|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.12.2006 11:01:55   
Anonimen
midve sva pa iz posvetovalnice. mija ima slabih 9 kg in 76 cm. bila cpljena in vodo sva dali. k sreči se je takoj polulala da sva hitro šibali domov, ker je bila že fejst zaspana in zdej spi kot angelček.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.12.2006 11:03:37   
mojca75
ja sej pri nas je isto, sam to dopoldansko rundo ma v vsakem primeru bolj kratko, ker je po moje še fit od noči, uno popoldansko mi je pa pomembno da dolgo spi, pa pol lažje zdrži do večera... pa še boljše volje je!

Danes sploh ker grem jaz k ginekologu pa bo oči glavni na sceni!

Ne vem kaj je danes -že dve kavi sem spila pa sem še zaspana, pa vsa smotana user posted image , mogoče rabim tud jest luft.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.12.2006 11:05:36   
pikicaa
Mojca in Filip čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.12.2006 12:00:22   
triša
Ste me ful potolažle, ker sem že samo sebe kregala, da sem tolk zanikrna da otroka še v sedež ne dam. Tako da bom še tudi jaz malo počakala. Sem mislila da bodo zdaj pred novim letom kakšne akcije pa ni nikjer ni pametnega, ga bom pa verjetno naslednji teden kupla.
Ker vidim da vaši otročki že pridno stojijo, da se še jaz pohvalim, da je naša danes prvič sama v postelci vstala. Tako da je lepo stala, ob opori seveda.
Lara če bi bla naša Brina fantek bi ji dali ime kar Brinovček, ne ne se hecam, bi bla pa Bor. Je pa rojena 15 maja tako da je lepo na sredini.

Drugače je pa že ful težka 8,5 kg tako da jo že komaj nosim, pa sam nosila bi se. Tak da sem malo menjavava vsakih 10 min. eden. Roke mava že do tal,pa nobene babice v bližini. Obe sta 200km stran, tako da sva za vse sama. Pa saj ne da jamram, ampak včasih ti prav pride da lahko kam skočiš,pa da ne rabiš glih povsod otroka matrat in sabo vlačit.

Tako zdaj pa šibam kuhat (njoke z gobovo omako in zeleno solato.. hujšala bo prvi dan po novem letu, sem se odločlauser posted image .....) dokler še spi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.12.2006 13:06:10   
tt79
Lara je ravno zaspala, js pa vam moram izdat recept za ful dobro juhico, ki so jo že otroci v vrtcu oboževali (no pa js tutuser posted image ) pa mi je kuharica izdala recept in danes semsem to juhico skuhala Lariuser posted image Je po prvi žlici naredila maaaaam in ponovno na široko odprla ustauser posted image user posted image Skratka čista zmaga tale juhica.
Gre pa takole.
Korenčkova juhica
N žlički masla prepražiš na droben ribežn nariban korenček, dodaš 2 mali žlički gresa in tudi malo prepražiš. Nato vse skupaj zaliješ z vodo(js ji dodam čisto mejčkeno vegete) ali govejo juhico in pustiš da zavre, Ko zavre v juhico pocediš rumenjak (pri starejših otrocih seveda celo jajce) in juhica je gotovauser posted image user posted image No v vrtcu jekuharica dala zraven še malo nasekljanega peteršilja, samo ker ga js ne maram se mu izogibamuser posted image

Če se boste spravle kuhat, upam da vam uspe in da bodo vaši malčki uživaliuser posted image

Če pa ima še ktera kakšen hit recept  ga objavite, saj veste vsaka ideja je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.12.2006 13:09:10   
tt79
Aja, še to. Vidim, da se vaši malčki že kar nekaj vstajajo, naša Lara pa ne kaže še nobenega zanimanjauser posted image

Bo že, no se pa uspe prekotalit ali preplazit v vsak možn kot dnevne sobe user posted image , jo včasih sploh ne najdemuser posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.12.2006 16:27:19   
mojsoncek
Oj!

Najprej vse naj naj danes praznujocima user posted image !

