|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.12.2006 10:10:00   
Kalina
Evo tkole zgleda nas koledarcek:

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 10:19:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.12.2006 11:21:57   
lenika
Kalina, jaz sem malo antitalent za te internetne zadeve in računalnike. Prosim pomagaj mi. Program sem zagnala, dobila geslo po registraciji, sedaj pa ne vem, kaj naj naredim, da bom lahko naročila. Kam kliknem?

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.12.2006 13:23:55   
triša
Kalina še zdaj mi niso poslali kode, sem bla dopoldan v Cityu, pa v DM pojma nimajo kako zadeva funkcionira. Javi mi št. da pokličem.

Glede dari še vedno nimam pojma, za ta malo sem dve dudike naročila,tiste z imenom. In mislim da bo to to, nevem sicer kaj bi kupla 7 m starmu dojenčku.
Za mojega dragega še nevem, za ostale pa kakšne malenkosti, če bodo koledarji ratali jih dam zraven.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.12.2006 13:26:19   
triša
Lenika kdaj so ti pa kodo poslali,jaz sem si včeraj naložila program,pa še nič?

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.12.2006 14:57:25   
lenika
Triša, meni so takoj na mail poslali kodo.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.12.2006 16:22:38   
triša
Ful čudno jaz je še do zdaj nisem dobila. Pa sem probala prejle še enkrat, pa ne gre ko se že enkrat prijaviš. Mah, ne vem...

Glihkar sva prišle noter,zunaj je ful mrzlo. Smo mislili it lučke pogledat v mesto,pa je ta mala zdaj zaspala. Tako da bomo danes doma. Pa vsak dan se odpravljamo, pa nam nekak ne znese.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.12.2006 16:26:09   
triša
Kalina tnks za številko, jutri jih pokličem,zdaj itak ni verjetno nobenga več.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.12.2006 16:32:22   
Kalina
Ni panike, lohk pa probas poklicat, mogoce je pa se kdo.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.12.2006 16:33:20   
cofek
ojla punce!

vidim, da smo istih misli glede novoletnih daril - tudi jaz sem namreč starim staršem hotla dat koledar s fotko user posted image . Sam sem mislila it v fotokopirnico, ker sem slučajno videla, da to delajo. Sem pa pravkar malce posurfala in videla, da je ful ponudnikov teh koledarjev, sam nekateri imajo predloge na spletu, drugi pa ne. moram še malce premislituser posted image  in prebrskat fotke - če spravim skupaj 12 fotk z neko zgodbico, bi blo tudi to "kjut", ne...

jaz sem pa od user posted image  že dobila darilo - fotoaparat - tistega z jumbo plakatovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ma ful funkcij - sem jih včeraj zvečer študirala, ko sem pa danes hotla uporabit tisto, ko je objekt osvetljen od zadaj, pa nisem našla tist finte - mislim, koklja, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jutri se pa odpravljamo v Lj - po plenice, bodije, darila. Upam, da jutri vse dobimo oz. najdemo, ker res ne bi rada šla naslednji teden po nakupih - se mi zdi da bo iz dneva v dan večja gužva. Sem prejšnja leta to opravila že v začetku meseca, letos pa tko hitro letijo dnevi, da mi še ni čist jasno da bo kmalu konec leta user posted image , čeprav se me že malo prijemlje to novoletno vzdušje...očitno se je moralo ohladiti - pravijo da bo v ponedeljek sneg- bo treba res naštudirat tale fotoaparat, da bom lahko delala fu lepe fotke Ažbeta na snegu user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.12.2006 21:12:22   
mojca75
Ojla punce,

samo na kratko!

danes smo pelkli piškooooote! Medenjake! iz dvojne mase (1,2kg moke) in napekla sem jih dve škatli user posted image . Bodo pridruženi darilom. Sem kupila ene take lepe škatle iz valovite lepenke pa zlat trakec. Pa se bom malo igrala!

Včeraj smo šli pa v mesto malo pogledat, ker potem v gužvi ne bomo lazli! Je bilo lepo, vsi trije. Lušno!

