Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.12.2006 12:07:04
|
|
|
|
lenika
|
Mojca in upam, da boš čimprej spet zdrava.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.12.2006 14:41:00
|
|
|
|
Kalina
|
Oj! Prvo zelim vsem bolanckom, da bodo hitro zdravcki Mi smo meli vceri Dedka mraza, in ugotovimo da je to bil ubistvu Bozicek, ma so ful smotani, pa tko k je animatorka govorila, zdaj bo prisel Boziiiceeeek, pa vsi otroci nazaj Deeeedeeek Mraaaaaaaaaz. So bli smesni. No plesna predstava je bla superca Kalinca je ful migala pr ociju v narocju, naslednje leto bo pa ze na odru z drugimi in Bozickom(mogoce bo pa res Dedek mraz ). smo dobili velko igraco, tako ful zanimivo, pa tak povstrcek z neko kokosko gor, pa puzzle peno ful pisano, in je okrogla ko se sestavi. Smo zadovoljni Ma so bli tm tud 3m dojencki, sm bla kr mal presenecena. Evo dam se slikco: Pa z mami doma, pa vse razmetan okol nas, ma vazn da se mi smejckamo
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.12.2006 20:42:10
|
|
|
|
tt79
|
Da se vam po dolgem času malo javim in povem, da Lara od danes ni več brezzoba Lara ampak ji je spodaj na plano pokukal zobek, ki ga sicer še nisem videla ga pa zato občutim Ko ji vlečem narazen žnablčke, da bi kej vidla se Lara dere, kot da jo iz kože dajem sam ko se nasmeji, sa pa malo belo sveti spodaj Drugače pa eno za vse bolančke, da bi čimprej ozdraveli in da bi bili prazniki kar se da lepi... Mi jih bomo maximalno izkoristili, saj bo naš tati delal le sredo in četrtek, ostale dni pa je doma, po novem letu gre še za tri dni v službo, pol pa gremo smučat No do tuki vse lepo in prav, sm kaj ko je danes izvedel, da mora 22 januarja službeno v ameriko Mene je kar groza, ko je pa ta amerika čist na drugem koncu sveta pa še z Laro bova same doma Pa baje da ga poleti čaka še ena runda No, bom poskusla tele praznike ne mislt na to, pol bomo pa že nekak. Zdejle grem pa likat, da ne bo za vikend preveč ostalo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 9:34:58
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hvala za cestitke Evi za njenih velikih 7 mesecev. V sredo smo torej bili pri pediatrinji in se seveda nismo uspeli zmenit, da ne bi sli na kliniko. Igor je imel cel govor pripravljen, pa ga je takoj "zatrla", da ni sans, da moramo jet. No, tako da 8.1. gremo tja. Pojma nimam kaj naj sploh spokam in kako naj prepricam une tam, da nas vsaj ponoci domov spustijo. Pa se cepili smo jo, ceprav je neki kasljala, sem mislila, da se ji to samo slina zaleti, danes je pa vsa smrklasta in hrope kot darth vader. No, bo ze prezivela. Upajmo. Drzite se in se pozdravite!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 11:20:36
|
|
|
|
mojca75
|
OJla, pri nas še kar štala, včeraj zvečer je bila sicer OK, tako da smo upali na konec, ampak ponoči je spet kuhala in zjutraj tudi. Sem ji dala spet svečko, pa bolj ali manj jo nosim, ona glavico nasloni na ramo in je OK! Hvala za dobre želje, še jih rabimo... Danes je tudi malo marogasta, mogoče pa imamo tisto 5 ali6 bolezen. Ima pa tudi grlo rdeče, zato tudi skoraj nič ne je, hvalabogu pa da spije mleko. No ja vsaj to, pa še tekočina je! MarijaPo - ti pošem na ZS kaj sem jaz vzela na pediatrijo, mogoče ti bo kaj koristilo!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 11:31:45
|
|
|
|
petka
|
