|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.12.2006 20:08:51   
triša
Kalina končno mi je uspelo poslati fotke za koledar, sem teslo narobe vtipkala meil in mi niso zato poslali kode. Tako da sem danes klicala, še enkrat hvala za št. Aja, kolko časa si čakala, so ti kaj javli da pridi po koledarje, al ne ?

Danes smo cel dan noter gnili. Za kosilo sem skuhala špinačo in pire krompir, pa polpete. Tudi Brinica je pridno papala,se ji je kar naenkrat odprlo in je začela jest. Še en teden nazaj sem mela ful teževe ker ni hotla jest.

Včerej pa sem spekla ze celo skledo orehovih piškotov jih bomo dali kar h koledarjem in ostalim darilom. Sicer daril še nimamo, bomo šli jutri navsezodaj, ko odprejo Citija da ne bomo preveč v gužvi. Danes se nam ni dalo nič, razen ležanja,spanja,grizljanja in pitja.
Zdajle pa grem pod tuš da bom redi-stedi za Razočarane gospodinje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.12.2006 8:35:11   
lenika
Lara in Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev.

Mi zaenkrat nismo še nič bolje. Tam do treh se je zbujal na 1-2 uri ali pa včasih še bolj pogosto, ker enostavno ni mogel dihat. Ob treh je šel k nama v posteljo in nismo zaspali do 4.30, ker se je kljub čiščenju nosek znova in znova polnil in je bil prav ubogi, ko se je videlo, kako rad bi spal, pa ni mogel. Ob 4.30 pa je končno zaspal in spal do 8.00, jaz pa  z njim, ati pa je moral kmalu po peti uri vstat in v službo. user posted image  Skratka upam, da se ta prehlad čim prej konča.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
19.12.2006 9:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.12.2006 9:41:16   
MarijaPo
Ohoj Punce,

tako lepo je, ko katera napise, da me pogresa. user posted image

No, pri nas je se kar v redu, ceprav nas ta klinika scena malo mori. Dobili smo namrec datum 8.1. in ker sem pricakovala, da ga bomo dobili konec februarja, zacetek marca, sem bila cisto iz sebe. Uboga nasa mala pevka. Sicer jo ornk phemo s kasicami, skuticami, mesom, juho, zelenjavo, sladko in kislo smetano, oljem, vsem kar ima kalorije, pa ni nekega divjega napredka. Tehta malo vec kot 6 kg in to je to. Jutri imamo pediatrinjo na sporedu in plan je, da jo skusava z Igorjem prepricat, da ne bi sli v bolnico. Ne vem kako nam bo to ratalo, ker se je eva od zadnjega pregleda zredila za 100 g, imeli smo ga pa dober mesec nazaj. Ze kar vidim faco pediatrinje, ko bo zracunala tistih par gramov na dan, kolikor se eva redi.

Sicer pa je Eva neskoncno srckana - veliko veliko se smeji in le redko joka, zdaj ze sedi brez opore in zna govorit BAAABAAABAAA.

Upam, da se imate fino in da sem opogumila se katero izgubljeno duso, da se nam javi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.12.2006 9:45:44   
nina64
Lara in Zarja čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image .

auroraa - zelo lepa slikica.Kaj imaš to na tleh, preprogo ali kaj druga? Sem radovedna ampak zelo lepo zgleda.

lenika - želim vam, da cimprej prebrodite ta prehlad. Si kar mislim kako je hudo ko vidiš, da bi malček rad spal pa ne more zaradi zamašenega noska.

Naš tavečji je tudi zbolel, ima vročino, boli ga glava in grlo, prehlajen je. Samo čakam kdaj bo tudi Tim začel kaj šmrkat - upam da ne, bomo videli.Mi smo danes ponoči spet slabo spali.Skozi se je nekaj premetaval, duda not - ven,ob štirih zjutraj pa še pogovarjanje in vriskanje.Ne vem več kaj mu je, da zadnje čase že kar skoraj vsako noč tako nemirno spi.Samo da joka ne.
Sem user posted image , zdaj pijem user posted image  , potem pa počasi pripravit hrano, se najest  in proti bolnici. Danes imamo kontrolo pri okulistu, jutri pa še uz srčka - pa smo končali za letos.

Komaj čakam, da grema malo ven, smo že dva dni not ko je tako vreme.   