Čez vikend nas ne bo, bomo napjprej pri eni in potem pri drugi babici na kosilu!

se beremo, pa lep vikend!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.12.2006 23:09:39   
nina64
Kalina - super kolendar, bomo poskusili ampak drugo leto, nas preveč baše čas.

Barbs - pogrešam tvoje zanimive poste.Kako kaj Aleks, je že kaj novega na njegovem jedilniku - imaš namreč super ideje, jih bomo z veseljem poskusili ko nam bo dovoljeno(s strani dr).

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
16.12.2006 16:19:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.12.2006 21:34:07   
cofek
spet vikend, a user posted image  - čeprav zdaj dan kot vsi drugi (kje so že tisti vikendi, ko smo lahko popoldan malce podremali in uživali v miru -  pa da me ne boste narobe razumele, SE NIČ NE PRITUŽUJEM!!!user posted image )

Ažbe spi (upam, da bo zdaj mir  - je danes nekaj jokav pa ne vem al so zobki al kaka luna), user posted image  je pa šel na službeno zabavo...

sem malce user posted image  - sem namreč iz skrinje dala vso zalogo mleka - mojega (cca. 1 liter), ker očitno ne bo več prišel prav. Očitno je konec nekega obdobja...upam ,da ne bom ob vsaki prelomnici žalostna - kaj bo šele, ko bo user posted image  našel punco ali pa se poročil user posted image user posted image user posted image . ja, naši malčki odraščajo user posted image user posted image user posted image

smo bili danes v Lj - smo na koncu kar pobegnili - KAKŠNA GUŽVA user posted image user posted image ! bo očitno darila treba kupiti kar preko neta al pa čez teden dopoldan.

auroraa - user posted image  je Ažbeta že pred kakim mesecem posedel v nakupovalni voziček, takrat se mi je zdel še čisto premajhen, zdaj pa to že kar prakticiramo - sploh če gremo v trgovino z avtom, da pol ne vlačimo še vozička...

smrekico pa ne bomo postavljali v stanovanju - ni placa; je že prejšnja leta nismo (sva jo dala na teraso in okrasila z lučkami, pol smo pa imeli idilo čez okno), zdaj se mi pa zdi da je še manj placa. Imamo pa tri bunkice obešene, pa lučke spodaj, pa božično zvezdo nam je mami kupila... naslednje leto bomo pa najbrž že kaj pacali in ustvarjali skupaj...

vzglavnik imamo pa še spravljen - smo ga dobili zraven ležišča...kaj pa vem..se mi zdi user posted image čisto zadovoljen brez...

no, zdaj grem pa pogledat kdo bo zmagal v Baru user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.12.2006 21:38:01   
lenika
Pozdravljene.

Danes pa niste bile najbolj zgovorne. No jaz se več ali manj že dva dni ukvarjam s koledarji za darila. Sem malo antitalenta za računalniške zadeve in na koncu mi je Kalina pomagala in vse uredila. user posted image

Vzglavnika mi še ne uporabljamo.

Smrekico smo že postavili.

Silvestrovanje bo letos doma, bom šla pa naslednjo soboto na službeni žur in se že sedaj veselim, da bom šla spet malo med ljudi.

Pogrešam pa Puncico, MarijoPo in Barbs ter TioSaro.

