičku, potem pa začne tečnarit, za nosit mi pa tudi ni teh dobrih 9kg. Pa no ja, saj za sedej pozimi je čisto dovolj, poleti bo pa že tekal okoli hiše. No in začuda je po 1 uri vožnje zaspal in spal 40 minut, tako, da sva bila še dodatno uro zunaj, je res lepo. Ko sva prišla noter sem skuhala in je pojedel velik krožnik pireja s špinačo. Ker je spal v vozičku, sem predvidevala, da ne bo do popoldneva nič spal, ampak, ker je kazal znake zaspanosti, sem ga dala spat in spi. user posted image  Očitno ga je današnji zrak, ko je tako lepo, čisto prevzel.

Kalina, upam, da se hitro pozdravite. Joj pri vas je pa zadnje čase res vedno nekdo bolan.

Tea, jaz Maticu hrano že koraj od začetka malo solim, ker brez soli je resnično brez okusa. Sem probala in se nič ne čudim, zakaj otročki tega ne jedo. Nič ni narobe, če malo soli dobijo. V vrtcu je hrana skorajda normalno soljena in je to potem velik šok za otročke, ki pridejo v vrtec, če prej ne jedo soli. V vrtcu dobivajo tudi alpsko kravje mleko že pri 11. mesecih. No naš naš bo šel v vrtec šele septembra, ampak za tiste, ki grejo prej, je pa dobor, da otročke malo pripravite na to.

Lana, super, boste imeli še eno detece v familiji. Poročaj kako je šlo.

Tita2006 lepo pozdravljena. Ti se nam kar pridruži. Več nas je, lepše nam je.

Lara 28 mi imamo plavanje resnično super organiziarano. Imamo svoj prostor z blazina mi na tleh, kamor odložiš otročke in jih preoblečeš, med plavanjem pa je ta prostor zaklenjen, tako, da vse stvari pustimo notri. Zraven tega prostora je kar nekaj kabin za preoblačenje in wc-ji. Jaz se že doma oblečem v kopalke, po koncu plavanja pa odložiš otroka na blazino in se greš lahko v miru preobleči, ker obe vaditeljici počuvata otročke in ne rabiš nobenega spremstva. Otroci so tako ali tako na tleh in si nimajo kaj naredit, če pa jočejo, jih pa tudi vzamejo v roke in popestvajo, tako, da je resnično super.

Petka nekateri otročki bruhajo od bolečin, ko jim rastejo zobje, tako, da mogoče je pa od tega. Če pa ne bo bolje čez kakšen dan, pa le pojdita do zdravnika, ker baje razsaja tudi trebušna gripa. Pa predvsem poskrbi, da bo dovolj pil, ker je pri malih otrocih pri bruhanju ali driski največja nevarnost dehidracija.

Ja nič, ko se Matic zbudi, greva sigurno še enkrat malo ven, ker je res prelep dan.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 14:31:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 14:57:50   
mojca75
Ojla babe... sm napisala cel post, pa je zmrznu računalnik. Intega user posted image  leptopa še ugasnit ne moreš drgač kot da ga čist resetiraš! bemtiš....

Na hitro še enkrat

Midve že iz enournega (še mal več) sprehoda. Sva šle pogledat eno mojo kolegico. Kosilo sva imeli kuhano in sva hitro pojedli in sedaj že veselo vriskava po dnevni.

Mi smo OK, sicer še jemo antibiotik ampak se je stanje občutno izboljšalo - spet je dobrovoljna, čeblja, sama se igra,...etc. Prej je pa sam na roke silila. Mamo sicer cele vojne da pojemo ta antibiotik (sirup) sam kaj čmo.

NO do sedaj sva se oba podala v to vojno, zdej sem pa do jutrio popopoldan sama .... pa me prav zanima kako nama bo šlo! me je že groza k se približuje ura 15 ko dava antibiotik (pa ob 23 in potem zjutraj ko se zbudi med 7 in 8) na ta način jo samo enkrat ponoči zbujamouser posted image  sm dobr to zračunala.

Sem pa ugotovila da ne rabimo jesti več na 3 ure, ker če ji prehitro dam poje par žic pol se pa afna, oz odvisno kolk poje prejšnjega obroka prilagajam. No zdele je pojedla fuuuuul kosila in je brez veze da ji dam malico že ob 17h!

Jutri imamo sistematski - me prav zanimajo mere, bom poročala!

Ruzak- midva sva naročila Deuterjev Kid confort III. - baje je odličen, malo dražji sicer ampak upam da ga bomo fajn nucali. Da gredo men kile dol, pa da se mal migamo. Komaj ga že čakam!!!!!

Auroraa - tud mi ugotavljamo kolk mamo svinsko user posted image  po stanovanju user posted image  !Sej zgleda ne, sam k jo dvigem, pa me kr strese kake so hlače. PA z unimi "magičnimi krpicami" vsak dan pobrišem! user posted image

Vsi bolančki se hitro pocajtajte, pa dobrodošle nove majčice.

Zdej pa moram dat bejbo spat,... po moje jo je zdelal zrak user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 15:43:17   
F*S*M
oj nič še novega
smo živčni da je kar joj
upam, da bo kmalu ker to pa že zdej predolgo traja, sam proti meni to še ni nič user posted image user posted image user posted image

poročam ko bo kaj novega


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 15:47:34   
mojca75
Ha ha... Lana verjamem da ste živčni. Mojim se je pri mojem porodu skor zmešal, k je tolk cajta trajal!
zasrala je pa sestrična ker je rekla da takat ko gre mož notri (10h) sam še kaka urca al pa dve... in naši so čakali in čakali,... še dobrih 7 ur! Takrat se jim je pa trgalo user posted image  - rodila sem 17.16 ...jap... je trajalo!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 17:35:55   
F*S*M
bomo še kar čakali, ker je malo prej javila da popadki so sam še ni vse prpravljeno tako kot treba in se še čaka upam, da bo še danes

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 21:30:22   
F*S*M
Tako pa je prišla na svet mala Ela. Drugo sporočim jutri čao

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.1.2007 21:32:04   
petka
Lana - čestitke!!!!
Upam da se mami ni preveč namatrala user posted image

Lahko noč - upam da bomo lepo spali...

_____________________________





(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 8:10:18   
F*S*M
Naša pupa Ela je privekala na svet v 37 tednu, vse nas je zelo presenetila vendar je baba v pravem pomenu besede, verjetno bo pevka, ker že prvo noč je vsem v porodnišnici povedala da je ona glavna user posted image user posted image user posted image . Njene mere so 3220g in 52cm, gosti črni lasje, ko jo gremo obiskat pride kaka slikica. Lepo se imejte še naprej čao.

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




OŠ Valentin Vodnik
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ V.Vodnik.

S šolo smo zelo zadovoljnji (56%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (21%)


Število vseh glasov: 597

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!