< Sporočilo je popravil nina64 -- 19.12.2006 9:47:02 >

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.12.2006 9:54:23   
lenika
Ja, moja mami pravi, da je s prehladi pač tako. Če jihe ne zdraviš trajajo 1 teden, če pa jih zdraviš pa 7 dni.user posted image  Ja, saj to ne bi bil tak problem, če naš Matic na vsak način ne bi hotel dude v usta, nos pa zamašen. Čez dan je full dobre volje in ni nobenih problemov, ker nima dude v ustih in diha čez usta. Zvečer pa...

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.12.2006 10:49:50   
Kalina
Oj!

triša no vazn da si zrihtalauser posted image Ja jst sm cakala kaksne 3 dni. Sej tm cekiras narocilo al je se v delu ali poslano, pol pa dobis mail da prides dvignit.

lenika, tvoji koledarji so se v delu, pomoje bodo jutri. upam da bo Matic hitro zdravuser posted image

Mi smo meli danes nfth, smo hitro koncali, kaksnih 20 min, ker je bila Kalinca tecka.

Drugace smo ok, zadnje case smo slabse spali, se je ful  budila ponoci, danes je pa lepo spala. user posted image Upam da bo tud tko naprej.

Darila smo ze pokupili in dostavili pod smrekcouser posted image wiii upam da jih bomo cimprej odpirali, ker nemorem zdrzat do novga letauser posted image

Bodte fajn, pa polupckite svoje user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.12.2006 11:43:10   
pikicaa
Lara in Zarja čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image

user posted image
Auroraa tebi in tvojemu user posted image  čestitke za 5. obletnico ljubezni.

Danes ima tudi moj user posted image  rojstni dan. Z Majo smo mu kupile nov računalnik. A ni to lepo darilo.

Včeraj smo bili v posvetovalnici. Imeli smo tretje cepljenje. Težki smo 7650g in veliki 70 cm user posted image . Cepljenje smo kar prestali malo smo zajokali in pri odvzemu krvi isto. Bili smo pri zobarju. Nismo dobili nič tabletk. Je rekla če se odločimo za njih jih lahko pridemo iskat.

Gremo malo z vozičkom na sprehod in potem kuhat kosilo. Se pišemo. 

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.12.2006 12:03:41   
Barbs
Ojla,

en ekspres pozdrav, ker Aleks (ubogi zapostavljen otrok) spi v garažiuser posted image
Sva bila malo ven, pa je tako lepo zaspal, zavit kot kaka kepica, da ga nisem hotela buditi s prenašanjem gor..
Mi smo imeli kar nekaj pestrih dni, zdaj sta bili prehlajeni še punci, ta velika je ves prejšnji teden smrkala doma, tamala pa je na vsak način hotela v šolo, ker so imeli neke nastope in bi se ji kar mešalo, če ne bi mogla nastopat... Smrečico že mamo, eno tudi zunaj, pa kičolend sem organizirala ( ati pravi, da ga je sram, če kdo pride...) Kičolend zgleda tako, da po balkonu plezajo božički po lojtri, z vrečami na križu, ritke in kape se jim pa svetijouser posted image user posted image user posted image  Moj je samo tak v glavo, ko pogleda goruser posted image  men pa ful dogajauser posted image  No ja, Aleksu tudi, kadar sva ven,da lahko gleda, sicer mu pa tudi po bajti kar bliska okrog ušes - je dete čist presenečeno nad vsem tem... Ful rad gre v špar, vozim ga kar na vozičku (itak je v kombinezonu, sedi pa že lepo) in posluša glasbo, gleda ves tisti svetleč papir, brezzoba usta pa do ušes... Ščipalke lic so hudo raznežene, ko ga vidijouser posted image  Pa tudi strici se nekam topijo ( morda pa zaradi mene, hehe...user posted image user posted image )

Skratka, cela panika.... MarijaPO, tudi mi Aleksa, odkar je bil bolan, še bolj skrbno futramo ..ampak se ne da preveč - ko ima dovolj, zapre usta in ni šans.... tako, da bo MORDA, ko bomo šli ob devetih mesecih spet v posvetovalnico, le prilezel do osem kiluser posted image  Ampak, je pa ful živahen.... včeraj sva bila na eni predstavi, in je migal in norel, ko so punčke plesale (spotoma je kar prdel, tako mu je bilo všečuser posted image ) ... pa bravooooo zna že nardit ( zaploska z rokicami) in zdaj je to hit zadnjih treh dni - ko vidi na televiziji Hopla risanko, kar ploska, ko zagleda Gajo, zaploska, ko vidi atija, ko pride skozi vrata, zaploska, ko si Nika suši lase, zaploska, ko jo zagleda... in preden je meni kapnilo, da točno ve ,kaj dela... zdaj se mi pa ful imenitno zdi in mu rečem..... braaavoooo Aleks on pa neumorno ploskauser posted image ....

