mojca75
|
Ojla punce! Naš hit: brokoli, korenje, cvetača in mesek se skuhajo. Potem odlijem malo vode in dam notri kus kus - se napne, potem spasiram zelenjavo in mesek in dodam kus kus - tako ta ostane cel in ni vse pocasto in to je njamiiiii. Kus kus skuham za 2 dni, pa preostanek dam v hladilnik! Aurora: jaz s smetano ne bi shranjevala, ampak pogrela sem pa že tko da? če daš v hladilnik? Ma po moje ni panike Naše novice: še od včeraj - greva z Mojči na pošto, mojči primerno oblečena, kapica, rokavičke, bundica, v zimski vreči,... zgledno... ne preveč ne premalo za moje mnenje. Pa pravi ena mama na pošti "ja gospa a ni mal premrzlo za take majhne" HALOOOOO , pa kaj so normalni,... Itak me je ruknilo da se je sploh vtaknila vame, pa sem ji lepo povedala, da o tem bom pa jaz odločala!Pa kaj zdej naj bom notri zaprta 3 mesece! pa sej se mi zrola. In za nameček, se vračava domov, pa gre 5 petnajstletnic mimo pa ena zine "ja bogi bejbi, sej bo še zmrznu" Halooooo, pa kaj je zdej to! No danes sva bili v RA - mojči se hvalabogu ni drla cel čas, sam mal je potečnarila k ji je dr. vzela eno igračo. Je rekla da je še precej mehka, da naj še veliko telovadiva, pokazala še neke vaje za nogice in za relaksacijo, etc in namignila da mi bo po seansi februarja dala priporočilo za podaljšanje porodniške . Sej jest mam rada svojo službo, sam še raje pa mojči in itak se nam ne bo izšlo z vrtcem, tako da mi super usztreza! sem tolk vesela! To pomeni da grem šele avgusta v službo!!!!!!!!! Jeeeeeeeeee! Res sem fuuuul vesela, sem ves cajt gruntala kako naj jo vprašam, pa je kar ona vprašala kdaj se mi izteče! In še to: mojsonček - za info glede na debato na ZS - baje gredo vsi v LJ na isto komisijo in ima CSD bl malo pri tem. Tko mi je rekla V RA. Zdej se bejba naspi, potem pa greva ven. Ja grda mama jo spet pelje ! Nina64 - mega smajliji, kje si jih dobila!!!!! Kalina - SE BEREMO
|