|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
3.8.2007 13:23:37   
zungi
Ojla.

Evo naj še jaz kakšno rečem.

Hrana, pri nas ni problem, ker resnično ni izbirčen. Ja no, piškotkov in kruha ne mara preveč, ostalo pa kar je.
Kruh mu ponavadi potem kar v kakšen jogurt malo nadrobim ali pa v mlekec oz. kakav in ni problema. Da bi pa takole suhega jedel - to pa ne.

No midva pa sva bila danes na telovadbi, je bil kar priden.
Ja drugi teden imava pa pregled v RA - user posted image  mi je že zdej slabo, ko sam pomislim na to.

Danes sem oddala tudi vlogo za zmanjšanje plačila za vrtec.
3. septembra pa akcija. Začnemo z uvajanjem v vrtec.

Gal pridno raste, je že pravi fantiček. Hodi še ne, se pa že zelo lepo sam postavlja na nogice, se premika ob opori in raziskuje po stanovanju še neodkrite kotičke user posted image .

Lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
3.8.2007 15:13:23   
F*S*M
ojla

jaz bom umrla fasala sem drisko in je noče bit konec jest mi nič ne paše vse mi smrdi moči nimam nobene nalivam se z borovničevim čajem pa ne pomaga ravno še vedno mi teče iz riti.

Drugače pa Filip zdele že spi 2 uri in pol če ne še več ker jest ni hotu nič se je včeraj menda najedel za tri dni za nazaj in za naprej tako da bova imela danes zopet borbe jaz pa čisto brez energije

lepo se imejte čez vikend čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 16:49:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
4.8.2007 19:31:30   
maya2
Pozdravljene!!!

Mi smo prišli, smo se razpakirali, že peremuser posted image ... vse to v 2 urah..user posted image , moram še mal za nazaj prebrat da vidim kaj je novega, opazila sem, da je Mari71 že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Mariuser posted image user posted image

Karin je pa shodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že prvi dan na morju, takoj ko smo prišli je šla čez clo teraso, potem pa smo non stop prerivali voziček in hodili k sosedomuser posted image user posted image user posted image , v glavnem je bilo krasno, vreme super, najprej kar prevroče, potem pa se je malo ohladilo in je bilo krasno. Karin je plavala, se igrala s kamenčki, skratka uživala, non stop je govorila mo ali ga-ga ... kar v prevodu pomeni : gremo k vodiuser posted image user posted image ,
govori že tudi precej, vsega še niti ne razumem, nova beseda ki ji je všeč je setsi (beri: seksiuser posted image user posted image ), seveda nima pojma kaj pomeni le zveni ji v reduuser posted image

Bom prilimala kakšno slikico ko bom imela čas, da spoznate Karin stojeuser posted image user posted image , zdaj je čist drugačnauser posted image user posted image

ta teden ima moj še dopust tako da bomo sigurno še leteči, planiramo krajše izlete po Sloveniji.

Mojca75: srečno v službi

grem Karin skopat, pa spat dat, sta prišla v.d. tast in tašča, moj planira it na Zagorsko nočuser posted image user posted image user posted image , no ja bomo vidli

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
6.8.2007 7:41:58   
mojsoncek
Jutro! Po skoraj enem tednu spet v sluzbi... joj, kako sem se navadila biti doma... s tamalim sva skoraj vsak dan spala do devetih user posted image , danes pa ob petih auf user posted image .

Vidim, da je bil vikend pester, ker se ni nic pisalo user posted image .

Maya2 welcome back, pa uzivajte se ta teden, ko imas user posted image se doma. In user posted image Karin za samostojne korake.

Drugace pa nic novega, tako da grem malo maile precekirat, da vidim kaj me vse caka ta teden v sluzbi.

Bodite lepo in uzivajte!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
6.8.2007 7:48:56   
tea
Jutro!

