Barbs
|
Ojla, en ekspres pozdrav, ker Aleks (ubogi zapostavljen otrok) spi v garaži Sva bila malo ven, pa je tako lepo zaspal, zavit kot kaka kepica, da ga nisem hotela buditi s prenašanjem gor.. Mi smo imeli kar nekaj pestrih dni, zdaj sta bili prehlajeni še punci, ta velika je ves prejšnji teden smrkala doma, tamala pa je na vsak način hotela v šolo, ker so imeli neke nastope in bi se ji kar mešalo, če ne bi mogla nastopat... Smrečico že mamo, eno tudi zunaj, pa kičolend sem organizirala ( ati pravi, da ga je sram, če kdo pride...) Kičolend zgleda tako, da po balkonu plezajo božički po lojtri, z vrečami na križu, ritke in kape se jim pa svetijo Moj je samo tak v glavo, ko pogleda gor men pa ful dogaja No ja, Aleksu tudi, kadar sva ven,da lahko gleda, sicer mu pa tudi po bajti kar bliska okrog ušes - je dete čist presenečeno nad vsem tem... Ful rad gre v špar, vozim ga kar na vozičku (itak je v kombinezonu, sedi pa že lepo) in posluša glasbo, gleda ves tisti svetleč papir, brezzoba usta pa do ušes... Ščipalke lic so hudo raznežene, ko ga vidijo Pa tudi strici se nekam topijo ( morda pa zaradi mene, hehe... ) Skratka, cela panika.... MarijaPO, tudi mi Aleksa, odkar je bil bolan, še bolj skrbno futramo ..ampak se ne da preveč - ko ima dovolj, zapre usta in ni šans.... tako, da bo MORDA, ko bomo šli ob devetih mesecih spet v posvetovalnico, le prilezel do osem kil Ampak, je pa ful živahen.... včeraj sva bila na eni predstavi, in je migal in norel, ko so punčke plesale (spotoma je kar prdel, tako mu je bilo všeč ) ... pa bravooooo zna že nardit ( zaploska z rokicami) in zdaj je to hit zadnjih treh dni - ko vidi na televiziji Hopla risanko, kar ploska, ko zagleda Gajo, zaploska, ko vidi atija, ko pride skozi vrata, zaploska, ko si Nika suši lase, zaploska, ko jo zagleda... in preden je meni kapnilo, da točno ve ,kaj dela... zdaj se mi pa ful imenitno zdi in mu rečem..... braaavoooo Aleks on pa neumorno ploska .... Vsem enga lupčka, mal hitim.... kuham, prisluškujem v garažo.... pa še kaj bi, pa imam samo določeno število delov telesa...se pišemo kaj - od jutri dalje imam spet več časa, ker pride mama za 14 dni - čez praznike bo tu.... papa p.s. Hvala vsem, ki ste me pogrešale...
< Sporočilo je popravil Barbs -- 19.12.2006 12:06:39 >