|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 11:45:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.7.2007 12:58:28   
mojca75
kuhanje - v tekj vročini ne kuham, beri - kuham minimalno kolkr je treba za Mojči. Hvala bogu mam v skrinji nekaj zmrznjenih jedi (ala danes sem ji odtajala ješpren ki ga božuje) in jaz - lubenica, mi ne potegne kaj pojest, Ok sem pojedla tist kar je mojči pustila in pol male hrenavke (drugo pol je mojči).

marsovka in mojsonček - naj se vajini sončki čim prej pozdravijo. Ma sam še to se mi manjka ob tej vročino, da še zbolimo, ne ne ... ne bi, hvala (ma sej vem da samo pride).

Mojči spi, jaz sem pa že oprala in obesila eno perilo, in unega od zjutraj pobrala (je že suho). "Besno" se pripravljamo na morje - gremo v nedeljo zjutraj!
Popoldan greva spet k mojim v hladnejšo hišo kot je naše stanovanje, spat pa prideva dam, jutri in v petek bova pa skoz tam, ker bo ŠE BOLJ VROČE!user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.7.2007 13:22:50   
MarijaPo
Mi smo cist hin od te vrocine. Kuhamo pa na balkonu.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.7.2007 14:15:31   
maya2
Ja jest sem pa glih te dni najbolj not padla, pa perem pa kuham, pa peglam ko za stavo, se pripravljam na dopust pa nočem dom svinjaka pustit

Mojca75: kam pa greste??

lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.7.2007 15:08:23   
puncica
Kaj kuhamo.... hm itak čist minimalno itak skoz,m ker se mi enostavno ob pol petih ne da nekaj skup pacat, ponavad pa tak tašča kej prinese iz šole, tamale dva itak nista lačna, tamali je v varstvu, tavečja v vrtcu, midva pa kaj na hitro kake hrenovke al pa jajca al pa kej podobnega. Skratka ne kompliciramo, večinoma pa popoldne in prot večerju jemo skutke in sadje.

In pri nas je še kar znostno, sploh ni tako vroče, tako da sem prav srečna da nas obdajajo gozdovi in trava, ponoči pa je čist fajn, sploh zunaj. user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
18.7.2007 16:17:08   
žmož
No, jaz pa ponavadi skuham zjutraj, da utegnem potem še  prezračt, prej ko postane svinjsko vroče. Seveda to prakticiram zdaj, ko sem doma, drgač pa sem večer prej pripravla za drug dan.   n         Ta mala mi cepta po tipkovnici, moram zaključit.                                        

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
18.7.2007 22:34:16   
mojca75
user posted image   te temperature, kmal bom mela skisane možgane! user posted image
sej ne rečem da mora bit po moje, sam najprej 15, čez en teden (ok no, mal več - ne bodite malenkostne) pa 37 je pa mal TOO MUCH!

jaz sem čist fuč od te vročine, mojči pa tud. Da ne zgubljam besed da mamo okna na cestno stran in pol veste kako je fajn naaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn in iiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa poslušat avte ponoč.... al pa da se skuhamo in zadušimo. Ah ja, upam da bo na morju kej bolje. Maya - gremo v Pelegrin (vasica vikendov malo naprej od Umaga) - ni sicer primerjave s Pagom, je pa blizu in veliiiiiiko sence in od apartmaja do paže 10 m - apartma je v prvi liniji od plaže. To pa z mladičkom veliko šteje, vsaj meni! Če pa bi mela fuuuul dnarja, bi pa šla v tiste hišice v straško (ja punčica mal sm ti fovš, tipična slovenka user posted image )

Se beremo!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.7.2007 7:20:22   
maya2
Ja res je prehudo vroče. Pa se mi zdi da Karin še dobro prenaša glede na to da imamo v stanovanju 28 stopinjuser posted image Samo zvečer je že 2 dni tko hin, da ne more niti jesti, ji dam samo mleko za pit pa gre spat. Posledično ima zjutraj takoooo luknjo v ritki da je treba takoj jestuser posted image user posted image

MOjca75: saj ni važno kam greste da bi se imeli fajn, sam tko sem bla mal firbčnauser posted image , v Umagu je fuuul za sprehajat, tako da je primerno za malčke, jaz sem letos tudi to gledala, ... kot bom najbrž tudi v bodoče, sem se samo spomnila moje sestrične k me je lani spraševala (z 2 leti staro punčko) kam naj grejo da bo čimveč za žurat in čimveč se dogajaluser posted image user posted image user posted image

Nič medve greva v dolino, sva zmenjeni za eno kavico, potem pa ob desetih bežimo pred vročino. Za danes sem naročena na masažo, upam da ne bo prevročeuser posted image user posted image da bi uživala...