Se mal na hitro oglasim, dokler moje "inštruktorce" še niuser posted image  Potem pa spet na polno delat.  Sem kar mal pozabla kako hitro minejo vikendi, ko si enkrat v službi.
Včeraj sva peljala otroka k mami na Pokljuko, tako da sva do srede sama. Danes mi še paše, jutri mi bo pa že sigurno dolgčas po malih lumpihuser posted image  
Zdaj ko je Jaša osvojil hojo je aktualno samo še to. Cele dneve bi tekal okrog, posledica so pa buške, prebita usteca... Sicer je že zelo stabilen in nima kakih večjih težav, samo kaj ko bi rad bil tako hiter kot Gregiuser posted image
Kahlica je pri nas za vse kaj drugega kot za kakanje. Tudi če ga ujameš ko kaka, takoj neha ko ga posedeš gor. Potem se pa reži in ploska ter se napenja, ko kaže kako naj bi se kakalo. Zraven pa spušča take glasove kot bi kak star dec konkretno sruser posted image  Gregi mu pa tako resno razlaga, da se kaka in lula v kahlo, ne v pleničko, pa da mora povedat, ker on tudi pove.
Sta prav luštna moja fanta, ko se takole po svoje menta in debatirata.
Aja, pa včeraj smo imeli malce komično situacijo. Jaša se je igral z enim avtočkom. Pride Gregi in mu avto vzame. Jaša se spravi pokonci in odraca za njim, vmes pa veselo robanti. Ko ga je končno ujel, je pa vpil nanj ne, ne, ne, moj-moj in ga trikrat udaril po hrbtu. Potem mu je vzel avto inodšel nazaj v sobo. Smo vsi trije- oči, Gregi in jaz samo stali in se gledali. Saj nisem vedela, kaj bi. Potem se je pa Grega začel na ves glas smejat in potem smo se vsi smejali. Kako vzgajam svoje otroke, a?user posted image
Bo treba začet počasi kaj delatuser posted image

Lep dan vsem skupaj in se še kaj oglasim!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
6.8.2007 9:20:11   
mojca75
maya2 - welkombek - in čestitke da je miška shodila!!!!!! super, a si videla - se spomniš ko sva debatirali kolk da je bila Karin še "zadaj" za Mojči, zdej je pa prej shodila! No to sem hotla povedat - to je vse relativno, otroci so različni in prav je atko in take jih imamo radi!

Mojsoncek in ostale ki ste v službi - lep delavni teden, naj dopoldanski šiht čim prej mine da se vrnemo k našim sončkom.

naša se je danes zbudila 5.20 in zapala nazaj ob 6.20 ko sem jaz vstala, in potem sta onadva z atijem (kot mu Mojči reče) spala do 8.30 - kriminal!user posted image  user posted image  user posted image  

evo, men se začenjajo bolj pestri delavni devi, v službi, poveljstvo se počasi vrača, s tem pa tudi bolj resne naloge!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
6.8.2007 9:52:01   
tea
Saj vem, da to ne paše na našo temo, ampak ve vedno vse vesteuser posted image
Kako je z našim dopustom- ali nam pripada cel, ali samo sorazmerni delež? Glede na to, da nisem imela prekinitve delovnega razmerja in sem zaposlena za nedoločen čas, jaz mislim da mi pripada celoten dopust. A se mogoče motim?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
6.8.2007 10:22:37   
mojsoncek
tea - ce si v tistem letu v sluzbi sest ali vec, ti pripada cel dopust, drugace pa sorazmeren delez. Vsaj tako je meni rekla v kadrovski, ker sem imela se lanski dopust, pa ga nisem smela koristiti (ker lani nisem bila sest mesecev v sluzbi). Se pa da ponekod marsikaj zmenit...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
6.8.2007 11:17:26   
F*S*M
ojla bejbe

mi smo preživeli driskanje, sam je bilo že tako hudo da nisem imela nobene moči več, ko sem sredi noči Filipa spreoblačila ker je spustil, sem mojga klicala da ga je pršu do konca zrihtat ker jaz nisem mogla sploh sem kr skupi lezla sem spila mal vode pa veselo sedet na sekretuser posted image user posted image user posted image . No te nadloge je konec.

