žmož
|
Jutro! No, mi pa še nič ne vozičkamo, ker ta mala še spi, takoalitako to pride na vrsto šele zvečer, ker je prehitro prevroče za ven. Jaz pa sem bila pridna, bila že v trgovini, vse zlikala, kofetkala... Me zadnje dni mal nespečnost muči-mal je posledica Tajinega sitnarjenja ponoči, mal pa tega, da me je začela mučit misel na službo. Porodniška se bliža koncu, jaz pa se čist zgubljeno počutim. Po eni strani sem komaj čakala, da grem spet mal "med ljudi", zdaj pa sem v dilemi al naj bom še kakšen mesec doma, al naj začnem iskat službo takoj. Mislim, da bo druga varjanta boljša, ker je nasploh kriza z prostimi del.mesti. Marija včeraj sem zvedela za še eno srečko nosečko (kolegico) in moram rečt, da sem vam skoraj fouš, ko pomislim, kako lepo je bilo tistih 9 mesecev. Upam, da ti slabosti čimprej minejo, skup z to vročino, ki traja že skoraj predolgo. A ti je bilo tudi za Evico tako slabo? A si prvič v Postojni rodila-kaj pa zdaj? Oprosti, ma sem čist pozabla, kaj smo čvekale še v pričakovanju. Je pa res, da je druga nosečnost mal bolj naporana-vsaj na začetku. Jaz sem bila prve tri mesece ful zaspana, ko sem prišla iz službe bi najrajši padla v posteljo, a kaj ko je bil tamali naspidiran in je komaj čakal, da pridem domov. Še dobro, da me vsaj slabosti niso mučle. Pol je pa dobro steklo. Je pa res, da ti ful hitrejše mine kot prva, ker nimaš čas tako uživat in se "razvajat" kot v prvo. Ti si kar privošči malo počitka da si napolniš baterije, za na morje lahk v 1 urci vse pripraviš. Pa pusti se razvajat te 3 tedne na morju- v glavnem uživajte vsi skupaj. Aja, a katera mogoče ve kako je z Mari71? Se mi zdi, da ima zdajle v kratkem rok! Nč, uživajte maximalno, sploh pa tiste, ki greste na dopust. Vročina bo baje drug teden vsaj malo popustila, tako da vam vsaj tako vroče ne bo.
|