Da se vam po dolgem času malo javim in povem, da Lara od danes ni več brezzoba Lara ampak ji je spodaj na plano pokukal zobek, ki ga sicer še nisem videla ga pa zato občutim Ko ji vlečem narazen žnablčke, da bi kej vidla se Lara dere, kot da jo iz kože dajem sam ko se nasmeji, sa pa malo belo sveti spodaj IZVIRNO SPOROČILO: tt79 Enako! Tudi Davidu je danes zjutraj pokukal na plano 1. zobek Sem že mislila da bo večno škrbast, si ga sploh ne prestavljam z zobki . Popoldan dobimo pa nov avto, jupi jupi brum brum, upam da ne bo zapletov. Naš stari meganček pa stoji pred hišo brez tablic in s polnim tankom bencina. Tankal je moj dragi možek poln tank en dan preden sva ga odjavla - ja pamet pamet... zadnje čase so ga same neumnosti Moj fotr je rekel, da če se tolk sekiram zarad tega bencina, naj pa ponoči pustim avto laufat in zjutraj bencina ziher ne bo več , mat pa, da nej s cevkom bencin ven spumpam
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 11:36:04
|
|
|
|
petka
|
Hm, citiranje mi pa res ne gre od rok
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 11:39:32
|
|
|
|
lenika
|
Tt79 in Petka za zobke. A smo samo še mi brezzobi? Tt79 za koliko časa pa gre dragi v Ameriko? Mojca75 upam na čimprejšnjo ozdravitev, ker vem, kako je hudo, če je otrok bolan. Pa naš Mati niti približno ni bil tako zelo bolan, ker je bil kljub prehladu dobrovoljen. MarijaPo sedaj vem kako ti je, ker naš Matic odkar je bil bolan tako malo poje, da me že kar skrbi. Mi bomo šli pa danes prvič po bolezni malo ven.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 13:28:19
|
|
|
|
maya2
|
Pozdravljene! Na hitro se še jaz pofočkam, sploh nimam časa zadnje dni... tudi mi smo malce bolančakani, je imela že v soboto povišano temperaturo, potem je to čez noč minilo, v sredo zvečer je začela kašljat, ponoči še smrkat,... ni še sile, vročine ni, kličem pediatrinjo že od včeraj popoldan pa je ne dobim majo baje kar naprej zasedeno direktne številke pa mi v ZD ne dajo, ker baje sestre ne pustijo in moram njih prosit, če mi jo bojo dale v čem je fora??? Penaste puzzle: vse, ki jih še nameravate kupit, kupite rajši tiste s številkami. Mi smo kupili tiste s 'srčkanimi' živalcami. Včeraj pa bi me kmalu kap, sem pustila Karin na tleh na puzzlih in šla pomešat testenine (5m stran) pridem nazaj (10s max) in je že imela oko ene ribice v ustih sem takoj vse tiste očke z vseh puzzlov ven pobrala. Prazniki: sploh nimam nobenega pravega občutka, smo v sredo pokopali mojo babi pa kljub temu je moj včeraj napeljal lučke po dnevni (za Karin) potem pa je pol ure gledala in delala ooooooooo uuuuuuu je bila takooo srčkana. Vsem skupaj torej vesele praznike pa veliiiiiko Srečno naj bo novo leto, Radostno in brez težav, Enkrat vsak naj oživi, Če ga tudi kaj skrbi. Naj od zdravja in veselja Od ljubezni prekipi! lp MRK
< Sporočilo je popravil maya2 -- 22.12.2006 13:36:10 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 13:57:51
|
|
|
|
lenika
|
Maya moje sožalje. Drugače smo pa mi ravno tako najprej kupili penaste puzzle z živalcami, a že prvi dan ugotovili, da imajo zelo veliko majhnih delcev, ki so lahko nevarni za Matica. Tako smo te drobne delce odstranili, dokupili še črke in številke in imamo res veliko površino pokrito s penami.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 14:04:28
|
|
|
|
petka
|
Tudi mi imamo na račun tega doma polno puzzle penc.... Maya2 - moje sožalje za babico...