Danes sem pa ze cisto utrujena, pa ful sem nepotrpezljiva. Mali je ena mala jokcasta tecka danes (saj ne, da prav joka, ampak nezadovoljno pa gode non stop). Zato ze res komaj cakam, da pride mozicek domov... upam, da mu bo zneslo do sestih user posted image .

tt79 - ni slaba ideja, da bi si malo izmenjale kaksne recepte za nase piscancke.

kalina - Kalinci grejo pa dobro kilce gor (spet zganjam fousijo user posted image ). Pravo nasprotje napram kaksnim dvem mesecem nazaj user posted image .

No, midva greva pa jutri na kontrolno tehtanje. Morava hodit v ZD 1x tedensko na vago. Upam, da gre lepo gor s tezo, ker razmisljam ze taksne in drugacne zadeve, da me je kar groza.

Anzetu tudi dobro dene luft, samo kaj ko se tako dere, ko ga oblacim, da me marsikdaj kar mine, da bi sla ven. Se dobro, da imam za it v trgovino, ker bi se drugace res kar premislila.

Jutri gremo spet v LJ in ostanem tam do sobote, ker imam jutri jaz sluzbeno zabavo, v petek pa mozek.

Pa se to, ce bo vse tako kot mora biti, se naslednji teden (ali pa se enega kasneje) selimo v naso hisico. Ce ne za Bozic, bomo pa za Silvestrovo ze preseljeni. Skratka, pestro imamo na vseh podrocjih user posted image .

Grem se user posted image spit do konca, potem bo pa piscancek verjetno ze na "nogah" (to verjetno se dolgo casa ne bo).

punce pa pa

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.12.2006 16:30:41   
cofek
tt - te juhe se pa spomnim user posted image user posted image  a korenčkova se ji reče - no, če bi pa to vedela, je pa sigurno ne bi marala/jedla user posted image user posted image ....
pa ne se sekirat, tudi Ažbe rajši sedi, kot pa da bi odkrival umetnost premikanjauser posted image  (se mi zdi da 2M samo sediuser posted image )...sva ga sicer začela malce spodbujat (se igramo tiste vaje z DVDja od Vzajemne) in upava, da bo obrodilo kaj sadov...bi pa ful rad staluser posted image , se proba malce dvigovat v posteljci, pa če bi ga hoteli posedit kar otrdi in stoji...se mi zdi da bi kar preskočil eno fazouser posted image - on namreč ne bi nič rokic treniral, pa trebušnjaki mu tudi niso ljubi (zato se po moje tudi ne more plazit). ko mu je pa sedenja dovolj, se pa kar nazaj

sem pa gledala tisto slikico od Lare - a vi imate pa posteljco že čist dol spuščeno?

mojsoncek tudi meni se zdi, da včasih po cel teden ne morem pogledat kaj se dogaja na rr, kak dan sem pa nonstop gor in vsako minuto čekiram če je kaj novega

silvestrovali bomo tudi mi doma - najbrž s sestrično in njeno familijo...jedilnik bom pa po moje prepustila kar user posted image  - bo sigurno kaj pametnega potuhtal..

zdajle bo pa user posted image  imel sadno malico oz. obrok (je danes prvič poiskusil mandarino in ker so res sladke in ful dobre, je ful jokal, ker mu nisem hotla več dat - k sreči se je potem zadovoljil z lončkom), pol pa še 1x ven...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.12.2006 16:54:24   
lenika
Uuu,Mija je pa res velika. Naš Matic je imel pred tremi tedni dobrih 70cm, pa je rekla sestra, da je med višjimi.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.12.2006 17:03:45   
mojsoncek
Ma sem pozabljivka... sem prej hotla se napisat kaksno sadno - zitno malico sem dopoldan pripravila pikecu. Pa bom izkoristila ta cas, ko se ukvarja s piskotom (pred tem je pojedel pa porcijo mlecne kasice).

Skratka... sem skuhala jabolko in suhe marelice (domace, ne tiste pakirane, ki so polne konzervansov). Pokuhala sem toliko, da je ostalo se malo vodice. Potem sem notri stresla se prosene kosmice in pocakala, da so se malo napihnili in nato vse skupaj zmiksala s palicnim. Je prisla ven tako fina kasica, da je joj. Se dobro, da sem naredila malo vec, da sem imela tudi jaz kaj od tega, ker je mali svojo porcijo zmazal hitreje kot poje banano user posted image .

pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.12.2006 19:24:38   
F*S*M
Ojla,

najleša hvala za čestitke

nimam veliko časa ker se selimo in delamo zadnja dela pred finišem tako da vas samo preberem, pa še to ne čisto vse ker se mi ne da ko pa se preselimo pa upam, da bo več časa.