Vsem enga lupčka, mal hitim.... kuham, prisluškujem v garažo.... pa še kaj bi, pa imam samo določeno število delov telesa...se pišemo kaj - od jutri dalje imam spet več časa, ker pride mama za 14 dni - čez praznike bo tu.... papa

p.s.
Hvala vsem, ki ste me pogrešale...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 19.12.2006 12:06:39 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
   [Brisano sporočilo]
19.12.2006 12:18:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.12.2006 18:39:19   
petka
Dober večer user posted image

Vidim, da vaši otročki že pridno delajo priprave na kobacanje - pri nas pa še od daleč ni vidno nič takega... samo sedi/leži, če pa česa ne doseže se pa začne glasno pritoževat in sitnarit user posted image  Ga puščam tako dolgo, dokler ne znori - da bi pa sam probal, pa ne. Ves čas drži rokice gor (dvigni me mami user posted image ). In potem ga neumorni dedki in babice ves čas razvajo in dvigujejo. Sem prav besna, jaz pa se tolk trudim da ne bi bil razvajen dečko user posted image .

Najraje še vedno stoji v stajici in ko mu prižgem pojočo zvezdico skače (kao poplesuje) kot nor user posted image . Torej pri nas laufajo samo dvigovanje na noge in skakanje, žabja perspektiva ga ne zanima sploh user posted image

Sem vam prov fouš, jaz nimam še 0 daril prpravljenih, na sredi sobe stoji le velika osamljena umetna novoletna jelka, sem cel mesec izdelovala darila za družinsko firmo pa sem čist fertik user posted image .

Pa seveda čestitke vsem user posted image  za obmesečnico, midva z možkom sva ravno v nedeljo "praznovala" 1.obletnico poroke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.12.2006 19:28:17   
petka
pa še ena "lena" fotkica - takole pa lenariva user posted image

user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.12.2006 22:42:15   
Barbs
user posted image Vse ste tako suhe, mlade in lepe....user posted image  Ne bom nič limala...user posted image
Petka user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.12.2006 8:31:52   
mojca75
Barbs... ampak šlaufek okol trebuha se pa ne vidi vedno, a veš, obstaja pa! PA nisem mislila nate Petka !!!!!
user posted image ampak nase! Mlada... bi se dal debatirat (moj fotr pravi da je ženska najbolj pokvarljivo blago... takoj je stara, jasno moški rata zrel, pa šarmanten - ženska pa STARAuser posted image )
Suha... velja za Petko in še nekaj forumčic... zame zihr ne! Pa ne boi zdej o tem, so glih piškoti pečeni, pa prazniki pred vrati...
PO NOVEM LETU PA RES ZAČNEM user posted image , UPAM user posted image .... hujšat namreč...

Aja... pa dobro jutro vsem! In lep dan! Ne zgleda mogoče ampak sem fuuuul dobre volje!user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 20.12.2006 8:35:25 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.12.2006 8:56:55   
lenika
Petka, se res vidi, da sta na off. Naš Matic noče biti niti za sekundo tako pri miru user posted image .

Barbs, a bi prosim nehala, ker si čisto fajn postavna,luštna, mlada ženska.

Mi smo, pa danes veliiiiiiko bolje. Ponoči je še vlekel malo šmrklje in včasih v spanju zajokal, ko ga je dušilo, ampak se ni prebudil in zopet po starem spal celo noč. user posted image  Kar pa ne velja zame, saj nisem in nisem mogla zaspat, pa tudi ponoči sem se zbujala, za kar je gotovo kriva polna luna.

V glavnem, sem vesela, da je Matic bolje in  da bova kmalu lahko šla spet ven, ker notri se obema že meša.