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.7.2007 9:58:45   
petka
gremo v Pelegrin (vasica vikendov malo naprej od Umaga)
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Mojca75 user posted image user posted image user posted image  Mi smo v Pelegrin hodili 12 let in je zakon!!!! Lepe hišice, kopali pa smo se v Špini pri "štangi" kjer ni toliko ljudi. Mam tolk lepe spomine.... takoj bi šla tja, če bi dobila apartma, takrat smo hodili v apartmaje bivšega SDK-ja.

Hvala bogu nam ni vroče, ker imamo klimo. Najprej zjutraj zmrnem v službi, se za kosilo pogrejem, grem v službi št.2 in zmrznem še tam, grem domov in se spet zmartinčkam pred avtom in nato v avtu zmrznem, potem pa še doma zmrzujem user posted image  Sploh nimam občutka da je poletje user posted image . Res pa je, da samo čakam da se u nulo prehladim user posted image .

David je totalno popikan od komarjev, pa še alergijo ima na pike in se mu potem gnojij, tako da že nekaj dni ne spimo, ker se revež ful praska.
Prejšnji teden smo bili na Cresu, smo se vsak dan z gumjakom peljali na nudl plažo, mali je bul čisto priden, v čolnu je gledal galebe in druge velike ladje, pa z rokicamo brodil po vodi. Na plaži se je lepo držal pod marelo in se igral, spal in lilal in 1x celo kakal, potem pa je dobil raje plenico user posted image .
Ves čas sem ga mazala s 30ko, on pa mi je pomagal maza-maza. Skratka opečena nisva bila nič, čeprav smo na plažo hodili od 11:30 - 17h (ja prtegnjena starša). Je pa mojega možka na gumjaku do konca speklo user posted image .

Konec julija smo nameraval še na en dopust (križarjenje), pa smo se spomnili da nimamo potnega lista user posted image . Smo šli včeraj v Medvode, kjer za razliko od UE na Tobačni v LJ čakaš le kakih 20 minut, samo da potni list dejansko dobiš traja baje več kot tri tedne.

Sedaj pa ne vemo, kam čmo it, namreč vsi smo frej, pa se mi zdi greh doma sedet - jaz imam ful dopusta, moj pa začne službo septembra....

Ima katera kak dober predlog, lahko je tudi Hrvaška user posted image  (ne bi šla preveč jžno, ker je še bolj vroče user posted image )

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.7.2007 9:59:19   
petka
he he, mal sem sfalila citat user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.7.2007 12:01:20   
mojsoncek
Oj! Mi smo ze bolje... vrocine ni vec... spali smo pa katastrofalno, ker bi se mali moz ponoci dve uri kar pogovarjal. V svoji sobi je tulil kot zmezan, ko pa sva ga prinesla v najino posteljo je imel pa tooooooooooooliko za povedat user posted image . Danes sva se doma, jutri gre pa k mojim v varstvo, da ne bo sel prehitro spet nazaj v vrtec.

Ampak vrocina pa ta teden res ubija. Jaz se trudim, da ne laufam prevec klime, ce ze, greva pa s tamalim malo v zgornje nadstropje. Drugace pa sva cel dan pri spuscenih roletah... Zvecer, kaksno uro preden gre Anze spat, pa zalaufamo klimo zgoraj, da se vsaj malo ohladijo spalnice.

kuhanje - na minimumu... ce smo v sluzbi/vrtcu, pridemo bolj ko ne vsi siti domov in ni treba nic kaj kuhat. Sedaj pa ko sem doma, pa kar zvecer pripravim, ce se (mi) le da. Delam pa bolj ko ne solate (z rizem, testeninami, kus kus ali grska), da je malo bolj osvezujoce.

petka - a ti res ne morejo zrihtati potnega lista prej? Vcasih so ti ga naredili tudi v treh dneh, ce si rekel, da se ti mudi. Mislim, da si ga sel lahko celo sam iskat v "tiskarno". Kar malo jih poteraj, pa ti ga bodo naredili.