Drgač pa neki našga drži predvčerajšnim je od srede noči spal pri nama, pol je včeraj prespal v svoji posteljici z bujenjm ob 4 in popil čaj ter zaspal do 8.15, danes pa spet rit je spustila in ko sva se preoblekla ničveč v svojo posteljico ampak k nama in sem zopet imela 15cm prostora na svojih 90cm in sem čist zlomena.

Maya2 pozdravljena doma in user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake.

Naš pa je včeraj sam šel po stopnicaj po štirih vendar ne po kolenih ampak kot kakšen kužek.

no to je zaenkrat vse se še pišem kaj.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
6.8.2007 12:40:42   
lenika
Hojla.

Mi smo zopet po starem. Ati je šel po treh tednih nazaj v službo, midva pa zopet sama.

Maya2 dobrodošla nazaj in user posted image  Karin za samostojne korake.

Mojsonček upam, da se boš čimprej zopet navadila na zgodnje vstajanje.

Tea privoščita si možem kaj, sedaj ko sta sama, pa bo čas hitreje minil.

Mojca75 čim lepše "pestre dneve" v službi ti želim.

F*S*M samo, da si bolje. Precej nadležno je to, predvsem z majhnim otrokom, ko ne moreš ravno ležat, pa tudi okoli pohajkovat ne.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 13:45:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
6.8.2007 14:13:58   
maya2
Karin se zahvaljuje za user posted image user posted image user posted image

Mojca75
: ja res si vsak vzame svoj tempo... Karin je vse zrihtala v parih dneh, še 14 dni nazaj ko smo bile na nfth je rekla da bo v roku 1 meseca, danes bo pa že sama lahko noter šla.user posted image user posted image user posted image
Upam da smo s tem zaključile obiskovanje nfth, septembra imamo še 1x razvojno, da vidijo kako in kaj.

trma: ni za govorit. če rečeva da nekaj ne sme, potem to namenoma narediuser posted image , moj je izbral drugo taktiko, zdaj ji reče naj še ponovi, jo hitreje mineuser posted image user posted image , zadnjič na morju je hotela pomesti po tleh vse časopise, ji je moj rekel kar daj, potem pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image

njam, njam: to pomeni da hoče nekaj za jesti.... smo šli v soboto na kosilo, pa se je najedla, ker je pojedla vse od juhe do sladice kar sem ji dala, potem si je šla pa do sosednje mize noge pritegnit, pogledat kaj imajo.... ''njam njam njam'' kot da ji mi ne bi nič daliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdajle se pa spravljamo ven s kolesom, če nam bo ratal...user posted image

služba: ja zdaj pa mene tudi čaka... še dober teden

umivanje zobk: Karin ji ful rada umiva: malo podrgne ostalo pa žveči krtačkouser posted image user posted image , no ja vsaj ve kako in kaj, že to da ve da se morajo umivat se mi zdi veliko.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4813
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 21:26:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
6.8.2007 21:26:55   
mojca75
FSM - lepo da ste bolje, to je vedno lepo slišat, me je kr zaskrbelo za Filipa, sej veš ženinov ni na pretek user posted image

Maya - ja pri nas je umivanje zobkov enako kot pri vas (razen danes smo pozabili user posted image )

Sicer smo pa imeli danes prvo vožnjo s kolesom oz z "kolosedežem"user posted image , in je šlo odlično, edin (Če)LADA ni bila non stop za glavi, user posted image  jo je treba snemat med vožnjo. Smo se peljali do mojih - 10 min tja in 10 nazaj in je bilo BP. mojči je tolkla atija po riti kot bi hotla rečt "hi konjiček" user posted image

Tko zdele sem glih polikala, zdej pa pod tuš in aja-aja, moram nadoknadit tisto urco od zjutraj. Probam biti zelo učinkovita zdej od kar sem v službi, za enkrat mi gre kar dobro!

Tea - Oooooo sama, sej sem vama kar malo fovš, sam mi še nismo izvedli popolne predaje Mojce v oskrbo babicam in dedkom, tko da bi mi biloooo zeloooo čudno. Se pa bo treba navadit. Za kak dan.

