|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 12:56:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 13:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.12.2006 14:47:03   
pikicaa
Kalina čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 2078
14.12.2006 19:51:24   
Kalina
Punce moje zlate hvala za cestitke, pikicaa ma mas tako lepe slikiceuser posted image

Danes me glava boli, sm zaspana in sploh ni moj dan. Grem kr spatuser posted image

Nockouser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
14.12.2006 20:03:25   
triša
Ful mate lepe tele smajlije. Dajte kakšen link pripopat.

Mi bomo za božič pri mojih starših, mama servis prav pride. Za silvestra pa se vrnemo v Ljubljano in bomo kar doma. Bom pa kaj ribjega skuhala, vsaj tako mamo v načrtu. Midva sva za novo leto najrajši sama, ker lahko delava kar nama paše (zdaj pa je itak drugače ko mavauser posted image .)

Kaj boste pa svojim možičkom pod smrečico nastavle?  Jaz nimam totalno nobene ideje, pa tudi dnarja ne prav velik.

Naša Brina je še v glavnem na flaši, sladke kašice ji še nekak grejo (pa ne vse),sojin jogurt-ta navaden,kakšen tenstan krompir,pečen piščanec,potem pa se počasi neha. Če ji ekstra za njo skuham pa sploh noče jest,juh vedet ne sme,  tisto od naju še tako-tako. Se tolažim, da se ji bo že enkrat odprlo. Kaj mislite ?

Zdajle se pa grem v bano namakat, pa fuuuul pene si bom dala, pa vročo vodo natočla. Joj kak bom uživala.

Kalinca tebi, pa vse najboljše za rojstni dan.user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
14.12.2006 20:13:26   
petka
He he, ste face s temi smajliji... user posted image  Lenika, imaš prav, moram danes prov pogledat kako moj možek zgleda sam u gatah (al pa kar brez user posted image )

Tudi midva z Davidom greva vsak dan na  sprehod, zaenkrat še noben ni nič komentiral, mater se morjo pa res vsi v vse vtikat, da te kap user posted image . Zgleda da je na našem koncu pomanjkanje starih mam user posted image .

No ja... jaz pa ravno avto prodajam + kupujem in sem že čisto blesava od vsega gruntanja. Letos nič daril, samu brum brum user posted image , za prijatelje pa domači izdelki. V nedeljo postavimo smrekco, Davido so tko všeč lučke user posted image . Komaj čakam, mi je všeč to praznično vzdušje, pa lučke okraski in oh in sploh ves kič user posted image .

Zdaj pa nujno jest pa spat, se moram malce zredit sem namreč že na  -6 kot pred porodom, jem pa samo đank food.

Jutri imam kardiologa, me je strah ko psa, najbolj seveda tega, da bom morala v bolnico - ne nočem, sploh ker imam sedaj malčka doma. Tako da upam, da je stanje dokaj stabilno in da me še nekaj časa pustijo na miru z operacijo. Jaz se sicer kar v redu počutim, utrujeno smo pa itak vse... bomo videli...

Seveda, pa vsem malčkom čestitke za 7 mesecev user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
14.12.2006 20:36:05   
petka
Kalina, sem te hotela vprašati, kje si lahko pogledaš kako naj bi koledarji izgledajo... na netu ne najdem. Koliko časa se čaka na izdelavo? Sem tudi jaz hotela dati delat kako podlogo za miško, koledar ali pa skodelico..

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
14.12.2006 20:46:53   
Kalina
petka v DM sm ji dala delat, bom link pripopala, glih dons sm jih sla iskat in so ful luskani, mojim sm ze odnesla in so fuuuul navduseniuser posted image Sm vzela tak vzorec z 2 srcki, v enem srcku je Kalinca sama, v drugem pa z babi in dedijemuser posted image

Aja pa evo link: http://www.dm-drogeriemarkt.si/razvijanje_fotografij.php  tule je cenik.

Aja vzorce koledarjev sem najdla na drugi strani, ampak ni vazno, ker vsi imajo iste pa iste sifre, evo:

http://www.foto-gm.si/portal/stran.asp?id_tema=239&id_strani_var=640&asp_datoteka=

Na desni strani mas se vzorce...

upam da najdes..user posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
14.12.2006 21:25:05   
triša
Kalina a imajo v DM tudi take z raznimi okvirčki (a si si ga tam zbrala), kaj si jim fotko na CD nesla ali pa si po mailu poslala?  Koliko časa pa si mogla čakat?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
14.12.2006 21:27:39   
Kalina
Jst sm narocila preko neta, se pravi njihovega programa, dala sem slike katere sm hotla na koledarjih, pod opombe napisala da si zelim koledarje katere dimenzije, katera slika spada kam, in stevilko vzorca koledarja. Narocilo sem poslala 11.12. danes so prispeli. se pravi 3 dni.

Za 2 velika A5 koledarja in 3 male A4 sem placala 4 jurje. Pa zelo luskani so.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
14.12.2006 21:33:15   
triša
Bom probala zdajle pogledat,na njihovo stran pa zadevo naročit. Če mi ne bo  šlo te bom jutri prosila za napotke. Hvala za inf..