Grem se malo pocivat, da nadoknadim nocni manjko... ostanite hladne!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.7.2007 12:45:56   
puncica
ne potne liste in osebne pa zdaj naredijo le če imaš zdravniško potrdilo al pa da ti je kdo umrl, če rečeš da nisi imel časa in da se ti mudi, za njih to ni izgovoruser posted image  

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.7.2007 13:26:21   
cofek
petka - preverjeno lahko potne liste naredijo prej kot v treh tednih - ga je moj nečak dobil po treh dneh (14 dni nazaj), sam na občini oz. upravni enoti morajo na obrazec napisati "nujno" pa je. kar malo zaropotaj, pa povej da se ti ful mudi oz. uberi tisto taktiko, ki se ti zdi da bo pri uradniku/ci trenutno najbolj vžgala...
drgač pa si prepričana da  nujno rabiš potni list, ker se mi zdi da so večinoma že z osebno zadovoljni

jaz sem se pa včeraj ostrigla user posted image - sicer se morala frizerko mal prepričevat, da resno mislim, ker je v prvem šusu pol šlo cca. 20 cm las stran, pol pa še ostalih 5...pa mal sem se pobarvala - stilska preobrazba, vam rečem user posted image user posted image user posted image in pol pridem domov in Ažbe gre kar MIMO MENEuser posted image user posted image . me ni spoznal user posted image . no zdaj pa že ve, da mami mal drgač zgleda in nimamo več problemovuser posted image ...sam jaz doživim šok ko grem mimo ogledala in pol ena rdečelaska v mene gleda user posted image ..

no, čez vikend sva pa sama in bova najbrž gostovala pri naših na kosilu, pa kakšno minutko več tudi, ker v tej vročini se premikat pa res ni humano...

< Sporočilo je popravil cofek -- 19.7.2007 13:28:21 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.7.2007 17:08:31   
MarijaPo
Mi krepavamo od te vrocine. Meni je super slabo skos, Eva se dere brez predaha, Igor je pa tecen.

Danes smo obupali in Evo odpeljali k moji mami, kljub temu, da je tam na obisku dedek iz Srbije, ki mojo mamo 124% okupira in bo najbrz mala Eva bolj sama sebi prepuscena.
Jaz kar lezim, ceprav bi morala pokat za na morje, pa se mi ne da. Najrajsi bi sla v mesto na sadno kupo.

Drzte se!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 20:46:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.7.2007 20:58:57   
mojca75
user posted image Petka - ane da je kul Pelegrin, mi smo v otroštvu tud veliko tja hodili - ma fotrova firma apartmaje (sedaj 2, včasih 4) ni sicer tolk pocen - ni več sindikalna cena, ampak ko zdelimo na 2 je pa ugodno!
jaz mam ful lepih spominov na tista leta, pa v Zlatorogu je blo vedno dost družbe,...etc... ne bom morila.
Vglavnem jaz počasi perem in pripravljam da v soboto samo še skupaj vržem, nabavimo še kar manjka (karton mleka, voda..) hrane silno ne bomo nosili, ker je dol Merkator in mava z mami obe Piko, pa sej sploh ni važn, vzela bom juhice zelenjavne (v lončku za Mojči) to je najbl važno.
Vroče je za crknit, danes bog vedi kdaj bom luftala, ker je notri še "prijetnih" 28, na balkonu mi pa pše vedno kaže 31 user posted image

vglavnem, MArija, čim manj slabosti in čim več uživancije na morju. vsem ostalim pa mal hladnejše dni!

sej se še beremo do odhoda ampak - še trikrat spat pol pa zgodaj zjutraj na MOOOOOOORJEEEEE- matr sm huje k otrok, sam tam je vseen lažje to prenašat, poleg tega je pa dol vsaj 5 stopin hladneje,

Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.7.2007 7:19:50   
puncica
Dobro jutro punce. Moram rečt da nam pa ni ne vem kako vroče, no čez dan ne vem kako je ampak ko pridem domov je prav fajn hladno noter je pa res mal starejša bajta in imamo vse zastrto cel dan, le če ati pusti okno odprto se pozna da je noter toplota.
Moram pa reči da je danes zjutraj kazal termometer v sobi kjer spimo krasnih 23 stopinj in je res bilo taaaakoooo fajn, imao okn na stežaj odprt in je prav sveže notri in tud otroci krasno spijo, se mi zdi da tamalga včas kr mal zebe, no ima oblečen sam bodi brez rokavov, tavečja pa pižamco brez rokavov in to sam zgorno majčko. Tako da sem kr srečna da smo mal stran od betona doma, v Celje pa verjetno ne bomo hodil ta vikend ker mami pravi da je zunaj za znoret, itak so moji v samem betoskem naselju doma, tako da ne ne bomo mučil naše otroke.

No tiste ki greste na morje upam da boste užival, jaz tud že komaj čakam a tud avgust bo prišel za nas, plačal smo že, moram rečt da smo dal za 7 dni, s tem da se štejejo 6 nočitev 415 EUR, ja vem je veliko ampak smo rekl da si enkrat lahko privoščimo in se z mojim nostop to prepričujevauser posted image user posted image user posted image

cofek dej gor slikco od tvoje nove frizurce, pa stare, da vidim kako ti paše, ker tud mene kr nočjo ostrižt pa sem že parkrat rekla da bi mela krajše lase, pa frizerke kr ne upajo user posted image user posted image

Nč mejte se  A ja smo ponosni lastniki ta 7 zobka user posted image user posted image Tavečja pa 2 pobarvanih zobkov in je ful ponosna(ji je zobarca dala tisto belo zaščito gor, ki jih dajo vsem otrokom) Je rekla da bo odprla usta tak kot krokodil in res je bila ful pridna user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.7.2007 7:29:12   
maya2
Dobro jutro!

Tukaj še ena neučakana dopustnicauser posted image user posted image

odhod na morje: Mojca75 je omenila da gredo zgodaj zjutraj od doma... kdaj ste šle ostale? mi namreč razmišljamo da bi kar pustili da se Karin sama zbudi potem pa bi šli, saj imamo tako klimo v avtuuser posted image . Zadnjič ko smo šli na pag sva jo zbudila ob 5, pa sem mislila da bo v avtu spala pa ni hotla, šele tam nekje pri Reki je spet zaspala le za pol urce ker v avtu ji več tko ne ratauser posted image user posted image user posted image . Zato bi tokrat pustila da se naspi... še 5 dni...

A se samo meni zdi ali je res vsak dan huje s tole vročino vsak dan jo težje prenašam...??

Včeraj sem potem vseeno šla na masažo... božansko, me je tko zmasirala, sem bla potem čist hin zvečeruser posted image , ampak je tkooo pasal grem definitivno še.

gremo s Karin jest pol pa smo zmenjene za vozičkat dokler še lahkouser posted image

Auroraa: velja za danes proti večeru? tam okrog 6. ker prej je tko še prevroče...