Še enkart hvala

poljubček od Filipa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.12.2006 23:36:40   
F*S*M
Čeprav je veliko dela sem tako malo za hec in predvsem zaradi počitka nekaj naredila, sedaj pa potrebujem vašo pomoč da ta zadeva zaživi,

no tako omislila sem si forum za nas majčice
tu je linkhttp://maj2006.mojforum.si/maj2006.html

upam, da se pridružite in da imamo čisto svoj forum

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.12.2006 23:52:54   
nina64
Pozdravčekuser posted image  

tt 79 - hvala za recept, napiši še kakšnega, prav paše včasih da ti kdo da kakšno idejo.Sem si ga prepisala ker mi smo šele pri prvih žličkah sadja.Seveda pa tudi ostale dobrodošle z vašimi recepti za male user posted image .

Mi našega še vedno vozimo v lupinici, avtosedeža še sploh nimamo kupljenega.Če jazuser posted image in sva sama ga dam na sprednji sedež , drugače pa kadar vozi mož pa ga damo tudi v globok voziček Jane, ker nam največkrat med vožnjo user posted image .

Mi bomo letos user posted image praznovali verjetno kar doma.Sicer so nas povabili eni prijatelji k njim domov, ampak mislim da bomo ostali kar doma zaradi user posted image .

Zdaj pa je zima že pokazala svoje , vsaj po temperaturah.Midva greva vsak dan ven tam okoli pol enajste, enajste in sva zunaj vsaj dve uri ali več.To je tud edini čas ko naš tamali spi.  V user posted image  je najbolj sladko spanje. Kak pridema not pa je že pokonci in potem zaspi še popoldan za kašne pol ure ali tričetrt.Tako da   user posted image in user posted image  pač na obroke , takrat ko je tamali dobre volje in me ne pogreša preveč.

Tako danes sem se malo poigrala z smeškoti, zdaj pa grem še malouser posted image  in kaj user posted image , potem pa user posted image .Lahko noč.

< Sporočilo je popravil nina64 -- 13.12.2006 23:59:45 >

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 7:07:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 7:09:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
14.12.2006 7:55:02   
Kalina
Dobro jutro!

Danes sta me oci pa Kalinca kr zbudila, in morm vstat, ker ocka kr skuha kavico in konec polezavanjauser posted image

ful mi je lepo tole zimsko modro ozadjeuser posted image Ja vzunej je pa kr mrzlo!!

Nemorem verjet, da smo danes stari ze kar 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image MA gre fuuuul hitro. sploh ne dojemam.

Za nov let moj mozicek dela in to nocno, je dezuren, tako da greve midve z Kalinco, k prijateljici v Postojno, ki pa ima 4mesecno Lino, ker sta onedve tudi sami, tako da bo zenski zuruser posted image

U pol morm v City park v Dm po koledarje, sem narocila tiste z Kalininim slikcami, za darila dediju, stricu itd... so ful lepi in ugodni.user posted image

Evo tamala me kle zraven brca, da se grem igrat, hehhe nagajivka malauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 2066
14.12.2006 8:17:06   
lenika
Kalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
14.12.2006 9:13:39   
F*S*M
Aurora ja jaz sem bila pa nisem bila ziher da si ti, čeprav sem gledala tvojga, ki se ga spomnim iz porodnišnice, ki sta po hodniku hodila pa ma menda druge okvirje na očalah, pa nisem bila ziher. Drgač bi pa se lahko v Zasavju kje dobilene pa da se v Ljubljani srečujemo user posted image user posted image user posted image .

http://maj2006.mojforum.si/maj2006.html neka moja zamisel poglejteuser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
14.12.2006 9:17:29   
nina64
Kalina - čestitke za sedem mesecev user posted image  

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 9:28:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 9:55:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2071
14.12.2006 11:00:34   
mojca75
Ojla punce!