LP in imejte se skrajno lepo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.12.2006 9:18:28   
nina64
Dobro jutro vsem!

Mi smo danes ponoči boljše spali, tako da sem tudi jaz bolj spočita. Zunaj pa res zgleda bolj mraz, ampak vseeno gremo malo ven, se potem boljše spi user posted image .

lenika - user posted image  za Matica

barbs - imaš kar malo prav, res so vse mlade, lepe in suhe.Ampak ti nič bat, si ful dobra mama, pa ne se sekirat za leta jaz sem namreč še par let starejša od tebe user posted image .Kar pa se kg tiče pa res začnem po novem letu na polno hujšat user posted image .

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.12.2006 16:01:23   
petka
Barbs pa daj nehaj no user posted image . Men je nerodn, teb pa tudi prav nič ne fali user posted image , si na slikci prav fejst zgledala user posted image , da o karakterju, kakršen si, sploh ne govorim, super si Barbs, res!!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa hvalabogu, da smo si različne a ne user posted image .  Kar se pa šlaufka tiče, je pa tudi res - roke in noge suhe, okoli pasu pa mišice user posted image  (v zelo čudni obliki user posted image )

Se spomnite tiste reklame, mislim da je bila za šampon, ko so imeli vsi dolge in skodrane lase - moški in ženske, vsi so bili enaki. Strah in groza user posted image

Ene hujšajo, druge bi se rade zredile.... Jaz ves čas hujšam, pri kardiologu pa me vedno najprej vprašajo: hujšajte ali se redite? Hujšam.... in pravijo - super, bravo user posted image  Ne smem si privoščit zastajanja vode, kot tudi drugi srčni bolniki ne, še posebej tisti s prirojeno napako... v čakalnici so vedno sami suhci. Po porodu so me tako nafilali z diuretiki, da sem v nekaj dneh izgubila 12 kilogramov, pa že tako sem se zelo malo zredila.

Prejšnji teden sem imela pregled, doma bom še do konca aprila, potem pa grem delat za 4 ure, ostalo pa mi bo tekla bolniška. Pa sem imela namen menjat službo, sem dobila super ponudbo, še počakali bi name do maja user posted image . Ampak bom raje ostala v stari službi (delodajalca še nisem informirala, si sploh ne upam...) in delala samo 4 ure, ostalo pa bom z Davidom, ki do septembra itak ne bo šel v vrtec. Medtem pa bom čakala na "ugodne razmere" za operacijo, ker bom dobila novo/rabljeno zaklopko. Se kar grozno sliši. No, upam da bom čakala čim dlje, ker se kar v redu počutim user posted image .

Ne me kregat, tole zgoraj ni bilo mišljeno kot jamranje, ampak zgolj kot informiranje, kot pravi Lenika user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.12.2006 20:14:19   
mojca75
na kratko:
Bruhamo (no Mojca, jaz neuser posted image , pa bi mi bilo lažje pri srcu) in imamo 39 vročine! dali svečko in spat!user posted image

Držite pesti!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.12.2006 20:24:31   
petka
zdaj pa še Mojčica.... upam, da se kmalu pozdravite in da ne bo hujšega. Držimo pesti!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.12.2006 22:15:41   
pikicaa
DOBER VEČER

Za vse bolančke držim pesti, da se čimprej pozdravijo.user posted image  user posted image  user posted image  Pa še ena slikica za dobro voljo

user posted image

Mi smo drugače super. Jezi me pa to, da Maja noče bit niti minute na tleh. Če je na postelji se non stop obrača, spravlja na kolene, če pa jo dam na pene pa samo leži in to 30 sekund pa je že alarm. Kako se bo sploh naučila kobacat, če ne bo nič na tlehuser posted image . Sedimo tudi še ne samostojno.
Spanje je še vedno isto. Non stop prebujanje in joško v akciji.

GH osvojile smo že sadje, pri zelenjavi pa nama ne gre preveč dobro. Vse ji moram mešat z jabolko.

Barbs  ti pa prosim nehaj s temi kilogrami in leti. Čisto nič ti ne manjka. Jaz vedno pravim, važen je karakter.

Pogrešam pa Puncico.

Evo primer našega spanja. Zaspala je ob 21.30 in medtem ko sem pisala tale post se je že zbudila in sem jo morala nazaj uspavat user posted image .