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 22.12.2006 15:16:35
|
|
|
|
SelmaC
|
Pozdravljene, najlepša hvala za čestitke. Res čas zelooo hitro beži. Mojca75, da čim prej mine. Je pa zelo ok da veliko pije. Naš Maj ni kaj dosti hotel in so nas fajn prestrašili z infuzijo ipd. pa je šlo vse dobro. V glavnem mislimo na vas! Maya2 moje sožalje za babico. Drugače mi še vedno ne spimo, nazadnje je bil 3 dni zaprt in se je matral noč in dan. Od danes se spet slini kot zmešan. Verjetno po 2. zobek kmalu tu. Je vedno manj in spet bi se na veliko dojil Tako, da se kar matram da pojemo kaj gh. Pa vedno sva oba tako umazana, da bi bila kar za pod tuš . In še kobacanje gre vsak dan boljše. Zdaj pa šibam kaj pojest. Papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2006 7:23:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.12.2006 8:44:30
|
|
|
|
lenika
|
Pozdravljene. Naš Matic je danes naredil svojevrsten rekord saj je spal od 20.00 do 8.00 zjutraj v svoji posteljici brez hranjenja. Me pa malo skrbi, da je potem izpil samo 120ml mleka. Drugače pa sem prav vesela, da so se začeli prazniki in bomo sedaj 4 dni skupaj doma. Danes zvečer imam službeno novoletno zabavo in seže fuuul veselim, dragi pa mi je obljubil, da bo zjutraj vstal z Maticem in bom lahko še malo pospala. Prvič od kar sem rodila bom lahko spala do kdaj bom želela. Drugače bomo pa čez praznike kr doma in bomo uživali skupne trenutke. Imejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.12.2006 9:27:39
|
|
|
|
Kalina
|
Jutro! Kako lepo je brat, k ste vse tako bozicno razpolozene, pri nas pac ni tega, ker mi imamo bozic 7 januarja. Danes nas ocka dela dnevno do 19h, tko da zdej pride dedi po naju, da nebomo cel dan same, itak komi cakajo da pride njihova princeska (ne jaz ). Lep dan je, vzunej je soncek, jaz in Kalinca poslusave Franka Sinatra, ker je mami cist zaljubljena v njegovo muzko, oh in sploh. Joj danes ponoci je bil vrisk in krik, tamala lepo spi, ob 1h pa grozen jok, solze so kr lile, nismo jo mogl potolazit, kokr da bi se necesa ustrasla, tko da smo jo dal k seb v pojstlo(prvic) in je zaspala in je tko celo noc ostal, ona se je razsirila, midva z ocijem sva pa polomljeno spala. Tko da smo spali do 8.30 uuu komi cakam da pridem k mojim, da vidim kolk daril je pod smrekco, ker mi vsako leto ful daril nastimamo uspodi, pol pa jih se kaksn teden gledamo in studiramo kaj bi vse lahko bilo, wiiii pol pa kaksen dan pred NL se zberem in odpremo, komaaaaj cakam, sm ful norc na darila itd. No tko, grem se mal pospravit preden moj oci pride, ve se mejte lepo, pa se naprej uzivajte v tem praznicenm vzdusju Bajck
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.12.2006 17:52:34
|
|
|
|
nina64
|
Lep pozdravček vsem. Tako pa smo tudi mi zboleli , danes kar naenkrat vročina 38,6 .Sva ga peljala k zdravniku, pa je zdravnica rekla da kaj hudega ne vidi, da sicer ima malo nadraženo grlo in eno uhico.Kljub temu nama je napisala antibiotik, ker je bolj občutljiv kot nedonošen. Tako pa imamo praznike lepo doma, še dobro nas bo vsaj božiček najdel doma , upam da bo imel poln koš daril za nas . Zgleda, da je zdaj res tak čas za bolezni, upam da čimprej mine. Vsem otročkom in mamicam ki ste bolane pa , da čimprej ozdravite. Se kar pozna da so prazniki pred vrati in da imamo svoje drage doma, kar malo pišemo na RR. Vsak dan je nov čas za sanje, za male in velike želje, za smeh in radost, za veselje. Naj bo mirno, naj bo lepo čudivito novo leto 2007.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.12.2006 20:13:31
|