Auroraa - a greste v soboto na kolpo? Mi imamo tradicionalni spust!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 22:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
7.8.2007 7:50:11   
mojsoncek
Jutro!

Midva s tamalim sva sla pa danes sama v LJ zjutraj in sva se prav lepo zabavala v avtu (ponavadi kar nekaj tuli, se posebej drugi del poti, ker ima ze malo dovolj sedenja), malo sva pela, malo kokodakala user posted image , jedla krekerje, pa se bi se naslo kaj. Upam, da bo nazaj grede tudi tako priden. No, mozek je ostal doma, ker nam KONCNO pridejo zunaj betonirat stopnice in teraso. Ja tole urejanje okolice se je res malo zavleklo...

Moram pa Anzeta pohvalit, da je vceraj sam z zlicko pojedel cel obrok user posted image . Vcasih sicer malo z rokico nese v usta, najbolj zanimivo je pa to, da vcasih pobere hrano z rokico, jo da na zlicko in potem nese v usta. Presenetljivo niti ni bilo kaj dosti po tleh in tudi kroznicek je ostal na mizi user posted image . Se pozna, da je v vrtcu in hoce biti tak kot ostali. Joj, kako hitro rastejo in napredujejo te nasi otrocki.

auroraa - upam, da bo Zarjina ritka kmalu kot nova.

mojca75 - si pa pridna, upam, da ti znese se naprej tako (meni namrec ne user posted image in se potem samo se kupi nabirajo). Drugace je pa tudi pri nas voznja s kolesom cel zur, kar poskakuje zadaj v stolcku. Rokice pa med voznjo tlaci med sedez in atijevo rito user posted image .

zobki - umivanje vcasih BP, vcasih pa ni sans. Prejsnji teden je pokukala ven se ena zgornja trojka in smo tako pri skupnem stevilu 14.

Dosti bo zaenkrat... grem delat... Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4817
7.8.2007 7:58:54   
maya2
Dobro jutro!

Tule je nekaj slikic z našega opusta...

Karin se je igrala:

http://shrani.si/files/img325715jba.jpg

veliko hodila:

http://shrani.si/files/img329415jbe.jpg

in spoznavala nove prijateljeuser posted image :

http://shrani.si/files/img329815jbg.jpg

lp

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.8.2007 12:26:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 4818
7.8.2007 21:51:11   
lenika
Ups smo padle na drugo stran, pa nas bom malo dvignila, hkrati pa se bom spomnila še na nekaj pogrešanih majčic. Že dolgo se niso oglasile žmož, Barbs, petka, tt79, pikicaa in Kalina. Kje ste?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.8.2007 7:12:54   
puncica
Uh punce kr pogrešamo ja, sej smo več ali manj kar stalne tule (auroraa, mojca75, lenika, mojsoncek) ostalih pa kr ni al se jih pa jaz ne spomnem user posted image al se jim pa enostavno več ne da razglabljat user posted image user posted image

NO pri nsa je bilo spet pestro danes zjutraj. Moji trije so ostali doma in valda sta bila oba tavečja in tamali budna ob polšestih, ko sem jst kolovratla po kuhinji in si delala zajest. Najprej pripešači v kuhno tavečja pa me vpraša kam grem, sem rekla da v službo, pol pa ni vedla kaj bi pa je rekla da bi šla k atiju, se spravi v spalnico, valda je bil v postli tamali in seveda noben več ni spal in pol sta se smejala in režala, sam na trenutke sem slišala atija ko je zavpil. PA DEJTA ŽE MIR NOOOOO, valda če ni mogel  spat tamala dva sta se pa bockala pa smejala pa metala en čez drugega po postli user posted image user posted image Pol se naveličata in pripešači še tamali v kuhno ves nasmejan s svojim DAAAAAAAN in takoj k svojmu avionu, ga zopet nažiga, med tem tavečja zavija svoje igračke v eno coto in jih prinaša meni NA MAMI DARILO in vadla sem mogla tako "darilo" s sabo v službo nestuser posted image je rekla da ne bom pozabila pa mi ga zatlačla v torbico. No pol se poslovim od tamalega ki je spet ležal v postli smer vzhod-zahod in mu dam lubčka od veselja začne brcat in brcne atija direkt v glavo user posted image user posted image no pol je verjetno ati obupal in se ustal. SKratka navsezgodi zanimivouser posted image