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
14.12.2006 21:34:14   
Kalina
Ok, ni panike, ti samo reci, ce rabis pomocuser posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
14.12.2006 21:35:27   
petka
Kalina hvala, to sem iskala user posted image , nikakor nisem najdla linka za vzorce, edino to ne vem, kako po netu označiš za kater koledar in kako - verjetno je bolje it tja, da ni zmešnjave user posted image

triša,
fotke lahko pošlješ po mailu (preko njihove strani si downloadaš program za prenos), na slike se čaka 3 dni.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
14.12.2006 21:38:05   
petka
sem pa tud počasna user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
14.12.2006 21:38:11   
Kalina
petka jst sm sam napisala pod opombe, da zelim vzorec 50.psd. in to je to. simpl k pasuljuser posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
14.12.2006 21:59:51   
triša
Niso mi še gesla za program poslali, tak da bom morala verjetno do jutri počakati. Pa bom rajši še nove fotke jutri naredila da bo lepše. Ti potem javim.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
14.12.2006 22:25:51   
Kalina
joooj trisa, verjetn bos mogla klicat da ti dajo geslo kr po telefonu in rocno aktivirajo, ker sm jst tud mogla, pa se ene par, neki so pomutil, pa morjo vse osebno aktivirat. Ce do jutri ne dobis gesla, mi javi, da ti dam tel st da jih poklices.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 7:55:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
15.12.2006 8:42:55   
Kalina
Oj!

joj jst se tud ful ubadam z darili, trenutno prek neta gledam usnjene denarnice za mojga brata, madona so drageuser posted image Bom sla danes se mal pogledat po trgovinah. Sam da se tale megla skrije pa greve z Kalinco na sprehod in kavico z njenim sosedom na EINT, ki sta skupaj lezala.  Mala drobizka rizka, zdaj sta pa se prava korenjakauser posted image Vceraj sem gledala slike, ko se je rodila, kako je bila majhna, drobcena,  sm kr jokat zacela, res taksni cudni obcutki, srecni, zalostni in polni strahu, joj. Ma je lepo res.
Evo slikica kaksni smo bili:

user posted image

user posted image

A ni bila cudovit mali drobizek?user posted image
Uf mam cist solzne ucke..

Neposredna povezava do sporočila: 2094
15.12.2006 8:55:25   
lenika
Lara user posted image  za 7 in Tajauser posted image  za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kalina s tooooliko laski se je Kalinca rodila.

No, danes sem pa dobila prvo user posted image  po porodu in zaenkrat hvala bogu ni kaj preveč boleča in upam, da tako tudi ostane.

Bom kasneje tudi jaz poskušala malo s tistimi koledarji in če mi kaj ne bo jasno bom vprašala.

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
15.12.2006 9:02:55   
Kalina
Ja lenika, zato sem pa celo nosecnost trpela k hudic zaradi zgage, ma vazn da ma ona lepe laske.

No me veseli, da vam je vsec moja ideja z koledarji, so res fajn in ugodni, aja sej obstajajo tud namizni in 12 listni stenski...sam so mal drazji, pa glede na to da sm jih jst mal vec rabla, sm kr enolistne uzela.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
15.12.2006 9:29:35   
maya2
Kalina jaz sem tudi malo gledala, mi je všeč tisti 12 listni... ampak še zdaj mi ni jasno kako naj naročim, enkrat sem že pošiljala slike v DM za razvit, samo tam ne vidim možnosti za koledaruser posted image , a vzorci so pa isti, čeprav ni DMova stran?

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
15.12.2006 9:30:57   
Kalina
pod opombe al kako ze na konc, podatki o narocniku, napises kaj zelis itd, vzorci so isti ja.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
15.12.2006 9:36:56   
nina64
Pozdravčekuser posted image

Najprej čestitke vsem majčkom, ki so danes dopolnili sedem mesecevuser posted image .

Kalina tvoja Kalinca je že kot novorojenka bila prava princeska s temi laski.Ja res je ko se jaz spomnim kakšen je bil naš Tim kot novorojenček me kar stisne pri srcu, joj kolko skrbi smo že imeli, seveda pa ne smem pozabit tudi na lepe in vesele trenutke.Super ideja za kolendarčke.

aurora - Benetton pižama -  dobra izbira, tud meni jo je eno leto nazaj prinesel user posted image .Vidiš kako fajn če se zmenite z sosedi imate vsi dovolj user posted image .

lenika - super smajliji sploh ta zadnji.Kako veš, da zadnje čase res malo vidim svojega dragega?Moram pogledat če mu je kaj podoben!

Midva greva vsak dan ven z tamalim, saj sveži zrak ni še nikomur škodil.

Evo dva naslova za smeškote:www.smeski.com in www.cosgan.de/smilie.php

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
15.12.2006 10:05:35   
pikicaa
Taja čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Lara čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!