|
|
|
F*S*M
|
Čer, ž midva pa sva prišla domov iz drsanja in čakava na atija da da upava zadnjo žurko v tem letu skozi. Filip je užival pod lučkami in gledal svojo noro mamo, ki je drsala z njegovo tetico, babi pa stric pa sta se smejala ko je mama zaružla kakor je dolga in široka . Zdajle pa gledamo zmageca filip pa se plazi po dnevni sobi. Tako že šiba da bo potrebno vse začeti skrivati pred njim. no tolk da sva se malo oglasila lepo se imejte in uživajte na božični večer
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 8:15:22
|
|
|
|
Kalina
|
Oj! evo se pridruzujemo klubu bolanckom Vcer zvecer je kr naenkrat dobila vrocino 38.8 in celo noc mela tko, nc ni padal, kljub svecki, neki ja spala sam je skoz stokala. Tko da smo sli zutri ob 7h ko je mela ze 39 k dezurnem dr. So rekel, da ni nobenih znakov, pa da tud slabo ne zgleda, da je kokrtolk razpolozena, da jo danes crkljamo, zbijamo temperaturo in jutri spet pridemo. Ajooj Je pa zdej ful tecka. Nc ne bi, niti spala, niti jedla, niti pila, niti nc. Upam da bo kmalu mimo, grem jo crkljat. Fajn bodte!
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 13:02:46
|
|
|
|
pikicaa
|
Jaša in Val čestitke za 7. mesecev Vsem pa želim vesele božične praznike!
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 13:12:09
|
|
|
|
petka
|
Juhuhu, VESEL BOŽIČ!!!!!!
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 15:48:57
|
|
|
|
lenika
|
Jaša in Val za 7 mesecev. Drugače sem pa včeraj prišla ob 5.00 iz novoletnega žura in si lahko predstavljate, kako izgledam danes. Nič, greva z Maticem malo spat, upam, da potegneva kakšno urico.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 15:55:03
|
|
|
|
mojca75
|
Ojla Punce! za vse bolančke. Mi smo že OK, smo imeli pa 6 otroško bolezen. " dni vročine (m ogoče 3) in sedaj izpuščaj. Bila zlooo neješča, zdej je že bolje, je pa malček shujšala - nima čist nič bušita! Ampak zdej že lepo jemo, smo pa še mal crkljivi, ampak mislim da se je mal "razvadla" k smo jo prejšnje dni precej nosili, ker je jokcala! Zato pa že tri noči spi med nama ! Da zaspi je zadnje čase itak cel projekt, dretje, uspavanje, ... ležanje zraven, vse kar sem rekla da nikol ne bomo delali in do sedaj nismo! No ko končno zaspi je dobro kake dve urci pol pa zbujanje, jokcanje,... do jutra. In ker se nama ne ljubi vstajat vsake pol urce po ene 3x zaporedoma, jo dava vmes, pa je lažje. Mi gre pa stvar zelo na jetra... sam ne vem kaj naj naredim, jokat pustit jo (še ) ne morem. A mine? Sicer pa jelka stoji, jaslice tud, darila so zavita in pod jelko in je prav lepo... se bomo slikali (naša namreč še ne sedi tako kot David ). tako da bo mogla mami biti tudi na slikico. Sicer pa uživamo v dneh ko smo vsi trije doma, in tako bo do 8 januarja (no razen v sredo ko gre smučat). Malo se bomo potepali, malo imeli obiske, predvsem pa uživali. Trenutno Mojči spi, jaz pijem in jem piškotke, sem jih sama pekla - medenjake in neke razpočene (mmmm s kokosom,..).
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.12.2006 16:04:07
|
|
|
|
mojca75
|
Kaj pa vem kako se bom še javljala, pa da ne bom čisto tazadnja voščila pripenjam Kliknite, se poveča!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2006 18:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2006 18:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Katero ime?qloqKatero ime paše zraven za punčko?Amadej in Aneja (
41%)
Amadej in Amadeja (
7%)
Amadej in Alina (
31%)
Amadej in Adrijana (
9%)
ali drugo ime ( kakšno) (
12%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!