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 8:23:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.7.2007 8:31:08   
žmož
Jutro!
No, mi pa še nič ne vozičkamo, ker ta mala še spi, takoalitako to pride na vrsto šele zvečer, ker je prehitro prevroče za ven. Jaz pa sem bila pridna, bila že v trgovini, vse zlikala, kofetkala... Me zadnje dni mal nespečnost muči-mal je posledica Tajinega sitnarjenja ponoči, mal pa tega, da me je začela mučit misel na službo. Porodniška se bliža koncu, jaz pa se čist zgubljeno počutim. Po eni strani sem komaj čakala, da grem spet mal "med ljudi", zdaj pa sem v dilemi al naj bom še kakšen mesec doma, al naj začnem iskat službo takoj. Mislim, da bo druga varjanta boljša, ker je nasploh kriza z prostimi del.mesti.
Marija včeraj sem zvedela za še eno srečko nosečko (kolegico) in moram rečt, da sem vam skoraj fouš, ko pomislim, kako lepo je bilo tistih 9 mesecev. Upam, da ti slabosti čimprej minejo, skup z to vročino, ki traja že skoraj predolgo. A ti je bilo tudi za Evico tako slabo? A si prvič v Postojni rodila-kaj pa zdaj? Oprosti, ma sem čist pozabla, kaj smo čvekale še v pričakovanju. Je pa res, da je druga nosečnost mal bolj naporana-vsaj na začetku. Jaz sem bila prve tri mesece ful zaspana, ko sem prišla iz službe bi najrajši padla v posteljo, a kaj ko je bil tamali naspidiran in je komaj čakal, da pridem domov. Še dobro, da me vsaj slabosti niso mučle. Pol je pa dobro steklo. Je pa res, da ti ful hitrejše mine kot prva, ker nimaš čas tako uživat in se "razvajat" kot v prvo. Ti si kar privošči malo počitka da si napolniš baterije, za na morje lahk v 1 urci vse pripraviš. Pa pusti se razvajat te 3 tedne na morju- v glavnem uživajte vsi skupaj.
Aja, a katera mogoče ve kako je z Mari71? Se mi zdi, da ima zdajle v kratkem rok!
Nč, uživajte maximalno, sploh pa tiste, ki greste na dopust. Vročina bo baje drug teden vsaj malo popustila, tako da vam vsaj tako vroče ne bo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.7.2007 8:33:46   
žmož
Petka kam pa ste nameravali na križarjenje, da potrebujete potni list? sem firbčna, veš!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.7.2007 9:27:29   
marsovka
petek, kako fajnuser posted image

Marija, si se mi kar zasmilila z zadnjim postom, sem kar začutila, kako ste hin...user posted image  Držim pesti, da bo konec tedna malo manj vroče, pa da se vam bo uspelo na en način shladit...user posted image  A nisi rekla, da imate nekje pri Planinskem polju vikend? To bi bila morda rešitev, mi gremo namreč danes zvečer tudi na vikend, nad 1000m, kjer je bonaca v primerjavi z mestom.

Hja, še en dober teden, pa morje. že tuhtam, kako se bom talaso-terapija-la in plavala in kaj prebrala, čtiva bom gotovo nesla s sabo celo goro, samo kaj, sem verjetno preveč optimistična in bom na koncu samo letala po plaži gor in dol za tamalim in ga zabavala, glede na to, kolk je naspidiran...

Eh, bodmo optimistični!!!!!user posted image user posted image

aja, to sem hotel omenit/vprašat: zadnje čase ima naš neke "ibnge" z dudo. namreč, ko se uspavava na postelji, preden zaspi, ima navado metat dudo iz ust (prav zažene jo, kao ne maram! - sreča, da ima tisto, ki sveti, da jo najdemuser posted image ) in potem sitka, ker je nima, če mu jo dam, spet sitka, ker jo noče, pa potem jo zopet hoče, pa je en cajt mir...dokler je spet ne zabriše in sitka itditditd...dokler se ne umiri. sem že mislila, da bo brez zaspal..no, to pa še lih ne!user posted image

Vam je to kaj znano? so zobki??

bodite fino fajn

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 9:29:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.7.2007 10:47:33   
maya2
A imate ve vaše srčke te dni kaj brez pleničk? jaz ful oklevam, ker smo večinoma v stanovanju ker je zunaj prevroče, pa ne bi blo fajn da mi po celem stanovanju lužice dela, po drugi strani se mi pa fuuul smili zavita v te pleniceuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.7.2007 11:30:18   
marsovka
ja, maya2, jaz ga tudi imam brez plenice, mu zapnem bodičk in kakšne lohke kratke hlačke dam čez, pa ko se polula itak ne teče v potokihuser posted image user posted image , ponavadi počakam, da se pokaka, potem pa dam dol, ker med kakanjem verjetno tudi lula (saj veš, ni na svetu ga junaka....user posted image )...pa ti povem, da v tej vročini zdrži tudi do ene ure brez lulanja, ker se očitno toliko poti, pa gre tekočina tudi tako ven...
sicer pa poskusi, pa boš ugotovila, koliko zdrži...

se mi pa tolk dopade, ko prav zalaufa ves svoboden, ko mu snamem tisto plastiko...

le daj

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?