Ja nič uživajte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.8.2007 7:37:02   
mojsoncek
Za dobro jutro je ze poskrbela puncica z jutranjimi dogodivscinami user posted image . Kaj ste lustni (no, verjetno se ati ne bi ravno strinjal z mojo izjavo user posted image )!

Pri nas drugace nic novega, razen to, da so nam vceraj "zafrsolali" stopnice in teraso, danes pa betonirajo. Jupi user posted image user posted image user posted image !

Pa se tole... Anzeta sem vceraj cakala 10 minut, da se je mali moz odlocil, da gre domov, ko sem ga prisla iskat v vrtec. No, danes zjutraj, ko sva prisla tja, sem ga preobula in mu rekla naj mi gre pokazat traktor (tistega, ki ga je gonil sem in tja vceraj, ko sem ga prisla iskat). Me prime za rokico in me odvlece v igralnico, tam ga spustim, da je sel do traktorja, potem sem mu pa samo se pomahala in rekla pa - pa. Nekaj je sicer hotel pocmevkati, ampak ga je traktor premamil user posted image . Definitivno napredujemo!!!

To bo to za danes zjutraj... Imejte se lepo!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.8.2007 7:55:59   
mojca75
Dobro jutro!

user posted image  puncica, kako mš ti lušno družinico!

user posted image  mojsonček - upam da se bomo tud mi s časoma tko lepo navadili na vrtec, se še spomnim kako je bilo pri vas težko na začetku, pa ste že vse težave premagali.
Ma sej ne da kaj paničarim, po moje bo men težko ko bom dajala Mojči v vrtec, ampak sej se bo vneslo, ane! že vidim da bo to tema septembra, ker nas bo kar nekaj ko bomo vključevale malčke s septembrom (Zungi, lenika, jaz,...) pa boste ve izkušene mal posvetovale!

ja tiste cvetke tud jest pogrešam, ne vem kaj smo se jim zamerile (tt79, kalina, barbs,....) da se nič več ne javijo.

Nič, grem novim delavnim zmagam na proti pa se še kaj beremo.

Aja, mi imamo danes popoldne še zadnje od 3 DiTePer cepljenje (ja tisto ki ste ga vi odpikali pri cca 6 mesecih) in upam da ne bo reakcije niti prehude vročine. mah,.... mal me skrbi!

Neposredna povezava do sporočila: 4822
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 8:55:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.8.2007 9:55:30   
zungi
Ojla.

Na hitro sem malo prelistala zadnjo stran. Full ste pridne, ko takole pišete.
Midva sva bila danes v RA na kontroli.
Zdravnica je bila kar dobre volje, nič ni "grozila" s kakšnimi njenimi teorijami. Sicer moram počakati še na izvid, da vidim kaj bo napisala, preden jo resnično pohvalim.

Mene nekaj zanima: koliko "vas" je majčkov in majčic, ki še ne hodite/jo?
Naš Gal še ne hodi, se pa zelo dobro postavlja na nogice.  
Je rekla v RA da rabi še čas in da naj nič ne prehitevamo (ne morem verjeti, da je to ona rekla - hehe), ter nas ponovno na pregled naročila novembra.

Na NFTH pa še hodiva 1xtedensko.
No sej tam nama ni hudega.

Nisem zasledila, a je naša Mari že rodila??

Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.8.2007 10:11:53   
mojca75
Zungi, ja Mari je že rodila! In ne mi še NE hodimo, bomo pa po moje v roku meseca shodili, upam, ker je že mal težka za nosit, kolk vagamo bom pa danes zvedela!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......