Zdaj pa grem tudi jaz počasi v mižale. Lahko noč vsem in čimveč spanja vam želim.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 8:00:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.12.2006 8:57:38   
lenika
Eva in Maj user posted image  za 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic je že skoraj OK, malo še smrka, a je že drugo noč zapored prespal v celoti, tako da predvidevam, da ga ne moti več toliko. user posted image

Petka, želim ti veliko zdravja in da se ti izteče po najboljših željah.user posted image  Pa četudi le informiraš. user posted image

Mojca, upam, da je samo kratka virozica in je danes že bolje.

Pikicaa želim ti, da se vam to spanje čim prej uredi.user posted image  Drugače pa se poskušaj skupaj z Majo dat na pene in bo mogoče pomagalo. Drugače pa je naš Matic tudi raje na postelji kot na tleh, a če je spočit na tleh zdži tudi 1 uro, samo videt me mora, na postelji pa je komot tudi sam in me ne potrebuje.user posted image

Uživajte .

< Sporočilo je popravil lenika -- 21.12.2006 8:58:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.12.2006 9:54:20   
MarijaPo
petka - zelim ti vso sreco pri operaciji in novi/rabljeni zaklopki!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.12.2006 10:53:32   
pikicaa
Eva in Maj čestitke za 7. mesecev.

user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.12.2006 11:58:08   
mojca75
Eva in Maj za 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Pri nas pa ŠTALA!!!!! oK začelo se je zjutaj ko je zbruhala malo mlekca, ampak se je napila čaja in valjala po trebuhu pa sem mislila da od tega! Očitno ne. Potem je bila pri meni ena kolegica in pravi - pa tamala ima kurjo pout user posted image ? Pa kako sej mamo fuuuul toplo! Kosilo je pojedla normalno. Potem je fuuuul nemirno spala popoldansko rundo - se zbudila s strahotnim jokom, ampak zaspala nazaj za eno uro in skupaj spala dobri 2 uri (ekstremno!) In je bila ful vroča. sam nisem pomislila ker je glih vstala pa pokrita je bila!
No potem ji naredim popoldansko malico (jabolko, banana in skuta - klasika) in fuuul slabo je in še pobruha! OK, jo tipam - vroooča , GORI! Zmerim temperatuiro 39! OPA!!!!!user posted image
Nič sem rekla čez 1 uro še nekrat potem pa ukrepamo! In takat spet 39. Nič ji dam flašo, jo zrihtam za spat, pa svečko v rito. Zaspi. se zbudi čez eno uro - vsa razigrana user posted image  valda svečka je prijela! Nič. se pa hoče fuuul crkljat in nosit na rami! Ob pol enajstih omaga in zaspi. Jaz pa tudi.
Zbudi se ob enih v norem joku in joka in jokauser posted image in GORI.... in ji zmerim temp. 39.9! Še eno svečko - po slabi uri joka, in mrzlih obkladkov - ki se jih sploh ni branila, se spet razživi, ampak spet jo se potrebno nosit. Križ me že boli ko user posted image . Moj user posted image   spi, ker ima danes službo (zvečer jo je on nosil). Ob 3 zaspi na rami. jo dam v posteljico, spi do 4h in potem spet jok. Aja spila pa je 120ml čaja - prej ga v celem dnevu nikoli ni tolk spila, no sej to je bilo pohvalno user posted image .

In potem sem jo ob 4h vzela k nama in se je premetavala do jutra, jaz sem spala bolj ne kot ja. Ob 7.30 je dobila flašo mleka, jo spila in zaspala do 9.30. Potem sem zmerila vročino. 38! No ja, zdej spet spi, ko se zbudi jo spet pomeriva, če je več ji dam spet svečko!

Bošček moj, samo nositi se ji paše! mene pa že tolk boli križ in roke, ampak jo nosim, ker ne morem poslušati da joka, ....in se mi ful smili. ker ne vem kaj ji je (viroza ali kaj) in ne zna povedat.
Sej vem da je to šele začetek, ampak meni je vseen ful hudo.

Joj Barbs sem tolk mislila ponoči nate in na Aleksa in njegovo vročino. Ah ja... sej bo.

Tolk samo da veste kako je bilo, ko bomo bolje javim.

pa hvala vsem ki ste držale pesti, najbrž je pomagalo! user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!