Naš hit: brokoli, korenje, cvetača in mesek se skuhajo. Potem odlijem malo vode in dam notri kus kus - se napne, potem spasiram zelenjavo in mesek in dodam kus kus - tako ta ostane cel in ni vse pocasto in to je njamiiiii.
Kus kus skuham za 2 dni, pa preostanek dam v hladilnik!
Aurora: jaz s smetano ne bi shranjevala, ampak pogrela sem pa že tko da? če daš v hladilnik? Ma po moje ni panike user posted image

Naše novice: še od včeraj - greva z Mojči na pošto, mojči primerno oblečena, kapica, rokavičke, bundica, v zimski vreči,... zgledno... ne preveč ne premalo za moje mnenje. Pa pravi ena mama na pošti "ja gospa a ni mal premrzlo za take majhne" HALOOOOOuser posted image , pa kaj so normalni,...
Itak me je ruknilo da se je sploh vtaknila vame, pa sem ji lepo povedala, da o tem bom pa jaz odločala!Pa kaj zdej naj bom notri zaprta 3 mesece! pa sej se mi zrola.
In za nameček, se vračava domov, pa gre 5 petnajstletnic mimo pa ena zine "ja bogi bejbi, sej bo še zmrznu" user posted image  user posted image  user posted image  Halooooo, pa kaj je zdej to!

No danes sva bili v RA - mojči se hvalabogu ni drla cel čas, sam mal je potečnarila k ji je dr. vzela eno igračo. Je rekla da je še precej mehka, da naj še veliko telovadiva, pokazala še neke vaje za nogice in za relaksacijo, etc in namignila da mi bo po seansi februarja dala priporočilo za podaljšanje porodniške user posted image . Sej jest mam rada svojo službo, sam še raje pa mojči in itak se nam ne bo izšlo z vrtcem, tako da mi super usztreza!user posted image  sem tolk vesela!
To pomeni da grem šele avgusta v službo!!!!!!!!! Jeeeeeeeeee!
Res sem fuuuul vesela, sem ves cajt gruntala kako naj jo vprašam, pa je kar ona vprašala kdaj se mi izteče!
In še to: mojsonček - za info glede na debato na ZS - baje gredo vsi v LJ na isto komisijo in ima CSD bl malo pri tem.user posted image  Tko mi je rekla V RA.

Zdej se bejba naspi, potem pa greva ven. Ja grda mama jo spet pelje user posted image !

Nina64 - mega smajliji, kje si jih dobila!!!!!
Kalina - user posted image user posted image user posted image

SE BEREMO

Neposredna povezava do sporočila: 2072
14.12.2006 11:31:20   
lenika
Mojca, mene je danes ena ženska vprašala, če ga nič ne zebe, nek drugi moški pa komentiral, da bo dojenček zmrznil. Ja meni, to tudi ne gre v glavo, kako nekateri razmišljajo. a sedaj pa naj bi kar za 3 ali pa 4 mesece dojenčka zaprli noter in bog ne daj ven pomolit nosek.

Nina, si me spomnila, daimam jaz tudi nekje shranjeno stran s smajliji in se bom kasneje tudi malo poigrala, če mi bo čas dopuščal.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
14.12.2006 12:19:02   
lenika
No, pa se bom poskusila malo poigrat. Matic trenutno user posted image , zato imam nekaj časa. Hkrati pa tudi kuham, ker ko se bo zbudil bo user posted image .
Ker nočem, da Matic user posted image , moram sedaj na hitro user posted image .
Potem se bova igrala in če kaj ne bo po njegovo bo user posted image .
Največji srček je pa sedaj kouser posted image . Mogoče bova šla tudi na sprehod, samo ne mara biti predolgo zunaj, ker mu ni všeč, da je tako zelo oblečen in mu je po kakšni uri vožnje vsega dovolj in user posted image . Najraje od vsega se user posted image   Počasi se pa postavlja že na user posted image . V skokcu se rad user posted image .
Ker se rad user posted image , se kopamo vsako večer. Če pa ste veliko same doma in se ne spomnite več dobro, kako vaš mož izgleda, vas naj spomnem user posted image . Toliko zaenkrat.

< Sporočilo je popravil lenika -- 14.12.2006 12:32:24 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
14.12.2006 12:35:36   
lenika
Pa še to. Moj mož bo cel vikend user posted image ,ker se v službi selijo. Bom sama doma, ampak bo delal in ne user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?