Lepo se imejte v preostanku vikenda.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.12.2006 22:00:10   
cofek
lenika, če pogledaš seznam na začetku foruma, boš ugotovila, da jih je še kar ene par pogrešanih (MiaSophia,...). Sem pa zadnjič zasledila TioSaro da nas bere - očitno sam nima časa da se kaj javi user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.12.2006 13:03:08   
žmož
Sam na hitrco, da se mal javim! Vreme je klinčevo, in naše počutje tudi. Ta mala tečnari že dva dni, tako, da čisto nič drugega ne delam, kot da se ukvarjam z njo. Edino, kar sva z ta večjim naredila, sva smrekco postavlauser posted image .  Prav luštna je prišla ven, pa čeprav jo je skoraj celo okrasil on. Ima kar smisel za te stvari.
Ja res je, kar nekaj majčic ne sodeluje več v čveku- saj vem, da včasih primanjkuje časa, vendar pa je prav luštno malo takole poklepetat.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.12.2006 20:47:38   
mojca75
Pri nas nič novega, smo se potepali. Trenutno se pa že eno uro ukvarjam s koledarji, Kalina super ideja user posted image , sem že skoraj obupala, kaj dat dedkom in babicam in prababicam (kar rabijo imajo, kar nimajo ne rabijo - no pa jim kupi kaj)!

se beremo!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.12.2006 8:20:30   
lenika
Danes je za nami prvič odkar imamo Matica, resnično neprespana noč. Razlog je zamašen nosek(pa še pred dnevi sem se hvalila, da ni bil še nikoli bolan). On bi spal z dudo, a čez nos ne more dihat. Od 8.00 pa tja do 11.00 sem šla k njemu vsaj 10x, potem je zaspal in ob 2.00 se je zbudil in takšen jok, da ni pomagalo čisto nič. Vzela sem ga k nama in ko sem mu v nos nasula fiziološko, je bil jok seveda še hujši. Potem smo spali kakšen pol urice in zopet jok in tako do jutra. Pol ure spanja, pol ure uspavanja.
Resnično je ubogi, se mi prav smili, ko tako vleče tiste šmrklje in, ko se mu vse cedi ven. Upam pa, da ostane le na tem in čim prej mine. Toliko od nas.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 8:32:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.12.2006 10:14:21   
cofek
lenika - aqua maris je dejansko fiziološka v razpršilu, tko da če imaš kapljice fiziološko, ti tega res ni treba kupovat. Bi ti pa priporočala, da poleg tega, ko mu daš fiziološko v noska, tiste smrkeljčke potem ven potegneš s pumpico...jaz mu potem pod nosek namažem še fitobimbi balzam in je mir.user posted image
je pa treba bit ful pozoren na tega noske, ker se lahko razvije vnetje ušes. Upam ,da je vam stanje kmalu izboljša

Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.12.2006 10:28:23   
TiaSara
Ojla punce!
Ja, pri nas je kar gužva, tako da prebrati vas še sfolgam, za pisanje je pa treba več časa.  Imamo pa skoz nekaj. Reakcijo na cepljenje, pa zobki in z njimi povezane težave, pa vneto oko, ki smo ga fasali od sestrične itd... Pa še lepše stvari - npr Božička včeraj in pisanje čestitk.
Ostanite dobro (Maticu pa želim, da se mu nosek čimpreje spuca - vem kako je zoprno). Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.12.2006 10:46:06   
žmož
Živ!
Pa kam ste vse poniknile!!!????
A ste že čist u praznično razpoloženje padle, al kaj???user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.12.2006 12:17:44   
mojsoncek
Oj bejbike! Pri nas pa SNEZI!!!

Se javim samo na hitro, ker imam polnoooooooo dela. Kot kaze se nam bo uspelo preseliti do konca tedna user posted image user posted image user posted image . user posted image pravi, da bo naredil vse, da bomo na predvecer Bozica spali v novi hiski, pa ce bo cele noci vozi robo v hiso. Jaz pa veselo pucam in pospravljam (tokrat za spremembo z veseljem user posted image ).

Kaj je se novega... Anze se je zacel pridno rediti in gre vsak teden gor za cca. 180 g (v cetrtek jih je imel 6260 user posted image ). Je pa dobil tudi antibiotik, ker voda zadnjic ni bila cisto OK. Drugace pa je ful lusten dobrovoljcek, ki se ze prav dobro zamoti z igracami na blazini (ravno pravi cas, da lahko vmes pripravljam za selitev).

Sibam naprej delat... Se bom potrudila "sproti" brat vase poste in se kaj pokomentirat.

lp

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 12:38:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!